Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

maşallah maşallah catcim, inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin, bizlerin de güzel haberleriyle karşılaşırsın :))))))

emre bey e söyle senin fasulyenin lab. arkaşı olan benim mercimeklere iyi baksınlar, kısa zaman sonra gelip alcam, büyütücem onları hayırlısıyla :))))))

sukur sıgarayı hıc ıcmedım sımdıye kadar bundan sonrada ıcmem herheldeee...kızlar bakın n guzel haberler alıyoruzzzzz..darısı bızım basımıza hayırlısıyla

İnşallah canım bazen ben de çok yorulduğumu hissediyorum ama vazgeçemiyorum da....

Canım çok sevindim yaa....İnşallah miniğini de göreceksin haftaya kalbini de duyacaksın pıt pıt...

Acaba bizde yaşayabilecek miyiz bu mutluluğu..

sigara yanlızca aksamları 2-3 tane içerdim...şimdi yasaklıyım.....canım daha çok istiyor ara sıra 1 tane içiyorum.....iğnelere başlayınca hiç içmiycem.....

Sigara bu tedavinin en büyük düşmanı.. Eşim de içerdi sigara... İlk tüp tedavimize başladığımızda bıraktı ve o günden beri bir tane bile içmedi...

tebrikler catdog darısı başımıza inşallah

tamam tatlım söylerim tabi:))) sıpalar bekletmesinler annelerini daha fazlaalsanaalsanasmile bak sonra hocalığım tutacak karışmam yani:roflol:klava:
hadi bakalım mercimekler dosdoğru annelerinizin göbüşlerine bakimmmkaydirigubbakcemile

Sigara bu tedavinin en büyük düşmanı.. Eşim de içerdi sigara... İlk tüp tedavimize başladığımızda bıraktı ve o günden beri bir tane bile içmedi...

yaa sigara benim de sorunum tedaviye başlayalı günde 3-4 taneye indirdim tamamen kesmeliyim ama yapamıyorum eşim de içiyor...bırakmalıyımmm ama nasıl bilmiyorum..

:))))) tamam tatlım sen yap hocalığını bu defa sıkı sıkı tutunup annesini bırakmasın, melek kardeşi gibi terk etmesin annesini...

ben emre bey için bir duan vardı hatırlayamadım şimdi emre amcaları vesilesiyle bişiler yazmıştın.. tekrar yazabilir misin catcim :))

canım seninde dondurulmuşların var demek sizde sorun neydi arkadaşım ay catdogun degeri ne güzel maşallah belkide ikiz olur inş

betty inşallah yaşarsınız tez zamanda hayırlısıyla canım:))kalbini deyince gözlerim doldu be; ne tuhaf şey; nasıl büyük bi mucezi bu Ya Rabbim:Saruboceq:
hepimize hayırlısıyla bu duyguyu yaşamayı nasip eyle inşallah:Saruboceq:

kızlar selamlar; bugün 14.gün değerim 755 çıktı; çok şükür :))))
doktorum haftaya perşembe ya da cuma ya gel dedi kısmetse keseyi görmek için.inşallah fasülyemi görmek kısmet olur kızlar hayırlısıyla :)))
ve darısı hepinizin başına inşallah; arkamdan gelin hayırlısıyla....
sevgiler

Canım tebrikler. Darısı bizim başımıza olur inşallah

kızlar bu aralar çok morelim bozuk hep aglıyorum tedavim yarım kaldıgından sanırım çok üzülüyorum gözyaşlarımı hiç tutamıyorum allahım hakkımızda hayırlısını versin

sarıcivciv ve özlem arkadaşlarım teşekkür ederim hepinize:)) darısı başınıza inşallah:))))

yaa sigara benim de sorunum tedaviye başlayalı günde 3-4 taneye indirdim tamamen kesmeliyim ama yapamıyorum eşim de içiyor...bırakmalıyımmm ama nasıl bilmiyorum..

Ama işte bebeklerimize kavuşmak için birşeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor tüpe başlama sebebiniz nedir bilmiyorum ama bence eşin de bırakabilse... Ben eşime çok söylerdim sigara içmemesini ama bırakamazdı o zamanlar ama spermlerinin durumunu öğrenince hemen bıraktı....

Amiiiiinnnn

kotyo çok teşekkür ederim canım:)))
ve bugullll canım üzülme nolur bak az kaldı bebişne kavuşmana inşallah 15-20 üne güzel haberlerini alırız arkadaşım:)))

canım seninde dondurulmuşların var demek sizde sorun neydi arkadaşım ay catdogun degeri ne güzel maşallah belkide ikiz olur inş

evet canım dondurulmuşum var ama bakalım kısmet nasıl çözülecek, kalitesi bozulacak mı. sonuçta AA kalite 5. gün blast embriyo ile kimyasal oldu.. kısmet...

bizde sorun eşimde canım, şiddetli OAT.. şiddetli sarsıntı.. şiddetli hayal kırıklığı... vs.. vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…