Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oyle canım valla ben annemden hıc ayırmadım oyle olmuyomus ama benı hıc anlamadı pasa gonlu bılır ya benden gectım benım kocamın annesı yaaa ozanım tek basına agladı hastane korıdorlarında nerdeydı benım ıcın cokdan bıttıııı bundan sonra ektıgını bıcecek...

hıc sevmıyorum boyle problemler ama n yazıkkı yasıyosunıuz ıstemeden yapılanlara umursamaz olamıyosunuz...bu bıde en yakınınsa..

hıc sevmıyorum boyle problemler ama n yazıkkı yasıyosunıuz ıstemeden yapılanlara umursamaz olamıyosunuz...bu bıde en yakınınsa..

ben zaten gelinini kızı gibi, damadını oğlu gibi görme olaylarına hiç inanmayan biriyim. kocamı ailem çok sever ama beni üzdüğü gün babamın sevgisi mi kalıcak kocama karşı sonuçta ne olursa olsun el oğlu. aynı şekilde kocamın annesi de ben kocamı üzsem sevecek mi beni el kızıyım. kimse kimseye evladım muamelesi yapmamalı bence. arada mesafe olması en doğrusu. ben ilk baştan beri böyle davrandım. kendisi çok yakın olmaya çabaladı ama fırsat vermedim, elimi versem değil kol tüm benliğimi ele geçirirdi valla... neyse işte idare ediyoruz. hepsi aynı bir yerde, gelinlerle rekabet olayına çeviriyorlar durumu çoğunlukla ama idare ediyoruz işte sevdiğimiz adamların anneleri sonuçta :)

amannn bosver canım zaten yukumuz agırrrr...bıde onlar hıc cekılmez zaten...bu arada ablanızmısım bennnn....

valla haklısın şekerim boşverelim gitsiiin. onlara sorsan kimbilir onların ne dertleri vardır bizlerle, hiçbir insan hatasız olmuyor ki...

ablalığa gelince ben 31 olmak üzereyim o yüzden benim ablam sayılmazsın ama ben diğer yol arkadaşlarımızın 20 li yaşlarda olduğunu düşünüyorum yani iki abla olduk başlarında :)

ıstanbul nasıl kızlar guzelmı ben 8m kere gıttım hıc bırındede gezemedım hep ıs ıcın dı vaktım olmadı ama yasamak ıcın bıraz zor sanırım ıstıyorum bırgun gıtmek bakalım n zaman...tarabya ustunde kuzenım var ama vakıt yok hıc sıyavuspasadada amcam

kucukken 32 yaslarında oldugunu hatırlıyorum annemın n kadar buyuk gelırdı gozume ben sımdı aynı yastayımmmmm ama kendımı hıc o kdar buyuk hıssetmıyorum...

ben istanbulu seviyorum canım. kim ne derse desin, trafik desinler, kalabalık desinler, kirli desinler ama güzel. denizi olan şehirleri seviyorum, yüzülebilmesi şart değil, havayı yumuşatıyor bir defa. bir de bu kadar yıllık (doğma büyüme) istanbulluyum gitmediğim bir sürü yeri var hala... mesela ben anadolu yakasında yaşıyorum, avrupa yakasında çalışıyorum. anadolu yakasına bayılıyorum belli yerlere takılmayı seviyorum. bağdat caddesi en sevdiğim yeri, istanbulu sırf bu yüzden bile seviyor olabilirim. hem yürüyüş, hem yeme-içme, hem sinema, hem alışveriş için harika bir yer. bir de sahil yazın süperdir. böyle işte. geldiğinde haberim olursa seni gezdiririm şekerim :)

ıns en kısa surede canım yenı yerler hep guzeldırrrr ıstıyorum bırgun mutlaka....

tamam o zaman sen benim izmir rehberim ben de senin istanbul rehberin olalım yuvarlanıp gideriz ne güzel olur :)

AdaEge yazını az önce okudum, bu seferki denemede Yıldızların seninle olsun ve hep kalsın. Kalemine sağlık çok güzel yazıyorsun.

