Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

KIZLARRRR...ben geldım...hemde cok ıyı haberlerleeee.. artık bı kıstım yokkkkmusss kurtuldum ondan n kadar cok mutlu oldum anlatamam...ıns sonuna kadar boyle hersey yolunda gıderrrr..folık plasa baslıyorum bugun....OZLEMCANDAN SEVGILER HEPINIZEEEEEEopuyorumnanaktan

[Bmerak etmıssınız sagolun kızlarr ben cıkmısken bıraz tadını cıkardım o yuzden gec kaldımmm ben gelene kadar hepınız gıtmıssınızzzzz[/B]

çok sevindim senin adına canım.inşallah sonuna kadar herşey çok rahat geçer ve kucağına alacağın bebişine hamile kalırsın bu güzel tedavinin sonundaopuyorumnanaktan

sagol canım allah razı olsunnnn dılıyorum senınde sorunsuz bır gebelıgın olur hayırlısıyla melegını kucagına alırsınnn butun mutluluklarını DOYA DOYA yasarsınızzz ıns
çok sevindim senin adına canım.inşallah sonuna kadar herşey çok rahat geçer ve kucağına alacağın bebişine hamile kalırsın bu güzel tedavinin sonundaopuyorumnanaktan

yaaaa işte böyleeeeee. ben demedim mi sana özlemcan kist gidecek hafiflemiş olarak geleceksin topicimize diye. Allah a çok şükür oldu işte. ilk güzel haberimiz senden geldi, devamı da catdog un hamileliğiyle gelsin. sonra da eylül yolcusu kalmaaasıııııııın anne adayları geliyooor :)))))

çok sevindim canım benim, herkes de çok sevinecek, harikasın :)

Böyle bedduaya can kurban Umut dünyası işte yol arkadaşım.
Edisonun ampülü icaadı gibi. Edison 9999 kere denedikten sonra kusursuz ampulü keşfedemeyince biri sorar '' 10000.inci başarısıszlığı göze alabilecek misin?''
Edison cevap verir arkadaşına ''başarısız olmadım, yalnızca ampulü keşfetmeyen bir yol buldum'' der...
Bekletirmiyim ,sürekli takipteyim...

Özlemcan çok sevindim...harikasın..
herşey çoook güzel olacak:):Saruboceq:

sagol canım benım yaa nasıl moralım yerıne geldı anlatamam yaaa superım mıkemmelım allahıma sukurler olsun gecmeyecek dıe cok korkuyordum ama ...ıns hep guzel haberler verırız boyle catdog da ılk hamısımız olur arkadan da bızzzz...dusunup merak ettıgınız ıcın cok tesekkurederım unutmadan bıde benı yanlız bırakmadıgınız ıcın..

sagol suzıcıgım ıns hersey hepımız ıcın cok guzel olacak...

kızlar kus gıbı oldum valla aslında n cok takıyorum kafama bellı etmeden sızde oyle oluyomusunuz oyle doluyorum kı ıste ufacık seyler bıle benı delı etmeye yetıyo..tecrubelerımden bılıyorum kı hersey nasıp otesı yok bız sadece elımızden gelenı yapıyoruz...aynı kederlerı yasamakdan korkuyorum bıdaha yasarsam dayanamam dıyorum aklıma geldıkce kahroluyorum...ama bıtarafım o kadar cok ıstıyo kı anne olmak yıne yaparım yıne dayanırım yıne katlanırım dıyorum yeterkı sonu guzel olsun...mutlu olsun...en cokda esııııım ıcın ıstıyorum kı oda kendı bebegını sevsın koklasın...onun baskalarının cocuklarını severken gorunce ınanın nasıl uzuluyorum...kendımde oyle musterılerın cocuklarını severken gorup ısyerının deposunda bagıra bagıra agladıgımı ama yok ıste bu vermem gereken bır sınav benım de esımınde kocaman bır yuregı var bunlarıda asacagız ıns dıyorum dılıyorum guzel allahım hepımızın tez zamanda yuzunu guldursun ıns uffff oyle bı geldıler bana optum sızı

evet canım umut dünyası... kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız ama biz umud etmekten hiç vazgeçmeyeceğiz değil mi...

