- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
Alırdı yine bişeyler çiçek vs. Evet ben hep alırım yine aldım
Benim esim 2. Evlilik yıldönümünde karpuz almıştı.Tabi yasadigimiz yer sartlar disardan cicek filan alamadi ama marketten pasta alsaydin keske keserdik dedim.bu da kesiliyo dedi.sustum. gittim kendime pasta aldim marketten kestik yedik.ondan sonraki her yil ben bunu istiyorum diye söylüyorum sag olsun aliyor.adamin icinde yoksa ancak bu kadar.sizde istediginizin ne oldugunu soyleyin yonlendirin bence
Hediye konusunu önemsemek derken şöyle bir toka alsaydı da benim için yaptığını bilseydim yine yeterdi. Tavayı alıp hiçbişey dememesi sonra hediyen o demesine üzüldümO zaman diger arkadaşların da dediği gibi bir surpriz yapacaktır bugün.
Benim için yıldönümünü birlikte ve huzurla geçirmek yeterli mesela. Ama siz hediye konusunu önemsiyorsanız esinizle paylaşın hislerinizi derim. İletişim kurmak iyidir.
Nice mutlu yıllarınız olsun.
Benim esim 2. Evlilik yıldönümünde karpuz almıştı.Tabi yasadigimiz yer sartlar disardan cicek filan alamadi ama marketten pasta alsaydin keske keserdik dedim.bu da kesiliyo dedi.sustum. gittim kendime pasta aldim marketten kestik yedik.ondan sonraki her yil ben bunu istiyorum diye söylüyorum sag olsun aliyor.adamin icinde yoksa ancak bu kadar.sizde istediginizin ne oldugunu soyleyin yonlendirin bence
Eşinin kredi kartıyla gidip kendine güzel bir hediye al güzel paket yaptır ve eşini gidip öp "Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkımmmm" de ver hediyeyiMerhaba kızlar aranızda belki bana kızanlar olacak biliyorum ama çok üzüldüğüm bir konu oldu.bugun evlilik yıl dönümünü. Dun eşim geldi bir tava almış. Bişey demedi neyse akşam bir arkadaş facede evlilik yıl dönümü kutlamasını paylaşmış ona bakıyorduk. Artık o tavayı hediye olarak sayarsın onu sana hediye aldım yarın için dedi. Bişey demedim ama çok üzüldüm. Azcık romantik olsa keşke bu ne hediyeyi verirken de bişey demedi saatler sonra öyle dedi..
Sen de evde halıyı perdeyi yenile canın ne istiyorsa evine al sonra özel günlerini kutlaMerhaba kızlar aranızda belki bana kızanlar olacak biliyorum ama çok üzüldüğüm bir konu oldu.bugun evlilik yıl dönümünü. Dun eşim geldi bir tava almış. Bişey demedi neyse akşam bir arkadaş facede evlilik yıl dönümü kutlamasını paylaşmış ona bakıyorduk. Artık o tavayı hediye olarak sayarsın onu sana hediye aldım yarın için dedi. Bişey demedim ama çok üzüldüm. Azcık romantik olsa keşke bu ne hediyeyi verirken de bişey demedi saatler sonra öyle dedi..
Cok ayip etmis o zaman. Ben cok uzun suredir evlisiniz ve yemek yapmaktan hoslaniyorsunuz falan diye dusunup almistir belki diyesordum.3 yıllık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?