Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Herkes çalışıyor bir ben evdeyim galiba.... öğretmenliğin bu yanını çok seviyorum işte....

süper vallahi...evde olmayı bende çok seviyorum ve istiyorum ama hayat şartları işte...
Ohh sen tedavileri yaz tatilinde yapabilirsin rahatlıkla.....Biz ize gizli saklı buda ayrı bir stres....

cat de öğretmen sanırım beticim.. siz ne güzel yazı doyasıya yaşayabiliyorsunuz. hem de bu tür tedavileri yaz aylarına getirip hiç kimseye duyurmadan halletme şansınız var. valla süper ne diyim Allah bereket versin.

süper vallahi...evde olmayı bende çok seviyorum ve istiyorum ama hayat şartları işte...
Ohh sen tedavileri yaz tatilinde yapabilirsin rahatlıkla.....Biz ize gizli saklı buda ayrı bir stres....

evet genelde tatile denk getirmeye çalışıyorum... Ama bizde herkes bildiği için bir sorunum olmuyor... Aksine güzel oluyor herkes dua ediyor bizim için bu da benim çok hoşuma gidiyor hangimizin duası kabul olacak Rabbim bilir

Gizli dertken işyerimden,eş,dostt konu komşu haricinde aileler biliyor...Bir yakın arkadaş öyle işte...

Evet yazı doyasıya yaşayabiliyoruz izin sorunumuz olmuyor.... Ama bu yaz bunalimdayım evden dışarı çıkmıyorum....

sen ne iş yapıyosun bende ev hanımıyım

Gizli dertken işyerimden,eş,dostt konu komşu haricinde aileler biliyor...Bir yakın arkadaş öyle işte...

Anladım canım evet çalışıyorken zor oluyor benim eşimde bu konuda sıkıntı yaşıyor tedaviler sırasında yanımda olmasını istiyorum tabi izin alabilirse

Kızlar kendinize iyi davranın kocaman öpüyorum sizleri yarın görüşmek üzere...bugün kırmızılar gelmekte zorlandı niyeyse ben acele ediyorum ya gelsinler diye of of biran önce doktora gideyim...iyi akşamlar

İşyerime hiçbirşey belli olmadan anlatmak istemedim..Tutar tutmaz tek personelim işimde...Bu kadr borca girmişken işsiz kalmayalım..hakkımızda hayırlsı artık...Bizede aileler dua ediyor...

ben danışmanlık işindeyim bugülcüüm, vergi danışmanlığı...

bu arada yavaş yavaş ben de çıkıyorum kuzular. akşam yemeğim yok evde bir de onunla uğraşıcaz haydi bakalım :)

İşyerime hiçbirşey belli olmadan anlatmak istemedim..Tutar tutmaz tek personelim işimde...Bu kadr borca girmişken işsiz kalmayalım..hakkımızda hayırlsı artık...Bizede aileler dua ediyor...

haklısın canım ben de okuldakilere söylememiştim....

hepinizi çok öpüyorum şekerler. akşam da fırsat bulursak burada buluşalım. ben 21.00 gibi girmeye çalışırım bir aksilik olmazsa. muuck

yok canım ben haziranda kimyasal gebelik yaşadım yeni tedaviye eylülde başlıyorum inşallah
inş eylül ayında bebişine kavuşursun bu kimyasal gebelik neden ve nasıl oluyo acaba
ben danışmanlık işindeyim bugülcüüm, vergi danışmanlığı...

bu arada yavaş yavaş ben de çıkıyorum kuzular. akşam yemeğim yok evde bir de onunla uğraşıcaz haydi bakalım :)

çalışmak daha iyi sanırım evde kalınca daha çok düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…