kısa neden ıyı bır tedavı yonte mı deyıl mı...
uzunda daha saglıklı oluyormus yumurtalar dıe okumustum bı yerde
inşallah özlemcim. o kadar güzel bir andasın ki. ben tedavime çok korkarak başlamıştım. hiç hazır değilmişim gibi geliyordu ama başlar başlamaz özellikle yumurta geliştirici iğnelerde öyle sevinmli ve heyecanlıydım ki. gidip onları görmek bebeklerimi görmek gibi geliyordu bana. inşallah sana da öyle olacak yol kankim :)
:)) evet civcivcim çok güzel heyecanlar bunlar Allah tamamına erdirir inşallah.
ben benim sıpa gelsin, bir doğsun hele poposuna bir şaplak atcam ne kadar beklettin anneni böyle diye :)))))
canım bende sana kısa şöyle söylim ortalama 10-12 içinde toplanıyor yumurtaların kimseyi kendine baz alma benim 11. gün toplandı arkadaşımın 7 gün toplandı yani senin yumurtalarının verdiği tepki önemli mesela ben 300 lük dozla başlayıp 5 gün devam ettim sonra 3 gün 250 ye düştü sonra 100 yaptım ve çatlatma iğnemi oldum ve ilk başta kullanmaya başladığımda 5 gün sonra çağırmıştı sonra değişti hemen hemen her gün gider oldum her gün ölçüm aldılar toplamadan 3 gün sonra transferim gerçekleşti ve 8. gün yaptırdığım test ile negatif sonucumu aldım benden sana tavsiye kimsenin yaşadıklarını aklına takma düşünme bende böyle olurmuyum deme sakın canım ben çok büyüttüm bu olayları ya ohss olurusam dedim kendi kendimi yedim hiç bişi olmadı ne toplamada sorun yaşadım ne transferde çok basit işlemlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?