Evet ciddiymiş eve geldi. Dayanamadım söyledim. O tavayı çok beğeniyordun ondan aldım diyor ne varmış bunda o hediye değilmiymişBende sana saka yaptigini umuyorum.
Ama ciddiyse, diycek bisey yok
Ciddi olabilirmi gercekten, an cok bilirsin yani.
Merak ettim ben
Evet ciddiymiş eve geldi. Dayanamadım söyledim. O tavayı çok beğeniyordun ondan aldım diyor ne varmış bunda o hediye değilmiymiş
Canım ya benimki de bişey almaz sıkma canını. İlk Yıllar çok ağladım sonra artık çakal oldum tabiri caizse :)) . Nasılsa yine hatırlamayacak kendime hediye beğeniyorum aldırıp paketletiyorum al bana vereceksin diyorum.yıl dönümümüzde de romantik ortam hazırlayıp hediyeyi önceden veriyorum .o romantik ortamda veriyor.ben de " aaa aşkım hiç gerek yoktu teşekkür ederim " diyorum.:))) ortam seni mutlu etmiyorsa sen kendini mutlu et.Merhaba kızlar aranızda belki bana kızanlar olacak biliyorum ama çok üzüldüğüm bir konu oldu.bugun evlilik yıl dönümünü. Dun eşim geldi bir tava almış. Bişey demedi neyse akşam bir arkadaş facede evlilik yıl dönümü kutlamasını paylaşmış ona bakıyorduk. Artık o tavayı hediye olarak sayarsın onu sana hediye aldım yarın için dedi. Bişey demedim ama çok üzüldüm. Azcık romantik olsa keşke bu ne hediyeyi verirken de bişey demedi saatler sonra öyle dedi..
Hahaha ay çok yaşayın çok güldüm eşinizin karpuza buda kesiliyor deyişine))erkek milleti hakikaten biraz odun oluyor valla))Benim esim 2. Evlilik yıldönümünde karpuz almıştı.Tabi yasadigimiz yer sartlar disardan cicek filan alamadi ama marketten pasta alsaydin keske keserdik dedim.bu da kesiliyo dedi.sustum. gittim kendime pasta aldim marketten kestik yedik.ondan sonraki her yil ben bunu istiyorum diye söylüyorum sag olsun aliyor.adamin icinde yoksa ancak bu kadar.sizde istediginizin ne oldugunu soyleyin yonlendirin bence
Sen de ona musluk contası ya da ingiliz anahtarı falan hediye et o zaman. Hak etmiş.
Sen de onun dogumgununde kendisine ahsap vernigi al. Kalas olunca lazim oluyor.
Hahahahahha ay haykırdım resmenBaşlığı ilk okuduğumda çiçek böcek aldı ya da hiç almadı diye üzülüyorsun sandım. Ama hediye olarak tava almak nedir ya hakaret gibi. Bence sen git bi odun al hediye paketine sar en güzel hediye olur o adama. Eğer biraz beyni varsa ne demek istediğini anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?