Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ee cicoşum eşin de ben de görüyoruz azmini de ondan. bunlar iltifat motivasyon falan değil inan. maşallah sen çok güzel götürdün, gıkın çıkmadı. eşin seni başının üstünde taşısa yeridir. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım cicoşum çooooook hak ettin sen bu kızçeyi :)

derincimmm cicoşum ikinize de günaydın...derincimm nötr olman çok güzel...çünkü sevinmek için de üzülmek için de erken...Allah hayırlısını versin inşallah..cicoşumm sen de zor günler geçirdin ve hala geçiriyosun inşallah ben de senin gibi güçlü olabilirirm...bazen bişey yemediğim için kendimi çok suçlu hissediyorum...ama elimde değil zorlasam da yiyemiyorum...bi de şu demir hapları var...onlar da beni öldürüyor..2 günde bir falan içiyorum hergün içemiyorum...annem de mi hergün demir hapı içti sanki diyip kendimi avutuyorum ama umarım kötü bişey yapmıyorumdur (( tabi doktorumun bundan haberi yok..haftaya kan vercem o zaman bişeyler varsa çıkar sanırım...

canım benimm aslında ben ta bunu bilimorum ama değerlerin bu hali kimyasalı ve dış gebeliği ilk andan beri ihtimaller arasına koydurttu.Ağrım yokta komik bi halim var bu transferden beri geçen de olmuştu ama:26:sabahları wc ye giderimm düzenli olarak.yanlız öncesinde mütiş bi gaz sancısı basıyo bariz bende çığlığı basıyorumçarşamba günü de belli olacakmı bilmiorum ama işin rengi belli olur belkim.ben zaten babaşka bir kabullenişteyken büyük ikramiye sağlıkla devam eden gebelik olacak bana:)amortiyse dün çıktı beklenmedik 7.8 deaçıkçası ben test için beklerken bi yandan evi şu renge boyayaım.şu duvarlara duvar kağıdı.14 ü gibi kartepe.bir de yarın saçlara bi renk beğenip kahvelerden boyayayımda renk otursun,akşamda sinema yapalım şu karın ağrım ilaçları bırakınca geçer zaten...ve bilimum planlamalarr,planlamalarrrnoldu?bir telefon ve ben bıraktığınız köşden katılıyorum hayataartık plan yok ne olacak yaşayıp görücemiyi kötü hazır olmak kisvesi altında ön yargıda yok

cicoşşuuummm ve pensesiimm gelmişşşşşşşoyy canlarımmm beniimmmmminişimizzz kocaman kız oluyor annesii azcıkk ağrıtıyor dimi:26:Canım benimmm böyle durumlarda bizim orda Allah kurtarsın sağlıkla elini ayağına kavuştursunn su gibi geçsin günlerin derlerrrsen herşeyin tadını çıkarmasını bilirsin cesur yüreğim beniimmmBel ağrılarını görücemde söylüyo kızcağızz.e karın büyüyorrr tebi zo iş.Rabbim cümlenizee kolaylıklarr versinnnnnÇok geçmiş olsun tabi bir de.Allah şifa versin hayatım.Gitmemekle iyi etmişsin.Bin tane insan tabi çoğunun çeşit çeşit rahatsızlığı var.Aman kendini koru tatlım benim.eşin çok iyi demişş.kocaman öpüyoummm önce iremden başlayarakkkk tebiiii

Sağol canım allah raız olsun darısı başına olsun....O zaman sen naz yaparsın :)))) Vallahi yapmalı he he...Yapabilene tabi...Doktor eğilme kız diyor ben o sırada egilmişim ayakkabımı giyorum eşimde kızıyor kimseye tenezülü yokki diyor..Doktorum mümkün oldugunda iş yapma ve yat dedi bana ben ise hep ayakta oldum bünye meselesi düşünsene pazar sabahı 6.da uyandım bir daha uyumadım...Kahvaltı ettim tek başıma...Öglen 12 ye dogru eşimi uyandırdım güzelcene 2.kez kahvaltı hazırladım....Hamileyim diye hayatımızda bişeyler değişsin istemiyorum...

devinciiimm iç ilaçlarınıı ama yaaaaaadoktorunu bilen yokmu ispiyonlayalım hemennnnn

