Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar bu aralar çok morelim bozuk hep aglıyorum tedavim yarım kaldıgından sanırım çok üzülüyorum gözyaşlarımı hiç tutamıyorum allahım hakkımızda hayırlısını versin

Canım bazen elimizde olmayan durumlar yaşayabiliyoruz hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok maalesef... İnşallah yeni başlayacak tedavinde hiç bir aksilik yaşamadan hayırlısıyla bebeğine kavuşursun...
Bu arada tedavin neden iptal olmuştu canım?

yani kaliteleri iyimi degilmi ben pek anlamıyorum bide dondurulmuşlarla şans daha fazla diye biliyorum 5.gün donduruldugu için

catdog irtibatı koparmayalım lütfen...ooo sen bizlere resimlerini bile göstereceksin...Bu topigin ilk tüpcüsüsün :)))) inşallah arkamdan bizler geleceğiz.....Bende agustosda başlıyorum....

yani kaliteleri iyimi degilmi ben pek anlamıyorum bide dondurulmuşlarla şans daha fazla diye biliyorum 5.gün donduruldugu için

canım spermlerin sayısı, morfolojisi, hızı, şekli yani ne ararsan bozuk...

embriyolarımızın çok kaliteli olduğunu söylemişti embriyoloğumuz ama işte dış görünüşe bakıyorlar içini bilemiyorlar ki...

bugull tatlım herşey Allahtan sabırlı ol canım...Rabbim izin verdiği sürece bu işin hepimiz arkasındayız...Kaderimzide ne varsa onu yaşayacagız.....

Adacım bir sözü vardı..ileri sayfalarda gerçekten çok hoşuma gitmişti herşey önceden yazılmış bizler ise dekorasyonlarla süslüyor tarzındaydı...Gerçekten öyle......Olcağı varsa oluyor engelleyemiyoruzki....Yaşayıp göreceğiz...

kızlar ben bir toplantıya giriyorum ne zaman biter bilmem ama okurum sonradan yazdıklarınızı hepinize iyi akşamlar....

kızlar sımdılık bende kacıyorum aksam yogunlugu basladı bızdeeee...kendınıze cokkk ıyı bakın fırsat buldukca burdayımmmmm.....aksama gorusuruz bye bye

kızlar ben bir toplantıya giriyorum ne zaman biter bilmem ama okurum sonradan yazdıklarınızı hepinize iyi akşamlar....

kızlar sımdılık bende kacıyorum aksam yogunlugu basladı bızdeeee...kendınıze cokkk ıyı bakın fırsat buldukca burdayımmmmm.....aksama gorusuruz bye bye

İyi akşamlar kızlar kendinize iyi davranın tamammı geleceğin çalışkan anneleri hadi görüşürüz yarın....

Herkes gidiyor galiba... Sarıcivciv, .Özcan, devin hepinize iyi akşamlar...

aynısını yazabilir miyim bilmiyorum civcivcim ama "kader bir oyun metni, önceden yazılmış herşeyi hazır, hayatsa bir oyun sahnesi. bizler önceden yazılmışları oynuyoruz, tek yapabildiğimiz çeşitli dekorlarla süslemek hayatımızı..." demişimdir herhalde çünkü buna çok inanıyorum...

ama gerçekten de böyle değil mi..

devin, öz kolay gelsin canlar. siz yokken çıkarsam şimdiden iyi akşamlar :)

Aaaa adacım sen topiğin bekçisisin çıkamazsın bir yere...
Bu arada bizim listeyi topiğin ilk sayfalarına taşımak mümkünmü acep bilgiler geldikçe aynı sayfadan güncelleme yapardın tatlım...Olurmuki???

haklısın arkadaşım ama ne bilim dün sırf kafam dagılsın diye bişeyler almaya çıktım allahım bebek gördügüm yerde gözler doldu eşimin yanında aglıyamıyorum çok üzülür benim aglamam
herşeyi tabi allah bilir
kızlar ben herzaman tüm bebek isteyenler için dua ediyorum mevlam kabul etsin inş

Gerçekten öyle canım..Aslında tutup tutmayacağı bile önceden belli işte bizler elimizden gelenleri yapmaya çalışıyoruz.....Olacağı varsa olur engelleyemezsin derler ya çok doğru....Ah olsunda biz razıyız...yeterki olsun......

Doğru söze ne denir.... Hayatımıza müdahale edemiyoruz çoğu zaman ne yaşayacaksak o oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…