huuuu derincan bu sana şekerim bak da gööööör :))
"jakie kullanıcısından alıntı
lansor bende 8.gün yaptığımda 1 çıkmıştı sonucum kahrımdan öldüm ağla ağla bittim ilk denememizdi eşime söyledim oda çok üzüldü ilaçları bıraktım sonra 12.gün değerim 135 çıktı şimdi allaha bin şükür 14 haftalık ikizlere hamileyim yani asla ümidini yitirme erken yapılan testler yanıltıyo 12.gün demelerinin bir sebebi var.geç tutunma olabilir sabret olucağı varsa olur zaten sen üzülürken belki bebeğinide üzüyorsundur."
Selamlar, beni tanımazsınız ama birkaç defa Ada'dan dolayı bu topiği takip ettiğimi yazmıştım. Bende tüplerimden birinde testimi 10.gün yaptırmıştım, doktora mail attım hocam olmadı diye. Doktor'da 10 gün olmasına rağmen gününde tekrarla erken yapıp bizleride sıkıntıya sokuyorsunuz eğer 10.gün yapılabilir olsaydı 10.gün yapın derdik dedi.
Bizler biliyoruz ki 10. günde varsa vardır yoksa yoktur ama genede tekrarlattı. Bence erken yapılan bir test için sakın miniğinizi üzmeyin.
Canim benim valla kiyamam sana. Bende bu yasadigin sikinti olmadi.
Hep yemegimi normal düzeyde yiyebildim çikarmadin.
Hatta bende ilk 3 ay tiksinme mide yanmasi yogundu.
Allaha sükür onlarda hafiflesti simdi.
Yiyorum canimin istedigini. Devincim sizin içinde yerim ben :))))))
Tüylenmeye gelince maşallah nazar degmesinhe he bende tüy yok hamilelikte güzel buldugum şeylerden biriside bu tüy çıkmıyor....koltuklarımda vsss süper yahu hormon iğneleri bunlara yaradı sanırım kökünden kuruttu....
Selamlar, beni tanımazsınız ama birkaç defa Ada'dan dolayı bu topiği takip ettiğimi yazmıştım. Bende tüplerimden birinde testimi 10.gün yaptırmıştım, doktora mail attım hocam olmadı diye. Doktor'da 10 gün olmasına rağmen gününde tekrarla erken yapıp bizleride sıkıntıya sokuyorsunuz eğer 10.gün yapılabilir olsaydı 10.gün yapın derdik dedi.
Bizler biliyoruz ki 10. günde varsa vardır yoksa yoktur ama genede tekrarlattı. Bence erken yapılan bir test için sakın miniğinizi üzmeyin.
anamiçimde bi his varrr
anladım canım benim.kızdırmıycam miniğiii
offf kızlar yaaa sinirlerim bozuldu şimdi...eşimin kız kardeşi doğuda öğretmen ...ttaişlde annesigile geldi...bugün kayınvalidem kayınbabam ve görümcem bize geleceklerdi...ama şimdi öğrendiğime göre bugün yanlarında eltimin 2 çocuğunuda getiriyolarmış...ve yarın da eltim ve eşimin abisi de gelecekmiş ....deli oldum...eltimle nerdeyse 2 yıldır konuşmuyoruz ne demeye evime geliyo sanki uyuz((
offf kızlar yaaa sinirlerim bozuldu şimdi...eşimin kız kardeşi doğuda öğretmen ...ttaişlde annesigile geldi...bugün kayınvalidem kayınbabam ve görümcem bize geleceklerdi...ama şimdi öğrendiğime göre bugün yanlarında eltimin 2 çocuğunuda getiriyolarmış...ve yarın da eltim ve eşimin abisi de gelecekmiş ....deli oldum...eltimle nerdeyse 2 yıldır konuşmuyoruz ne demeye evime geliyo sanki uyuz((
içindeki his değil de bir minnoş olmasın sakın
canikom bütün bu saydığın kişiler senin evinde mi kalacakya sen hamile kadınsın ne işi var bu kadar insanın sende. eşine bir çıtlatsan da yolunu yapsa, en azından kalmasalar. eltine de takılma, gerekmedikçe ağzını açmazsın zaten bence o da küs olduğunuz için zorla mecburiyetten geliyordur, fazla ağzını açmaz herhalde..
Evet bu uyuz hangi yüzle geliyor.
Ne rahatmis. Ben konusmadigim biriyle gitmem evine;
Ne yapacaksin kapina geleni kovmak olmaz. Hos mu geldi bos mu geldisenden ögreniriz pazartesi günü
:)) alemsin adacımm bugün gelenler bizde kalacaklar...ama yarınkiler isteseler de kalamazlar...yarın çocuklarını alıp döneceklermiş ...görümcem beni çok sever ben de onu ...özlediğinden geliyor...kayınvalidem de yemek yapacak...onların gelmesi uzun süre kalmadıkları sürece iyi ama ben eltimi anlamıyorum... konuşmuyosun benle gelme...arayıp bir hayırlı olsun bile demedi... yıllrca benim çocuğumun olmadığını bile bile gıcıklıklar yaptı...çocuklarının resmini facebooka koyup siz canımsınız sizsiz yaşanmaz falan filan bi ton gıcık laf yazdı...yarın ne diyecek bakalım??
boşver kuşum ya, umursama, evine gelmiş gerekeni yaparsın başka da bişi beklemesin. zaten ilgi alaka hep sende olacağı için kasım kasım kasılır dicek bişi bulamaz kötü kadınsevmedim ben onu, ne fena şeyler yapmış sana günah ya
zaten öyle olacak...yarın 11 de toplantım var...şirkette olacağım....eve gitmek için de hiçç acele edeceğimi sanmıyorum...zaten midem bulandığından mutfakla hiç aram yok ...misafir gibi giderim eve işte...elticimmle 1998 de tanıştım...o nişanlıydı daha biz de çıkıyorduk eşimle...o günden beri hiçç samimi olmadık son 2 yıldır da merhabalaşmaktan öteye geçmedi diyaloğumuz...
içindeki his değil de bir minnoş olmasın sakın
olsunnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnn:))))))
ayyyyy bu neeeneyse aynen misafir gibi malum hassasıınn malum sıkıntılı kolaymı halin :))))boşverr boşverrr yaaaa bende adacan gibi sevmediii onuuuuuuuuu pissss
işte budur canım ablacım benim..
aynen beybiciğimin dediği gibi doktorlar önceden yapılan testlere çok kızıyorlar. mesela benim doktoruma eşim son testin 2'ye katlamadığını söylediğinde ben 11. günümdeydim. doktorum demiş ki ne zamandır yapıyorsunuz ki 11. günde katlamadı diyorsunuz. ali de utana sıkıla 6. günden beri demiş. doktorum e pes yani demiş benim için :)) sonra 12. gün tekrarlayın gelin, öncesini önemsemiyoruz bizim için 12 ve sonrası demiş :)) yani hepimiz aceleciyiz evet ama esas olan 12. gün ve sonrası. tabi blast embriyolar için de 12, 3. gün embriyoları için de 12 olması mantıksız gibi. sanırım 5. gün için 10 da yeterli olabilir??
selam bende katılmıştım aranıza ama baktım sizler çoooktan kaynaşmışsınız,
bende şunu söyleyip çıkayım , bu işler biraz sabır istiyor, lütfen gününden evvel test yapmayın ve kafayı ona takmayın,
rahat ve relax olun,
sevgilerrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?