Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

teşekkür ederim özlem arkadaşım.hepimiz için açılan kapı umut görünen yol ise aydınlık olsun ki meleklerimize kavuşalım bi an önce.

ah canım benim ya... eşin için de zorlu bir süreç olmuş sizinki. ama ben yaşın yüzünden şansının çok daha fazla olduğunu düşnüyorum. inşallah bu seferkinde olacak, umudu kaybetmek yok tamam mı...

kayınvalidene gelince, hepsi aynı bence. oğullarını paylaşmaktan hoşlanmıyorlar ve ne kadar iyi olurlarsa olsunlar bu düşünceleri yüzünden bir yerden patlak veriyorlar. bence takılmamaya çalış. ve belki çok haince bir düşünce ama iyiki problem eşinde, bir de sende olsaydı daha çok üstüne gelirdi bence...

yolun açık olsun canım, bizler yanındayız yolculuğunda.

ya bu okuduğum hikaye nin birebir aynısını yaşayan arkadaşım var oda kk da ama inş ikinizin ve tüm isteyenlerin bebişi olur kızlar :CüvCüv:

amiiiin canım amiiin inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim. senin de bebeğin sağlıkla doğar inşallah :)

kızlar kac yasındasınız ben 32 yasındayım ama dr um dun her gordugumde bırazdaha genc goruyorum dedı bılmıyorum artıkbilmiyorumkismile

özlemcim ben 30 yaşındayım. valla bana da yaşımı göstermediğimi söylerler, hatta eşim beni kuzenine tanıştırdığında, ben eve dönünce kuzeni bu ne oğlum sübyanlarla mı takılıyorsun artık demiş.. benim yaşımın 25 olduğunu duyunca inanmamış, bana bir sonraki görüşmemizde nüfus cüzdanımı sormuştu :)))))

önemli olan hissettiğimiz yaş aslında, gerisi çok da mühim değil :)

yooo hayır haince falan değil boşanırsınız lafına kadar hiç aklıma gelmemişti benimde ya sorun bemnde olsa aynı tevazuyu görecek miyim diye ama görmeyecekmişim bunu anladım.ben hep derdim bu bir eksiklik değil sakın kendini bana karşı eksik hissetme bunu derken eşime;eşimin ailesi de var halası kardeşi annesi babası dedesi babaannesi....şimdi diyorum iyi ki sorun bende değil diye kim bilir daha neler olacaktı o zaman....
bi de bunu söylemeye bizim hakkımızda karar almaya ne hakkın var dediğmde ben annneyim sen nasıl anne olmak için uğraşıyorsan benim de annelik hakkım yok mu?sen her şeyi ters anlıyorsun dedi.benim iyiliğim için boşanın demiş illa anne olmak istiyorsam yani.oğluyla olmadıysa başkasıyla olcakmış........

bencede n onemı var asın haklısın yasadıklarıma bakılırsa kendımı 1000yasında falan hıssetmem lazım..yıne bana gore yasım 22 cunkı cok pozıtıf bır kızım bennnnbayanssulusmile

schatzecim, eşini seviyorsan ki seviyorsun ki bu kadar emek veriyorsun, hiç bakma kayınvalidene. senin için söylemişmiş, buna çocuklar bile inanmaz, senin de dediğin gibi buna karar verebilecek insan kendisi de değil. her şerde bir hayır var işte, sorun eşinde iyi ki sende değil, yoksa sen çok daha fazla yıpranabilirdin, Rabbim biliyor da veriyor işte.

sürekli birlikte mi oturacaksınız yoksa bir süreliğine mi birliktesiniz?

sizlerin hikayesi ne peki?

benim ilk sayfada yazdığım gibi canım, erkek infertilitesi, ilk micro enjeksiyon denemesi kimyasal gebelikle sonuçlandı.

vaay be yaşanan tüm umutlar, heyecanlar, sevinçler, mutluluklar, acılar, yıkılışlar bir cümleye sığabiliyormuş. ne kadar ironik aslında...

bencede n onemı var asın haklısın yasadıklarıma bakılırsa kendımı 1000yasında falan hıssetmem lazım..yıne bana gore yasım 22 cunkı cok pozıtıf bır kızım bennnnbayanssulusmile

aferin sana özlemciiiim, bu pozitiflik altında ezilip gitti o pis kist, ve bu pozitiflik sayesinde gelecek sana bebiş :)

3yıldır birlikte oturuyouz şu bebek işi tam anlamıyla belli olunca kiraya çıkacak gibiyiz ki arkada bi tane daha oğlu var.

ben evlendım hemen basladı...5 yıldır ugrasıyoruz bu arada hıc yasanmasını ıstemedıgım kayıplarım oldu yanı ruyalarım hep yarım kaldı sorun bende tubalarımın bırı yok alındı bozuldugu ıcın oburude kapalı...allaıma bınlerce kere sukurler olsun bana esımı nasıp etmıs...gerısını bende cok onemsemıyorum ben oyle cok yasadım kı herkesı ezbere bılıyorum artık...onun ıcın bence esınden baskası bana gore cokda onemlı deyıl..o konuda hıc tavız verme bence destek olmuyolarsa kostek olmasınlar bence...cok sıkıntılı bı surec zaten...benım hıkayem bu bıraz kısa oldu ama gerıde kalan acılarım var ıcımde tas gıbı duran o yuzden kısa anlattım canım...
sizlerin hikayesi ne peki?

3yıldır birlikte oturuyouz şu bebek işi tam anlamıyla belli olunca kiraya çıkacak gibiyiz ki arkada bi tane daha oğlu var.

ay canım o zaman süper. bebişin gelişi çifte bayram olacak. inşallah tez zamanda gelir, hem anne olursun hem de kendi evinin hanımı. onu çok istemelisin ve geleceğine çok inanmalısın canım, inşallah bu defa olacak.

demek memorial a geleceksiniz. erkek infertilitesinde çok başarılı sonuçlar alınıyor diye duymuştum.

adacık allah mı yadırdıııı ıns canım yaaaa

maddı gucunuz ıyı ıse cıkın kıraya bosverın 3 yıl nasıl dayandın takdıredıyorum senı

iki merkez arasında gidip geliyorduk memorial ve umut tüp bebek.ama sanırım memorial de karar kılıyoruz.bu akşam konuşacağız işte istanbuldaki bi doktor var o memorial ekibini tanıyormuş eşimin eniştesi ilgileniyo akşam konuşucaz işte bakalım.
canlrım çıkmam lazım gelişmelerde haberdar ederim hepinize kucak dolusu sevgiler dualarınızı eksik etmeyin nolur opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allah işlerinizi rast getirsin canım. dualarımız seninle ve bu yolda yanımızda olan herkesle. sen de burayı ihmal etme, bizleri gelişmelerden bilgilendir olur mu canım. Allah'a emanet ol..

ayyy ben sesını duymaya bıle hahammuledemıyorum artık onunıcın mesefeyı koruyorum bayramlar harıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…