Yılbaşına kadar bu iş bitecek diyen arkadaşlar topiğime buyrun...

Arkadaşlar ben öğünlerimi kontrol altına almak için şöyle yaptım...küçük bir yemek tabağı seçtim hep onunla yiyorum...Sabah kahvaltımıda bir pasta tabağına koyuyorum kendime hakim olabiliyorum böylece...

Teşekkür ederim arkadaşım...nasılsın neler yaptın miniğin nasıl oldu...

İyiyim Sağol hulyacim tüm gün yogun geçti annemdeydim akşamda büyük oglanin ödevi derken bu saat oldu..Küçükte iyi çok şükür umarım senin bebiste iyidir. .kolay gelsin. ..

İyiyim Sağol hulyacim tüm gün yogun geçti annemdeydim akşamda büyük oglanin ödevi derken bu saat oldu..Küçükte iyi çok şükür umarım senin bebiste iyidir. .kolay gelsin. ..

İyi şükürler olsun oğlunun iyi olmasına sevindim arada sizin topiğe uğrarım görüşrüz yine...

selam kızlar
başım çok ağrıyorrr

sabah

4 kaşık lahana kavurma
1 poğaça
1-2 çatal peynir
1-2 banımlık pekmez

ilk olarak berbat bir kahvaltı yaptım

Tebrik ederim sizi büyük başarı bu arada hoşgeldiniz ...Siz bayağı aşmışsınız konuyu Maşallah

hoşbulduk ben burayı aşana kadar baya zorlandım yok emziriyorum yok güçsüz kalmıyayım diye habire yedim sonuç 24 kg hergün kendimi motive ediyorum mutlaka forumlarınızı okuyorum o zaman yemek istemiyorum 3 ay sonraki halimi çok merak ediyorum

Bende doğum sonrası 81.3 ten indim bu kiloya ama çok rahat davrandım kıssaydım şimdiye sonucu almıştım...63 kiloya kadar indim sonra tartı artıyı göstermeye başlayınca bende başladım dikkat etmeye...

ya ben doğumdan sonra o kadar rahat davrandım ki baktım kurbanda kessen kemiksiz 30 kg hisse başı olmuşum dur demek lazım dedim azimliyim 9 gündür hiç bozmadım hafta sonuda dahil Allah'ta bozdurmasın

ya ben doğumdan sonra o kadar rahat davrandım ki baktım kurbanda kessen kemiksiz 30 kg hisse başı olmuşum dur demek lazım dedim azimliyim 9 gündür hiç bozmadım hafta sonuda dahil Allah'ta bozdurmasın

Amin canım ama sağlığına dikkat ederek ver...Kendine bir beslenme şekli oluştur inan buna sırf dikkatle oldu benimkisi mart ayında başlamıştım gerçi bayağı oldu ama hep benim kaçamaklarım yüzünden olmuş...Neler yapıyorsun nasıl besleniyorsun nelere dikkat ediyorsun...

en başta akşam 7 den sonra hiç bişey yemiyorum. ekmek,makarna,pilav kızartma poğaça abur cubur,şeker,tuz bunları unuttum sabhaları bazen yumurta bazen müsli yiyorum ara öğünlerimi atlamıyorum mutlaka yeşil elma veya kuru incir,kayısı, badem,cevzi bunlardan yiyorum öğlen et balık veya tavuk tabiki yağsız akşamda yoğurtlu sebze yemeği 3 lt su ve yeşil çay ha birde muz dışında meyvede yiyorum tabiki
spor olarakta asansörü çıkardım hayatımdan fırsat buldukça yürüyorum mekik çekip ip atlıyorum

Tüm günümü yaziim kızlar akşama misafir var yazmamam çünkü

Sabah: kepekli tost
Yeşillik salata yağsız
Şekersiz çay

Öğle: Light süt 1tane muz

(Daha yemedim tabiki ama şimdiden tasarladım)
Akşam: 1porsiyon kavurma
Yağsız salata
Light yoğurt
Light ice tea

Maşaallah ne güzel bir düzen oturtmuşsun bendede hemen hemen aynısını yaparak verdim hazır verdiğimi bakalım bu sefer işe yarayacakmı bu arada ben mekik çekemiyorum

Arkadaşlar yarın bildirim günümüz herkes kilosunu verdiğini eksi artı şeklinde belirebilirse güzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…