ay canım benim ne güzel motive ediyorsun sabah sabah prensesle beni teşekkür ederiz teyzoşş
hoşbuldukkkk geldik işe işte ite kaka vallahi çalışmak istemiyorum ama işe gelip gitmek sanki spor ayrı bir hareket oluyor düzneli uyuyup düzenli uyanıyoruz..Eşim dün aksam diyorki vallahi seni tebrik eidyorum çok dayanıklı çıktın ıh mıh demedin kızım için dedin yuttun hep diyor..Yoksa çektiklerinin hepsini görüyorum diyor...Çok naz yapmadın diyor...Sonra sen geldin akllıma sende yanısını demiştin :)))
günaydın deriniiiiim..
kanama azaldı demek, bu sevindirici bir durum.. senden bir isteğim olacak derincan.. bunu söyleyip söylememek konusunda kendimi tartıp durdum dünden beri sonuçta korkutmak, endişelendirmek gibi bir niyetim olmayacağını en iyi sizler bilirsiniz. kanama ve düşük başlayıp düşük artışlar gösteren bhcg zaman zaman dış gebelik habercisi olabiliyormuş (Allah korusun) karın-kasık ağrısı ve ateş de belirtilerinden bazıları. benim senden yana böyle bir hissim yok, zaten Allah korusun öyle birşey bile olsa değer 3000 leri geçmeden önce bir iğne yardımıyla gebelik sonlandırılabiliyor. benim doktorum ilk transferimde değerim 25 lerde olunca bu olasılıktan bahsetmiş ve kanama ve ağrı olursa mutlaka kendini haberdar etmemi istemişti. senin değerin çok düşük olduğu için doktorun bir risk yaratmayacağını düşünerek seni uyarmaya gerek duymamış olabilir ama ben bunu da aklının bir köşesinde tutmanı istiyorum arkadaşım. şiddetli ağrın olursa sakın regl oluyorum işte diye ihmal etme. diliyorum yarınki test sonucunda güzel bir şekilde yükselmiş olsun değerin derinim..
Sıra bizde dün karın agrım vardı erken çıktım eve gittim yatayım dedim ama ne mümkün çat pat kapı çaldı biraz zor oldu yatamadım...Bende kalktım yeek hazırladım napim....
Gece uykusuzluklaırmı yazmayayım kimsenin gözü korkmasın herkes farklı yaşıyor...Benim bel agrımdan ama herkesin başına gelecek diye bir durum yok yani :)
Bu sabahta eşimin bir akrabasının aniden rahatsızlandığını ve hatsanede oldugunu acil olarak bugün ameliyat olacagını ögrendik....Ben hamile olmasam hemen giderdim oraya ama hastaneed mikrop çok eşim izin vermiyor ben giderim dedi.Valdemlerde ordalar...Güne böle başladık....Hayır olsun...Hala karın agrımız var.....Hepinizi mis kokulu öpüyoruz...
ee cicoşum eşin de ben de görüyoruz azmini de ondan. bunlar iltifat motivasyon falan değil inan.maşallah sen çok güzel götürdün, gıkın çıkmadı. eşin seni başının üstünde taşısa yeridir. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım cicoşum çooooook hak ettin sen bu kızçeyi :)
derincimmm cicoşum ikinize de günaydın...derincimm nötr olman çok güzel...çünkü sevinmek için de üzülmek için de erken...Allah hayırlısını versin inşallah..cicoşumm sen de zor günler geçirdin ve hala geçiriyosun inşallah ben de senin gibi güçlü olabilirirm...bazen bişey yemediğim için kendimi çok suçlu hissediyorum...ama elimde değil zorlasam da yiyemiyorum...bi de şu demir hapları var...onlar da beni öldürüyor..2 günde bir falan içiyorum hergün içemiyorum...annem de mi hergün demir hapı içti sanki diyip kendimi avutuyorum ama umarım kötü bişey yapmıyorumdur(( tabi doktorumun bundan haberi yok..haftaya kan vercem o zaman bişeyler varsa çıkar sanırım...
derincimmm cicoşum ikinize de günaydın...derincimm nötr olman çok güzel...çünkü sevinmek için de üzülmek için de erken...Allah hayırlısını versin inşallah..cicoşumm sen de zor günler geçirdin ve hala geçiriyosun inşallah ben de senin gibi güçlü olabilirirm...bazen bişey yemediğim için kendimi çok suçlu hissediyorum...ama elimde değil zorlasam da yiyemiyorum...bi de şu demir hapları var...onlar da beni öldürüyor..2 günde bir falan içiyorum hergün içemiyorum...annem de mi hergün demir hapı içti sanki diyip kendimi avutuyorum ama umarım kötü bişey yapmıyorumdur(( tabi doktorumun bundan haberi yok..haftaya kan vercem o zaman bişeyler varsa çıkar sanırım...
