Zinal bende aglayarak okumuştum yazdıklarını...bu yaşadıklarının devamının da güneş açacak.hep kar yagmaz hep yagmur yagmaz öyle degil mi?
Adaege(nam-ı diğer msn arkadaşım:)
olumsuzluk yok!!!
dün akşam net üzerinden secret i izledim.
şu dillere düşmüş çekim yasası işte.ne düşünürsek ne istersek onu kendimize çekiyoruz.
vaktin oldugunda izlemeni tavsiye ederim.iyi gelebilir.
aslında mantık dinende öyle.
Allah benden isteyin umudunuzu kaybetmeden isteyin diyor.
uygulama kısmında bende aksaklık yaşıyorum zaman zaman ama gene de dik durmak lazım:)
kızlar inşallah eylüldeki büyülü yolculugunuz çok iyi geçecek buna eminim
ahaha biz 3 kişiydik adaegecan,özlemcan,suziecan:))
aminn inşallah...
amiiin zinalcim amin inşallah canım. belki sen de 6 aydan daha önce iyi hissedersin ve toparlarsın kendini ve 2011 e karnında meleğinle girersin belli mi olur canım arkadaşım :)
evet biz üç can can eylül de başaracağız inşallah değil mi :)
Allah yardımcınız olsun canım. tüp bebek zor bir süreç deniliyor ama aslında çok da zor değil bence. hele senin yaşadıklarından sonra çocuk oyuncağı gibi gelir sana. benim doktorum çok güzel birşey demişti. benim fobim var, hastane ve doktorlardan çok korkarım ve bayılma derecesine gelirim. doktoruma bunu söylediğimde siz hastalık için burada değilsiniz ki demişti. siz çok güzel bir amaç için buradasınız, bir evlat sahibi olabilmek için. bu yaşamsal bir gereklilik değil, yaşamak için bana muhtaç değilsiniz, siz sosyal bir amaç için, duygusal doyum için benimle birlikte yürümeyi tercih ettiniz dedi. ne kadar doğru. ben de o günden sonra adeta koşarak gittim hastaneye, iğnelerimi de güle oynaya yaptım hepsi beni bebeğime bir adım daha yaklaştırdığı için. inşallah senin de böyle güzel ve kolay geçer canım. bu defa muradına erersin inşallah.
sagolasın canım benım butun guzel dıleklerın ıcın destek oldugun ıcın ben ılk defa deneyecegım bu tedavıyı ve cok merak edıyorum bu surecı aslında ondan dolayı tecrubelerınıze ıhtıyacım var...benımle oldugunuzu bılmek bıle guzel ınsan bu surecde bıseyler paylasmak ıstıyo sureklı duygular olsun tecrubeler olsun paylasmak guzel arkadaslıgın ıcın cok desekkurler canım...
inşallah canım arkadaşım rabbim agzından duysun dualarını kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnn inş :):)
Allahın izni ile başaracagız:)[/QUOTE]evet biz üç can can eylül de başaracağız inşallah değil mi :)
starsuziecim aynen zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır o zafer bayragını hrpimiz elimize alacagız
Allahın izni ile başaracagız:)[/QUOTE]evet biz üç can can eylül de başaracağız inşallah değil mi :)
zinalciiim amiiiin. bak gör bence sen 6 aya kalmayacaksın, Rabbim çok büyük, mucizelere inanıyorum ben. burda kutlama yapacağız hep beraber inşallah.
Allahın izni ile başaracagız:)
hep birlikte Zinalcimm...
hep beraber başaragız.yeter ki umutsuzluga kapılmayalım.
(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor) sonuç itibari ile arkadaşlar bunun gibi bir çok hikaye var belki gerçekde değildir rivavettir ama sonuç olarak anlatılmak istenen şey aynı inanmak rabbimizden istemek ondan ümit etmek ve dua çok önemli bu uğurda elimizden geldiği kadar dua edelim, bu anlamda hepimizin sorunu farklı olacağı için uygulayacağımız kürler farklı olabilir ama edeceğimiz dualar aynı olacak ...
bu yazıyı önceden okumuştum aradım buldum vee sizinle paylaşmak istedim.beni çoook etkilemişti..
umudumuzu kaybetmeyen ve asla isyan etmeyelim.
hayatımın hiç bir döneminde kendimi bu kadar Allah a yakın hissetmedim.dünyaya bakış açım degişti...bu yaşadıklarımın sebebide budur belki ne dersiniz?
ayy suziecim gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu ama ben de bunu duymuştum okuyunca hatırladım. belki de burda görmüştüm bilmiyorum, önemli olan da o değil zaten. tek gerçek var, inanarak yürekten istenildikten sonra hayırlısıysa oluyor tüm dilekler. önemli olan pes etmemek ve inanç. elbette zaman zaman yoruluyor insan ama isyan etmemek tevekkül ederek devam etmek gerek. başaracağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?