Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ay kocaman bir avcı topluluğu olduk burda kıslar :) Allah hepimizin gönlündekini önce karnına sonra kucağına versin inşallah :)

aslında istiyorum ki bir liste yapayım. ama hem moral verici hem de moral bozucu olabilir. bundan emin olamıyorum. yoksa yıldızını yakalamak için yolculuğa çıkanlar, yıldızını yakalayıp göbeciğine koyanlar diye liste yapasım var :)

hersey nasıp adacıgım bence yap gıtsın bu lısteye gıremezsek bıdahakıne gırerız ınsss

öyle mi dersin canım, acaba sadece hamişleri mi yazsak ne yapsak ay ben pek bir kararsız kaldım :)))))))

Adacığım bencede yap...Bu yolda kırılacağımzı kadar kırıldık ve yorulduk...Bir liste yıkamaz bizi.....opuyorumnanaktan

canim gözlerim gene doldu, bu gün ikinci defa Rabbim isteyen herkesin göbegni doldursun bizi bizden iyi anlayacak kimse yok ALLAHIM herkese ver....

o zaman ben yapıyorum bu listeyi hem de hemen :)))) bu listede hepimizin yüzü gülecek kimsecikler kırılmayacak inşallah :)))))

hayır adacan anlamadın benı yap dıyorum lısteyı hamıle olsun olmasın farketmez hepımız az cok ogrendık hersey nasıp bu lısteye hamıle yazılamasak bıle bıdahakıne yazılırız demek ıstedım...hem herkesın var bızımde olsunnnn

canim gözlerim gene doldu, bu gün ikinci defa Rabbim isteyen herkesin göbegni doldursun bizi bizden iyi anlayacak kimse yok ALLAHIM herkese ver....

doldurma gözlerini asukuş, sen hep gül, bebişlerinle hep mutlu ol. bizlere de dua et e mi tatlım.. inşallah bizler de anne olacağız :) güzel dileklerine amiiin diyorum canım...

doldurma gözlerini asukuş, sen hep gül, bebişlerinle hep mutlu ol. bizlere de dua et e mi tatlım.. inşallah bizler de anne olacağız :) güzel dileklerine amiiin diyorum canım...

canim benim tsk ederim,ben hergün dua ediyorum o dualarimdada hepiniz varsiniz canim...
Insallah isteyen herkes anne olcak buna inaniyorum az kaldi insallahhhhhhhhhhhhhh

yıldızını avlamak için yolculuğuna başlayan yol kankileri

yıldızını yakalayıp göbeciğine koyan yol kankileri

liste başlıkları olarak bunları düşündüm kızlar beğendiniz miiii. ona göre herkesi yazalım. benim bildiğim civciv, özlem, suzie, ben, devin var başka kimler yakın zamanda başlıyor?

bence de adacım yap listeyi...

canim benim tsk ederim,ben hergün dua ediyorum o dualarimdada hepiniz varsiniz canim...
Insallah isteyen herkes anne olcak buna inaniyorum az kaldi insallahhhhhhhhhhhhhh

Allah senden razı olsun asukuş, inşallah bizler de sizlerin dualarınızla anne olacağız. lütfen arada sırada bize de uğra moralimiz ol tamam mı tatlım :))))))

güzel olmuşşş en yakın zamanda ikinci listeyi geçeriz inşallah :)))

evet tatlım çok güzel düşünmüşsün inşallah ugurlu gelir....hepimizeopuyorumnanaktan

kimsenin ismini unutmayalım o zaman canlar.

ilk hamilemiz catdog

tedaviye başlamış olan devin var. başlamak üzere olan civciv. onun peşinden özlem gelecek. sonrasında suzican, bir aksilik çıkmazsa ben. başka?????

bence biraz bekleyelim herkes ne zaman başlayacağını ve durumunu yazsın sonra netleştirelim. böyle aradım biraz geçmiş sayfalarda ama bulamadım. işin içinden çıkmak zor olur yoksa di mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…