kızlar bu aralar çok morelim bozuk hep aglıyorum tedavim yarım kaldıgından sanırım çok üzülüyorum gözyaşlarımı hiç tutamıyorum allahım hakkımızda hayırlısını versin
kızlar bu aralar çok morelim bozuk hep aglıyorum tedavim yarım kaldıgından sanırım çok üzülüyorum gözyaşlarımı hiç tutamıyorum allahım hakkımızda hayırlısını versin
evet canım dondurulmuşum var ama bakalım kısmet nasıl çözülecek, kalitesi bozulacak mı. sonuçta AA kalite 5. gün blast embriyo ile kimyasal oldu.. kısmet...
bizde sorun eşimde canım, şiddetli OAT.. şiddetli sarsıntı.. şiddetli hayal kırıklığı... vs.. vs..
kızlar benim mesai bitiyo çıkıyorum
yani kaliteleri iyimi degilmi ben pek anlamıyorum bide dondurulmuşlarla şans daha fazla diye biliyorum 5.gün donduruldugu için
kızlar ben bir toplantıya giriyorum ne zaman biter bilmem ama okurum sonradan yazdıklarınızı hepinize iyi akşamlar....
kızlar sımdılık bende kacıyorum aksam yogunlugu basladı bızdeeee...kendınıze cokkk ıyı bakın fırsat buldukca burdayımmmmm.....aksama gorusuruz bye bye
bugull tatlım herşey Allahtan sabırlı ol canım...Rabbim izin verdiği sürece bu işin hepimiz arkasındayız...Kaderimzide ne varsa onu yaşayacagız.....
Adacım bir sözü vardı..ileri sayfalarda gerçekten çok hoşuma gitmişti herşey önceden yazılmış bizler ise dekorasyonlarla süslüyor tarzındaydı...Gerçekten öyle......Olcağı varsa oluyor engelleyemiyoruzki....Yaşayıp göreceğiz...
devin, öz kolay gelsin canlar. siz yokken çıkarsam şimdiden iyi akşamlar :)
haklısın arkadaşım ama ne bilim dün sırf kafam dagılsın diye bişeyler almaya çıktım allahım bebek gördügüm yerde gözler doldu eşimin yanında aglıyamıyorum çok üzülür benim aglamamCanım bazen elimizde olmayan durumlar yaşayabiliyoruz hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok maalesef... İnşallah yeni başlayacak tedavinde hiç bir aksilik yaşamadan hayırlısıyla bebeğine kavuşursun...
Bu arada tedavin neden iptal olmuştu canım?
herşeyi tabi allah bilircanım spermlerin sayısı, morfolojisi, hızı, şekli yani ne ararsan bozuk...
anladım canım
embriyolarımızın çok kaliteli olduğunu söylemişti embriyoloğumuz ama işte dış görünüşe bakıyorlar içini bilemiyorlar ki...
kızlar ben herzaman tüm bebek isteyenler için dua ediyorum mevlam kabul etsin inşbugull tatlım herşey Allahtan sabırlı ol canım...Rabbim izin verdiği sürece bu işin hepimiz arkasındayız...Kaderimzide ne varsa onu yaşayacagız.....
işte bilsek acı çok acı geliyo
Adacım bir sözü vardı..ileri sayfalarda gerçekten çok hoşuma gitmişti herşey önceden yazılmış bizler ise dekorasyonlarla süslüyor tarzındaydı...Gerçekten öyle......Olcağı varsa oluyor engelleyemiyoruzki....Yaşayıp göreceğiz...
aynısını yazabilir miyim bilmiyorum civcivcim ama "kader bir oyun metni, önceden yazılmış herşeyi hazır, hayatsa bir oyun sahnesi. bizler önceden yazılmışları oynuyoruz, tek yapabildiğimiz çeşitli dekorlarla süslemek hayatımızı..." demişimdir herhalde çünkü buna çok inanıyorum...
ama gerçekten de böyle değil mi..
aynısını yazabilir miyim bilmiyorum civcivcim ama "kader bir oyun metni, önceden yazılmış herşeyi hazır, hayatsa bir oyun sahnesi. bizler önceden yazılmışları oynuyoruz, tek yapabildiğimiz çeşitli dekorlarla süslemek hayatımızı..." demişimdir herhalde çünkü buna çok inanıyorum...
ama gerçekten de böyle değil mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?