adacım bu arada sanada teşekkür ederim..bilgilendirmeleirnden dolayı....herkesin yaşadıklaırnı tekrardan anlatması gerçekten çok anlıyorum sizleri arkadaşlar ama bu yola yeni başlayanlara yardımcı olabilmek adına elimizden geleni yapalım.....Herkese soruyorum bu işin tek ilacı moral ve rahat olmak....Allahtan sabır güç dileyelim arkadaşlar yoksa baş edebilmek çok zor......
bugunden ıtıbaren sayıyorum kızlar hesapladım....adetıme tam 11 gun varmıs gerı sayım basladıııııııı tren kalkıyor benım....ıns melegıme kavusmak ıcın kalan gunlerımdır..
civcivcim hangi hastanede başladın?
benımkısa mı uzun mu bellı deyıl tahlıllerı bende hıfsısıhada yaptırdım ssk ya bakıyolar ve hergun tahlıl yaptıkları ıcın guvenılırler bı kısmını aldım bı kısmı 18 ınde...bende ozele gıdıyorum bornova sıfada yaptıracagım kısmetse...dr um ege unı de tup bebk baskanı ama ozlde sıfada yapıyo hastanede ısler bıraz zor oluyo esımınde ısı cok yogun onun ıcın ozelı tercıh ettık daha oncekı asılamalarımıda orda yaptırmıstım super bır ekıpppppp....ıns hersey gonlumuze gre olur
devincim aramıza hoşgeldin. hep söylüyorum yine söyleyeceğim. hikayemde benim ismim yerine kendi adınızı koyun sizin hikayeniz olsun.. hepimiz aynı şeyleri hissedip yaşıyoruz. bizi bizler anlıyoruz.
kendini suçlu hissetme lütfen. ben eşimi bir gün bile suçlamadım, suçlamam da. eşin de benim gibi düşünüyordur eminim. aksi halde bir sevginin varlığından bahsedemeyiz ki.
inşallah ilk denemende yavrun sana gelir, benim hikayemden farkın bu olur inşallah. tekrar hoşgeldin aramıza. problemini anlatmak ister misin, hangi hastanede başladın ?
İşte böyle bak güvenilir ekibe kendini bırak gerisini boşver derim ben...........
Allaha sıgın tatlım...dualarımız seninle.......
civcivcim istanbulda 3 büyük amerikan, alman/bahçeci ve memorial diyorlar. benim bunlardan birini düşünmememin nedeni kendi doktorumun arkadaşını önermesiydi. iyi de oldu benim her aşamamla kendisi ilgilendi çünkü hastanenin tüp bebek bölümündeki tek dr kendisiydi :)))))
sen amerikan ı seçmekle iyi yapmışsın, başarı oranları baya yüksek. hayırlısı olur inşallah.
devin79 baştan sona okudum hikayeni...içim burkuldu gerçekten gözlerim doldu....bu işlerin sırrı bir nebzede iyi bir doktora düşebilmek...Ne hikayeler duyuyoruz tatlım tek yumurtası ile hamile kalanlar mı dersin olmayacak derken ümidi kesenlerin mucizelerini....Allhım bilir işini sen ona sığın...Allahım inşallah karnına göbişlerini doldurur bu çektiğin sıkıntıların birini hatırlamazsın....Herşey gönlünce olsun....güzel haberlerini bekliyoruz.....
devin canım benim herşeyden önce ablana acil şifalar diliyorum çok zor bir durum yaşadığı, inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.
sana gelince, hiç de kolay şeyler atlatmamışsın... işte nedense biz yeni nesil çocuk sahibi olmayı erteliyoruz sürekli. topicdeki herkes aynı neredeyse, sonra da onlar bize gelmek istemiyor :)
tek yumurtalıkla normal yoldan hamile kalan bir kadının hikayesini bile okumuştum burda ama nick aklımda değil. tek tüple hamile kalan bir arkadaş da vardı adı kibele ydi sanırım. yani doğal yolla bile oluyor ki tüp bebekle bence şansın çok fazla. inşallah burdan güzel haberlerini alacağız canım. demek ki catdog dan sonra ilk sırada sen olacaksın. sonra da civciv. haydi bakalım, biz bu süreçte hep yanındayız, inşallah bu topic i bebeklerimizle dolduracağız :))
çok sağol canım...ablam şimdilik çok iyi Allahtan 2 tane cadı kızı vardı problem olmadı rahmin yumurtalığğın alınması...benim de normal yoldan hamile kalabileceğimi söyledi doktor ama beklemek istemiyorum bekleye bekleye yaş geçiyor ve vücut kist üretmeye devam ediyor...bu sitede olmak benimle aynı durumdaki insanları görmek yalnız olmadığımı bilmek çok rahatlattı beni...bi de ne bileyim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama bu ay hamile kalacakmışım gibi hissediyorum...inşallah ta olur hepimizin..
devincim inşallah tatlım o güzel haberi bize en kısa sürede verirsin..Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın..Peş peşe hamiş kalırız kimbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?