devin, öz kolay gelsin canlar. siz yokken çıkarsam şimdiden iyi akşamlar :)
Herkes gidiyor galiba... Sarıcivciv, .Özcan, devin hepinize iyi akşamlar...
Burdayım şimdilik 15 dkk sonra toparlanıp çıkıcam...
Herkes çalışıyor bir ben evdeyim galiba.... öğretmenliğin bu yanını çok seviyorum işte....
süper vallahi...evde olmayı bende çok seviyorum ve istiyorum ama hayat şartları işte...
Ohh sen tedavileri yaz tatilinde yapabilirsin rahatlıkla.....Biz ize gizli saklı buda ayrı bir stres....
cat de öğretmen sanırım beticim.. siz ne güzel yazı doyasıya yaşayabiliyorsunuz. hem de bu tür tedavileri yaz aylarına getirip hiç kimseye duyurmadan halletme şansınız var. valla süper ne diyim Allah bereket versin.
Herkes çalışıyor bir ben evdeyim galiba.... öğretmenliğin bu yanını çok seviyorum işte....
cat de öğretmen sanırım beticim.. siz ne güzel yazı doyasıya yaşayabiliyorsunuz. hem de bu tür tedavileri yaz aylarına getirip hiç kimseye duyurmadan halletme şansınız var. valla süper ne diyim Allah bereket versin.
Gizli dertken işyerimden,eş,dostt konu komşu haricinde aileler biliyor...Bir yakın arkadaş öyle işte...
sendemi tüp bebek tedavisindesin canım
İşyerime hiçbirşey belli olmadan anlatmak istemedim..Tutar tutmaz tek personelim işimde...Bu kadr borca girmişken işsiz kalmayalım..hakkımızda hayırlsı artık...Bizede aileler dua ediyor...
inş eylül ayında bebişine kavuşursun bu kimyasal gebelik neden ve nasıl oluyo acabayok canım ben haziranda kimyasal gebelik yaşadım yeni tedaviye eylülde başlıyorum inşallah
ben danışmanlık işindeyim bugülcüüm, vergi danışmanlığı...
bu arada yavaş yavaş ben de çıkıyorum kuzular. akşam yemeğim yok evde bir de onunla uğraşıcaz haydi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?