merhaba kızlar.. benide listeye ekleyin.. bir aksilik olmazsa eylülde bende başlayacağım.
transfer günümde de herşey çok yolunda gitti. tam olması gereken saatte sıkıştım, tam olması gereken şekilde rahattım ve doktorumun güvenilir ellerindeydim. embiryoloğumuz çok güveniyordu bana ve bebeğimize. herşey başladı, gözlerim monitörde bekledim onu görmeyi, bir yıldız gibi kayıverdi içime yavrum. yıldız avcısı oldum, onu yakaladım ve hiç bırakmak istemedim...
ben artık anneydim, evimde dinleniyordum, bebeğimle konuşuyordum ve onun benimle olduğuna tüm kalbimle inanıyordum. transferden sonra 6. günümde ciddi regl ağrılarım başladığında bile beni bırakıp gideceğine inanmadım ve bırakmadı da. aslında o gün bana sıkı sıkı tutunduğunu anladım bebeğimin. dayanamayıp günümden önce test yaptırdığımda da dünya benim için bambaşka bir hal aldı. Anneydim ben Anne Annnneeee !!!!! eşimi il defa ağlarken gördüm, kendim ilk defa fark etmeden ağlamışım sonradan anladım. anne olmuştum anne, dahası var mıydı...
ama çok kısa sürdü mutluluğumuz, benim yıldızım sadece 14 gün parlayabildi, ikinci kan testimde içimden kayıp gidiyor olduğunu anladık, değerim düşmüştü... eşimin gözlerindeki hayal kırıklığını hayatım boyunca unutamayacağım, bana sarılışını, teselli etmeye çalışırken aslında teselliye muhtaç olanın kendisi olduğunu fark etmediğini...
yıldızım içimden kayıp gitti, kimyasal gebelik yaşadım. şimdi daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum, çünkü yıldız olmayı bekleyen iki frigo bebek annesiyim ben. inanıyorum ki bu defa olacak, kayıp gitmesine izin vermeden içimde parlatacağım onu ve bu defa bir güneş gibi doğacak hayatıma...
benim doğal yolla hamileliğimden kalbi duran bir yıldızım,1.-3. ve 4. tüp bebek denemesinde elde edilen kimyasal gebelikten 3 yıldızım kaydı.en önemlisi her kayışta biraz da umut alıp gittiler:çok üzgünüm:
yaaa aksam kımse olmuyo mubilmiyorumkismile
günaydın yol kankilerim, yıldız avcılarım...
dün depresif bir günümdü, hani dünya başına yıkılmış da sen altında kalmışsın ama çıkmak için uğraşmaya bile halin ve isteğin yok öyle bir gündü benim için. neden bilmiyorum...
bir gün anne olmak için bu kadar çabalayacağımı, başarısız olacağımı, başarısızlığa rağmen vazgeçmeden varolan tüm gücümle maddi manevi bir savaşa gireceğimi ak sakallı bir dede rüyama girip söyleseydi, dedecim git işine derdim herhalde :))
kırık dökük kanadı kırık adaege den tüm yol kankilerine selam olsun...
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?