ben de bu sabah bir ateş ölçiyim dedim ne de olsa 21. günüm ama ateşim 36.2.. bu ay regl çok ama çok gecikecek anladım çünkü 21. günüm ve ben daha yumurtlamadım. 35 güne uzadığım olurdu bu sefer 35'i de geçecek sanırım. kimyasal sonrası oluyormuş böyle şeyler ama ben o kadar ilaçtan sonra baya yumurtlarım sanıyordum heh :)

olmaz mı canım aynısı bana da oluyor. çevremdekilere inanılmaz pozitif, enerjik ve umutlu görünürken içimde ne fırtınalar kopuyor bir Allah bir de ben biliyorum. sonra en küçük şeye patlayıverince ne olduğunu şaşırıyorlar. kolay değil, anne olmak istemek ama başarısızlıkla sonuçlanan tedaviler görmek, hamile kalmak ama kaybetmek, içinde olduğunu ama seni bırakıp gidiyor olduğunu hissetmek... Allah düşmanıma vermesin.. o yüzden yaşadıkların çok doğal özlemcim. yine de şimdi önüne bakma zamanı. kist gitmiş bu çok güzel bir haber, inşallah devamı da güzel gelecek :)

sevgili yol arkadaşlarım, çok yakın bir geleceğin güzel anneleri olan bizlere hayırlı bir cuma günü diliyorum... günaydıııın :)

allah tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tattırsın inş.
rabbim ol deyince herşey oluyor biraz sabır
biliyorum zor ama sadece sabır

allah tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tattırsın inş.
rabbim ol deyince herşey oluyor biraz sabır
biliyorum zor ama sadece sabır

günaydın lifecım. bizlere verdiğin destek için Allah razı olsun. evet sen de biliyorsun zor hem de çok. ama geçen gün annem dedi ki o kadar mutluydun ki tedavi sırasında, gözlerinin içi gülüyordu, iğne saatim geldi diyip koşa koşa gidiyordun evine... evet doğru söyledi annecim, zordu ama çok güzeldi çünkü sonunda bebeğimin bana gelebilme ihtimali vardı ve ben bu ihtimali seviyordum. o ihtimal yine var ve ben yine o mutlu günleri yaşayıp bu defa bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağıma inanıyorum. kendim ve tüm yol arkadaşlarım adına bu inancım :)))

sen de inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım..

hepınıze hayırlı cumalar SEKERLERRRR nasılsınız bakalım bugunnnnnn ben cok ıyıyım ıns hepınızde oylesınızdır bu aksam focaya gıdıyorum yarında odemıse gıdıyoruzz kafam dagılsın bırazzz gezmek alısverıs hep ıyı gelmıstır bana....bıde kızlar bu kısa uzun protokol adetım geldıgınde bellı olacakmıs hormonların durumuna gore oyle dedı dr um...

özlemcim hoşgeldin canım aman aman hep böyle iyi ol. ne güzel tatile gidiyorsun çok kıskandım doğrusu :)))))) benim de eşimin 9 ağustos haftası izni var ben de çıksam bir yerlere girderdik ama iznimi harcamak istemiyorum çünkü eylüldeki denememden sonra inşallah 1 hafta evde dinlenmek için kullanmak istiyorum ilk denememde öyle yapmıştım...

bu arada catdog un birazcık kanaması olmuş ama sanırım regl kanaması değil, inşallah tutunma kanamasıdır...

yok canım aslında tatıle deyıl aksam ısten sonra gıdecegız focaya oyle aksam gezmeye sabah donerız ısımıze odemısede yarın ısten sonra gıderız yanı aksam ozanın dedesı ordada zıyarete yanı..bı hayır dua alalım dedık...tatıle bende transverden sonra cıkmayı dusunuyorum...kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…