Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

devincim aramıza hoşgeldin. hep söylüyorum yine söyleyeceğim. hikayemde benim ismim yerine kendi adınızı koyun sizin hikayeniz olsun.. hepimiz aynı şeyleri hissedip yaşıyoruz. bizi bizler anlıyoruz.

kendini suçlu hissetme lütfen. ben eşimi bir gün bile suçlamadım, suçlamam da. eşin de benim gibi düşünüyordur eminim. aksi halde bir sevginin varlığından bahsedemeyiz ki.

inşallah ilk denemende yavrun sana gelir, benim hikayemden farkın bu olur inşallah. tekrar hoşgeldin aramıza. problemini anlatmak ister misin, hangi hastanede başladın ?

yok canım hergün gidilmiyor. hatta yumurta baskılayıcı iğneyi kullanırken sadece adet olduğunun 3. günü gidiyorsun. yumurta geliştirici iğnelere başlayınca da 2 ya da 3 günde bir gidiliyor. benim öyle olmuştu.

ıste sıkıntı olacak ıste hergun gıtmek o yuzden sordum kacın gun toplanıyo yumurtalar 12 gun sonra mı kısada soruyorum

kısa protokolle ilgili hiç bilgim yok caım umarım da olmaz :))))

uzun protokolde ilk iğneleri yaklaşık 12 gün tek başına kullanıyorsun, sonra yumurta geliştiricileri de 8-10 gün civarı kullanıyorsun. yani iğnelere başladıktan tahminen 20-22 gün sonra yumurtalar toplanıyor canım.

kısa neden ıyı bır tedavı yonte mı deyıl mı...

yok kıs, nasıl olsa dondurulmuşlarım var ya, onlarla tutsun da bir daha tedaviye gerek kalmasın diye öyle dedim canım :)

uzunda daha saglıklı oluyormus yumurtalar dıe okumustum bı yerde

tabi, zaten yumurta rezervinde problem yoksa genelde uzun tercih ediliyor diye biliyorum şekerim.

uffff dusununce kendımı 1000 yasında gıbı hıssedıyorum cok uzunmus gıbı gelıyooooo
dondurulmuslarla malıyet nasıl adacan..

valla canım hiç uzun diil su gibi geçiyor inan, asıl beklemek çok uzuuuun geliyor :))))

valla sanırım 1.000 dolar bizim hastanede şeker

bende beklemeyı hıc takmıyorum...dayanacagım son gune kadar da
tedavı surecı kasıyo bıraz hıc vakıt gecmıyecek gıbı gelıyo....hergun melegıme ıns bıraz daha yaklastırıyodur benıııııı

dusununce ruya gıbı gelıyo bana....benım mınıcık bı MELEGIM olacak...kız erkek n farkeder o bızımkuzumuz olacak allahım o gunlerı gorurmuyuz acaba butun gayretım onun ıcın rabbım yuzumuze baksın ınssss...ben bıdaha kı ruyamdan hıc uyanmak ıstemıyorum.....

inşallah özlemcim. o kadar güzel bir andasın ki. ben tedavime çok korkarak başlamıştım. hiç hazır değilmişim gibi geliyordu ama başlar başlamaz özellikle yumurta geliştirici iğnelerde öyle sevinmli ve heyecanlıydım ki. gidip onları görmek bebeklerimi görmek gibi geliyordu bana. inşallah sana da öyle olacak yol kankim :)

Selam kızlar ben geldim tatatammm özlem43 tatlım dert etme bende senin gibiydim ama adım atınca arkası gelıyor..hatta işyerimdem izin almam zor...yıllık iznimide kullandım...ama Allah yardım ediyor...evliliğim 5.yılındayız 20 temmuzda dr gittik geçen pazar burun spreyine başladım..bugün yarın adet olurum dr gidecegim ignelere başlıyacagım..benimki kısa protokol sanırım...daha önceden bende pko vardı ikl evlendiğim yıl karşılaştık tedavı görmüştüm.dr eser yok dedi.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım..ben agustosda başlıyorum...

ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz...bende tedavime başlıyorum adacım biliyorsun.aynı duyguları yaşıyorum tatildeyklen herkes benı hamıle sanmış..mayomu değiştiiryorum...ilacım var eve gitmem gerek diyorum...eşim her konuda yardımcı oluyor oturup kalkmama yememe içmeme dikkat ediyor şuan bile çok güzel bence sanki hamileymişim gibi..bizler fedakar anneler olacağız..bizim bebeklerimiz kıymetli bebekler olacak....asla kıyamıycaz onlara bu kadar çekmişken...

:)) evet civcivcim çok güzel heyecanlar bunlar Allah tamamına erdirir inşallah.

ben benim sıpa gelsin, bir doğsun hele poposuna bir şaplak atcam ne kadar beklettin anneni böyle diye :)))))

:)) evet civcivcim çok güzel heyecanlar bunlar Allah tamamına erdirir inşallah.

ben benim sıpa gelsin, bir doğsun hele poposuna bir şaplak atcam ne kadar beklettin anneni böyle diye :)))))

Amin canım..ay sorma ne kadar nazlı velet bunlar gelmek bilmiyorlar...anacım üste parada veriyor...hala tık yok bunlarda...köteyi hak ediyorlar..:sm_cool:

Canım haklısın herkesinki farklı...Desteğin için çok teşekkür ederim..Allahım hepimizin dualaırnı kabul etsin..sanırım sen yıl sonuna kadar bekleyeceksin rabbim sanada bol bol sabır ve güç versin...bence takma kafana benim şuanda garip bir heyecanım var...zemuszemus

adacım bu arada sanada teşekkür ederim..bilgilendirmeleirnden dolayı....herkesin yaşadıklaırnı tekrardan anlatması gerçekten çok anlıyorum sizleri arkadaşlar ama bu yola yeni başlayanlara yardımcı olabilmek adına elimizden geleni yapalım.....Herkese soruyorum bu işin tek ilacı moral ve rahat olmak....Allahtan sabır güç dileyelim arkadaşlar yoksa baş edebilmek çok zor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…