Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oyyyy...benim ameliyatlarım takipler nedeniyle sık sık izin almalarım nedeniyle nerdeyse ankaranın yarısı biliyo...aileler konu komşu cabası...bence sorun yok ta bugün aklıma bebeğim olur büyürde biyerden tüp bebek olduğunu duyarda üzülürse falan diye saçma sapan bişey geldi sonra güldüm kendi kendime bi olsun da onu da hallederiz dedim...neyse hepinizi öpüyorum kocaman ...akşama misafirim var evden giremem sabah görüşrüüz anne adayları :))

benim de haziran sonu transferim oldu temmuzda da kimyasal yaşadım işte... inşallah eylül-ekim de deneyelim diyor doktorum bakalım kısmetimiz ne zaman kızlar...

yerim senin listeni yerim
canımsın sen benimmm adaegecanımmmm veeeeeeee tüm bu yolun yolcuları yol arkadaşlarımmm
şans getircek bu topic hepimize ....seni bulmak bi şans oldu adaegejannn.
aklım burda ama vakit bulup takılamıyorum .malum tatildeyim.geç kalkıyorum.tr saati ile 11 gibi:))siz ozamana epey bi yol alıyosunuz .sonrada çarşı pazar .keşif gezileri...
çok sık yazamasamda aklım ,dualarım sizinle.
Allaha emanet olun.

Catdog canım benim yaaa..inan çok sevindim.umutsun bizim için...
saglıkla gelsin bebegin.şansı hep açık olsun..gelişmelerden haberdar et.

özlemcan sen sigara mı içiyosun!!!!!!!!!!!!
olmasss hemen hemen hemen bırakmalısın.3 ay oldu bırakalı.çok içerdim bende ama bir tercih yapmam gerekiyordu.
Allen carl yöntemini deneyerek bırakabilirsin.google da bak videosu gelir.
benim bırakabildiysem diyorum..ilk hafta kimse inanmadı bıraktıgımı 24 saat oldumu die dalga bile geçtiler.
ayyy ben hep geridenmi takip edecegim...çok fena oku oku bitmiyor.
neler olmuş neler

suzişko harika

amiiin canım amiiin inşallah bebişlerimiz 2010 da karnımıza 2011 de kucağımıza gelsin inşallah :)

aminnnnn

haksızmıyım kızlar HERSEY HERSEY COK GUZEL OLACAK INS...

evet herşey çook güzel olacak.
bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

suziecan yol kankim, bir göründün sonra kayboldun nerelerdesin.

ben sizi hep geriden takip ediyorum adacanımmm
malum tatildeyim.))
aklım dualarım hep sizinle...

suzı canım ıyı aksamlar ben yenı fırsat buldum nasılsın....ben sıgara ıcmıyorum sımdıye kadarda hıc kullanmadım bahsettıgım colaydııııı.....tam bır duman avcısıyım....nefret edıyorum sıgaradan....

ahahahahaaaaa çok iyi ya koptum...içmedigine çok sevindim.bende nnutuk atmışım ama dimi
neyse canııımmmm cola masummm biraz daha:)
nasılsın öz jan:)
özlemlere bende hep öz derim:)

belkide bilinçaltımdam hala sigarayı çıkartamamışım..o yüzden yazılanı hemen sigara diye yorumlamışımdır:)
dervişin fikri neyse gibi oldu degilmi:)))

cola masum falan ama ayrıldık ısteeee ama songun buz gıbı ıctım veda bardagım.....

bugun dr um aramıs benı 16 da ama benım sırket hattı takılıydı tlf normal kullandıgım yoktu cok merak ettım...n dıyecek dıye ulasamdım hemsıresını aradım yarın 13 gıbı bılgılendırecegız dedı ıns kotu bısey yoktur sınırım bozuldu bıraz...

Günaydin kizlar nasilsiniz??
Biz ALLAHA sükür iyiz dün biraz kötü gecti benimkiler sürekli cikarmami sagladi ve ben bütün gün yatdim,canim hic birsey yapmak istemedi...
Aslinda cikarma olayini bitireli baya bi dönem olmusdu ama dün cok inatciydi benimkiler...

hepinize günaydın yol kankilerim, hayırlı cumalar olsun, buralar güzel haberlerimizle dolsun :)

ben çok uykuluyum çünkü gece sabahı sabah ettim. dişimin dolgusu düşmüştü 3 haftadır falan ara ara sızlıyordu. dün bir başladı başlayış o başlayış canıma okudu. saat 2.30 da ben hala ağrı kesicinin işe yaramasını umarak bekliyordum. sonra sanırım 4 e doğru biraz daldım. eşim de ben sana doktora git demedim mi diye söylendi durdu. şimdi hafif sızlamalar var korkuyorum çoğalmasın diye. bu akşam gidiyorum kısmetse aman çekecekler mi ne yapacaklar yeter ki kurtulayım. bu arada hiç diş çektirmedim ben korkuyorum

keşke daha sık gelebilsen suzişkom ya, seninle şöyle saatlerce muhabbet edesim var. valla ben de seni ve diğer yol kankilerini bulduğum için çooook şanslıyım. ama senin bir an önce Tr ye gelmeni ve görüşmeyi istiyorum hemen hemen hemen :))))) bu arada hangi ülkedesin şekerim şu anda :)

lütfen özcüm yaaa böyle daha hiç bişi bilmeden ne sıkıntısı yapıyorsun aşkolsun. bilgilendirme için aramıştır doktorun daha ortada bişi yok ki kötü haber olsun aaaaa.

ahh asucum çok çok geçmiş olsun. bulantılar ilk aylarda oluyor diye duyardım son aylarda da mı oluyor yani... aklıma şey geldi bebişler iyice büyüdüğü için mideni sıkıştırıyor da çıkarmana mı neden oluyorlar acaba tatlım ?????

günaydın kızlar.....

günayyyyydıııııın devincim :)

herkese günaydınnnnn

günaydın kotyocan :)

bu arada listemize asucan ı da eklicem ben kızlar, o da bizim misafir ve destekçi annemiz oldu sağolsun :)

Günaydınlar geldim işte ben dün akşam adet oldum 7.gibi hemşiremi aradım konuştum c.tesi geld dedi...
Geçmişi okuyayyım hemen geliyorum....ay patronda burda haberinzi olsun.

civcivcim çok güzel bir günde adet olmuşsun çünkü 3. günün cumartesi, işten izin almaya çalışma derdi yok :)))) haydi bakalım hayırlı uğurlu olsuuuun :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…