Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

özcan
ciciş
devincan

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko
ben (Ekim?)
beti
kotyocan

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

asucan - iki yıldızlı :CüvCüv:
catcim
:CüvCüv:

adacım evet çok güzel güne denk geldi o yönden mutluyum 1.günü böyle atlatıcaz..Eşimle beraber gideceğiz..İğneleri vericek....tatlım bu arada sana çok geçmiş olsun canım diş agrısı çok beter bir agrıdır..Geçen yaz 20 lik dişim ile dolgusu düşüp ihmal ettiğim ve zamanla kırılan dişimi çektirdim...ben çok korkmadım 2 kere iğne yapıldı...tabi diş kırık oldugu için zorlamadı desem yalan olur..ben bittimi diyorum doktora yok daha nerde yarısını alabıldım köküne zarar vermeden diyor...Ama 20 lik dişimi çekerken rahattım cuk diye çekti vallahi...çürümüştü kırılmadan alalım dedi...ok dedim...şimdi çekilen dişimin yerine köprülü diş yapılacak ama erteledim bu yıl bebek işine agırlık verıcem dedim...

civcivcim hadi bakalım hayırlı olsun...ben de bekliyorum ama gelmedi hala..ilacım salı bitti bugün yarın olurum sanırım...

suzişko oh maşallah yap bakalım tatilini......bol bol alışverişte yap tatlım.....ben tatilden döndüm dün adet oldum....c.tesi dra gdieceğim.....çok heyecanlıyım...sen yaz fırsat buldukça bizler cevaplarız...boşyere nutuk atmamışsın tatlım ben demiştim ara sıra içiyorum diye..ama paket taşımam aksamları tek tük işte.....

civcivcim hadi bakalım hayırlı olsun...ben de bekliyorum ama gelmedi hala..ilacım salı bitti bugün yarın olurum sanırım...

Günaydın devincim...hadi bakalım senin kırmızılarda gelsin.......he he he ben senden 1 adım öndeyim desene peişme sen sonra özcancım var oleyyyy şenlenicek topicccc

adacım çokkk geçmiş olsun..biran önce çaresine bak dişinin dişçiden korkmana gerek yok bu çektiğin ağrının yanında hiçbişey diş çektirmek..

Günaydın asucum çok geçmiş olsun...Sen yinede doktoruna danış canım....Her durumdan haberdar et dru.....son aylardasın sanırım...lütfen dikkat et canım..

Günaydın devincim...hadi bakalım senin kırmızılarda gelsin.......he he he ben senden 1 adım öndeyim desene peişme sen sonra özcancım var oleyyyy şenlenicek topicccc

evet canım :)) ilk senden güzel haberler alcaz inşallah...yaa benim 3. günüm pazara gelirse nolur?? 4. gün mü giderim ??? çünkü bugün olursam pazara geliyoo....

sağolasın civcivcim. ben de çok ihmal ettim dişlerimi. aslında görünürde çok güzeller ama bir de bana sor. en sol üstte bir 20 lik dişim yarısı çıktı ve çürüdü sol altta bir 20 lik diş çıkmaya çalışıyordu birazı çıktı, o ikisinin çekilmesi gerekiyor. bir de bu dolgu düşüğü çıktı. kimbilir daha neler vardır. nerdeyse bütün dişlerim dolgu olacak yahu :) bu arada dişte sorun varsa hamilelikten önce halletmek gerekiyormuş, hamilelikte dişlere yeterli kalsiyum gidemediği hepsi bebiş için harcandığıdan çok ağrı ve çürük oluyormuş. tüp bebekten önce halledelim demişti eşim gitmemiştim bak kısmet böyleymiş gidicem şimdi kısmetse...

Kızlaaaar benide aranıza alın :sinifsinif:
Ben 2. denemeye ne zaman başlayacağımı yarın öğreneceğim ama benimde eylül olur herhalde.
Çok heyecanlıyım zemuszemus

evet canım :)) ilk senden güzel haberler alcaz inşallah...yaa benim 3. günüm pazara gelirse nolur?? 4. gün mü giderim ??? çünkü bugün olursam pazara geliyoo....

sıkıntı yapma devincan ya 2. gününde ya da 4. gününde gidersin. ilaca 5. güne kadar başlanabiliyormuş.

Ben 2. denemeye ne zaman başlayacağımı yarın öğreneceğim ama benimde eylül olur herhalde.

hoşgeldin tupcan :) ben seni takip ediyordum, seninle hemen hemen aynı tarihlerde olumsuz sonuçları aldık. daha doğrusu ben kimyasalı öğrendiğim sıralarda sen sonuç bekliyordun... hayırlısı böyleymiş diyelim. gel tabi bizim kapılarımız tüm avcılara açık :))))

biraz hikayeni anlatsana canım, arkadaşlar da bilgilensin...

devincim inşallah dert etme..aslında bende dün aksam 7.de oldum hesaba göre pazara denk geliyor 3.günü...biz böyle hesapladık...p.tesi mi gitsem dedim...Hemşireyi aradım sordum hesaplama şeklimizi dogru buldu ama 2.günü gelebilirsin dedi...

adacım lütfen şuanda ihmal etme.....haklısın herşeyi erteliyoruz yeterki bebeğimiz olsun.

Tubicim hoşgeldin aramıza...Herşeyde vardır bir hayır..Bundan sonraki yıldızlar konacak emin ol tatlım..
Bende seni takip ediyordum transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz topiginde okumuştum birkaç kez...sonuç bekliyordum....

Adacım hastaneleri yazmamışsın listemize...Bu vesile ile bazı arkadaşlar hastane hakkında bilgi alabilir bilgi veririz kendi çapımızda:)))))

haklısın canım unutmuşum ben bu aralar kafa bir dünya :)))))

sen amerikandın di mi canım? bildiğin başka kimse var mı :) kotyo istanbul cerrahi miydi?

Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden canım :))
Bizde de sorun eşimde sayı ve hareket sorunumuz var.Bu senenin başında öğrendik bu sorunumuzu ve aşılama denemeden temmuzun başında tedavimize kısa protokolle memorial hastanesinde başladık ama sonuç negatif oldu.
Benim yazılarımı okuyan bilir ilk başından beri inanmadım hep dedim ki "yolun başındasın burada okuyorsun defalarca deneyen arkadaşlar var sıranı bekle diye " kendimi bu söze alıştırdığım için negatif sonucu aldığımda 5 dakikalık bir şok yaşadım sonra düzeldim .
1 tane 5. gün embriyosu transfer oldu kalitesi 4bb tutanamadı .
Dondurulmuşum var onu denemek istiyoruz fakat onun da kalitesi 3bb transfer edilene göre daha düşük kalite bakalım.
Bu dondurulmuşu denemek istiyorum çünkü hem daha düşük maliyet hem de tutmazsa 3. tedavimde 2 embriyo şansım olacak.
Tabi yarın doktorumla görüşüp en doğru kararı vereceğimize inanıyorum.
Kafama takılan soruların hepsini yazdım tek tek sormayı düşünüyorum yarın opuyorumnanaktan
Önce sağlık sonra elbet bebişlerimiz gelir :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…