- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
inşallah hepimiz 2011 anneleri oluruz kızlar:))))
ben dr umla herseyı konustum benı heyecanlandıran seyyyy kıstımın durumu kayboldumu duruyomu kaybolmadıysa tedavımın uzaması demek o cok uzer benıııı
ayy ben çok kötü oldum okurken ne güzel anlatmışsın içinden geçenleri yaşadıklarını ,aynı şeyleri hatta daha fazlasını yaşadımm .ama dayanamıyorum işte senağlama Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...
suize canım çok sağol iyi dileklerin için; tüm kalbimle diliyorum arkadaşım ki Rabbim senin ve eşin için en hayırlı zamanda bebeğini gönderecektir inşallah.inşallah bu yazı güzel geçirir ve sonbaharda tedavine başlarsın inşallah arkadaşım...
adaege canım teşekkür ederim.evet 3 lendik topiğimizde.inşallah hepimiz bütün kadınlar kulübü güzel sonuçlar alırız arkadaşlar; Rbbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın inşallah...
günaydın özlemciiim. ben de doktora gitmeden önce uğrar mısın diye merak ediyordum doğrusu... ben iyiyim umarım diğer yol arkadaşlarımız da iyidirler.
özlemcan sende mi emre beyin hastasısın ?o kısmı kaçırdım sanıyorum:))
ayyy bana daral gelıyo ya n cok kastım bugun.....saatte gecmıyooooo.hıccccc....ben tup bebekden sonraaaa kı bekleme surecını dusunemıyorum bıleee kesınlıkle tatıle cıkmam lazım....
ay hakkaten degilmi zaman geçmiooo!!!
tatil şart güselim:)
inşallah hepimiz 2011 anneleri oluruz kızlar:))))
ne denir ki?
AMİN İNŞALLAH
ayy ben çok kötü oldum okurken ne güzel anlatmışsın içinden geçenleri yaşadıklarını ,aynı şeyleri hatta daha fazlasını yaşadımm .ama dayanamıyorum işte senağlama Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...
canım aminnnn .....hayırlısıyla kucagına al bebişini...
bize dua et ltf.positive enerjiye çook ihtiyacımız var..
özlemin doktoruyla görüşmesi devam ediyor mudur acaba. ay çok heyecanlandım, sanki ben gitmişim gibi gözümde canlandı :)))) inşallah çok güzel, hayırlı haberlerle gelirsin özlemciiiim :)
ayy evet özlemcan haber bekliyoruz!!!
suzicim bu arada haftaya salı saat 10.00 da kısmetse emre beydeyim. özledim yahu gidip bir kontrol olayım hem de fikir alışverişinde bulunup, neşeli yüzünü göreyim istedim. bu arada hamile olan arkadaşım da gelecek onun bebişini de görcez ultrasonda inşallah ama sen gelemezsin herhalde değil mi, yurtdışında olacaktın bildiğim kadarıyla...
evet eylül başına kadar yurtdışındayım..egecan:)
sen fikiralışverişi yapıp emre beyden aldıgın enerjiyi burda bize iletirsin:)
ayyyy inşallah canım yol arkadaşım benim. o testi (clearblue) 2 ay boyunca ben de kullandım. 2 ay da gülümsedi bana ama ben ona gülümseyemedim. inşallah sen de gülümsersin kuzucum ne de güzel bir sürpriz olur :)))))
takip etmemek sonuca ulaştırıyormuş...bakalım belki bi süpris yaparsın yol arkadaşım.
mesajına bayıldım yol arkadaşım, inşallah bir mucize olur bir yıldız kayar "yıldız"ın içine :)))))
ben de bebeğime beni bırakıp gittiğinden beri "gelmesen önemli değil, gelsen önemli olurdu" diyorum...
ahahahaa inşallahh yol arkadaşım inşallah:)
gelebilme ihtimali bile güsel.))
ben kaçar egecan allaha emanet ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?