- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Bana mı pardonYuhhhhhh yani
Benim esim 2. Evlilik yıldönümünde karpuz almıştı.Tabi yasadigimiz yer sartlar disardan cicek filan alamadi ama marketten pasta alsaydin keske keserdik dedim.bu da kesiliyo dedi.sustum. gittim kendime pasta aldim marketten kestik yedik.ondan sonraki her yil ben bunu istiyorum diye söylüyorum sag olsun aliyor.adamin icinde yoksa ancak bu kadar.sizde istediginizin ne oldugunu soyleyin yonlendirin bence
Sen de ona evin bi ihtiyacini al gitsin. Cok bileMerhaba kızlar aranızda belki bana kızanlar olacak biliyorum ama çok üzüldüğüm bir konu oldu.bugun evlilik yıl dönümünü. Dun eşim geldi bir tava almış. Bişey demedi neyse akşam bir arkadaş facede evlilik yıl dönümü kutlamasını paylaşmış ona bakıyorduk. Artık o tavayı hediye olarak sayarsın onu sana hediye aldım yarın için dedi. Bişey demedim ama çok üzüldüm. Azcık romantik olsa keşke bu ne hediyeyi verirken de bişey demedi saatler sonra öyle dedi..
Merhaba kızlar aranızda belki bana kızanlar olacak biliyorum ama çok üzüldüğüm bir konu oldu.bugun evlilik yıl dönümünü. Dun eşim geldi bir tava almış. Bişey demedi neyse akşam bir arkadaş facede evlilik yıl dönümü kutlamasını paylaşmış ona bakıyorduk. Artık o tavayı hediye olarak sayarsın onu sana hediye aldım yarın için dedi. Bişey demedim ama çok üzüldüm. Azcık romantik olsa keşke bu ne hediyeyi verirken de bişey demedi saatler sonra öyle dedi..
Bence odunluk değil yaBenim eşimde geçen sene bana dogumgunun hediyesi olarak aktifry denen kızartma makinesi almıştı hediye olarak.tava dan bir farkı yok tabi aynı kategorideler işlev olarak))
Bazı kocalar cidden odun oluyor yapacak birşey yok..çok üzülmeyin yani.sizde ona basit bir hediye alır odesirsiniz @Sephoraa nin fikri çok guzel
Yok kiz konuyaBana mı pardon
Notunu görünce aklıma eşimle ilk geçirdiğimiz yılbaşı geldi konuyla alakasız amaCanım ya benimki de bişey almaz sıkma canını. İlk Yıllar çok ağladım sonra artık çakal oldum tabiri caizse :)) . Nasılsa yine hatırlamayacak kendime hediye beğeniyorum aldırıp paketletiyorum al bana vereceksin diyorum.yıl dönümümüzde de romantik ortam hazırlayıp hediyeyi önceden veriyorum .o romantik ortamda veriyor.ben de " aaa aşkım hiç gerek yoktu teşekkür ederim " diyorum.:))) ortam seni mutlu etmiyorsa sen kendini mutlu et.
Ne diyor ahmet kaya :
Yalan da olsa mutluyuz ya
Bu bize yetiyor
Not: face de görünen her mutluluğa inanma.
Sabah sabahSen de ona musluk contası ya da ingiliz anahtarı falan hediye et o zaman. Hak etmiş.
Olsun ya.. Tavayı almış ya ona da şükür. Klasik Türk babası işte :) Ben kızamadım eşine nedense..
Aldattığı için boşandığım eşim evlilik yıldönümümüzde İtalya turuna çıkartmıştı beni :)
Gönlünden kopsun, tavada olur bence, nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?