Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hiçbirzaman umudumuzu kaybetmiyecegiz rabbim isteyen herkese istedigini verir arkadaşlar hiçbir kulunu darda bırakmaz boynunu büktürmez sadece inanamak ve bol bol rabbimden istemeliyiz

evet canım birbirimizede dua edelim:)

kızlar sızler calısıyomusunuz

tatildeyimmmm:))))))

hepinizi çok öpüyorum canlarım, yarın görüşmek üzere inşallah, Allah'a emanet olun...

sende Allaha emanet ol yol arkadaşım...

bende kaçıyorum kızlar ...

kızlar bende çıkıyorum hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun yarın görüşmek üzere

suzı canım sen evdesın heralde valla sanslısın bu sıcakda...bol bol dınlen

evet cnm benim şuan tatildeyim:)))
buralar pek sıcak degil...
bol bol dinleniyorummm ama düşünecek çook vakit oluncada tehlikeli:))
biraz mağaza gezeyimmm .öpüyorum kolay gelsin.
baglantıyı kopartmayalım:)

ayyyy kızlar dr um aradı yarın 14.30 da randevum bana dua edın lutfennn bır aksılık cıkmasın ınsss kendınıze ıyı bakın opuyorum

adaege canım topiğine yeni katıldım ; takip transfer heyecanıma ver canım.baştaki hikayeni gözyaşları içinde okudum.Rabbim tüm dileklerini dualarını hiç bekletmeden hayırlısıyla kabul etsin; sana yıldızını hemen göndersin inşallah arkadaşım.böyle güzel böyle içten anlatmışsın ki Rabbim sana anneliği tez zamanda sağlıkla yaşatsın inşallah.
ayrıca doktorumuzla ve ekibiyle ilgili tüm yazdıklarına tüm kalbimle katılıyor ve bu hastaneye geldiğim doktorumu bulduğum için kendimi çok şanslı sayıyorum, şükrediyorum Rabbime.
evet kaderimizde ne varsa biz onu yaşıcaz, tutacak ya da tutmıcak.Canı vericek olan Yüce Rabbim ama bunu inşallah Rabbim bebeklerimizin emre amcasına; doktorumuza vesile kılar diye dua ediyoruz hep eşimle:)))

Catdog yazmasamda takip ediyorum gelişmeleri...
tüm kalbim ,dualarım seninle.
başaracaksın bizede umut olacaksın:)

günaydın güzel yol arkadaşlarım, günümüz aydın olsun, mutlu haberlerle dolsun...

bugün özlemcim için büyük günmüş şimdi okudum. canım benim tüm dualarımız seninle. inşallah doktorun tedaviye başlamak için herşeyin uygun olduğunu söyler ve start verirsiniz. senden topic imizin ilk güzel haberini bekliyoruuum ve devamının gelmesini can-ı gönülden diliyorum.

catdog hoşgeldin canım, seni aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. içten dualarına yürekten bir amin diyorum. evet emre bey ve ekibi harika insanlar, inşallah bebeklerimize kavuşabilmemiz için bize vesile olacaklar. suziecim de emre bey in hastası, topic imizde 3 olduk :))))

gunaydın sekerlernasılsınız bakalım....ıns hepımız ıcın ıcın guzel bırgun olurrrr...

günaydın özlemciiim. ben de doktora gitmeden önce uğrar mısın diye merak ediyordum doğrusu... ben iyiyim umarım diğer yol arkadaşlarımız da iyidirler.

yarım saate kadar doktorumun muaynehanesinde tanıştığım hamile arkadaşımla buluşacağım. 30. haftasında artık kocaman olmuştur göbüşü. azıcık ona sürünücem bana da bulaşsın diye :)

suize canım çok sağol iyi dileklerin için; tüm kalbimle diliyorum arkadaşım ki Rabbim senin ve eşin için en hayırlı zamanda bebeğini gönderecektir inşallah.inşallah bu yazı güzel geçirir ve sonbaharda tedavine başlarsın inşallah arkadaşım...

adaege canım teşekkür ederim.evet 3 lendik topiğimizde.inşallah hepimiz bütün kadınlar kulübü güzel sonuçlar alırız arkadaşlar; Rbbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın inşallah...

adacıgım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkurederım....ınanın uyandıgımdan bu tarafa bır kasılma bende n dıyecek dıye ayyyy allahım sen yardım et ya rabbım...baslayalım dese bıle zaten agustos adetımle gıdecegım oda sanırım 25 de olurrrr....bugun ıste o kadar yogun kı anlatamam...uffff zaman da gecmıyo hıccc....allahım benım ıcın hayırlısı neyse onu versın ınsss....

hoşgeldin canım amiiiin...

emre bey ve melekleri şeklinde dolanırız artık :))))) bu arada ilk haberi senden alıcaz. suzie özlem ve ben eylül ayına başlıyoruz bir aksilik olmazsa...

dur dur bu ne heyecan böyle diyeceğimi sanıyorsan pışşııııık demeyeceğim :) heyecan yapman o kadar normal ki tatlım. ben de ilk görüşmemizde bayılacaktım. emre bey bana su içirmişti, sakinleştirmek için hastanenin dışına falan çıkmıştık, eşim ben doktorum komiktik yani. benim devamı güzel gelmişti, güzel bir elektrik yakaladık inşallah senin de öyle olur. hepimiz ne diyoruz eylülde geeeel :))))))

ayyy bana daral gelıyo ya n cok kastım bugun.....saatte gecmıyooooo.hıccccc....ben tup bebekden sonraaaa kı bekleme surecını dusunemıyorum bıleee kesınlıkle tatıle cıkmam lazım....

ben dr umla herseyı konustum benı heyecanlandıran seyyyy kıstımın durumu kayboldumu duruyomu kaybolmadıysa tedavımın uzaması demek o cok uzer benıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…