Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

doru soyluyosunuz kızlar hepsı tatlı telaslar ama yıne dusun dusun kasılıyosun bıraz....ben bıde herseyı kafamda buyutuyorum aslında umutsuzluk kesınlıkle deyıllll sanırım kocaman bır heyecan....

bugunden ıtıbaren sayıyorum kızlar hesapladım....adetıme tam 11 gun varmıs gerı sayım basladıııııııı tren kalkıyor benım....ıns melegıme kavusmak ıcın kalan gunlerımdır..

canım ne demek. tabiki paylaşacağız, burada paylaşım için varız hepimiz. ben micro ya başlamadan önce benimle aynı doktora giden bir arkadaşla tanıştım ve her anımda bana yardımcı oldu, Allah ondan razı olsun. onun sayesinde çok korkusuzca gittim her işleme. şimdi istiyorum ki ben de anlatayım, destek olayım bir nebze olsa da rahatlatayım :)

bugunden ıtıbaren sayıyorum kızlar hesapladım....adetıme tam 11 gun varmıs gerı sayım basladıııııııı tren kalkıyor benım....ıns melegıme kavusmak ıcın kalan gunlerımdır..

tatlım işte böyle ol rahat kasma kendini herşey allahtan...
Benim adet günüm bugün.....bendede heyecan var tatlım....
Bende tahlillerimi yaptırdım...baktım referans aralıgındaydı rakamlar tamam dedim tatile çıktım çok takılı kalmadım.hatta hastane benım tahlıllerimi eksik yapmış bir daha nasıl izin alıcam dedim yolunu buldum onlarıda yaptırdım...tahlillerini sskda yaptırabılırsın demıstı doktorum sskda her zamanki gibi yolumu yokusa sürmeye çalıştı 2 kere git gel yaptım o kadar.....
Bende istanbulda özel hastanede başladım tedavıme kısa protokol sanırım benımki.....

benımkısa mı uzun mu bellı deyıl tahlıllerı bende hıfsısıhada yaptırdım ssk ya bakıyolar ve hergun tahlıl yaptıkları ıcın guvenılırler bı kısmını aldım bı kısmı 18 ınde...bende ozele gıdıyorum bornova sıfada yaptıracagım kısmetse...dr um ege unı de tup bebk baskanı ama ozlde sıfada yapıyo hastanede ısler bıraz zor oluyo esımınde ısı cok yogun onun ıcın ozelı tercıh ettık daha oncekı asılamalarımıda orda yaptırmıstım super bır ekıpppppp....ıns hersey gonlumuze gre olur

İşte böyle bak güvenilir ekibe kendini bırak gerisini boşver derim ben...........
Allaha sıgın tatlım...dualarımız seninle.......

hoşbulduk canım...benim 1 yıl önce sağ yumurtalığım alındı.ayrıca hidrosalpenks var diye sağ tüpüm de bağlandı yumurta rezervin çok iyi dedi doktorum tüp bebeğe gerek yok şimdi dedi önce klomen kullandım 5 ay kadar yumurta takibi ve çatlatma iğnesi..olmadı 2 kere de aşılama yaptık gene olmadı bu sırada çok fazla sancım oldu en son sancım 15 gün aralıksız devam etti kendi doktorum ameliyatla alalım dedi sonra da tüp bebek yaparız dedi (2,5 yıldır kendisine gidiyor ve çok güveniyordum ona) arkadaşlarım bana kızıyorlardı başka doktora git 1 kere olsun başkasına git diye ama inadımdan gitmiyordum..ama ameliyat şart deyince hadi birine daha görüneyim o da ameliyat derse ameliyat olurum dedim.yeni doktorum ameliyata şimdilik gerek yok dedi doğumla birlikte temizleyebiliriz kistleri dedi benim yaşımda normal bir kadının hamile kalma şansının %50-55 olduğunu benim şansımın da %30-35 olduğunu ve rakamın hiç te küçümsenmeyecek bir rakam olduğundan bahsetti.adet tarihime göre o gün ya da ertesi gün tüp bebek için ilaçlara başlayabilirdim.düşün dedi bana bu arada muayenede 9 tane yumurta saydım bu çok iyi dedi...eşimle o gece sabaha kadar uyuyamadık napsak diye çünkü eski doktorum hayal kırıklığı yaratmıştı bende sabah kararımızı verdik ilaçları aldık ve ilk iğnemi orada yaptı hemşire...
lucrin ve yasmin kullandım.yasminim dün bitti lucrine devam ediyorum 2-3 gün içinde regl olcam sonra da 3.gün gidip kan vercem sonra da gonal f e başlayacağım...

bilmiyorum adacım hikayem bu işte...hatta tatsız bir de başlangıcı var...31 yaşındayım ve eylülde 7 bitip 8 yıllık evli olacağım...2,5 yıl öncesine kadar kesinlikle bebek düşünmedik hatta hamile kalcam diye ödüm kopuyordu..işim daha önemliydi...eşimle yalnız olmak istediğimiz saatte istediğimiz yere gidebilmek çok güzeldi...eşim üniversiteden arkadaşımdı yine üniversiteden diğer arkadaşlarımızda evlenmiş aynı binada oturuyorduk aynen öğrencilik yıllarında olduğu gibi birbirimize yetiyorduk...

