oyle canım valla ben annemden hıc ayırmadım oyle olmuyomus ama benı hıc anlamadı pasa gonlu bılır ya benden gectım benım kocamın annesı yaaa ozanım tek basına agladı hastane korıdorlarında nerdeydı benım ıcın cokdan bıttıııı bundan sonra ektıgını bıcecek...
hıc sevmıyorum boyle problemler ama n yazıkkı yasıyosunıuz ıstemeden yapılanlara umursamaz olamıyosunuz...bu bıde en yakınınsa..
ben istanbulu seviyorum canım. kim ne derse desin, trafik desinler, kalabalık desinler, kirli desinler ama güzel. denizi olan şehirleri seviyorum, yüzülebilmesi şart değil, havayı yumuşatıyor bir defa. bir de bu kadar yıllık (doğma büyüme) istanbulluyum gitmediğim bir sürü yeri var hala... mesela ben anadolu yakasında yaşıyorum, avrupa yakasında çalışıyorum. anadolu yakasına bayılıyorum belli yerlere takılmayı seviyorum. bağdat caddesi en sevdiğim yeri, istanbulu sırf bu yüzden bile seviyor olabilirim. hem yürüyüş, hem yeme-içme, hem sinema, hem alışveriş için harika bir yer. bir de sahil yazın süperdir. böyle işte. geldiğinde haberim olursa seni gezdiririm şekerim :)
evet canım umut dünyası... kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız ama biz umud etmekten hiç vazgeçmeyeceğiz değil mi...
vazgeçmeyecegiz yol kankası:)
ben de bu sabah bir ateş ölçiyim dedim ne de olsa 21. günüm ama ateşim 36.2.. bu ay regl çok ama çok gecikecek anladım çünkü 21. günüm ve ben daha yumurtlamadım. 35 güne uzadığım olurdu bu sefer 35'i de geçecek sanırım. kimyasal sonrası oluyormuş böyle şeyler ama ben o kadar ilaçtan sonra baya yumurtlarım sanıyordum heh :)
hayırlı cumalar yol kankası.:)sevgili yol arkadaşlarım, çok yakın bir geleceğin güzel anneleri olan bizlere hayırlı bir cuma günü diliyorum... günaydıııın :)
allah tüm bebek isteyenlere bu duyguyu tattırsın inş.
rabbim ol deyince herşey oluyor biraz sabır
biliyorum zor ama sadece sabır
bu arada catdog un birazcık kanaması olmuş ama sanırım regl kanaması değil, inşallah tutunma kanamasıdır...
canımmm sen bize umut olacaksın...sakın olumsuzları çagırma olumsuz düşünüp..sağol adacım tüm güzel dileklerin için; inşallah hepimizin hayırlısıyla yolu açılır....
Rabbim hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştursun çok bekletmesin inşallah....
herkese merhaba
siz sormadan ben hikayemi anlatayım:
biz 3 yıllık evliyiz bir defa tüp ebek deneyimimiz oldu ama tutmadı(antalya da yapılmıştı)şimdilede ise memoriali düşünüyoruz ve önümüzdeki hafta istanbula gitmeyi planlıyoruz randevu ayarlayabilirsek.hayırlısı bakalım.sorunumuz erkek infertilitesi.
kızlar kac yasındasınız ben 32 yasındayım ama dr um dun her gordugumde bırazdaha genc goruyorum dedı bılmıyorum artıkbilmiyorumkismile
ben 24 eşim 30 yaşlarındayız.tutmadı.bilmiyorum.antalyaya gittik işte her şey hazırdı sadece eşimden meni örneği alınıp spemler seçilecekti ama menide sperm oladığını söylediler ve iğneyle(tesa) sperm bulmayı denediler olmadı eşim yanıma geldiğinde canının yandığı yüzünden okunuyordu bu kez ise tese işlemi yapacaklarını söylediler.eşim ameliyattan çıkana kadar ağladım.sonuç:sperm azdı ama olumluydu.9adet sperm hücresi buldular alınan parçadan.bunlardan 4tanesi canlılık gösterdi ve hepside transfer edildi.12günün sonunda ise hüsran...
şimdi ise içimde bi umutla çıkıyorum yola.başka bi heyecan var içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum mesafe uzun (ıspartada yaşıyoruz) ama Allahımın izniyle inşallah bu kez yüzümüz gülecek.
işte böyle bizim hikayemiz bunların yanında bi de kayınvalideyle aynı evde yaşıyorum.araştırma yapıyorum diye eşim bi ara rahatsızdı ve bunu strese bağlo olarak benim yaptığımı düşünerek olursa olur olmazsa ayrılırsınız(boşanırmışız) demeye kadar getirdi....daha neler neler...
AdaEge yazını az önce okudum, bu seferki denemede Yıldızların seninle olsun ve hep kalsın. Kalemine sağlık çok güzel yazıyorsun.
hepinizi kocaman öpüyorum yol kankaları. dünün güzel haberini özlemden aldık inşallah devamı catdog dan gelsin. haydi bakalım Allah a emanet olun, sizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?