Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

anamiçimde bi his varrr

anladım canım benim.kızdırmıycam miniğiii

ye canım efiyet olsun...bizim için de yee...

cicoşum ben o konuda sınıfta kaldım...2 yıl önce kol atıma epilasyon yaptırmıştım..2 yıldır bişey yoktu..şimdi orada bile çıkıyor daha nasıl anlatayım :)))

işte budur canım ablacım benim..

aynen beybiciğimin dediği gibi doktorlar önceden yapılan testlere çok kızıyorlar. mesela benim doktoruma eşim son testin 2'ye katlamadığını söylediğinde ben 11. günümdeydim. doktorum demiş ki ne zamandır yapıyorsunuz ki 11. günde katlamadı diyorsunuz. ali de utana sıkıla 6. günden beri demiş. doktorum e pes yani demiş benim için :)) sonra 12. gün tekrarlayın gelin, öncesini önemsemiyoruz bizim için 12 ve sonrası demiş :)) yani hepimiz aceleciyiz evet ama esas olan 12. gün ve sonrası. tabi blast embriyolar için de 12, 3. gün embriyoları için de 12 olması mantıksız gibi. sanırım 5. gün için 10 da yeterli olabilir??

offf kızlar yaaa sinirlerim bozuldu şimdi...eşimin kız kardeşi doğuda öğretmen ...ttaişlde annesigile geldi...bugün kayınvalidem kayınbabam ve görümcem bize geleceklerdi...ama şimdi öğrendiğime göre bugün yanlarında eltimin 2 çocuğunuda getiriyolarmış...ve yarın da eltim ve eşimin abisi de gelecekmiş ....deli oldum...eltimle nerdeyse 2 yıldır konuşmuyoruz ne demeye evime geliyo sanki uyuz ((

canikom bütün bu saydığın kişiler senin evinde mi kalacak ya sen hamile kadınsın ne işi var bu kadar insanın sende. eşine bir çıtlatsan da yolunu yapsa, en azından kalmasalar. eltine de takılma, gerekmedikçe ağzını açmazsın zaten bence o da küs olduğunuz için zorla mecburiyetten geliyordur, fazla ağzını açmaz herhalde..

Evet bu uyuz hangi yüzle geliyor.
Ne rahatmis. Ben konusmadigim biriyle gitmem evine;
Ne yapacaksin kapina geleni kovmak olmaz. Hos mu geldi bos mu geldi senden ögreniriz pazartesi günü

Fazla takılı kalma tatlım....Geleceği varsa göreceği vardır...Hamile olduğunu ögrendiyse hayırlı olsuna geliyordur belkide....Evine gelen misafiri kapıdan çevirmek olmaz....

cicoşum ben o konuda sınıfta kaldım...2 yıl önce kol atıma epilasyon yaptırmıştım..2 yıldır bişey yoktu..şimdi orada bile çıkıyor daha nasıl anlatayım :)))[/QUOTE]

dogumdan sonra kaybolur belki canım bekleyip göreceğiz...Vallahi büyük rahatlıkmış

:)) alemsin adacımm bugün gelenler bizde kalacaklar...ama yarınkiler isteseler de kalamazlar...yarın çocuklarını alıp döneceklermiş ...görümcem beni çok sever ben de onu ...özlediğinden geliyor...kayınvalidem de yemek yapacak...onların gelmesi uzun süre kalmadıkları sürece iyi ama ben eltimi anlamıyorum... konuşmuyosun benle gelme...arayıp bir hayırlı olsun bile demedi... yıllrca benim çocuğumun olmadığını bile bile gıcıklıklar yaptı...çocuklarının resmini facebooka koyup siz canımsınız sizsiz yaşanmaz falan filan bi ton gıcık laf yazdı...yarın ne diyecek bakalım??

Evet bu uyuz hangi yüzle geliyor.
Ne rahatmis. Ben konusmadigim biriyle gitmem evine;
Ne yapacaksin kapina geleni kovmak olmaz. Hos mu geldi bos mu geldi senden ögreniriz pazartesi günü

biraz yüzsüz biraz çingene olsam öyle bir kovarımkii ama benim kişiliğime uymaz...yıllardır yaptıklarını içime attım...yine öyle olacak ...hoşgeldin ve güle güleden ibaret aramızdaki iletişim...

boşver kuşum ya, umursama, evine gelmiş gerekeni yaparsın başka da bişi beklemesin. zaten ilgi alaka hep sende olacağı için kasım kasım kasılır dicek bişi bulamaz kötü kadın sevmedim ben onu, ne fena şeyler yapmış sana günah ya

zaten öyle olacak...yarın 11 de toplantım var...şirkette olacağım....eve gitmek için de hiçç acele edeceğimi sanmıyorum...zaten midem bulandığından mutfakla hiç aram yok ...misafir gibi giderim eve işte...elticimmle 1998 de tanıştım...o nişanlıydı daha biz de çıkıyorduk eşimle...o günden beri hiçç samimi olmadık son 2 yıldır da merhabalaşmaktan öteye geçmedi diyaloğumuz...

canım benim en güzelini yaparsın boşver, asil olan sensin, o da şirretlik yaparsa kendi kalitesini belli eder. kimse senden birşey bekleyemez, biliyorlar durumunu, o da oturur köşesinde, sonra çocuklarını alır gider. herkes herkesi sevmek zorunda değil elbette ama saygı göstermek zorunda. bir de senin evinde sana laf ederse, senin cevaplamana fırsat kalmadan zaten kayınvalide-peder, görümce ya da kendi kocası susturur merak etme.

kızlarr ben çıkıyorumm...hepinize iyi haftasonları iyi tatiller...semracımm bebişini göbişine koy gel...hepinizi öpüyorumm...

Kızlar çok teşekkür ediyorum inşallah Bir şekilde aranıza bende katılırım.en kısa zamanda adacanda ,ses-82, imoje,sayamadığım tüm arkadaşlar:92:

içindeki his değil de bir minnoş olmasın sakın

olsunnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnn:))))))

ayyyyy bu neeeneyse aynen misafir gibi malum hassasıınn malum sıkıntılı kolaymı halin:))))boşverr boşverrr yaaaabende adacan gibi sevmediii onuuuuuuuuupissss

selam bende katılmıştım aranıza ama baktım sizler çoooktan kaynaşmışsınız,
bende şunu söyleyip çıkayım , bu işler biraz sabır istiyor, lütfen gününden evvel test yapmayın ve kafayı ona takmayın,
rahat ve relax olun,
sevgilerrr,

şekerim biz çoktan kaynaştık evet ama yenilerle kaynaşmayız diye bir kuralarımız yok. gel şöyle yamacımıza, anlat bakalım hikayeni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…