bir gece çok sancılandım hatta kusarak uykudan uyandım acile gittik erkek olsan kesinlikle apandist derdik ama kadın olduğun için yumurtalık ta olabilir dediler gece 2 den ertesi akşam 5 e kadar hastaneden ordan oraya gittim..en son 3 doktor karşıma dikildi yaşımı ve çocuğumun olup olmadığını sordular çocuğum yok dedim tüh tüh keşke doğursaymışsın şimdiye kadar yumurtalık kanserisin yumurtalıklarını alcaz ve birdaha çocuğun olmayacak dediler bana...dünyam yıkıldı pat diye söylenmeyecek sözlerdi bunlar..odadan çıktım eşim ve arkadaşım noldu dedikçe bağırarak ağladım yatış veriyolardı yatmam kendi doktoruma gidicem dedim sabah gel dediler olur deyip çıktım o hastaneden kendi doktorumu aradım yanına gittim hemen muayene etti kistin çok ama kanser değilsin dedi ca 125 değerin kistlerden ve regl den yüksek dedi kanaman bitince bir test daha yapalım dedi biraz rahatladım ama gene de kanser olmak ve çocuğumun olmayacağı fikriyle 3 gün yatıp ağladım.. işte o gün istedim çocuk sahibi olmuş olmayı...keşke dedim o gün ilk kez...doğursaydım bir çocuk...o gün bugündür istiyorum çocuk sahibi olmayı ama şimdi de o bizi zorluyor...:)

bu arada benden 2 ay sonra ablama yumurtalık kanseri teşhisi kondu kemoterapisi yeni bitti ırsi olması yüzünden bu olay da beni çok tedirgin etti ama o korkuyu da atlattım çok şükür şimdilik sadece beişe odaklandım ve olacağı günü bekliyorum... çokk uzun oldu sanırım

(bu arada ankara anatolia tüp bebek merkezinde yaptırıyorum)

civcivcim istanbulda 3 büyük amerikan, alman/bahçeci ve memorial diyorlar. benim bunlardan birini düşünmememin nedeni kendi doktorumun arkadaşını önermesiydi. iyi de oldu benim her aşamamla kendisi ilgilendi çünkü hastanenin tüp bebek bölümündeki tek dr kendisiydi :)))))

sen amerikan ı seçmekle iyi yapmışsın, başarı oranları baya yüksek. hayırlısı olur inşallah.

sagol canım allah razı olsun dualrın ıcın...dr umdan da ekıbınden de cok memnunum gercekden o bızım sansımız dıye dusunuyorum...hastanede yatarken en buyuk destegımdı kendısı ve ekıbı bebeklerıme son anına kadar bekledı umıdını hıc kesmedı allah razı olsun ılaclarıma yardım ettı...ıns hersey yolunda gıderde guzel haber verırım sızeeee
İşte böyle bak güvenilir ekibe kendini bırak gerisini boşver derim ben...........
Allaha sıgın tatlım...dualarımız seninle.......

devin79 baştan sona okudum hikayeni...içim burkuldu gerçekten gözlerim doldu....bu işlerin sırrı bir nebzede iyi bir doktora düşebilmek...Ne hikayeler duyuyoruz tatlım tek yumurtası ile hamile kalanlar mı dersin olmayacak derken ümidi kesenlerin mucizelerini....Allhım bilir işini sen ona sığın...Allahım inşallah karnına göbişlerini doldurur bu çektiğin sıkıntıların birini hatırlamazsın....Herşey gönlünce olsun....güzel haberlerini bekliyoruz.....

devin canım benim herşeyden önce ablana acil şifalar diliyorum çok zor bir durum yaşadığı, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

sana gelince, hiç de kolay şeyler atlatmamışsın... işte nedense biz yeni nesil çocuk sahibi olmayı erteliyoruz sürekli. topicdeki herkes aynı neredeyse, sonra da onlar bize gelmek istemiyor :)

tek yumurtalıkla normal yoldan hamile kalan bir kadının hikayesini bile okumuştum burda ama nick aklımda değil. tek tüple hamile kalan bir arkadaş da vardı adı kibele ydi sanırım. yani doğal yolla bile oluyor ki tüp bebekle bence şansın çok fazla. inşallah burdan güzel haberlerini alacağız canım. demek ki catdog dan sonra ilk sırada sen olacaksın. sonra da civciv. haydi bakalım, biz bu süreçte hep yanındayız, inşallah bu topic i bebeklerimizle dolduracağız :))

Evet tatlım benim çok yakın arkadaşım 2008 yılında 500 milyon spermle hamile kaldı...tek seferde...bende bu yola çıkarken büyük tam donanımlı hastane olsun istedim...Memorial içinde bazı zamanlarda başka doktorun baktığını çok duydum....aynı sabıt doktorlar devam etmediğin oluyormuş ne kadar dogru orasını bilemem.....Hatta doktorumla konuşurken şu yeni bir alet var spermelrı büyüterek takip eidyorlar.Iml mi neydi doktora sorayım sormayım diye ben tereddüt ederken doktor uygulamayı anlattı sasırdım....sizdede varmı o makına dedım tabı dedı biz reklam çok fazla yapmıyoruz dedi..

amin canımm.. Allahım hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin...

çok sağol canım...ablam şimdilik çok iyi Allahtan 2 tane cadı kızı vardı problem olmadı rahmin yumurtalığğın alınması...benim de normal yoldan hamile kalabileceğimi söyledi doktor ama beklemek istemiyorum bekleye bekleye yaş geçiyor ve vücut kist üretmeye devam ediyor...bu sitede olmak benimle aynı durumdaki insanları görmek yalnız olmadığımı bilmek çok rahatlattı beni...bi de ne bileyim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama bu ay hamile kalacakmışım gibi hissediyorum...inşallah ta olur hepimizin..

devincim inşallah tatlım o güzel haberi bize en kısa sürede verirsin..Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın..Peş peşe hamiş kalırız kimbilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…