Yaşam umut varolduğu sürece güzel, ümitsiz olmayın ve pes etmeyin kızlar, Allahtan istemekten vazgeçmeyin, inanın mucizesini er geç gönderiyor, inşallah tüm isteyen kadınlar meleklerine kavuşur, amin.
günaydııııın!!
hepimize mutlu ve güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum yol arkadaşlarım. dilerim güzel güzel hikayelere başlayalım mutlulukla devam eden.
suzicim elbette koparmayalım bağları, hem daha yüzyüze tanışacağız inşallah değil mi :)
biraz önce gebelik bölümünde bir arkadaşın hamile olmayayım ne olur başlıklı yazısını okudum. ben de ne çok söylemiştim bu cümleyi aklıma geldi... ne kadar değişebiliyor insan, ne denli farklılaşabiliyor düşünceler. belki de bunların cezasını çekiyorum, bu kadar sene, bu kadar isteksiz olmanın getirisi bunlar bana. anne sen beni istememiştin şimdi de bekle dur bakalım mı diyor benim ufaklık...
bugün kandil, bütün dualarım sağlık için, isteyip bekleyip de henüz anne olamamışlar için...
kandiliniz mübarek olsun yol arkadaşlarım...
ah arkadasım nasıl ağlattın benıztaen ağlayacak yer arıyordum. rabbım kısa zamanda sana bana ve ısteyen herkese annelık duygusunu tattırsın. mubarek gunlerde ellımızı boş cevırmesın ınsallah. bende test gunumu beklıyorum. ay cok fena oldum yazdığın hıkayenın sonunu okurken.
aynı vicdan azabını yaşıyorum.bebek yok mu?düşünmüyormusunuz?eee artık zamanı diyenlere Allah korusun diye cevap veriyordum.riskli oldugunu düşündügüm ilişkilerde sonra ertesi günü hapı bile almıştım.ne cehalet
herşeyi çok bilirim sanıyormuşum.çok bilip çok yanılmışımne ukalaymışım.
Kendimi çocuklu biri olarak hayal bile edemiyordum...
Allaha her günümde tövbe ediyorum.beni affet sen affedensin sen duaları işitensin sen ol dersen olur.sen affet ya rabbi...amin
Bu yaşadıklarımın sebebini arıyorum geçmişe dönüp baktıgımda yaptıklarım,söylediklerim daha çok acı çekmeme neden oluyor.Birgün hormonlarımın bana böyle bir oyun oynayıp üstüne anne olma istegi ile bu kadar acı çektirecegini bilemezdim.
Ya rabbi bizi yalnız bırakma,bize hayırlı saglıklı evlat(lar) nasip et.sen herşeye kadirsin.
amin.
Kandiliniz mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin.
cenebcim beni de senin hikayen duygulandırdı hem de çok. yanlış hesaplamadıysam 6 senelik bir bekleyişin ve emeğin karşılığı oğlun, Allah bağışlasın. sen ona o kadar çok inanmış ve o kadar çok istemişsin ki 18 bhcg değerinden bugünlere gelmişsiniz beraberce. çok mutlu oldum senin adına. darısı bütün avcıların başına :)
bugün de aynı şekilde kimsenin yolu buralardan geçmiyor, olsun canınız sağ olsun :)
bana gelince bugün yine büyük bir istekle uyandım. ilki tutmadı diye ikincisi de başarısız olmak zorunda değil ki öyle değil mi..
bu defa kendimce kararlarım var benim.
ilk denememde tutmayacak ve ya tutmazsa diye düşüncelerim vardı. sonra hiçbir belirtim, ağrım olmayınca kendimce olmadı bu iş dedim, hatta eşime anneme söyleyip durdum olmadı boşuna beklemeyin benden bir bebek dedim. sonraki günlerde regl ağrılarım başlayınca bu defa da ağrıları regl olacağıma yordum, olmadı diye dolaşmaya devam ettim. sonra dayanamayıp günümden önce kan testi yaptırdım gebelik görünüyordu ama 30 değerini düşük gördüm dedim ki olmadı bu bebek gidecek, değerim çok düşük. doktorum değerimin çok güzel olduğunu söylese de ona bile inanmadım.
e bebeğim hissetti tabi, annem bana hiç inanmıyor, güvenmiyor dedi gitti. bu defa çok ama çok inanacağım bebeğime, benimle kalacağına, beni hiç bırakmayacağına. önce ben ona söz veriyorum, hele bir gelsin ondan benimle kalacağına dair sözü alıcam :) ...
