Yıl dönümü hediyem

Alırdı yine bişeyler çiçek vs. Evet ben hep alırım yine aldım

O zaman diger arkadaşların da dediği gibi bir surpriz yapacaktır bugün.

Benim için yıldönümünü birlikte ve huzurla geçirmek yeterli mesela. Ama siz hediye konusunu önemsiyorsanız esinizle paylaşın hislerinizi derim. İletişim kurmak iyidir.

Nice mutlu yıllarınız olsun.

Benim esim 2. Evlilik yıldönümünde karpuz almıştı.Tabi yasadigimiz yer sartlar disardan cicek filan alamadi ama marketten pasta alsaydin keske keserdik dedim.bu da kesiliyo dedi.sustum. gittim kendime pasta aldim marketten kestik yedik.ondan sonraki her yil ben bunu istiyorum diye söylüyorum sag olsun aliyor.adamin icinde yoksa ancak bu kadar.sizde istediginizin ne oldugunu soyleyin yonlendirin bence

allah esinize uzun omur versin
Valla o kadar guldum kii
Buda kesiliyor
Tepkisine :)

Biz birbirimize hiç hediye almadık 5 yıl oldu. Beklentiler karşılıklı sıfır olunca hayat kolaylaşıyor galiba. Bugünde birşey yapmazsa tabiatı bu diye kabul edin artık. Böyle şeyler zorlamayla olmuyor maalesef.

Hediye konusunu önemsemek derken şöyle bir toka alsaydı da benim için yaptığını bilseydim yine yeterdi. Tavayı alıp hiçbişey dememesi sonra hediyen o demesine üzüldüm

Çok sirin yaa :)

Benm de gelecek ay 1yil olacak evleneli.. esimin hatirliycagini sanmyorum. Cunku su an bile küsuz hamileyim. Berbatim

Sizin hala bu adamdan beklenti içinde olmanız beni çok şaşırtıyor

Bende sana saka yaptigini umuyorum.
Ama ciddiyse, diycek bisey yok

Ciddi olabilirmi gercekten, an cok bilirsin yani.
Merak ettim ben

Eşinin kredi kartıyla gidip kendine güzel bir hediye al güzel paket yaptır ve eşini gidip öp "Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkımmmm" de ver hediyeyi Eşin de açsın hediyeyi bir bayan çantası bir yüzük bir elbise vs neyse hemen Güle güle kullan bitanesi dersin
Artık eşinin verdiği tepkiye göre lafı yapıştırırsım.
Hediye hediyedir güzeli çirkini olmaz önemli olan işlevi değil düşünmek dersin

Bence gidip küçük bir pasta alın saklayın. Akşam herhangi bir sürpriz yapmazsa alın pastayı kendi önünüze koyup yemeye başlayın. Şaşırıp bakakaldığında da sana da koydum şuraya diyin. Oraya gittiğinde de bir tabak üzerinde de tava olsun. Mesajı alır bence...

Sen de evde halıyı perdeyi yenile canın ne istiyorsa evine al sonra özel günlerini kutla

Siz de ayakkabı çekeceği alın. Hem de anlamlı. Gelecek yıla yatırım olur :) Anlayacağı dilden olur.

Başlığı ilk okuduğumda çiçek böcek aldı ya da hiç almadı diye üzülüyorsun sandım. Ama hediye olarak tava almak nedir ya hakaret gibi. Bence sen git bi odun al hediye paketine sar en güzel hediye olur o adama. Eğer biraz beyni varsa ne demek istediğini anlar.

Gözünün önünde çöpe atardım ben.

Sanki karısı değil de evin hizmetçisi. Tava almış gelmiş. Yani sen gömlekten parfümden anlamazsın al sana tava da git yemek yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…