inş eylül ayında bebişine kavuşursun bu kimyasal gebelik neden ve nasıl oluyo acaba
yerim senin listeni yerimİnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
özcan
civciv
devin
Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
suzişko
ben (Ekim?)
beti
kotyocan
Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
catcim :CüvCüv:
olmaz mıııı süper olur. tamam sen özcan ol, betiiiii senin betüş olmakla ilgili bir sıkıntın var mı kurbaaan :))))))
harikasınız ya:)))
civcik sen de sööle sana ne diyelim. suzie de suzişko olsun :))))))
amiiin canım amiiin inşallah bebişlerimiz 2010 da karnımıza 2011 de kucağımıza gelsin inşallah :)
haksızmıyım kızlar HERSEY HERSEY COK GUZEL OLACAK INS...
suziecan yol kankim, bir göründün sonra kayboldun nerelerdesin.
ben sizi hep geriden takip ediyorum adacanımmm
malum tatildeyim.))
aklım dualarım hep sizinle...
yerim senin listeni yerim
canımsın sen benimmm adaegecanımmmm veeeeeeee tüm bu yolun yolcuları yol arkadaşlarımmm
şans getircek bu topic hepimize ....seni bulmak bi şans oldu adaegejannn.
aklım burda ama vakit bulup takılamıyorum .malum tatildeyim.geç kalkıyorum.tr saati ile 11 gibi:))siz ozamana epey bi yol alıyosunuz .sonrada çarşı pazar .keşif gezileri...
çok sık yazamasamda aklım ,dualarım sizinle.
Allaha emanet olun.
bugun dr um aramıs benı 16 da ama benım sırket hattı takılıydı tlf normal kullandıgım yoktu cok merak ettım...n dıyecek dıye ulasamdım hemsıresını aradım yarın 13 gıbı bılgılendırecegız dedı ıns kotu bısey yoktur sınırım bozuldu bıraz...
Günaydin kizlar nasilsiniz??
Biz ALLAHA sükür iyiz dün biraz kötü gecti benimkiler sürekli cikarmami sagladi ve ben bütün gün yatdim,canim hic birsey yapmak istemedi...
Aslinda cikarma olayini bitireli baya bi dönem olmusdu ama dün cok inatciydi benimkiler...
günaydın kızlar.....
herkese günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?