Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

imocuuuum, nerelerdesin seni çok özledik.. herşey yolunda mı, tedaviye hazırlık için deha tarzı bir ilaç kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam, son durumları çıtlat bakalım :)

tatlim ben acu.ye gidiyorum dalinda inanilmaz prof.bir clinic buldum yani acupunckture dalinda.. ozellikle bitkiselleriyle ilgili beni inanilmaz etkilediler.. ilk dort gun video ve bir cok test yaptilar uzerimde. sonra detox programina aldilar.. bir cok besin yasakti.. idrarimda demir cok cikinca bunu uyguladilar.. hafta sonu buraya bir saat uzaklikta bir dr. ile randevumuz var. bi gorus alalim istiyoruz neyapabiliriz nasil bir tedavi uygulayabiliriz konusacagiz.. acu.cunun onerdigi bir dr. kismet insallah bizimde bebegimiz olacak.. ben pozitifim.. kotuyu artik dusunmek istemiyorum.. iyi dusuneyim iyi seyler olsun.. anladim ki tedirginlik, stress, uzuntu butun olmusuzluklari getiriyor... o nedenle bizleri stresse sokan negatif elektrik veren insanlardan uzak durmaya calisiyorum... insallah bebeklerimize kavusuruz insallah..

canım benimm nzlansın yeter kiii yaaahayırlısıı artık hayatımmmsen neler yapıosun bakayımmmmm

insallah bebegin gec tutunsa da saglicakla kucagina gelir tatlim.. bende iyiyim ne olsun kosturmaca.. arastirmalara devam :) esasen tip cok guzel ilerledi.. ivf konusunda da... ama ben yurt disinda yasasam bile bence Turkiye kadar ileri degil :) gerci tr de de arastirdik bazi merkezleri.. daha sorunu anlamadan hemen gelin felan.. yani degerlerimi vs.. veriyorum bana nasil bir tedavi oneriyorsunuz diyorum.. cevabini vermeden hemen gelin hemen gelin.. sanki yarim saatlik yerden gelicegimde? cok ama cok dikkatli olmak lazim. insanlarin umutlarini hice sayiyor bazi merkezler.. arastiriyoruz bakalim ya burada olacagim tedavi yada tr. de insallah iyi guvenilir bir yer buluruz...
bu arada Ozum den haber var mi? onu merak ettim?

Iyiz imoje seni sormali. Sende arastirma açamasindasin insallah en iyi sana uygun merkezi bulup sende kavusursun bebisine.
Bence çok iyi yapiyorsun arastirmakla. Acele etmeye gerek önemli olan sonucun pozitif olmasi.
Hakkinda hayirlisi olsun.

tesekkur ederim bitanem.. bebislerini bizim icin simdiden op :)

TesekkÜr ederim adacim. Evet canim bu durumda sart. Birde rahat olmasi lazim. Sansim yokmus annemin geçen hafta gördügÜ pyjamalar kalmadi. Ne yapalim bekleriz nede olsa doguma çok var.
Benim ellim kolum bagli bir yere gidemiyorum çikamiyorum araba yasak oldugundan alis veris yapamiyorum.
Kendime bile kotumu hamilelik buluzlari ablamla anneme aldirdim.
Ne yapalim benim durumum böyle isterdim gidip begenip giyip denemek almak ama elde degil.
Bunada sükür.
Bebis kiyafetlerine gelince dayanirim zaten ben birsey alamam zamani geldigindede anneme aldirim hastanede önemlo olanlari.
Tabii o zamana kadar daha var. Henüz cinsiyetlerini bile bilmiyorum.