bugün de aynı şekilde kimsenin yolu buralardan geçmiyor, olsun canınız sağ olsun :)
bana gelince bugün yine büyük bir istekle uyandım. ilki tutmadı diye ikincisi de başarısız olmak zorunda değil ki öyle değil mi..
bu defa kendimce kararlarım var benim.
ilk denememde tutmayacak ve ya tutmazsa diye düşüncelerim vardı. sonra hiçbir belirtim, ağrım olmayınca kendimce olmadı bu iş dedim, hatta eşime anneme söyleyip durdum olmadı boşuna beklemeyin benden bir bebek dedim. sonraki günlerde regl ağrılarım başlayınca bu defa da ağrıları regl olacağıma yordum, olmadı diye dolaşmaya devam ettim. sonra dayanamayıp günümden önce kan testi yaptırdım gebelik görünüyordu ama 30 değerini düşük gördüm dedim ki olmadı bu bebek gidecek, değerim çok düşük. doktorum değerimin çok güzel olduğunu söylese de ona bile inanmadım.
e bebeğim hissetti tabi, annem bana hiç inanmıyor, güvenmiyor dedi gitti. bu defa çok ama çok inanacağım bebeğime, benimle kalacağına, beni hiç bırakmayacağına. önce ben ona söz veriyorum, hele bir gelsin ondan benimle kalacağına dair sözü alıcam :) ...
canım benım allah herseyı o guzel gonlune gore versın ıns yazdıgın gıbı ınanamak cok onemlı ama bazen oda yetmıyo canım bende kızımın benımle kaşacagın cok ınanmıstım hemde nasıl hıc ıstemedım benı bırakmasını gıtmesını....dr bırazdan doguma alacagız dedıgınde odaha cok kucukdu yasayamazdı bılıyorum kı dogdugunnda melek olacakdı...dogumdan once banyoya gırdım artık ayrılık vaktı gelıyoduuuu hem konustum hem agladım hem vedalastım kuzumlaaaa ısteee bazen kaderımızın onune gecemıyoruz yasamamız gerekıyosa yasıyoruzzz onun ıcın allahım bıze hep guzel seyler nasıp etsın hamıle kalmak bıle bızım ıcın hayoırlısıysa olsunnnn....ıns herseyyy cooook guzel olacak
inşallah tatlım.bu sefer bebeğin geldiğinde birbirinize sıkıca sarılacak ve bırakmayacaksınız inşallah....
Allah razı olsun canım benim, inşallah Allah senin de güzel kalbinden geçenin kat be kat fazlasını sana versin. senin yaşadığının yanında benimkinin lafı olmaz.. çok zor.. Allah sabrını versin, meleğin sana kardeşini yollasın ve bir ömür birlikte olun inşallah.
sana acı verecekse cevaplama lütfen, ne kadar oldu, yakın bir zamanda mı kaybettin bebeğini?
ben 2008 de ıkızlerımı kaybettım 4.5 aylık bırer hafta arayla...sonra mucıze oldu kendım hamıle kaldım...sorunsuzdu gebelıgım konturol gunumdu dr um muayenede dogumun baslamıs dedı benım haberım bıle yokkkk n agrı n sızı keeyı ıttıler sarklaj attılar oda cok fayda etmedı...suyum bıttı..2 martda 2010 oldu canım bazen dusunuyorum acaba dıyorum hıc yapmasam mı ama bu oyle bır duygu kı tutamıyosunuz kendınızı ben yolumda ılerlıyorum cok zor gunler gecırdım sadece arkama cok bakmıyorum acılarım gecmedı gecmeyecekde sadece ozerını orttum bılıyorum kı buda benım sınavım rabbım benıde boyle sınıyo esımıde tabııı ama bunların bır mukafatı mutlaka varrrr ben 3 tane melek gonderdım yazması n kadar kolay yasaması n kadar ZORRRR ama esımmı cooook sevıyorummm ınanın kendımden bıle cok onun baba olmasını ıstıyorummm o benım en ıyı arkadasım can yoldasımmm ıns yuzumuz bırgun guler ıyıkı cok yogun bır ıs tempom var ve ben o zor gunlerımı cabuk atlattım yosaaa dayanmak cok zor olacaktııııhepımız ıcın hayırlısı neyse rabbım onu nasıp etsın canım hepımızeeeopuyorumnanaktan
adaege senın durumun neydı canımcım sen benım msnde yalız dıye kayıtlı olan arkaeas değilmıydın benmı yalnışhatırlıyorum
merhaba canım,
yok sanırım bir karışıklık oldu. ben uzun zamandır siteyi takip ediyordum ve yeni üye oldum sayılır, daha 1 hafta olmadı. buradan da sadece bir arkadaşın msn i var bende o da suzie :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?