canım benimm aslında ben ta bunu bilimorum ama değerlerin bu hali kimyasalı ve dış gebeliği ilk andan beri ihtimaller arasına koydurttu.Ağrım yokta komik bi halim var bu transferden beri geçen de olmuştu ama:26:sabahları wc ye giderimm düzenli olarak.yanlız öncesinde mütiş bi gaz sancısı basıyo bariz bende çığlığı basıyorumçarşamba günü de belli olacakmı bilmiorum ama işin rengi belli olur belkim. ben zaten baba şka bir kabullenişteyken büyük ikramiye sağlıkla devam eden gebelik olacak bana:)amortiyse dün çıktı beklenmedik 7.8 de açıkçası ben test için beklerken bi yandan evi şu renge boyayaım.şu duvarlara duvar kağıdı.14 ü gibi kartepe.bir de yarın saçlara bi renk beğenip kahvelerden boyayayımda renk otursun,akşamda sinema yapalım şu karın ağrım ilaçları bırakınca geçer zaten...ve bilimum planlamalarr,planlamalarrr noldu?bir telefon ve ben bıraktığınız köşden katılıyorum hayata artık plan yok ne olacak yaşayıp görücem iyi kötü hazır olmak kisvesi altında ön yargıda yok
cicoşşuuummm ve pensesiimm gelmişşşşşşşoyy canlarımmm beniimmmm minişimizzz kocaman kız oluyor annesii azcıkk ağrıtıyor dimi:26: Canım benimmm böyle durumlarda bizim orda Allah kurtarsın sağlıkla elini ayağına kavuştursunn su gibi geçsin günlerin derlerrr sen herşeyin tadını çıkarmasını bilirsin cesur yüreğim beniimmm Bel ağrılarını görücemde söylüyo kızcağızz.e karın büyüyorrr tebi zo iş.Rabbim cümlenizee kolaylıklarr versinnnnn Çok geçmiş olsun tabi bir de.Allah şifa versin hayatım.Gitmemekle iyi etmişsin.Bin tane insan tabi çoğunun çeşit çeşit rahatsızlığı var.Aman kendini koru tatlım benim.eşin çok iyi demişş.kocaman öpüyoummm önce iremden başlayarakkkk tebiiii
Sağol canım allah raız olsun darısı başına olsun....O zaman sen naz yaparsın :)))) Vallahi yapmalı he he...Yapabilene tabi...Doktor eğilme kız diyor ben o sırada egilmişim ayakkabımı giyorum eşimde kızıyor kimseye tenezülü yokki diyor..Doktorum mümkün oldugunda iş yapma ve yat dedi bana ben ise hep ayakta oldum bünye meselesi düşünsene pazar sabahı 6.da uyandım bir daha uyumadım...Kahvaltı ettim tek başıma...Öglen 12 ye dogru eşimi uyandırdım güzelcene 2.kez kahvaltı hazırladım....Hamileyim diye hayatımızda bişeyler değişsin istemiyorum...
Canım benim ben yanlızca elevit içiyorum bu aydan itibaren doktorum eleviti 3 günde bir iç dedi nasıl sevindim acayip içtah açıyordu....Benim 4. günüm hala eleviti içeceğim...
Doktorum kan hapını verdi Ferrum Fort 2 ay oluyor ben ise bu ay başladım içmeye....Çok şükür sorunda yok.....Zorla hep yedim kızım için dedim..Bak şeker ölçümü için glukozu verdiler tek dıkışta iç dediler ben tatlı sevmeyen insan gözümü kapadım kızım için dedim içtim eşim bakamadı bana düşün..Sonra ikinci bardakta aynı...birde sade bardak içirdiler oh dedim..sonra kan almalar...Yemek yiyemeğince annelik içgüdüsü bunalıma dahi giriyorsun geçen ay benim kızçem sanki bana az almış gibi geldi aglayacaktım günlerce neyseki açıgı bu son gidişimde kapamışısz...