Günaydin arkadaslar bugün erkenciyim kimse gelmedi.
Uyuyamadim sabah 5'ten beri ayaktayim. Gece tuvalette kalkiyorum sonrada uyuyamiyorum.
Yarin sabah acisini çikartirim.
Hepinize iyi bir gÜn geçirmenizi diliyorum.

günaydın şekerlerim, hepimize çok güzel bir gün diliyorum...

espiciiiim uykusuz mu kaldın sen kuşum, neyse şu anda uyuyorsundur eminim, tatlı uykular şekerim :)

canım benim ya, inşallah acupunktur sana iyi gelir. burada öyle bir topic vardı yanlış hatırlamıyorsam. ama senin gittiğin yer oldukça detaylı bakmış herşeyine buna çok sevindim. inşallah bu pozitif ve olumlu yaklaşımlarınla çok kısa zamanda bebeğine kavuşursun canikom.

hepinize günaydın kızlar...dün tansiyonum yerlerdeydi...eve gidip yattım...bugün de hala sersem gibiyim,çok halsizim ve sürekli uykum var...

derincimm umarım değerin katlanarak artar da sen de bebişine kavuşursun...benden 2 hafta sonra transferi olan bir tanıdığım var kırmızı adet kanaması şeklinde kanaması 10. günde başladı ve hala devam ediyor..ama bebk sağlıklı..inşallah senin de sağlıklı bir bebişin olur canım...

imojecumm ne zamandır yoktun sevindim seni gördüğüme...umarım güzel sonuca en kısa zamanda ulaşırsın...

espicimmm seni uyku tutmuyor ben de uykuya doyamıyorum yokmu bunun arası :))) dün bütün gün uyudum desem yalan olmaz...akşamda saat 10.00 gibi tekrar yattım ve sabah 7.00 de saat çaldığında hala biraz daha uyumak istiyordum...

adacımmm sana da günaydın tatlımm...

çok geçmiş olsun canım.. düşük tansiyondan dolayı bu haldesindir sen.. biraz tuzlu falan yesen belki iyi gelir tatlım.. bir de düşük tansiyon için ekmek arası kaşar derler, çok iyi gelirmiş belki midene de iyi gelir..

her sabah kaşarlı tost yiyorum onun yerine geçermi sence ??? :))) benim tansiyonum hep düşüktü şimdi daha da çok düşüyor...bi de biraz gerildimya haftasonu onun da etkisi var... :)))

her sabah kaşarlı tost yiyorum onun yerine geçermi sence ??? :))) benim tansiyonum hep düşüktü şimdi daha da çok düşüyor...bi de biraz gerildimya haftasonu onun da etkisi var... :)))

geçmez mi :))

ya ben hatırlatmak istemedim ama aynı şeyi düşündüm, gerginlik sonradan çıkar hep, yani bana öyle olur.. inşallah biran önce atarsın üstünden sıkıntıyı tatlım.

canım benimm yaageçmiş olsunnndikkat et aman kendine tansiyon işi riskli temkinli ol canım.imkan buldukça uyu dinlen bak espicime başladı bile uykusuzlukargörümcemm karnı kocamaaannn halde gece boyu uyuyamadığından şikayetçi:)bide bizim layla gece uyanık gündüz uyuyor:)fenalarda yaniimkan buldukça dinlen uyu mis gibi uykusuzlukk kapıyıı çalmadannnn
valla canım benim dünden beri azaldı kanamam.ama hayırlısı Allahtan iyi bi ders oldu bana.demek ki hislerimizde bi yerde şu kutulu yarışmada büyük hissediorum,küçük hissediyorum kadar manasızolabildiğince nötr keyfimi bozmadan ne olacak diye düşünüp kaygılanmadan yiyip içip yatıoum vallahi

Imoje kuşum hoşgeldin şu saat farkından dolayı bir türlü karşılaşamıyoruz..İyi olduguna çok sevindim epey yol almışsın sende hayırlısı olsun tatlım..Pozitif oldugun sürece herşey yolunda gidecek allahın izniyle gönlünü ferah tut....

Günaydin arkadaslar bugün erkenciyim kimse gelmedi.
Uyuyamadim sabah 5'ten beri ayaktayim. Gece tuvalette kalkiyorum sonrada uyuyamiyorum.
Yarin sabah acisini çikartirim.
Hepinize iyi bir gÜn geçirmenizi diliyorum.

