Bizim topiccccc tatilee girmiş yahu yineeumarım herkeş iyidir:) köşemden bildiriyorummm kırmızılara bağladıı akıntımızz coşkusuda hiç feana değil veriyor coşkuyu pzt olmasınn sabahlarr olasın diyeee bende böle durumlarr hepinizeee iyi hafta sonlarııı
derinim sana bakmaya gelmiştim tatlım.. herşeyin hayırlısı canım arkadaşım. gelip de erkenden bırakıp gidecekse hiç gelmesin daha az acıtıcı inan.. benim umudum hala tam olarak bitmedi çünkü kanaması çok olmasına rağmen yine de tutan birçok örnek var. dilerim sen de onlardan biri olursun. kocaman öpüyorum seni..
Canim nasilsin durumlar nasil.
Yarina az kaldi insallah senden sürpriz bir haber aliriz.
Bizim topiccccc tatilee girmiş yahu yineeumarım herkeş iyidir:) köşemden bildiriyorummm kırmızılara bağladıı akıntımızz coşkusuda hiç feana değil veriyor coşkuyu pzt olmasınn sabahlarr olasın diyeee bende böle durumlarr hepinizeee iyi hafta sonlarııı
günaydın güzel yol arkadaşlarım, minnoşlarımız... hepimize güzel bir hafta diliyorum..
bugün derincandan güzel haberler almak için duacıyız, inşallah en hayırlısı neyse o olsun..
semoşun da transferi olmuştur evinde dinleniyordur. inşallah ondan da çok güzel haberler gelir.
günaydın kızlarr...hepinize güzel bir hafta diliyorum....
derincimmm hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım...inşallah bebişin seninledir...ama değilse de üzülme..Allah öncelikle sana ve eşine sağlık versin bebiş gelicek nasıl olsa...
günaydın adacımm...Allah derincanın da semranın da yardımcısı olsun...
günaydın craftcım..
ne zaman gelir bilemiyorum ki.. sabah erkenden kan vermeye gitmiştir diye düşünüyorum ben.. inşallah güzel haberlerle gelir derincik..
senin nasıl gidiyor, herşey yolunda mı??
şimdilik sorun yok heralde :)
ctesi aldılar benden yumurtaları
ilaçlar delirtti ama
rulid le bi hap daha var
midemi öldürdü
dün akşam mide kanaması geçirdiğimi sandım
progesteron için verdikleri iğne desen ne oturtuyor ne kaldırıyor
ne diim arkadaşım sonu hayırlı olsun inşallah bu emeklerin
kaç yumurta topladılar canım, kaçı döllendi?? çok geçmiş olsun...
kabızlık için ben daha yumurtalarım toplanır toplanmaz duphalac şuruba başlamıştım. bende hemoroid de var, kabızlık çok zorluyor o yüzden tehlikeye atmak istemedim. geçen transferde de transferden bir gün önce içmeye başlamıştım, işe yarıyor. sen de kullanabilirsin.
Herkese iyi haftalar diliyorum....
Derincikk canım benim,inşallah bugün güzel haberlerle gelirsin bitanem...Kanaman olmuş hafta sonu inşallah yerleşme kanamasıdır...Dualarımdasın...
Semoş canım transferin c.tesi olacaktı..Herşey yolundamı güzelim...Çok güzel 12 gün geçirmen dileğiyle...
Devincim sen nasılsın? Bulantı azaldımı ????
Adacık naber kız yeni bri hafta başladı yine of of of ofofofofofofofofofofofo
Espi uyuyorsunuz siz daha iyi uykular...
:81::81::81::81:
dün döllenmiş sayısı 14 dü bakalım kaçla devam edeceğiz yolumuza :)
şurubu da sorayım ben canım hemen
çok teşekkürler.
günaydınnn kızlaarrrr
kan verdim geldim araım 12 gibi artık:44:canlarım şakır şakır kanıyorum artıkyerleşme kanaması desem yahu 9 ay sonra çıkacak ne bu yahu yani alında içimde ki ses dün sabah gittiğini sölüyor tıbben mümkün mü bilmem kalben mümkün.dün sabah son kez karnımı tuttuğumda yok orda dedi ilk kez iç sesim...kanamam arttı ardından.hayırlısı diyorum buysa eğer hepinizii çok seviyorummm
Crafttyyyymmmmmmtoplandımı kız yumoşlar maşallahhh haydi bakalımmm yeni serüvenimiz hayırlıı olsunnn inşallahhhh bebişlii olsunnnnnnn
adacımmm devinim cicoşumm espicimm selamlarrrrrr hepinizeeeçok karnım ağrıyo hem kanıyorum hem kanamayım diye progestanı atıyorım manyak olduuuu alt bölgeeemmm karnım çok ağrıyooo alsam şu sonucuda ona göre artık ya sevinçten unutsam ağrımı sızımı yada bıraksam ilacıda bi rahatlasam diyorum inanın şu an sadece:86:
günaydınnn kızlaarrrr
kan verdim geldim araım 12 gibi artık:44:canlarım şakır şakır kanıyorum artıkyerleşme kanaması desem yahu 9 ay sonra çıkacak ne bu yahu yani alında içimde ki ses dün sabah gittiğini sölüyor tıbben mümkün mü bilmem kalben mümkün.dün sabah son kez karnımı tuttuğumda yok orda dedi ilk kez iç sesim...kanamam arttı ardından.hayırlısı diyorum buysa eğer hepinizii çok seviyorummm
Crafttyyyymmmmmmtoplandımı kız yumoşlar maşallahhh haydi bakalımmm yeni serüvenimiz hayırlıı olsunnn inşallahhhh bebişlii olsunnnnnnn
adacımmm devinim cicoşumm espicimm selamlarrrrrr hepinizeeeçok karnım ağrıyo hem kanıyorum hem kanamayım diye progestanı atıyorım manyak olduuuu alt bölgeeemmm karnım çok ağrıyooo alsam şu sonucuda ona göre artık ya sevinçten unutsam ağrımı sızımı yada bıraksam ilacıda bi rahatlasam diyorum inanın şu an sadece:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?