kızlar sızler calısıyomusunuz
hiçbirzaman umudumuzu kaybetmiyecegiz rabbim isteyen herkese istedigini verir arkadaşlar hiçbir kulunu darda bırakmaz boynunu büktürmez sadece inanamak ve bol bol rabbimden istemeliyiz
kızlar sızler calısıyomusunuz
hepinizi çok öpüyorum canlarım, yarın görüşmek üzere inşallah, Allah'a emanet olun...
hepinizi çok öpüyorum canlarım, yarın görüşmek üzere inşallah, Allah'a emanet olun...
suzı canım sen evdesın heralde valla sanslısın bu sıcakda...bol bol dınlen
günaydın güzel yol arkadaşlarım, günümüz aydın olsun, mutlu haberlerle dolsun...
bugün özlemcim için büyük günmüş şimdi okudum. canım benim tüm dualarımız seninle. inşallah doktorun tedaviye başlamak için herşeyin uygun olduğunu söyler ve start verirsiniz. senden topic imizin ilk güzel haberini bekliyoruuum ve devamının gelmesini can-ı gönülden diliyorum.
catdog hoşgeldin canım, seni aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. içten dualarına yürekten bir amin diyorum. evet emre bey ve ekibi harika insanlar, inşallah bebeklerimize kavuşabilmemiz için bize vesile olacaklar. suziecim de emre bey in hastası, topic imizde 3 olduk :))))
suize canım çok sağol iyi dileklerin için; tüm kalbimle diliyorum arkadaşım ki Rabbim senin ve eşin için en hayırlı zamanda bebeğini gönderecektir inşallah.inşallah bu yazı güzel geçirir ve sonbaharda tedavine başlarsın inşallah arkadaşım...
adaege canım teşekkür ederim.evet 3 lendik topiğimizde.inşallah hepimiz bütün kadınlar kulübü güzel sonuçlar alırız arkadaşlar; Rbbim kimseye evlat hasreti yaşatmasın inşallah...
adacıgım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkurederım....ınanın uyandıgımdan bu tarafa bır kasılma bende n dıyecek dıye ayyyy allahım sen yardım et ya rabbım...baslayalım dese bıle zaten agustos adetımle gıdecegım oda sanırım 25 de olurrrr....bugun ıste o kadar yogun kı anlatamam...uffff zaman da gecmıyo hıccc....allahım benım ıcın hayırlısı neyse onu versın ınsss....
inşallah hepimiz 2011 anneleri oluruz kızlar:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?