KIZLARRRR...ben geldım...hemde cok ıyı haberlerleeee.. artık bı kıstım yokkkkmusss kurtuldum ondan n kadar cok mutlu oldum anlatamam...ıns sonuna kadar boyle hersey yolunda gıderrrr..folık plasa baslıyorum bugun....OZLEMCANDAN SEVGILER HEPINIZEEEEEEopuyorumnanaktan
çok sevindim senin adına canım.inşallah sonuna kadar herşey çok rahat geçer ve kucağına alacağın bebişine hamile kalırsın bu güzel tedavinin sonundaopuyorumnanaktan
KIZLARRRR...ben geldım...hemde cok ıyı haberlerleeee.. artık bı kıstım yokkkkmusss kurtuldum ondan n kadar cok mutlu oldum anlatamam...ıns sonuna kadar boyle hersey yolunda gıderrrr..folık plasa baslıyorum bugun....OZLEMCANDAN SEVGILER HEPINIZEEEEEEopuyorumnanaktan
canım yol arkadaşım benim, büyülü yolculuğa çıkmadan önce seni bir mucize buluversin de gör günü. al beddua mı dua mı sen karar ver :)))))
sen de Allah a emanet ol suziecan, git güle güle gel güle güle çok bekletme biziiii :))))))
starsuziecim aynen zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır o zafer bayragını hrpimiz elimize alacagız
yaaaa işte böyleeeeee. ben demedim mi sana özlemcan kist gidecek hafiflemiş olarak geleceksin topicimize diye. Allah a çok şükür oldu işte. ilk güzel haberimiz senden geldi, devamı da catdog un hamileliğiyle gelsin. sonra da eylül yolcusu kalmaaasıııııııın anne adayları geliyooor :)))))
çok sevindim canım benim, herkes de çok sevinecek, harikasın :)
Böyle bedduaya can kurbanUmut dünyası işte yol arkadaşım.
Edisonun ampülü icaadı gibi. Edison 9999 kere denedikten sonra kusursuz ampulü keşfedemeyince biri sorar '' 10000.inci başarısıszlığı göze alabilecek misin?''
Edison cevap verir arkadaşına ''başarısız olmadım, yalnızca ampulü keşfetmeyen bir yol buldum'' der...
Bekletirmiyim ,sürekli takipteyim...
Özlemcan çok sevindim...harikasın..
herşey çoook güzel olacak:):Saruboceq:
Böyle bedduaya can kurbanUmut dünyası işte yol arkadaşım.
Edisonun ampülü icaadı gibi. Edison 9999 kere denedikten sonra kusursuz ampulü keşfedemeyince biri sorar '' 10000.inci başarısıszlığı göze alabilecek misin?''
Edison cevap verir arkadaşına ''başarısız olmadım, yalnızca ampulü keşfetmeyen bir yol buldum'' der...
Bekletirmiyim ,sürekli takipteyim...
kızlar kus gıbı oldum valla aslında n cok takıyorum kafama bellı etmeden sızde oyle oluyomusunuz oyle doluyorum kı ıste ufacık seyler bıle benı delı etmeye yetıyo..tecrubelerımden bılıyorum kı hersey nasıp otesı yok bız sadece elımızden gelenı yapıyoruz...aynı kederlerı yasamakdan korkuyorum bıdaha yasarsam dayanamam dıyorum aklıma geldıkce kahroluyorum...ama bıtarafım o kadar cok ıstıyo kı anne olmak yıne yaparım yıne dayanırım yıne katlanırım dıyorum yeterkı sonu guzel olsun...mutlu olsun...en cokda esııııım ıcın ıstıyorum kı oda kendı bebegını sevsın koklasın...onun baskalarının cocuklarını severken gorunce ınanın nasıl uzuluyorum...kendımde oyle musterılerın cocuklarını severken gorup ısyerının deposunda bagıra bagıra agladıgımı ama yok ıste bu vermem gereken bır sınav benım de esımınde kocaman bır yuregı var bunlarıda asacagız ıns dıyorum dılıyorum guzel allahım hepımızın tez zamanda yuzunu guldursun ıns uffff oyle bı geldıler bana optum sızı
allah tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tattırsın inş.
rabbim ol deyince herşey oluyor biraz sabır
biliyorum zor ama sadece sabır
bu arada catdog un birazcık kanaması olmuş ama sanırım regl kanaması değil, inşallah tutunma kanamasıdır...
özlemcim hoşgeldin canım aman aman hep böyle iyi ol. ne güzel tatile gidiyorsun çok kıskandım doğrusu :)))))) benim de eşimin 9 ağustos haftası izni var ben de çıksam bir yerlere girderdik ama iznimi harcamak istemiyorum çünkü eylüldeki denememden sonra inşallah 1 hafta evde dinlenmek için kullanmak istiyorum ilk denememde öyle yapmıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?