Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

benim ilk yaptırdığım yerde 4 saatte falan çıkıyordu. sonra bir hastane bulduk eve çok yakın, 1,5 saate veriyorlardı sonucu. tabi ben hem çıksın diye can atıyordum, hem de daha çıkmamış olsun diye. o hallerimi görmediğiniz için çok şanslısınız. eşim diyordu ki, sen kalpten gideceksin, beni de götüreceksin, sonra kime faydası olacak bebeğin :) ne diyeyim yine aynıları olacak biliyorum o yüzden yorum yapamıyorum :)

bence de biz arayalım baskı yapalım, hemen bakmak zorunda kalsınlar.. ama derinciğimi de çok iyi anlıyorum, bir yandan da ne kadar gecikse o kadar umut diyor insan.. benim için en beter süreç bu işte, her seferinde bu aşamada hayal kırıklığına uğruyorum çünkü..

inşallah bu kötü şansı kırıp geçeriz inşallaaaah.

ya adacımm aslında ölede diil hee:)))sanki boş kağıt vermiş öğrenci gibiyim:)sınav sonuçları açıklansa nolcaaak açıklanmasa nolcaakkkİçimde ki umut desem diil ya o kadar da istemiyomuydum bu dersten geçmeyi ki değil.bi daha ki sınava kurtarırım da değil:)karın ağrım geçsede kalkıp evi bi süpürsem diyorum:)ve tabi burdan kendime nil karaibrahimgiden 'ben manyak mıyımmm'şarkısını ar mağan ediyorummm

:))))))))) hahahaah. ay derincan niye gülüyorum biliyor musun, ben de kürtajdan sonra kendime ben manyak mıyım şarkısını armağan etmiştim, hatta kalkıp dans edecektim de bu kadar abartırsam kocacım psikiyatri servisine doğru yollanır diye düşünerek vazgeçmiştim... güleriz ağlanacak halimize gibi bir laf bize cuk oturuverir sanırım :)))

hehehehhe:)bak benim psikiyatrim hazır ya onun rahatlığıyla yapabilirim dorusu herşeyivalla içimde kıpır kıpır bi yandan.itiraf edeyim dün akşam kötüydüm baya.biraz orhan pamuk manzaradan parçalar kitabını okudum.Birde son zamanlarda bana düşman olan kalemimi elime aldım.akıttım zehrimi.sulu oldu,sızılı ama iyi geldi.Belki paylaşırım bir gün sizinle de...sonrada bir mektup yazdım meleğime...ne zaman geleceği belli olmayan meleğime de içimi döktüm.Galiba rahatlattı beni.korktuğum başıma geldi canım baya acıdı ama acımadan bitmiyor,kanamadan durmuyor...şimdi gerçekten çok ferah içim.niyesiyse muammaa:26:

yazmak, içindeki zehiri dökmek gerçekten çok rahatlatıyor insanı.. ben hep öyle yaparım, en güzel yazılarım da acılardan beslenenlerdir zaten.. iyi yapmışsın canım, inşallah gelmiştir meleğin, sen de yırtar atarsın o mektubu :)

İnşallah meleğin sesini duymuştur ve seni bırakmamıştır güzelim.İçindeki zehiri akıtman iyi olmuş......Kendini boşlukta hissetmen çok dogal canım....Güzel haber alırız inşallah....O zaman sirkelenirsin...

:)okutucam ona vakti geldiğinde.yada ben öldükten sonra okusun...bilsin ne çok sevildiğini daha doğmadanvalla kızlar şakır şakırr kırmızııılarrrriçim çıktı artık dışımaaa arayıp yaw zahmet etmeyin diyesim varrr

e bi arasana derin sennnn
regl gibi mi akıntılarrr

kızlarrr 7.8 deerim pozitifçarşamba test tekrarıııkafam çok karıştı imdaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttt

derinn
idrar testi yapsana bi yada başka yerde bi kan daha
kanaman için ne dedi dr
çoğaldığını söledin mi
muayene için çaarmadı mı

Canım çarşamba teste çağırdılar.kanama içinde ilaca ve yatmaya devam dediler..

Çarşambaya kadar umudumzu devam ediyor...Zamanla artacak demekki senin degerlerin meleğin belkide geç tutundu o yüzden böyle oluyor...Sen yatmaya devam et güzelim...

cicoşummmmmmmmm:26:ben çok inanaıyordum gittiğinee...nasıl oldu da şoktayım yatıyorum ama kanıyorum ben yaaaa

derinim.. sevinmek istiyorum ama şu belirsizlik engel oluyor bana.. inşallah sonu güzel olsun canım arkadaşım.. hayırlısını diliyorum tüm kalbimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…