kızlar selamlar; bugün 14.gün değerim 755 çıktı; çok şükür :))))
doktorum haftaya perşembe ya da cuma ya gel dedi kısmetse keseyi görmek için.inşallah fasülyemi görmek kısmet olur kızlar hayırlısıyla :)))
ve darısı hepinizin başına inşallah; arkamdan gelin hayırlısıyla....
sevgiler
Adacım ve beticim bilgi için çok teşekkür ederim.Bunlar ufak detaylar gerçi.olacağı var ise olur zaten..biz yinede dikkat edelimde..
-Beti tatlım bak gör sen 6.da gol atacaksın..demedi deme.......tecrübeli arkadaşımm...sen bizlerin tüp bebekde ablasısın....
catdog .!.:kızlar selamlar; bugün 14.gün değerim 755 çıktı; çok şükür :))))
doktorum haftaya perşembe ya da cuma ya gel dedi kısmetse keseyi görmek için.inşallah fasülyemi görmek kısmet olur kızlar hayırlısıyla :)))
sevgiler
sigara yanlızca aksamları 2-3 tane içerdim...şimdi yasaklıyım.....canım daha çok istiyor ara sıra 1 tane içiyorum.....iğnelere başlayınca hiç içmiycem.....
kızlar selamlar; bugün 14.gün değerim 755 çıktı; çok şükür :))))
sevgiler
maşallah maşallah catcim, inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin, bizlerin de güzel haberleriyle karşılaşırsın :))))))
emre bey e söyle senin fasulyenin lab. arkaşı olan benim mercimeklere iyi baksınlar, kısa zaman sonra gelip alcam, büyütücem onları hayırlısıyla :))))))
tebrikler catdog darısı başımıza inşallah
Sigara bu tedavinin en büyük düşmanı.. Eşim de içerdi sigara... İlk tüp tedavimize başladığımızda bıraktı ve o günden beri bir tane bile içmedi...
tamam tatlım söylerim tabi:))) sıpalar bekletmesinler annelerini daha fazlaalsanaalsanasmile bak sonra hocalığım tutacak karışmam yani:roflol:klava:
hadi bakalım mercimekler dosdoğru annelerinizin göbüşlerine bakimmmkaydirigubbakcemile
maşallah maşallah catcim, inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin, bizlerin de güzel haberleriyle karşılaşırsın :))))))
emre bey e söyle senin fasulyenin lab. arkaşı olan benim mercimeklere iyi baksınlar, kısa zaman sonra gelip alcam, büyütücem onları hayırlısıyla :))))))
İnşallah canım bazen ben de çok yorulduğumu hissediyorum ama vazgeçemiyorum da....
Canım çok sevindim yaa....İnşallah miniğini de göreceksin haftaya kalbini de duyacaksın pıt pıt...
Acaba bizde yaşayabilecek miyiz bu mutluluğu..
yaa sigara benim de sorunumtedaviye başlayalı günde 3-4 taneye indirdim tamamen kesmeliyim ama yapamıyorum eşim de içiyor...bırakmalıyımmm ama nasıl bilmiyorum..
betty inşallah yaşarsınız tez zamanda hayırlısıyla canım:))kalbini deyince gözlerim doldu be; ne tuhaf şey; nasıl büyük bi mucezi bu Ya Rabbim:Saruboceq:
hepimize hayırlısıyla bu duyguyu yaşamayı nasip eyle inşallah:Saruboceq:
canım seninde dondurulmuşların var demek sizde sorun neydi arkadaşım ay catdogun degeri ne güzel maşallah belkide ikiz olur inş
kotyo çok teşekkür ederim canım:)))
ve bugullll canım üzülme nolur bak az kaldı bebişne kavuşmana inşallah 15-20 üne güzel haberlerini alırız arkadaşım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?