- Konu Sahibi nursehulya
-
Canim arkadaşım günlüğün hayırlı olsun. .inşallah bol paylaşımla bol eksilerle dolu olur..saglikla ve cabucak kurtulursun fazlaliklarindan..
Bu yeni başlangıcın sana uğur getirmesini dilerim :)
selam kızlar yarından itibaren bende aranıza geleyim işlerim biraz yoğun inşallah paylaşımda bulunurum.
yarın tartılayım
ben ilk defa katışıyorum böyle bir konuya bende tecrübemi paylaşmak istedim ekmek,pilav,makarna,tatlı,tuz,unlu ve mayalı herşeyi bıraktım sabahları 3 gün yumurta peynir 3 gün k flakes yedim aralarda ya yeşil elma yada kuru kayısıs veya incir yedim bol su akşamları en geç 7 de yeme işini bırakıp en son yemeğimi bol yoğurtlu sebze ile yaptım sabah ve akşamları işe gelirken yarımşar saat yürüdüm ip atlama ve mekikle birlikte tabi birde bolca su 4 kg gitmiş bile ve 1 haftada çalıştığım yerin doktoruna sordum hızlı olmadımı diye oda bu şekilde yapılan diyette normal dedi bu arada 86 kg olduğum için ilk başta hızlı verebilirsin dedi bugün 8 gün bitti bakalım haftada bir tartılıcam inşallah güzel şeyler olur
İyi gidiyor şükür senin aran nasıl diyetle zorlanıyor musun...Bu arada menünü çok beğendim...Kızlar selamlar herkese diyetler nası gidio:)
Tüm günümü yaziiim hemen:
Sabah:
Kepekli tost ve su
Öğle:
Light süt
Kuru üzülmüş müslimi bisküvi
Ara:neskafe şekersiz
Akşam:
Izgara tavuk 1porsiyon
Yağsız salata
2kaşık bulgur pilavı
Zero
Şmdi de az şekerle Türk kahvesi ve minik kek parçası
akşamları anca fırsatım oluyor girmeye benim....
bugünkü menüm
sabah : 1 dilim ekmek beyaz peynir yeşil çay
öğlen ark.gittiğim için menüm şaştı
yarım poğaça
1 kurabiye
kereviz salatası yedim 2 fincanda yeşil çay
saat 5 gibi 1 adet muz
akşamda
menemen ve 1 dilim ekmek
bu saatten sonra en fazla 1 mandalina yerim bol su
yoğurtu ihmal etmeyin kızlar yoğurtu çok tükettiğim zaman daha kolay kilo verdiğimi hissediyorum
sabah(07:15)
1 adet haslanmus yumurta (tuzsuz)
1 adet domates,
2 adet salatalik,
6 adet siyah zeytin,
1 adet cig havuc,
1 dilim tulum peyniri
saat(12:30)
yarim paket burcak kepekli üzümlü büsküvi,
1 bardak cikolatali nescafe
saat(17:10)
1 adet elma
aksam(20:00)
1 tabak patlican yemegi(kiymali)
3 yk pilav,
100 gr yogurt
günü böyle kapatmayi pilanliyorum belki sadece pilavi eksiltirim yada hic yemem :)
Merhaba sabah menüne bayıldım çok doyurucu göründü gözüme...Sadece öğlen biraz kaçmış sanki şeker açısından...Sizde benim menüme yorum yazabilirsiniz yani uygun görmediğiniz şeyleri...
Bugün yediklerim..
Sabah:5 zeytin,1 kk kaşar peynir,1 dlm tam tahıllı ekmek...
Ara:2 gün kurusu...
Öğle:3 kaşık pilav,3kaşık yoğurt...
Ara:yarım bardak neskafe 2 küp şekerli,1 tane ceviz...
Ara:yoğurtlu havuç salatası yarım kase...
Akşam:1 kase yayla çorcası,küçük tabak fırın fasülye diblesi...
Belki bir maden suyu içerim...
20 dk yürüyüş,100 tane ip atlama,6 dk slim pack...Bu 6 dk yı aslında kısa olduğu için pek verim alamam belki....
İyi gidiyor şükür senin aran nasıl diyetle zorlanıyor musun...Bu arada menünü çok beğendim...
tesekkür ederiim :) evet öglen bol sekerli seyler yiyorum ben hep cünkü tatlidan vazgecemiyorum. :) bir de okulda yiyebilecegim en saglilik sey o
burdan bakinca iyi görünüyor :) eger doyuyorsaniz bu yediklerinizle bi sorun yok bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?