Canım benim ben yanlızca elevit içiyorum bu aydan itibaren doktorum eleviti 3 günde bir iç dedi nasıl sevindim acayip içtah açıyordu....Benim 4. günüm hala eleviti içeceğim...
Doktorum kan hapını verdi Ferrum Fort 2 ay oluyor ben ise bu ay başladım içmeye....Çok şükür sorunda yok.....Zorla hep yedim kızım için dedim..Bak şeker ölçümü için glukozu verdiler tek dıkışta iç dediler ben tatlı sevmeyen insan gözümü kapadım kızım için dedim içtim eşim bakamadı bana düşün..Sonra ikinci bardakta aynı...birde sade bardak içirdiler oh dedim..sonra kan almalar...Yemek yiyemeğince annelik içgüdüsü bunalıma dahi giriyorsun geçen ay benim kızçem sanki bana az almış gibi geldi aglayacaktım günlerce neyseki açıgı bu son gidişimde kapamışısz...

cicoşşuuummm ve pensesiimm gelmişşşşşşşoyy canlarımmm beniimmmmminişimizzz kocaman kız oluyor annesii azcıkk ağrıtıyor dimi:26:Canım benimmm böyle durumlarda bizim orda Allah kurtarsın sağlıkla elini ayağına kavuştursunn su gibi geçsin günlerin derlerrrsen herşeyin tadını çıkarmasını bilirsin cesur yüreğim beniimmmBel ağrılarını görücemde söylüyo kızcağızz.e karın büyüyorrr tebi zo iş.Rabbim cümlenizee kolaylıklarr versinnnnnÇok geçmiş olsun tabi bir de.Allah şifa versin hayatım.Gitmemekle iyi etmişsin.Bin tane insan tabi çoğunun çeşit çeşit rahatsızlığı var.Aman kendini koru tatlım benim.eşin çok iyi demişş.kocaman öpüyoummm önce iremden başlayarakkkk tebiiii[/QUOTE]

Biz geldik derincik bizzzzzzzz öyle valalhi kızçem saglıklı olsunda ben acıya razıyım....
amin canım arkadaşım amin.....Rabbim güzel yüreğini görsün hayırlı olanı nasip etsin...
Bu bekleyişin çok zor ya ta en baştan belli olsa şimdiye kadar adapte olursun...şimdi is edış gebelik -kimyasal-boş gebelik düşük tehlikesi vs hepsi aklından geçiyordur senin...Allah yardımcın olsun...
Adacanla sen istemeyerekte olsa bu konuda uzman oldunuz keşk ebunları yaşamasaydınız elimizden bişeylergelse...keşkeeeeeeee

Tekrar günaydin canikolar hepiniz gelmissiniz. Ben saat 8'te bir saat kestirdim tekrar kalktim.
Beni bu düzensiz uykular hep oldu 2 aydir.
Her gece tuvalette kalktigim için bazen uyuyabiliyorum kalktiktan sonra bazende bugÜnki gibi oluyor.
Benim allaha sükür bel agrim falan yok arada sirada çok ayakta kalktigim için ama oda nadirdir.

Devincim geçmis olsun. Kendine dikkat et birseyler ye tuzlu ayran is kendine gelebilmek için. Bol bol dinlen.

Derin akintin azalmis insallah'ta yarin degerin yükselir. Su an ne sevine biliyorsun ne de üzülebiliyorsun ikisinin arasinda kaldin.
Senin için hayirlisi neyse o olsun.

Cicos ben hep diyorum sana bende isterdim senin gibi hareketli olabilmek.
Ama ellimde degil doktor hemen istirat verdi bana arabayi yasakladi bir yere çikamiyorum.
2 gündür hava güzel esim koluma girip çikiyoruz yarim saat falan iyi geliyor. O zaman bellimin agrisindan duramiyorum.

