- 8 Ekim 2009
- 654
- 9
- 296
ben 24 eşim 30 yaşlarındayız.tutmadı.bilmiyorum.antalyaya gittik işte her şey hazırdı sadece eşimden meni örneği alınıp spemler seçilecekti ama menide sperm oladığını söylediler ve iğneyle(tesa) sperm bulmayı denediler olmadı eşim yanıma geldiğinde canının yandığı yüzünden okunuyordu bu kez ise tese işlemi yapacaklarını söylediler.eşim ameliyattan çıkana kadar ağladım.sonuç:sperm azdı ama olumluydu.9adet sperm hücresi buldular alınan parçadan.bunlardan 4tanesi canlılık gösterdi ve hepside transfer edildi.12günün sonunda ise hüsran...
şimdi ise içimde bi umutla çıkıyorum yola.başka bi heyecan var içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum mesafe uzun (ıspartada yaşıyoruz) ama Allahımın izniyle inşallah bu kez yüzümüz gülecek.
işte böyle bizim hikayemiz bunların yanında bi de kayınvalideyle aynı evde yaşıyorum.araştırma yapıyorum diye eşim bi ara rahatsızdı ve bunu strese bağlo olarak benim yaptığımı düşünerek olursa olur olmazsa ayrılırsınız(boşanırmışız) demeye kadar getirdi....daha neler neler...
ya bu okuduğum hikaye nin birebir aynısını yaşayan arkadaşım var oda kk da ama inş ikinizin ve tüm isteyenlerin bebişi olur kızlar :CüvCüv:
kızlar kac yasındasınız ben 32 yasındayım ama dr um dun her gordugumde bırazdaha genc goruyorum dedı bılmıyorum artıkbilmiyorumkismile
ah canım benim ya... eşin için de zorlu bir süreç olmuş sizinki. ama ben yaşın yüzünden şansının çok daha fazla olduğunu düşnüyorum. inşallah bu seferkinde olacak, umudu kaybetmek yok tamam mı...
kayınvalidene gelince, hepsi aynı bence. oğullarını paylaşmaktan hoşlanmıyorlar ve ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bu düşünceleri yüzünden bir yerden patlak veriyorlar. bence takılmamaya çalış. ve belki çok haince bir düşünce ama iyiki problem eşinde, bir de sende olsaydı daha çok üstüne gelirdi bence...
yolun açık olsun canım, bizler yanındayız yolculuğunda.
yooo hayır haince falan değil boşanırsınız lafına kadar hiç aklıma gelmemişti benimde ya sorun bemnde olsa aynı tevazuyu görecek miyim diye ama görmeyecekmişim bunu anladım.ben hep derdim bu bir eksiklik değil sakın kendini bana karşı eksik hissetme bunu derken eşime;eşimin ailesi de var halası kardeşi annesi babası dedesi babaannesi....şimdi diyorum iyi ki sorun bende değil diye kim bilir daha neler olacaktı o zaman....
bi de bunu söylemeye bizim hakkımızda karar almaya ne hakkın var dediğmde ben annneyim sen nasıl anne olmak için uğraşıyorsan benim de annelik hakkım yok mu?sen her şeyi ters anlıyorsun dedi.benim iyiliğim için boşanın demiş illa anne olmak istiyorsam yani.oğluyla olmadıysa başkasıyla olcakmış........
sizlerin hikayesi ne peki?
bencede n onemı var asın haklısın yasadıklarıma bakılırsa kendımı 1000yasında falan hıssetmem lazım..yıne bana gore yasım 22 cunkı cok pozıtıf bır kızım bennnnbayanssulusmile
schatzecim, eşini seviyorsan ki seviyorsun ki bu kadar emek veriyorsun, hiç bakma kayınvalidene. senin için söylemişmiş, buna çocuklar bile inanmaz, senin de dediğin gibi buna karar verebilecek insan kendisi de değil. her şerde bir hayır var işte, sorun eşinde iyi ki sende değil, yoksa sen çok daha fazla yıpranabilirdin, Rabbim biliyor da veriyor işte.
sürekli birlikte mi oturacaksınız yoksa bir süreliğine mi birliktesiniz?
sizlerin hikayesi ne peki?
3yıldır birlikte oturuyouz şu bebek işi tam anlamıyla belli olunca kiraya çıkacak gibiyiz ki arkada bi tane daha oğlu var.
benim ilk sayfada yazdığım gibi canım, erkek infertilitesi, ilk micro enjeksiyon denemesi kimyasal gebelikle sonuçlandı.
vaay be yaşanan tüm umutlar, heyecanlar, sevinçler, mutluluklar, acılar, yıkılışlar bir cümleye sığabiliyormuş. ne kadar ironik aslında...
aferin sana özlemciiiim, bu pozitiflik altında ezilip gitti o pis kist, ve bu pozitiflik sayesinde gelecek sana bebiş :)
maddı gucunuz ıyı ıse cıkın kıraya bosverın 3 yıl nasıl dayandın takdıredıyorum senı
adacık allah mı yadırdıııı ıns canım yaaaa
ay canım o zaman süper. bebişin gelişi çifte bayram olacak. inşallah tez zamanda gelir, hem anne olursun hem de kendi evinin hanımı. onu çok istemelisin ve geleceğine çok inanmalısın canım, inşallah bu defa olacak.
demek memorial a geleceksiniz. erkek infertilitesinde çok başarılı sonuçlar alınıyor diye duymuştum.
bi de bana sor.
iki merkez arasında gidip geliyorduk memorial ve umut tüp bebek.ama sanırım memorial de karar kılıyoruz.bu akşam konuşacağız işte istanbuldaki bi doktor var o memorial ekibini tanıyormuş eşimin eniştesi ilgileniyo akşam konuşucaz işte bakalım.
canlrım çıkmam lazım gelişmelerde haberdar ederim hepinize kucak dolusu sevgiler dualarınızı eksik etmeyin nolur opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?