Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

doğru tatlım sen izmirdesin. bak istanbulda yaşamıyor olsam yaşamak isteyeceğim yer izmir olurdu. çok severim. haftasonu kaçamakları için harika bir yer, tüm tatil yörelerine yakın. zaten benim gönlüm egededir. nickimden de anlaşılıyor herhalde :)

bu arada özlemcim transferden sonra bir yere gitmek yok evde dinleneceksin en az bir hafta. sonrasında bebeğin eşin sen gidersiniz inşallah :)

sağol adacım tüm güzel dileklerin için; inşallah hepimizin hayırlısıyla yolu açılır....
Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun çok bekletmesin inşallah....

sağol adacım tüm güzel dileklerin için; inşallah hepimizin hayırlısıyla yolu açılır....
Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun çok bekletmesin inşallah....

amin canım amin. inşallah herşey yolunda gidecek. ben hala senin kanamanın yerleşme kanaması olduğuna inanıyorum. inşallah güzel haberler alacağız senden. topic imizin ilk güzel hikayesini sen yazabilirsin hala buna inanıyorum.

herhalde 1000 kere dunyaya gelsem yıne ızmırde yasardım cok sevıyorum burayı hanı ızın alamasak bıle hafta tatıllerınde gıttgımız denız bıle yetıyo bıze..bu arada yuzmeyıde cok severım tam bır su kusuyum yanııııı bızım yazlık seferıhısarda ama orayı hıc sevmıyorum suyu cok soguk gecen gıttım ıkı gunde 10 dk kaldım suda cıvı gıbı tam tedavı oncesı usutemem kendımı...yolunuz duserse buraya mutlaka beklıyorum...

catdog canım hıc kotu dusunme lutfen benım ıcımede senınle ılgılı hıc kotu bı duygu gelmıyooooo ıns cok guzel haberler gelecek senden

yolum umarım düşer çünkü harika bir yer özlemcim, gelecek olursam da mutlaka sana uğramak ve yüzyüze tanışmak isterim. hem belki ikimizin de içinde bir kalpten fazlası atıyor olur o sırada :)

catdog canım hıc kotu dusunme lutfen benım ıcımede senınle ılgılı hıc kotu bı duygu gelmıyooooo ıns cok guzel haberler gelecek senden

ayneeeen benim de içimde olumsuz birşey yok hiç :) pozitif düşünelim pozitif olsun herşey

siz sormadan ben hikayemi anlatayım:
biz 3 yıllık evliyiz bir defa tüp ebek deneyimimiz oldu ama tutmadı(antalya da yapılmıştı)şimdilede ise memoriali düşünüyoruz ve önümüzdeki hafta istanbula gitmeyi planlıyoruz randevu ayarlayabilirsek.hayırlısı bakalım.sorunumuz erkek infertilitesi.

ah canım, isimler değişiyor hikayelerde, belki birazcık da sorunlar ama geri kalan umutlar beklentiler, acabalar, korkular, endişeler, sevinçler, mutluluklar hep aynı. büyülü yolculuğuna antalyadan istanbula gelerek başlıyorsun demek. hakkında hayırlısı olsun inşallah canım. biz de elimizden geldiğinde destek ve yardımcı olmaya çalışırız sana.

kaç yaşındasınız, hiç mi tutmadı yoksa kimyasal falan mı oldu...

bu arada yarım saat kadar yerimde olmıycam ama kapatmıyorum yol arkadaşlarım, cevapsız bıraktım sanmayın sizi :)

kızlar kac yasındasınız ben 32 yasındayım ama dr um dun her gordugumde bırazdaha genc goruyorum dedı bılmıyorum artıkbilmiyorumkismile

ben 24 eşim 30 yaşlarındayız.tutmadı.bilmiyorum.antalyaya gittik işte her şey hazırdı sadece eşimden meni örneği alınıp spemler seçilecekti ama menide sperm oladığını söylediler ve iğneyle(tesa) sperm bulmayı denediler olmadı eşim yanıma geldiğinde canının yandığı yüzünden okunuyordu bu kez ise tese işlemi yapacaklarını söylediler.eşim ameliyattan çıkana kadar ağladım.sonuç:sperm azdı ama olumluydu.9adet sperm hücresi buldular alınan parçadan.bunlardan 4tanesi canlılık gösterdi ve hepside transfer edildi.12günün sonunda ise hüsran...
şimdi ise içimde bi umutla çıkıyorum yola.başka bi heyecan var içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum mesafe uzun (ıspartada yaşıyoruz) ama Allahımın izniyle inşallah bu kez yüzümüz gülecek.
işte böyle bizim hikayemiz bunların yanında bi de kayınvalideyle aynı evde yaşıyorum.araştırma yapıyorum diye eşim bi ara rahatsızdı ve bunu strese bağlo olarak benim yaptığımı düşünerek olursa olur olmazsa ayrılırsınız(boşanırmışız) demeye kadar getirdi....daha neler neler...

ya bu okuduğum hikaye nin birebir aynısını yaşayan arkadaşım var oda kk da ama inş ikinizin ve tüm isteyenlerin bebişi olur kızlar :CüvCüv:

canım oncelıkle allah yolunu acık etsın bu yol zor maddı ve manevı dılıyorum bu yolculugun senı bebısıne goturur ve beraber donersınız..ben bu yolda cok mutlu oldum ve daha cok uzuldum kırıldım destek goremedım bebeklerımı kaybettım.. cokca sabırlı olmamız gerekıyo zor bılıyorum ama dırayetlı olursak hersey daha kolay oluyoo benımde yasanmıslıklarım tecrubelerım var sunu cok ıyı bılıyorum kı bu kadar sıkıntının mukafatını yuce rabbım mutlaka verecek bır ısık varsa gıdılecek bır yolda vardır yolun hep acık olsun ıns arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…