amiiin cicoşum amiiin inşallah. ben zaten normalde de çok iş yapan biri değilimdir, bizde değişen birşey olmaz o açıdan. pazar uzun bir aradan sonra içimden geldi eşime mükellef bir kahvaltı hazırladım yoksa biz genelde dışarda yeriz kahvaltıyı bile. pek bir üşengeç aileyiz sorma gitsin. hamilelikte herhalde palmiye yaprağıyla yellenip, üzüm salkımıyla beslenmeyi beklerim
bana elevit vermedi doktorum..ve vermeyeceğini de söyledi...ama doğuma kadar gyno ferro sanol kullanacaksın dedi...reflü ve gastritim olduğu için ve bu hap ta yan etki olarak bunları tetiklediği için çok kötü oluyorum...benim hiç kansızlık sorunum olmadı ...hatta kan fazlam olduğu için 6 ayda bir kan veririm...doktorum bana acısa da kesse bu hapıı(
amiiin cicoşum amiiin inşallah. ben zaten normalde de çok iş yapan biri değilimdir, bizde değişen birşey olmaz o açıdan. pazar uzun bir aradan sonra içimden geldi eşime mükellef bir kahvaltı hazırladım yoksa biz genelde dışarda yeriz kahvaltıyı bile. pek bir üşengeç aileyiz sorma gitsin. hamilelikte herhalde palmiye yaprağıyla yellenip, üzüm salkımıyla beslenmeyi beklerim
Adacım sen hamile kalda iş güç yapma boşver yahu.....Hamileyken postu serersin sen kız ne güzel.....Annende yakın orda yersin....Benim annem çalışıyor yoksa orda yerdik hep...Hamilelikte ne bulursan yersinle olmuyor işte...Ben o yüzden işten gidince yemek yapmakla ugraşıyorum...Eşim dışarda yiyelim diyor yada hazır bişeyler yeterki sen yorulma diyor...Olmaz diyorum kızım saglıklı beslensin...
O vallahi buda iyiymiş..Bende eşime derimki hayatım bu sabahta sen hazırla kahvaltıyı oda derki hadi hazırlan hayatım yani dışarda yeriz..Kolay kolay eşimde mutfak işlerine bakmaz....Hamileyim ama kızımla her işimizi yaparız...
Espi kuşum araba ile benim pek işim olmuyor....Gideceğim alışveriş merkezleri felan çok yakın yürüme mesafesinde arabasızda gidebiliyorum....Arabayı zaten eşim kullanıyor..Sen zannetmeki bu kdar dolanıyorum geziyorum eve gelince iyi oluyorum nerdeeeeeeee belk agrısından öleceğim galiba dediğim oluyor düşün ...Yolda yürüken mesaneme kızçem basınç yapıyor...Sag bacagıma kramplar giriyor...Ama ben aldırış etmiyorum....Normal bir süreçmiş gibi geçirmek için elimden geleni yapıyorum...Senin bebişşlerin ikiz kuşum biraz daha dikkat..Kıpır kıpır insan yerinde duramaz aklıma Bebiş_Asuman geldi ikizdi tüp bebekti ama hep hareketliydi oda doguma yakın düğüne gitmişti halay bile çekmişti..
cicoşşuuummm ve pensesiimm gelmişşşşşşşoyy canlarımmm beniimmmm minişimizzz kocaman kız oluyor annesii azcıkk ağrıtıyor dimi:26: Canım benimmm böyle durumlarda bizim orda Allah kurtarsın sağlıkla elini ayağına kavuştursunn su gibi geçsin günlerin derlerrr sen herşeyin tadını çıkarmasını bilirsin cesur yüreğim beniimmm Bel ağrılarını görücemde söylüyo kızcağızz.e karın büyüyorrr tebi zo iş.Rabbim cümlenizee kolaylıklarr versinnnnn Çok geçmiş olsun tabi bir de.Allah şifa versin hayatım.Gitmemekle iyi etmişsin.Bin tane insan tabi çoğunun çeşit çeşit rahatsızlığı var.Aman kendini koru tatlım benim.eşin çok iyi demişş.kocaman öpüyoummm önce iremden başlayarakkkk tebiiii
Tekrar günaydin canikolar hepiniz gelmissiniz. Ben saat 8'te bir saat kestirdim tekrar kalktim.
Beni bu düzensiz uykular hep oldu 2 aydir.
Her gece tuvalette kalktigim için bazen uyuyabiliyorum kalktiktan sonra bazende bugÜnki gibi oluyor.
Benim allaha sükür bel agrim falan yok arada sirada çok ayakta kalktigim için ama oda nadirdir.
Devincim geçmis olsun. Kendine dikkat et birseyler ye tuzlu ayran is kendine gelebilmek için. Bol bol dinlen.
Derin akintin azalmis insallah'ta yarin degerin yükselir. Su an ne sevine biliyorsun ne de üzülebiliyorsun ikisinin arasinda kaldin.
Senin için hayirlisi neyse o olsun.
Cicos ben hep diyorum sanabende isterdim senin gibi hareketli olabilmek.
Ama ellimde degil doktor hemen istirat verdi bana arabayi yasakladi bir yere çikamiyorum.
2 gündür hava güzel esim koluma girip çikiyoruz yarim saat falan iyi geliyor. O zaman bellimin agrisindan duramiyorum.
Adacim nasilsin. Ben gündüz uykusu bilmem gece uyumayim yinede gündüz uyuyamam.
Sabah 8'te biraz kestirdim tekrar 9'ta uyandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?