aslında istiyorum ki bir liste yapayım. ama hem moral verici hem de moral bozucu olabilir. bundan emin olamıyorum. yoksa yıldızını yakalamak için yolculuğa çıkanlar, yıldızını yakalayıp göbeciğine koyanlar diye liste yapasım var :)
canim gözlerim gene doldu, bu gün ikinci defa Rabbim isteyen herkesin göbegni doldursun bizi bizden iyi anlayacak kimse yok ALLAHIM herkese ver....
doldurma gözlerini asukuş, sen hep gül, bebişlerinle hep mutlu ol. bizlere de dua et e mi tatlım.. inşallah bizler de anne olacağız :) güzel dileklerine amiiin diyorum canım...
aslında istiyorum ki bir liste yapayım. ama hem moral verici hem de moral bozucu olabilir. bundan emin olamıyorum. yoksa yıldızını yakalamak için yolculuğa çıkanlar, yıldızını yakalayıp göbeciğine koyanlar diye liste yapasım var :)
canim benim tsk ederim,ben hergün dua ediyorum o dualarimdada hepiniz varsiniz canim...
Insallah isteyen herkes anne olcak buna inaniyorum az kaldi insallahhhhhhhhhhhhhh
yıldızını avlamak için yolculuğuna başlayan yol kankileri
yıldızını yakalayıp göbeciğine koyan yol kankileri
liste başlıkları olarak bunları düşündüm kızlar beğendiniz miiii. ona göre herkesi yazalım. benim bildiğim civciv, özlem, suzie, ben, devin var başka kimler yakın zamanda başlıyor?
yıldızını avlamak için yolculuğuna başlayan yol kankileri
yıldızını yakalayıp göbeciğine koyan yol kankileri
liste başlıkları olarak bunları düşündüm kızlar beğendiniz miiii. ona göre herkesi yazalım. benim bildiğim civciv, özlem, suzie, ben, devin var başka kimler yakın zamanda başlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?