Adacim nasilsin. Ben gündüz uykusu bilmem gece uyumayim yinede gündüz uyuyamam.
Sabah 8'te biraz kestirdim tekrar 9'ta uyandim.

canım benim sen herşeye böyle hazırlıklı olduktan sonra benim de artık içim çok rahat :))

amiiin cicoşum amiiin inşallah. ben zaten normalde de çok iş yapan biri değilimdir, bizde değişen birşey olmaz o açıdan. pazar uzun bir aradan sonra içimden geldi eşime mükellef bir kahvaltı hazırladım yoksa biz genelde dışarda yeriz kahvaltıyı bile. pek bir üşengeç aileyiz sorma gitsin. hamilelikte herhalde palmiye yaprağıyla yellenip, üzüm salkımıyla beslenmeyi beklerim

Son düzenleme:
Espi kuşum araba ile benim pek işim olmuyor....Gideceğim alışveriş merkezleri felan çok yakın yürüme mesafesinde arabasızda gidebiliyorum....Arabayı zaten eşim kullanıyor..Sen zannetmeki bu kdar dolanıyorum geziyorum eve gelince iyi oluyorum nerdeeeeeeee belk agrısından öleceğim galiba dediğim oluyor düşün ...Yolda yürüken mesaneme kızçem basınç yapıyor...Sag bacagıma kramplar giriyor...Ama ben aldırış etmiyorum....Normal bir süreçmiş gibi geçirmek için elimden geleni yapıyorum...Senin bebişşlerin ikiz kuşum biraz daha dikkat..Kıpır kıpır insan yerinde duramaz aklıma Bebiş_Asuman geldi ikizdi tüp bebekti ama hep hareketliydi oda doguma yakın düğüne gitmişti halay bile çekmişti..

amiiin cicoşum amiiin inşallah. ben zaten normalde de çok iş yapan biri değilimdir, bizde değişen birşey olmaz o açıdan. pazar uzun bir aradan sonra içimden geldi eşime mükellef bir kahvaltı hazırladım yoksa biz genelde dışarda yeriz kahvaltıyı bile. pek bir üşengeç aileyiz sorma gitsin. hamilelikte herhalde palmiye yaprağıyla yellenip, üzüm salkımıyla beslenmeyi beklerim [/QUOTE]

OOOOO gel keyfim gel adacim.
Biliyormusun adacim ben ilk zamanlar çok kötüydüm birsey yapamamaktan esimle tartisiyordum.
Niye temizlik yapamiyorum diye ve ben çok titizim temizlik manyakiydim pazar günüm bütün günüm temizlikle geçerdi. Ben hafta içi çalistigim için esim yapardi yemegi o çalismiyordu ama hafta sonu hep ben yaparim.
Sanslisin sen adacim. Türkiye'de yasamak bu yüzden. Biz burda kahvalti ôglen aksam yemegi hep evde. Türkiye'nin yemeklerini özlüyoruz. Burda bir yere gidip yiyemiyorsun.
Burda herseyi kendin yapip yiyorsun. Agir yemekleri becerebilmek var mesela canim lahmacun istiyor, pide istiyor, adana kebabi, tost,..... Sabah gidip bir yerde sicak çorba içmek.
Ahhhhhhh ben bunun acisini çikarticam önce bebeklerimi sag saglim kucagima alim.
Türkiye'ye geldigimde hepsinin gözüne vurucam en basiti canim simit istiyor. Nerde bulcam ben simdi simiti.
Adacim sen benim için bol bol ye.

bana elevit vermedi doktorum..ve vermeyeceğini de söyledi...ama doğuma kadar gyno ferro sanol kullanacaksın dedi...reflü ve gastritim olduğu için ve bu hap ta yan etki olarak bunları tetiklediği için çok kötü oluyorum...benim hiç kansızlık sorunum olmadı ...hatta kan fazlam olduğu için 6 ayda bir kan veririm...doktorum bana acısa da kesse bu hapıı (

Adacım sen hamile kalda iş güç yapma boşver yahu.....Hamileyken postu serersin sen kız ne güzel.....Annende yakın orda yersin....Benim annem çalışıyor yoksa orda yerdik hep...Hamilelikte ne bulursan yersinle olmuyor işte...Ben o yüzden işten gidince yemek yapmakla ugraşıyorum...Eşim dışarda yiyelim diyor yada hazır bişeyler yeterki sen yorulma diyor...Olmaz diyorum kızım saglıklı beslensin...
O vallahi buda iyiymiş..Bende eşime derimki hayatım bu sabahta sen hazırla kahvaltıyı oda derki hadi hazırlan hayatım yani dışarda yeriz..Kolay kolay eşimde mutfak işlerine bakmaz....Hamileyim ama kızımla her işimizi yaparız...

