Yıl dönümü hediyem

Bende sana saka yaptigini umuyorum.
Ama ciddiyse, diycek bisey yok

Ciddi olabilirmi gercekten, an cok bilirsin yani.
Merak ettim ben
Evet ciddiymiş eve geldi. Dayanamadım söyledim. O tavayı çok beğeniyordun ondan aldım diyor ne varmış bunda o hediye değilmiymiş

Yani adam sıradan bir günde sizin begendiginiz tavayi aklinda tutup almış gelmiş haksizlik ediyorsunuz bence,sekilci olmayın niye tavadan hediye olmasin ki.

onu kutlamadan sayma şakasına " oldu cnm fln de. süprz bekliyorm bakalm ne yapcaksın fln de. ilk zamanlar olmasada zamanla kıvama gelir.
birlikte özel bi yemek güzel bi gece geçirmeniz hediyeden daha önemli

Yıldönümü deyince boğazım düğümleniyor,daha ilk yıldönümümüzde berbat bir kavga etmiştik,hediye neden yok diye sorgulayamıştım bile.Sonrasında doğum yaptım o kadar istediğimi bildiği halde bir hediye almadı,konusu geçtiğinde hala alcak,çocuk yaşına girecek hala alıyor beyefendi.Sizden de beterleri olabilir bunı düşünüp şükretmek mi lazım bilemiyorum ama insan asla unutmuyor

Tavayı öylesine almıştır evlilik yıldönümü hatırlayınca araya sıkıştırmıştır.

Canım ya benimki de bişey almaz sıkma canını. İlk Yıllar çok ağladım sonra artık çakal oldum tabiri caizse :)) . Nasılsa yine hatırlamayacak kendime hediye beğeniyorum aldırıp paketletiyorum al bana vereceksin diyorum.yıl dönümümüzde de romantik ortam hazırlayıp hediyeyi önceden veriyorum .o romantik ortamda veriyor.ben de " aaa aşkım hiç gerek yoktu teşekkür ederim " diyorum.:))) ortam seni mutlu etmiyorsa sen kendini mutlu et.
Ne diyor ahmet kaya :
Yalan da olsa mutluyuz ya
Bu bize yetiyor
Not: face de görünen her mutluluğa inanma.

Canım benim ki de hiç hediye almaz özel günlerde . Hatta hiç bir özel günü bilmez . Yanlız değilsin yani romantik olanlarda vardır ama bize denk gelmedi

Evlilik yıldönümünden bağımsız olarak düşünüyorum, bir erkek niye gidip tava alır? çok garip geldi ya durup dururken gidip tava almak aklıma gelmez benim. Ancak çeyiz alışverişinde falan alıyoruz. Nerden gelmiş aklına tava almak.

Hahaha ay çok yaşayın çok güldüm eşinizin karpuza buda kesiliyor deyişine))erkek milleti hakikaten biraz odun oluyor valla))

Sen de ona musluk contası ya da ingiliz anahtarı falan hediye et o zaman. Hak etmiş.

Sen de onun dogumgununde kendisine ahsap vernigi al. Kalas olunca lazim oluyor.

Hahahahahha ay haykırdım resmen
Allah da sizi güldürsün e mi hanımlar

Bence supriz yapacaktır tava işin esprisi sanırım. Yani umarım öyledir. Yoksa cidden hediye olarak tava aldıysa durum kötü. Hiç hediye almasa daha iyiymis..tava yani ne kadar romantik bir hediye olabilir ki..bari kalp şeklinde bir tava olsaymış diyin bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…