Catdog canım benim yaaa..inan çok sevindim.umutsun bizim için...
saglıkla gelsin bebegin.şansı hep açık olsun..gelişmelerden haberdar et.
özlemcan sen sigara mı içiyosun!!!!!!!!!!!!
olmasss hemen hemen hemen bırakmalısın.3 ay oldu bırakalı.çok içerdim bende ama bir tercih yapmam gerekiyordu.
Allen carl yöntemini deneyerek bırakabilirsin.google da bak videosu gelir.
benim bırakabildiysem diyorum..ilk hafta kimse inanmadı bıraktıgımı 24 saat oldumu die dalga bile geçtiler.
ayyy ben hep geridenmi takip edecegim...çok fena oku oku bitmiyor.
neler olmuş neler
civcivcim hadi bakalım hayırlı olsun...ben de bekliyorum ama gelmedi hala..ilacım salı bitti bugün yarın olurum sanırım...
belkide bilinçaltımdam hala sigarayı çıkartamamışım..o yüzden yazılanı hemen sigara diye yorumlamışımdır:)
dervişin fikri neyse gibi oldu degilmi:)))
Günaydin kizlar nasilsiniz??
Biz ALLAHA sükür iyiz dün biraz kötü gecti benimkiler sürekli cikarmami sagladi ve ben bütün gün yatdim,canim hic birsey yapmak istemedi...
Aslinda cikarma olayini bitireli baya bi dönem olmusdu ama dün cok inatciydi benimkiler...
Günaydın devincim...hadi bakalım senin kırmızılarda gelsin.......he he he ben senden 1 adım öndeyim desene peişme sen sonra özcancım var oleyyyy şenlenicek topicccc
adacım evet çok güzel güne denk geldi o yönden mutluyum 1.günü böyle atlatıcaz..Eşimle beraber gideceğiz..İğneleri vericek....tatlım bu arada sana çok geçmiş olsun canım diş agrısı çok beter bir agrıdır..Geçen yaz 20 lik dişim ile dolgusu düşüp ihmal ettiğim ve zamanla kırılan dişimi çektirdim...ben çok korkmadım 2 kere iğne yapıldı...tabi diş kırık oldugu için zorlamadı desem yalan olur..ben bittimi diyorum doktora yok daha nerde yarısını alabıldım köküne zarar vermeden diyor...Ama 20 lik dişimi çekerken rahattım cuk diye çekti vallahi...çürümüştü kırılmadan alalım dedi...ok dedim...şimdi çekilen dişimin yerine köprülü diş yapılacak ama erteledim bu yıl bebek işine agırlık verıcem dedim...
evet canım :)) ilk senden güzel haberler alcaz inşallah...yaa benim 3. günüm pazara gelirse nolur?? 4. gün mü giderim ??? çünkü bugün olursam pazara geliyoo....
herkese günaydınnnnn
Kızlaaaar benide aranıza alın :sinifsinif:
Ben 2. denemeye ne zaman başlayacağımı yarın öğreneceğim ama benimde eylül olur herhalde.
Çok heyecanlıyım zemuszemus
evet canım :)) ilk senden güzel haberler alcaz inşallah...yaa benim 3. günüm pazara gelirse nolur?? 4. gün mü giderim ??? çünkü bugün olursam pazara geliyoo....
Kızlaaaar benide aranıza alın :sinifsinif:
Ben 2. denemeye ne zaman başlayacağımı yarın öğreneceğim ama benimde eylül olur herhalde.
Çok heyecanlıyım zemuszemus
kızlaaaar benide aranıza alın :sinifsinif:
Ben 2. Denemeye ne zaman başlayacağımı yarın öğreneceğim ama benimde eylül olur herhalde.
çok heyecanlıyım zemuszemus
hoşgeldin tupcan :) ben seni takip ediyordum, seninle hemen hemen aynı tarihlerde olumsuz sonuçları aldık. daha doğrusu ben kimyasalı öğrendiğim sıralarda sen sonuç bekliyordun... hayırlısı böyleymiş diyelim. gel tabi bizim kapılarımız tüm avcılara açık :))))
biraz hikayeni anlatsana canım, arkadaşlar da bilgilensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?