Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

starsuziecim aynen zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır o zafer bayragını hrpimiz elimize alacagız

ahaha ben de uygulamada bir sorun oluşabiliyor ve oturum kapatılabiliyor (microsoft windows hata mesajı vardır ya böyle :)) ara sıra ama isyan etmeden, tevekkül ederek istemeye, dua etmeye devam ediyorum suzicim. olacak inşallah, elbet birgün hayırlısıyla olacak :)

kızlar inşallah eylüldeki büyülü yolculugunuz çok iyi geçecek buna eminim

amiiin zinalcim amin inşallah canım. belki sen de 6 aydan daha önce iyi hissedersin ve toparlarsın kendini ve 2011 e karnında meleğinle girersin belli mi olur canım arkadaşım :)

ahaha biz 3 kişiydik adaegecan,özlemcan,suziecan:))
aminn inşallah...

evet biz üç can can eylül de başaracağız inşallah değil mi :)

inşallah canım arkadaşım rabbim agzından duysun dualarını kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnn inş :):)

evet biz üç can can eylül de başaracağız inşallah değil mi :)[/QUOTE]
Allahın izni ile başaracagız:)

sagolasın canım benım butun guzel dıleklerın ıcın destek oldugun ıcın ben ılk defa deneyecegım bu tedavıyı ve cok merak edıyorum bu surecı aslında ondan dolayı tecrubelerınıze ıhtıyacım var...benımle oldugunuzu bılmek bıle guzel ınsan bu surecde bıseyler paylasmak ıstıyo sureklı duygular olsun tecrubeler olsun paylasmak guzel arkadaslıgın ıcın cok desekkurler canım...

gör bak canım beraberce çok kolay geçireceğiz. Allah razı olsun benim yanımda aynı doktora gidip ilk denemesinde hamile kalan bir arkadaşım vardı hep. o bebeği için kontrole geldiğinde tanışmıştık ben bu süreçleri yaşarken her gün aradı sordu bana bilgi verdi. doktor, hemşireler anlatıyor elbet ama yaşayan birinden öğrenmek, ondan destek almak çok daha farklı. istediğin her an, her adımında yanında olmaya hazırım. inşallah bu defa olacak ve meleğin seninle kalacak arkadaşım.

inşallah canım arkadaşım rabbim agzından duysun dualarını kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnnn inş :):)

zinalciiim amiiiin. bak gör bence sen 6 aya kalmayacaksın, Rabbim çok büyük, mucizelere inanıyorum ben. burda kutlama yapacağız hep beraber inşallah.

Allahın izni ile başaracagız:)[/QUOTE]

dediğin gibi suziecan Allah'ın izniyle Eylül'de gelecek bizim tontişler :) iyi çağıralım, iyilikler gelsin değil mi ama

starsuziecim aynen zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır o zafer bayragını hrpimiz elimize alacagız

hep birlikte Zinalcimm...
hep beraber başaragız.yeter ki umutsuzluga kapılmayalım.

(bir gün hz. musa sahabelerine vaaz verirken yandaşlarından biri daha doğrusu karı koca çıkıp soruyorya musa Allah (C.C) ile konuşurmusun bizim bu zmana kadar çocuğumuz olmadı Allah (C.C) e sorarmısın bizim çocuğumuz olacak mı neyse kısacası Musa konuşuyor soruyor Allah (C.C) diyorki ya Musa söle onlara hiç bir zaman döl tutmayacaklar ve Musa bunu çifte anlatıyor boyunları bükük kabul edip dönüyorlar aradan 5 yıl kadar geçiyor yine böyle bir toplantıda Musa bir bakıyor bu çift yanlarında 4 yaşlarında bir çocukla toplantıda vs. sonra Musa Allah (C.C) ile konuşuyor yarabbi hani sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak demiştin ama onların çocuğu olmuş diyor Allah (C.C) de diyorki evet ya Musa ben sana öle dedim gerçektende onlarında alın yazısında bir evlat sahibi olmak yoktu ama onlar buna rağmen bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler isyan etmediler dua ettiler bende verdim diyor) sonuç itibari ile arkadaşlar bunun gibi bir çok hikaye var belki gerçekde değildir rivavettir ama sonuç olarak anlatılmak istenen şey aynı inanmak rabbimizden istemek ondan ümit etmek ve dua çok önemli bu uğurda elimizden geldiği kadar dua edelim, bu anlamda hepimizin sorunu farklı olacağı için uygulayacağımız kürler farklı olabilir ama edeceğimiz dualar aynı olacak ...

bu yazıyı önceden okumuştum aradım buldum vee sizinle paylaşmak istedim.beni çoook etkilemişti..
umudumuzu kaybetmeyen ve asla isyan etmeyelim.
hayatımın hiç bir döneminde kendimi bu kadar Allah a yakın hissetmedim.dünyaya bakış açım degişti...bu yaşadıklarımın sebebide budur belki ne dersiniz?

ayy suziecim gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu ama ben de bunu duymuştum okuyunca hatırladım. belki de burda görmüştüm bilmiyorum, önemli olan da o değil zaten. tek gerçek var, inanarak yürekten istenildikten sonra hayırlısıysa oluyor tüm dilekler. önemli olan pes etmemek ve inanç. elbette zaman zaman yoruluyor insan ama isyan etmemek tevekkül ederek devam etmek gerek. başaracağız inşallah.

ınanmak yolun yarısıymıs bız yolu yarıladık mı kızlarrr guzel allahım nelere kadırrrr o yokdan var eden bızıde duyacak bılıyorum o bızım ıcın ne hayırlıysa onu nasıp edecek veeeee ıns hepımızın yuzunu guldurup dualarını kabul edecek...
Allahın izni ile başaracagız:)[/QUOTE]

zinalciiim amiiiin. bak gör bence sen 6 aya kalmayacaksın, Rabbim çok büyük, mucizelere inanıyorum ben. burda kutlama yapacağız hep beraber inşallah.

Allahın izni ile başaracagız:)

dediğin gibi suziecan Allah'ın izniyle Eylül'de gelecek bizim tontişler :) iyi çağıralım, iyilikler gelsin değil mi ama [/QUOTE]

inşallah cnm hepimizin kutlamasdını yapacagız:)

inşallah özlemcim inşallaaah.

kızlar sizi bulduğum için o kadar mutluyum ki inanın. insanın yanında kendi halinden anlayan, ne hissettiğini bilen yol arkadaşları olması bambaşka bir ferahlık.

ben malesef çıkmak durumundayım, mesaim bitti ve servisim bekliyor. ama lütfen her zaman bağlantıda olalım, birbirimizi bırakmayalım. inşallah güzel haberlerle, mutlu hikayelerle dolacak burası :))))

hiçbirzaman umudumuzu kaybetmiyecegiz rabbim isteyen herkese istedigini verir arkadaşlar hiçbir kulunu darda bırakmaz boynunu büktürmez sadece inanamak ve bol bol rabbimden istemeliyiz

canımsın benimde gözlerim hala doluyor okurken.
evet KK dan bi arkadaşımız yazmıştı ...beni ne kadar etkiledigini anlatam.tam 12 den vurmuştu:)

hiç şüphe etmeden teslim olabilmek ...
işte bunu başardıgımız an bu savaştan zaferle çıkacagız.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…