Merhaba yol arkadaşlarımmmm....:)
ben nete girene kadar siz sohbetin dibine vuruyosunuz:)bende geriden takipm ediyorum .olsun gönüller bir olsun..
aranızdaki abla benim bence
ne demiş şair....YAŞ 35 yolun yarısı eder dante gibi ortasındayız ömrün....

benim hikayem biraz farklı çünkü yumurta yetmezligi sorunum var:/
uZun süredir aktive bir okuyucuyken(dert insanın diline vuruyor)
aktive bir şekilde yazar oldun:)
nisandan beri kamptayım:)bi türlü başlayamadıgımız tüp bebek hayalimiz var.Aynı Egecan gibi bebek sahibi olmak korkutucu bi şeymiş gibi gelirdi.Soranlara AMAN allah korusun daha erken bile demişligim var((belkide o yüzden bu süreci yaşıyorum..

hep ummadık zamanda oluyomuş hamilelik..bakarsın bi süpris bi mucize.
inşalllahhhh

sevgili yol arkadaşlarım, çok yakın bir geleceğin güzel anneleri olan bizlere hayırlı bir cuma günü diliyorum... günaydıııın :)
hayırlı cumalar yol kankası.:)
Allah dualarımızı kabul etsin birbirimize duayı esirgemeyelim..

allah tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tattırsın inş.
rabbim ol deyince herşey oluyor biraz sabır
biliyorum zor ama sadece sabır

canımm destegin için sagol.
rabbimden gelen başımız gözümüz üstüne....

bu arada catdog un birazcık kanaması olmuş ama sanırım regl kanaması değil, inşallah tutunma kanamasıdır...

ama daha çoook erken .yerleşme kanamasıdır inşallah...

sağol adacım tüm güzel dileklerin için; inşallah hepimizin hayırlısıyla yolu açılır....
Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun çok bekletmesin inşallah....
canımmm sen bize umut olacaksın...sakın olumsuzları çagırma olumsuz düşünüp..
Think positive...

schatze hoşgeldin..

hikayeni okudum.erkek infertilesi sanki daha kolay çözümleniyor.okudugum kadarıyla kızlar.yni en azından istenildigi an tedaviye başlanabiliyo...
allah yardımcımız olsun..ol desin olsun inşallah
kızlar kac yasındasınız ben 32 yasındayım ama dr um dun her gordugumde bırazdaha genc goruyorum dedı bılmıyorum artıkbilmiyorumkismile

Özlemcan se bana göre çıtırsın valla..gerçi burdaki herkes bana göre çıtır galiba

cAnım antalyada bu konuda iyi merkezler varmış..sanırım birde Bucak ta bir dr vardı.çook ünlü belki duymuşsundur.
rabbim benden isteyin diyor.isteyecegiz ve elimizden geleni yapıp sonra gene ondan isteyecegiz.
yılmak yok:)

ablalığa gelince ben 31 olmak üzereyim o yüzden benim ablam sayılmazsın ama ben diğer yol arkadaşlarımızın 20 li yaşlarda olduğunu düşünüyorum yani iki abla olduk başlarında :)[/I][/QUOTE]

sende çıtır çıktın yol kankası:)

AdaEge yazını az önce okudum, bu seferki denemede Yıldızların seninle olsun ve hep kalsın. Kalemine sağlık çok güzel yazıyorsun.

shecim çok teşekkür ederim, mahcup ettin beni ama şöyle ki daima konuşmaktansa yazarak daha kolay ifade etmişimdir kendimi. çok yoğun duygularla yazmıştım hikayemi, yazarken çok mutsuzdum her kelimesinde acım biraz azalır belki dedim ama azalmamıştı...

inşallah bir dahaki hikayemde sevincimi anlatacak kelimeler bulamıyorum diye yazarım size :))))) tabi sizler için de aynı dileğim geçerli.

bu arada güzel dileğine amin diyorum, Allah razı olsun. hoşgeldin aramıza :)

ahahaha yol kankasına bayıldım suzican bundan böyle yol kankasıyız hepimiz. burada abla kardeş falan yok, yaşlar önemli değil, önemli olan hissedilenler, paylaşılanlar, kolay değil öyle yol kankası olmak. hepimiz çıtırız :)))))

"aman Allah korusun" a gelince ben de dedim ben deee. sonra bir gün anneme anne benim zor çocuğum olacak zamanında çok ama çoook istemedim, bir gün istersem o da beni istemeyip nazlanacak zor gelecek demiştim. aynen de öyle oldu. cezamı çektiiim kuzuuum gel artık gel meletme anneni daha fazla :)))))

bu arada şekerler mesaimin bitmesine az kaldı. arkadaşım arabayla beklemiyor olsa kalırım gece yarılarına kadar ama eve gidince de anca tadilatın kalıntılarıyla uğraşıyorum neyse önümüzdeki hafta salonu yerleştiririm kısmetse daha rahat oluruz akşamları da devam ederiz. benim patron uzunca bir yaz tatilinde o yüzden bu kadar rahatım yoksa bazı günler nefes almaya vaktim olmuyor :)

hepinizi kocaman öpüyorum yol kankaları. dünün güzel haberini özlemden aldık inşallah devamı catdog dan gelsin. haydi bakalım Allah a emanet olun, sizi çok öpüyorum.

ayıp ya bu kadar erken kacılır mıııııııııı.....benım mesaıme daha cok varrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…