- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Aslında çok acıkıyorum ama sabrediyorum
bence biraz kahvaltina ekleme yapmalisin o zaman. kahvalti ne kadar zengin olursa aclik hissi o kadar az oluyor.
Teşekkür ederim arkadaşım...nasılsın neler yaptın miniğin nasıl oldu...
benide aranıza alın lütfen kesinlikle zayıflamam lazım artık kilolu olmak istemiyorum
İyiyim Sağol hulyacim tüm gün yogun geçti annemdeydim akşamda büyük oglanin ödevi derken bu saat oldu..Küçükte iyi çok şükür umarım senin bebiste iyidir. .kolay gelsin. ..
Tebrik ederim sizi büyük başarı bu arada hoşgeldiniz ...Siz bayağı aşmışsınız konuyu Maşallah
hülya sen karadenizlimisin
hoşbulduk ben burayı aşana kadar baya zorlandım yok emziriyorum yok güçsüz kalmıyayım diye habire yedim sonuç 24 kg hergün kendimi motive ediyorum mutlaka forumlarınızı okuyorum o zaman yemek istemiyorum 3 ay sonraki halimi çok merak ediyorum
benimde kilo çizelgem var artıkımmmm
ya ben doğumdan sonra o kadar rahat davrandım ki baktım kurbanda kessen kemiksiz 30 kg hisse başı olmuşum dur demek lazım dedim azimliyim 9 gündür hiç bozmadım hafta sonuda dahil Allah'ta bozdurmasın
en başta akşam 7 den sonra hiç bişey yemiyorum. ekmek,makarna,pilav kızartma poğaça abur cubur,şeker,tuz bunları unuttum sabhaları bazen yumurta bazen müsli yiyorum ara öğünlerimi atlamıyorum mutlaka yeşil elma veya kuru incir,kayısı, badem,cevzi bunlardan yiyorum öğlen et balık veya tavuk tabiki yağsız akşamda yoğurtlu sebze yemeği 3 lt su ve yeşil çay ha birde muz dışında meyvede yiyorum tabiki
spor olarakta asansörü çıkardım hayatımdan fırsat buldukça yürüyorum mekik çekip ip atlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?