Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ayy ben çok kötü oldum okurken ne güzel anlatmışsın içinden geçenleri yaşadıklarını ,aynı şeyleri hatta daha fazlasını yaşadımm .ama dayanamıyorum işte senağlama Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...

inşallah hepimiz 2011 anneleri oluruz kızlar:))))

amiiiiin inşallah canım Rabbim ağzından duysun...

ben dr umla herseyı konustum benı heyecanlandıran seyyyy kıstımın durumu kayboldumu duruyomu kaybolmadıysa tedavımın uzaması demek o cok uzer benıııı

kaybolmuştuuuuur, gitmiştiiiiir sen hiç merak etme. eğer gitmediyse de -ki gitti bence- doğum kontrol hapıyla bir ayda eritirler inşallah. sen yine eylülde başlarsın canım hiç moralini bozma tamam mı :)

kötü olma lütfen seni hamile hamile üzmek istemem sadece çok duygu dolmuştum patlamam da bu şekilde oldu. ama yine umutluyum ben merak etme. herşey yolunda gidecek inşallah bizler de anne olacağız, senin gibi :)

özlemin doktoruyla görüşmesi devam ediyor mudur acaba. ay çok heyecanlandım, sanki ben gitmişim gibi gözümde canlandı :)))) inşallah çok güzel, hayırlı haberlerle gelirsin özlemciiiim :)

canımm benim bakalım 3 silahşör başlayacagız eylül de:))
sende kontrole gelirken tanışırız:)inşallah

suzişko hoşgeldiiiin :)))))

evet evet 3 silahşörler bu çok güzel oldu :) catdog'un bu ay bizimkiler de eylülde gelecekler inşallaaaah kardeş kardeş büyütcez sonra :)

suzicim bu arada haftaya salı saat 10.00 da kısmetse emre beydeyim. özledim yahu gidip bir kontrol olayım hem de fikir alışverişinde bulunup, neşeli yüzünü göreyim istedim. bu arada hamile olan arkadaşım da gelecek onun bebişini de görcez ultrasonda inşallah ama sen gelemezsin herhalde değil mi, yurtdışında olacaktın bildiğim kadarıyla...

Hoşbulduummm yol arkadaşımmmm:)

2011 de anne olacagız inşallah...

Tatil dönemi için Emre Bey digital ovulasyon kiti önermişti.4-5 gündür yapıyordum.çok umutlu olmamakla bereber negative görünce zaten umutsuzluga kapılıyordum kiiiiiiiiiii
dün test bana gülümsedi:))))
ayy sana gebelik testi yapmışımda positive yakalamışım gibi oldu...
bakalım çook umutlu degilim ama sonunda bir positive yakaladım:))
çok güzel bir duyguymuş
gebelik testinde çıkarsa çerceveletirim herhalde:)hehehehe

ayyyy inşallah canım yol arkadaşım benim. o testi (clearblue) 2 ay boyunca ben de kullandım. 2 ay da gülümsedi bana ama ben ona gülümseyemedim. inşallah sen de gülümsersin kuzucum ne de güzel bir sürpriz olur :)))))

evet eylül başına kadar yurtdışındayım..egecan:)

sen fikiralışverişi yapıp emre beyden aldıgın enerjiyi burda bize iletirsin:)

bu arada ben bu ay hiç yumurtlama belirtisi göstermedim daha, gerçi belirti falan da aramadım, bu ayı boş geçmeye karar vermiştim denemedik bile... en son regl tarihim 9 temmuz bugün 20. günüm akıntı falan yok bende. ya çok geç yumurtlıcam ya da yumurtladım bitti gitti :))))

bakalım yol arkadaşım test bana bi güldü bende ona gülersem mucize olur:)
Ama Allahtan umut kesilmiyor işte..
olmaz desemde içten içe olabilme ihtimalini bile beni mutlu ediyor.

Annesinde kuzusuna msj:::
Ben senin her ay tutunabilme ihtimalini bile sevdim bebeğim.:)))
annelik nede olsa karşılıksız bir sevgiymiş öyle degil mi?

mesajına bayıldım yol arkadaşım, inşallah bir mucize olur bir yıldız kayar "yıldız"ın içine :)))))

ben de bebeğime beni bırakıp gittiğinden beri "gelmesen önemli değil, gelsen önemli olurdu" diyorum...

takip etmemek sonuca ulaştırıyormuş...bakalım belki bi süpris yaparsın yol arkadaşım.

laf aramızda bir icraat olamadığı için sürpriz de olamayacak gibi canım. eşim hastaydı grip oldu benim sonuçtan sonra, bana bulaşmaması için hep uzağımda, bir de bende hormon dengesi şaştı mı ne oldu bir isteksizlik, bezginlik sorma... bakalım şeytanın bacağını kırarız belki bu gece falan :)))))

ahahahaa inşallahh yol arkadaşım inşallah:)

gelebilme ihtimali bile güsel.))
ben kaçar egecan allaha emanet ol...

ahahahaa inşallahh yol arkadaşım inşallah:)

gelebilme ihtimali bile güsel.))
ben kaçar egecan allaha emanet ol...

canım yol arkadaşım benim, büyülü yolculuğa çıkmadan önce seni bir mucize buluversin de gör günü. al beddua mı dua mı sen karar ver :)))))

sen de Allah a emanet ol suziecan, git güle güle gel güle güle çok bekletme biziiii :))))))

özlemcan senden haber var mı diye bekledim ama şimdi çıkmam gerekiyor. inşallah çooook güzeli çoook hayırlı sonuçlarla, o tek dişi kalmış canavar kistten kurtulmuş, hafiflemiş olarak gelir anlatırsın bize görüşmeni.

hepinizi çok öpüyorum yol arkadaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…