Yılbaşına kadar bu iş bitecek diyen arkadaşlar topiğime buyrun...

spor salonuna gitme lüksüm yok maalesef oğlum daha küçük zaten güzdüz çalışıyorum bide akşam ayrı kalırsak çok üzülürüz oyüzden o uyuduktan sonra kendime zaman ayırmaya çalışıyorum

Doğrudur bende ücretsiz izindeyin işe nasıl baaşlicam nasıl ayrılacağım bilmiyorum...Bu arada şu kemiksiz et muhabbetine çok güldüm ya öyle söyleme vereceğiz o kiloları bir zamanlar çoğu çıtır olan insanlar öyleydi...

Sabah menüm :5 zeytin,2 ceviz,1 dilim çavdar ekmeği,1 domates, 1 kk beyaz pynr,1 haşlanmış yumuta....

Ara: 3 günkurusu,,,

öğle:1 kase yayla çorbası...

vericez tabiki çocuktan ayrılması zor ama şartlar bunu gerketirdiği için ve hayata hemen adapte olmak için bir an önce iş başı yapmakta lazım

Akşam menüne bayıldım canım akşama sendeyim...Kavurmayı çok severimde akşam yemeğim hazır sayılır belki yarın bende yaparım

vericez tabiki çocuktan ayrılması zor ama şartlar bunu gerketirdiği için ve hayata hemen adapte olmak için bir an önce iş başı yapmakta lazım

Doğru söylüyorsun ama benim işim nöbetli ve bir düzen olmadığı için çocuğuma çok hasret kalıcam gibi hissediyorum...

bende dün akşam 5-6 fındık yedim sodayla...

bugünkü menüm
sabah 1.5 dilim fırında peynirli yumurtalı ekmek kızartması
1 bardak süt

öğlen dışardaydım küçük bir hamburger ve ayran 5-6 patates kızartması

saat 4 gibi 2 mandalina

akşamada bol yoğurtlu pırasa yiyeceğim.

benim dr. et ile sebzeyi karıştırma dedi.
akşamları haftada 2 gün çorba 2 gün sebze 2 gün et 1 günde 2 yumurta(menemen ıspanaklı vs)

Arada 15 tane fındık yedim...

ilk sayfaya liste yapsanya cnm
nick......şuanki kilo......verdiği kilo......hedef kilo

zaten hepimiz aynı zamanda başladık sayılır.ben geçen cuma yı hatırlamıyorum ama p.tesi kilomu yazarım artık .yarın sabah mutlaka tartılıcam.

Yarın yapacağım bildirimlerden sonra...

selam kızlar

öğle yemeği

4 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

arada 2 avuç çekirdek yedim

akşam

1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe sulu köfte
1 kase yoğurt
azcık havuç salata

sabah(06:45)
2 haslanmis yumurta,
1 salatalik
1 domates
1 dilim tulum peyniri
5 tane siyah zeytin
1 tatli kasigi bal

saat(09:30)
4 kasik asure

saat(14:00)
1 kucuk kase bugday corbasi
kucuk bi kase makarna salatasi
2 dilim kek
2 kucuk dilim patatesli borek
1 tane kucuk hashasli kurabiye
1 fincan sutlu filitre kahve(sekersiz)

ondan beridir de bisey yemedim ac degilim sanirim yemeden uyuycam belki 1 bardak sut icerim

Bu akşam misafirlikteydim 3 kaşık tavuklu pilav,3kaşık taze fasülye,yarımkase şehriye çorbası ...1 bardak çay,şekerli türk kahvesi...

Hiç üzülme kaldığın yerden devam et ve bol su iç bu durumu su kurtarır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…