Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hoşbulduk canım benim...aynen canım ya hayırlısı artık.emek emek tedaviler.yolda eşime sordum olumsu olursa ne yapalım diye.dedi ki sen bilirsin.nasıl istersen...ama ara versen daha mı iyi olur bi düşün.iki gündür belim ağrıyor yatamıyorum sense günlerdir kıvram kıvaram kıvranıyorsun.seni düşünemiyorum...düşündüm.acısında değilimde sızısındayım kalbin...dediğin gibi sonuna kadar dayanamayacak ki gitti derim.benimleyse zaten sonuna kadar mücadeleye devam derim.ne dersem diyeyim Rabbime sığınıyorum hepsinde de o verdi bu derdi o bilir dermanını...sizi yanımda hissetmemek mümkün değildi.sizsiz bu kadar metin kalabilmekte...iyi ki varsınızzz

canım benim.. fiziksel acılar bir yere kadar da, hayal kırıklığı ve o kırılan tuzbuz olan kalp hiçbirine benzemiyor.. ama geçiyor inan.. sonra yine geliyor. bu cumartesi ben çok kötü uyandım, içimde bir taş nefes alamıyorum sanki. bütün gün annemdeydim belli etmemeye çalıştım ama fark etti tabi, sonra eşim almaya geldiğinde arabada koyverdim, ağla ağla eve gidene kadar susmadım.. böyle birşey işte, geçti sanıyorsun yeniden bastırıyor ama ağlayıp açılıyorsun, beyninde gerilere itiyorsun, ta ki yeniden ortaya çıkana kadar. bunların hepsi ancak kucağımıza evladımızı alabilirsek geçmişte kalacak, inşallah o günleri de gösterir hepimize Rabbim.

sizler de iyi ki varsınız, hepinizi çok seviyorum..

Derin canım arkadaşım hala pozitif olmaya çalışıyorsun ama içinde kopan fırtınadan sen bile habersizsin..Bir bıraksan kendini ne olucak...O yüzden bu kadar kasma kendini bitanem...İçinden nasıl geliyorsa öyle yap...Bu bekleme süreci ilk kan tahilili , sonraki tahilil kanama derken insan feci halde parçalanıyor...Ne olacaksa olsun diyorsundur şuanda Allah yar ve yardımcın olsun güzel arkadaşım...Sonuç ne olursa olsun mücadeleye devam pes etmek isyan etmek yok...Her zaman yanındayız canım benim..

Sanada diyecek sözün yokki teselli teselli elimizden başka bişey gelmiyor..Tek dileğim bu günleri enaz hasarla atlayıp yeni ufuklara sessiz sakin pozitif bir şekilde yelken açabilmeniz tatlım...Deneme süreçleri hep birşeyleri alıp götürüyor farkındayız ama yapacak bişey yok güzelim..Allahım sabır versin sonu güzel olsun inşallah...

dün döllenmiş sayısı 14 dü bakalım kaçla devam edeceğiz yolumuza :)
şurubu da sorayım ben canım hemen
çok teşekkürler.

crafty merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun..Maşallah 14 tane döllenen yumoşun olmuş....Transfer tarihin bellimi güzelim...İnanıyorumki bir sürü yumoş dondurma şansın olacak buda çok güzel birşey canım...Transfer süresince ananas yemeyi ve bol su içmeyi unutma tatlım..

aradım kızlar yine gecikece sanırım.onlar arayacak bakalım ne zaman

cicooşummm benimmmmmm

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım ..kafama takılan seyler oldu 4 gundur
benım adetım gecıktı 4 gun oldu.ılk gun test yaptım ölesıne cıft cızgı cıktı tekrar yaptım 5 dk sonra sılık cktı 3. de bırsey cıkmadı. akıntım cok sarımsılastı.ınanırmısınız hıc sevınmedım neden bılmıorum.cunku ben bu ay agır enfeksıyon gecrdım fıtıl kullandım antıbıyotıklen.ayrıca sadece 1 kere ılıskıye grdım oda 11. gunumdu.
saglıksız bır gebelık oldugunu dusunuyorum her an gıdıcekmiş gıbı dusunuyorum.benden bu kadar kızlarrrr.carsambaya kadar bekleyıp doktora gıtmeyı dusunuyorum.
ne hamıleyım dıe sevınebılıorum nede değilim dıe uzulebılıorum.bunu yazdım sıze fıkırlerınızı payasrsınız belkı die.
cok optum sızıııııııııııııııııııı

Çok teşekkür ederim.
tarih belli değil tatlım
şimdi ctesi toplandı ya yumurtalar ctesi mi 1 sayılacak pazar mı?
bol su içiorum başladım, bi arkadaşın tavsiyesi ile kabak çekirdeğine de başladım. Ananas desen ölüorum onu yerken midemi yakıor cayır cayır ve midem bulandı -ki severdim ananası.
Ne zaman başlayayım yemeye? günde ne kadar tüketeyim?

evet kuzum, bana denilecek birşey yok maalesef.. ben de o yüzden çok da dillendirmek istemiyorum içimdeki sıkıntıyı. işte zaman zaman böyle patlamalar yapıyor, sonra beynimde daha da derinlere itiliyor. böyle böyle geçeceğini umuyorum :)

amin canım, sabrımın sonu selamet olsun inşallah..

amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy şu kan testi sonucu beklemeleri yok mu, beni bitiren süreçler bunlar. sonları güzel olsun inşallaaaaaah.

ben bile hop oturup hop kalkıorum
ah derinciğim
ne haldesin kim bilir
Allah yardımcın olsun sabır versin
sabrının sonu selamet olsun inşallah

ben bile hop oturup hop kalkıorum
ah derinciğim
ne haldesin kim bilir
Allah yardımcın olsun sabır versin
sabrının sonu selamet olsun inşallah

vala craftıımm ne haldeyim tam sölim mi internette tavla oynuyorummmheyecanda yok.valla bakk

Ananası ben tarnsferden sonra yemeye başlamışsın bak dogru sölüyorsun ay çekirdeğini bende yemiştim unutmuşum ama :)))Ben ananası günde 1 dilim yiyordum begenmiyordum tadını...
C.tesi transferin oldu ise yarın ses gelebilir tatlım..Senin yumoşların fazlaya onların gidişatları takip ediliyordur....Bol bol döllenirler inşallah..

Amin amin herşey güzel gönlüne göre olsun o güzel günler gelecek ama inan buna...Kokulu kokulu öpüyoruz seni teyzoşşş

vala craftıımm ne haldeyim tam sölim mi internette tavla oynuyorummmheyecanda yok.valla bakk

Buda güzel canım.....Vallahi senin bu tahlilllerin gecikmesi beni hep acabalarda bırakıyor neden bu kadar uzun sürüyro yahuuuuuuuuuuuu

valla ben kahve içip fal bakıyorlarrr
e süper o halde
maşallah :)

saol canımm bencede maşallah hyaaa:))))

tahliller 2 defa yapılıyormuş bana öyle söylemişlerdi. birinciyi teyid amaçlı ikinci defa yapılır sonra sonuç verilirmiş..

ayyyyyy oynatmaya az kaldı yaniii

cicoşum ben de sizi öpüyorum kokulu kokulu koccaaaamaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…