Merhaba kızlar aranızda belki bana kızanlar olacak biliyorum ama çok üzüldüğüm bir konu oldu.bugun evlilik yıl dönümünü. Dun eşim geldi bir tava almış. Bişey demedi neyse akşam bir arkadaş facede evlilik yıl dönümü kutlamasını paylaşmış ona bakıyorduk. Artık o tavayı hediye olarak sayarsın onu sana hediye aldım yarın için dedi. Bişey demedim ama çok üzüldüm. Azcık romantik olsa keşke bu ne hediyeyi verirken de bişey demedi saatler sonra öyle dedi..
3 yıllıkKac yillik evlisiniz?
Bilmiyorum akşam göreceğiz ama zannetmiyorum küçük bir pasta aldım eğer bişey yapmazsa çok sinirleneceğim ama sanmıyorumŞaka dimi ??!
Aslında yarın süpriz yapıcak anlama diye yaptı
Bizim bugun dün onu almıştıBizimde dün evlilik yıldönümümüz vardı, eşim çicek yaptırmış, maddiyattan ziyade hatırlaması o günü, acaba eşiniz unutup siz deyince tavayımı hediye aldım dediki.Belki bugün telafi eder...
Bilmiyorum akşam göreceğiz ama zannetmiyorum küçük bir pasta aldım eğer bişey yapmazsa çok sinirleneceğim ama sanmıyorum
Alırdı yine bişeyler çiçek vs. Evet ben hep alırım yine aldımönceki yildonumleriniz de ne yapardı? siz hediye alir misiniz?
Ben dün çok kötü tepki gösterecektim ama eğer bişey yapmayacaksa bugun için baskıyla yapmasın diye bişey demedimTava
Bence size başka süprizi vardır.
Yok ise o pastayı yüzüne yapıştırın.
Hiç hediye almasa neyse de tava alması dalga geçer gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?