Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

merhaba kızlar.. benide listeye ekleyin.. bir aksilik olmazsa eylülde bende başlayacağım.

catdog bir ara uğradı canım ama topic e gelmedi sanırım. test yapanların sonuçlarına baktı o sırada karşılaştık, iyiydi :)

kotyo canım hayırlısı olsun senin için, inşallah çok güzel sonuçlanır büyülü yolculuğun :)

tabi bak nasıl unuttum ben bettycan ı ((( o yüzden akşama herkes bir baksın da eksik kimse kalmasın şekerler :)

catdog bir ara uğradı canım ama topic e gelmedi sanırım. test yapanların sonuçlarına baktı o sırada karşılaştık, iyiydi :)

kotyo canım hayırlısı olsun senin için, inşallah çok güzel sonuçlanır büyülü yolculuğun :)

aminnnnnnn.. güzel sonuçlar inşallah hepimiz için olsun.

kimsenin sesi çıkmıyor bakıyorum :) benim azıcık işlerim vardı hallettim geldim. asayiş berkemal mi bakıyım :)

Yıldz avcıları hızınıza yetişemiyorum...
bugün ne kadar da çok kaynatmışsınız:))
neler kaçırdım hepsi bi okuyumda benimde ekleyeceklerim varsa ekliyim :))

benim doğal yolla hamileliğimden kalbi duran bir yıldızım,1.-3. ve 4. tüp bebek denemesinde elde edilen kimyasal gebelikten 3 yıldızım kaydı.en önemlisi her kayışta biraz da umut alıp gittiler:çok üzgünüm:

canım çok geçmiş olsun...çok üzüldüm inan...
hepimiz zaman zaman umutsuz olabiliyoruz.ama saglam bir şekilde ayakta olmazsak kimsenin bize faydası olmaz bizimde kimseye..lütfen pes etme.umudunu kaybetme

Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, SAKIN PES ETME;çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.Hz. Mevlana

günaydın yol kankilerim, yıldız avcılarım...

dün depresif bir günümdü, hani dünya başına yıkılmış da sen altında kalmışsın ama çıkmak için uğraşmaya bile halin ve isteğin yok öyle bir gündü benim için. neden bilmiyorum...

bir gün anne olmak için bu kadar çabalayacağımı, başarısız olacağımı, başarısızlığa rağmen vazgeçmeden varolan tüm gücümle maddi manevi bir savaşa gireceğimi ak sakallı bir dede rüyama girip söyleseydi, dedecim git işine derdim herhalde :))

kırık dökük kanadı kırık adaege den tüm yol kankilerine selam olsun...

gunaydın SEKER...n oldu sana boyle...kanadı kırık falan...
bız alıskınız yaralar sarılır kaldıgımız yerden devem ederız....
ben cok mu ıyıyım aslında deyılım ama yapacak hıc bısy allahdan gelene..
acılarım gectımı hayır gecmedı...hanı burnunun dıregını sızlatıyo...ıcım nasıl acıyo...tas gıbı duruyo kalbımın ustunde..acıların kahırların hıc gecmıyo ıste sadece ustunu ortuyosun daha fazla yasamamk ıcın....
tesellımız var dıyosun allah buyuk belkı bıdaha kı sefere deyıp allaha sıgınıyosun...
bu cooook buyuk bır sınav bılıyorum kı katlanmak sabretmek o kadar zor kı...
bende senın gıbıyım yasadıklarıma donup baktıgımda hayret edıyorum...ben bu kadar acıya sıkıntıya nasıl katlanıyorum dıye...ama..katlanıyorum rabbım oyle guzel bır duygu vermıs kı bıze...
ha bunların karsılıgı mutlaka olacak bıgun bızde anne olacagız ıns...
bana kalırsa bız hayatın zor elınden tutanlardanız....zaten benım hayatta hıcbırseyım kolay olmadı bebegım kolay olsaydı sasardı zaten....
ayyyyyy sabah sabah adacan yaaaaaa....opuyorumnanaktan.

günaydın özcüm...

evet ya sabah sabah ne olmuşum ben böyle. Allah bugünümüzü aratmasın, dermansız dert vermesin inşallah.

dediklerinde çok haklısın ama bazen puuuf diye sönüveriyor insanın enerjisi, hevesleri... seni de döktürtmüşüm, yüreğine sağlık kuzucum...

schatze günaydın şekerim naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…