Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cicoşummmmmmmmm:26:ben çok inanaıyordum gittiğinee...nasıl oldu da şoktayım yatıyorum ama kanıyorum ben yaaaa

İçindeki kıpırtı her daim devam eder inşallah...Böylece artar degerlerin canım...Geç tutunmuş olmasın meleğin canım...Meleğin gitmemek için mücadele ediyor olamazmı?

canımm:26erşembe 7. gün 2.5 pzt 11. gün 7.8 kafam bi milyarrr buyrun burdan yakınn

doktorun ne diyor be canım.. zaten demişti gebelik olacak ama bakalım istenmeyen birşey olmasın falan gibi bişiler söylemişti sanki.. hayırlar olsun derinim, diyorum ya sonu güzel olsun inşallah..

Günaydin arkadaslar.
Bugün geç kalktim 11h30'ta uykumuzu iyi aldik.
Burda dünden beri günes var dün ôgleden sonra biraz esimle çiktik hava aldik iyi geldi bana birazda yûrüyüz geldik eve. Geldikten sonra ben bel karin agrisindan öldüm.

Derincim hadi hayirlisi olsun. Kirmizilar geldi ama degerinde yükseldi insallah böyle devam eder.
Allah'tan umut kesilmez kesmiyoruz inaniyoruz sonuna kadar

Adacim, cicos, devincim,.... nasilsin iyi haftalar diliyorum.

Crafty sanada masallah baya yumoslar toplandi yakinda sende yildizini alirsin.

Esracim sende insallah hamilesin kan tahlili yaptir derim için rahat olsun.

Semramus'tan haber yok umarim hersey yolunda.

günaydın espiciiiiim, hoşgeldiniz, minnoşlar nasıl sen nasılsın :)

iyiz bitanem seni sormali canim.
Hafta sonu tatilin nasil geçti, neler yaptin ?
Ben dün yanlislikla demir ilacindan 3 tane içmisim normalde günde bir tane bugün fark ettim bulamayinca. Spasmlar için bir ilaç kullaniyordum günde ikiçer tane aliyordum sabah öglen aksam onu yutuyorum diye demir ilacini almisim.
Eczaneyi aradim birsey olmaz dediler bir kereye mahsus iki gün demir ilaci içmeyin dedi.
Insallah etkilemez.

canım benimm hoşgeldin...doğrusu hiiiçç beklemediğim bi sonuç bu...hayırlısı artık.

bişi olmaz canım benim merak etme. bol bol demirlenmişsin :)) ama bir dahakine dikkat et tatlım, herşeyin azı karar çoğu zarar ne de olsa.

h.sonu geçti gitti işte, cts biraz keyifsizdim, sonra düzeldim. çok şükür halimize..

Simdi doktoru aradim birsey olmaz dedi birdaha olmasin dedi.
Annemde diyor ki 3 canlisin 3 tane demir ilaci içmisin bol bol demirlenin.
Bazen dalginlik oluyor. Hatta benim.

Evet hafta sonu geçti gitti bitti beni hergünü ayni. Ama biliyorum ki çalistigin zaman insan sabirsizla bekiyor haftasonunu. Canim benim anliyorum seni insan bazen keyifli bazen keyifsiz günler gelip geçiyor. önemlisi senin en kisa zamanda kendini toparlaman.
Bu günümüz halimize sükürler olsun.

aynen öyle espicim, bugünümüze, halimize binlerce şükür..

canım benimm hoşgeldin...doğrusu hiiiçç beklemediğim bi sonuç bu...hayırlısı artık.

Canim benim hosbulduk.
Yine beklettin tahlil sonucunu vermek için.
çarsamba günü baska bir laboratuvara gitsen olmaz mi ? Hem farkli bir sonuç alirsin. Tabii karar senin.
çarsamba günü yine bizi bekletme çatlatma beklemeden
Hayirlis neyse o olsun hersey gönlÜnce olsuN.

Kizlar bugün esimin istirat günü biraz önce annemle beraber carrefour'a yolladim.
Ben çikmadigim için iç çamasir, pyjama falan lazim annem geçen görmüs cesaret edip alamamis dogumda lazim olur diye hastanede. Aslinda ben haziran'a kadar birsey almak istemiyorum ama sonuçta firsat bu firsat.
Bebek kiyafetine gelince kesinlikle mayis sonundan önce birsey almayi düsünmüyorum.

derincimm aslında sabahtan beri burdayım ama nedense bugun bı durgunluk var ustümde bısey yazamadm..ınsallhh senı bırakmaz ufak yaramaz...yavas yavas gelır ama hep senınle olur..

canım benim iyi yapmışsın, çamaşır her daim şart değil mi, erkeni geci olmaz, şimdiden iyi günlerde kullanmanı diliyorum espicim..

bebiş kıyafetlerine gelince dayanabilirsen bekle tabi :) sabırsız ben transferden önce kendisi pembe, önünde sallanan bacakları olan siyah kafalı beyaz bir kuzu olan bir tulum almıştım. göbeğime onu koyup seviyordum.. şimdi baktıkça içim acımıyor aslında, seni giyecek olan yavrum mutlaka gelecek diyorum.

saoll meloooocummmmm inşallahh hayatımmm

merhaba kisslar...
Derincim senin minnos nazli gercekten :) ufaktan ufaktan kendini gosteriyor :) insallah degerin katlanarak cogalir tatlim..

adacan, cicosum, esra, betty, devin, Ozum, elf, hula, eprio, asuman, daha sayamadigim bir suru arkadasim nasilsiniz insallah hersey yolundadir...

kocaman opuyorum hepinizi yol arkadaslarim...

imocuuuum, nerelerdesin seni çok özledik.. herşey yolunda mı, tedaviye hazırlık için deha tarzı bir ilaç kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam, son durumları çıtlat bakalım :)

canım benimm nzlansın yeter kiii yaaahayırlısıı artık hayatımmmsen neler yapıosun bakayımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…