Espi canikom sizede günaydınlar,ne tesadüf bende ayaktayım ama yanlzıca bu gece değil her gece 4-5-6-7 bu saatlarde uyanıgım :))))) sende şimdiden alış ilerleyen aylar için....Bel agrımdan ve prnesesin hareketleirnden ve zor dönüşlerinden dolayı uyuyamıyorsun...Doguncada uyutmayacak nasılsa o yüzden dert değil...Pratik yapmış oluyoruz.

Derinciğim pamugum formda görüyorum seni inan buna çok seviyorum....Herşeye hazırlıklı olman müthiş güzel....Allahım inşallah çarşamba gününü bize güzel bir final yapmamızı nasip eyler...

günaydın deriniiiiim..

kanama azaldı demek, bu sevindirici bir durum.. senden bir isteğim olacak derincan.. bunu söyleyip söylememek konusunda kendimi tartıp durdum dünden beri sonuçta korkutmak, endişelendirmek gibi bir niyetim olmayacağını en iyi sizler bilirsiniz. kanama ve düşük başlayıp düşük artışlar gösteren bhcg zaman zaman dış gebelik habercisi olabiliyormuş (Allah korusun) karın-kasık ağrısı ve ateş de belirtilerinden bazıları. benim senden yana böyle bir hissim yok, zaten Allah korusun öyle birşey bile olsa değer 3000 leri geçmeden önce bir iğne yardımıyla gebelik sonlandırılabiliyor. benim doktorum ilk transferimde değerim 25 lerde olunca bu olasılıktan bahsetmiş ve kanama ve ağrı olursa mutlaka kendini haberdar etmemi istemişti. senin değerin çok düşük olduğu için doktorun bir risk yaratmayacağını düşünerek seni uyarmaya gerek duymamış olabilir ama ben bunu da aklının bir köşesinde tutmanı istiyorum arkadaşım. şiddetli ağrın olursa sakın regl oluyorum işte diye ihmal etme. diliyorum yarınki test sonucunda güzel bir şekilde yükselmiş olsun değerin derinim..

Sıra bizde dün karın agrım vardı erken çıktım eve gittim yatayım dedim ama ne mümkün çat pat kapı çaldı biraz zor oldu yatamadım...Bende kalktım yeek hazırladım napim....
Gece uykusuzluklaırmı yazmayayım kimsenin gözü korkmasın herkes farklı yaşıyor...Benim bel agrımdan ama herkesin başına gelecek diye bir durum yok yani :)
Bu sabahta eşimin bir akrabasının aniden rahatsızlandığını ve hatsanede oldugunu acil olarak bugün ameliyat olacagını ögrendik....Ben hamile olmasam hemen giderdim oraya ama hastaneed mikrop çok eşim izin vermiyor ben giderim dedi.Valdemlerde ordalar...Güne böle başladık....Hayır olsun...Hala karın agrımız var.....Hepinizi mis kokulu öpüyoruz...

cicoşuuuuum topicimizin güneşi hoşgeldiiiniiiiiz, günümüzü aydınlattınız. ben de sizi koccaaamaaan öpüyorum :)

cicoşuuuuum topicimizin güneşi hoşgeldiiiniiiiiz, günümüzü aydınlattınız. ben de sizi koccaaamaaan öpüyorum :)

ay canım benim ne güzel motive ediyorsun sabah sabah prensesle beni teşekkür ederiz teyzoşş
hoşbuldukkkk geldik işe işte ite kaka vallahi çalışmak istemiyorum ama işe gelip gitmek sanki spor ayrı bir hareket oluyor düzneli uyuyup düzenli uyanıyoruz..Eşim dün aksam diyorki vallahi seni tebrik eidyorum çok dayanıklı çıktın ıh mıh demedin kızım için dedin yuttun hep diyor..Yoksa çektiklerinin hepsini görüyorum diyor...Çok naz yapmadın diyor...Sonra sen geldin akllıma sende yanısını demiştin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…