Biliyormusun adacim ben ilk zamanlar çok kötüydüm birsey yapamamaktan esimle tartisiyordum.
Niye temizlik yapamiyorum diye ve ben çok titizim temizlik manyakiydim pazar günüm bütün günüm temizlikle geçerdi. Ben hafta içi çalistigim için esim yapardi yemegi o çalismiyordu ama hafta sonu hep ben yaparim.
Sanslisin sen adacim. Türkiye'de yasamak bu yüzden. Biz burda kahvalti ôglen aksam yemegi hep evde. Türkiye'nin yemeklerini özlüyoruz. Burda bir yere gidip yiyemiyorsun.
Burda herseyi kendin yapip yiyorsun. Agir yemekleri becerebilmek var mesela canim lahmacun istiyor, pide istiyor, adana kebabi, tost,..... Sabah gidip bir yerde sicak çorba içmek.
Ahhhhhhh ben bunun acisini çikarticam önce bebeklerimi sag saglim kucagima alim.
Türkiye'ye geldigimde hepsinin gözüne vurucam en basiti canim simit istiyor. Nerde bulcam ben simdi simiti.
[/QUOTE]

Kuşum kıyamam ben sana yahuuuuuu biz burdan yollasak sana :))Ay hamileykende düşünme bunları sen ummazmışsın ama bebek umarmış canımcım....Aklıma getirme sakına...
Benim aklıma ne düşürse gidip yiyoruz..Mesela bebek için önemliymiş.....

Canım benimde kan sorunum yok ama bu ilacı verdi işte ferrum Fort...Aksatarak içiyorum...Eleviti ay taa en başından beri kullanıyorum yani 25 temmuzdan bu yana....Bende bırakmak için yer arıyordum geçen hafta demezmi doktor 3 günde bir iç oley dedim....Bekleme kuşum kolay kolayına kesmez ilacıda sen yan etkilerini ve senin mide sorununu doktora söleki ona yakın başka bir ilaç verebilir..

Mesela benim arkadaşım elevit kullanıyordu midesine dokunmuştu doktoru elevit yerine başka ilaç vermişti..

[/QUOTE]

ayy canım benim ya.. tabi sen orda alıştığın yemeklerin hasretini çekersin kıyamam sana. ya espicim hazır lahmacunlar çıkmış, evde tavada ısıtıyormuşsun. yurtdışındaki gurbetçiler için üretilmiş. araştırsan bulabilirsiniz belki. tabi fırındaki taze tazenin tadını vermez ama nefsini köreltir belki. bir de simit demişsin. çok haklısın kuşum, aslında buradan göndersek sana, olmaz mı ya :))) ısıtır yersin:))))

cicoşum ben aslında mutfak işlerini çok severim de benim eşim sulu yemek sevmez, köfte, tavuk kızartması, sosis falan hep böyle.. e ben de et pek sevmem, ortasını bulamıyoruz, ben de evde yemek yapmamaya başladım. yoksa maharetliyimdir. pilavı bile ilk yapışımda tutturmuştum :)))))

senin maşallahın var tatlım, hamilelikte nazın sazın olmadı, diyorum ya eşin değerini çoooook iyi bilmeli :)

Canim arabayla isin olmasada metro'ya atlayip gidebiliyorsun istanbul'dasin.
Bizim oturdugumuz sehir küçük metro falan yok belediye otobüsü var o kadar onada ben aliskin degilim. Hep arabam oldugu için atlayip gidiyordum. Araliktan sonrada sattim arabami nede olsa araba yasak doguma kadar. Dogumdan sonrada 6 ay bebislerimle ilgilenicem allahin izniyle.
O zaman bir araba alirim aile tipi hem bebislerimi gezdirmek için hemde ise gidebilmek için ben uzakta çalistigim için. Tabii o zamana daha var.
Arada sirada benim belimden kalçama agri oluyor kramp oluyor tutulup kaliyorum sonra geçiyor.
Bünyeden bünyeye degisiyor. Ben ilk 2,5 ay hep çalistim ise arabayla gittim 45 dk mesafe var merdüvenlerden indim çiktim rabbim bizi korudu.
Simdide dinleniyorum rahatima bakiyorum haftaya annemler yola çikacaklar.
Geçen kahvaltidaydik annemle agladim gözlerim doldu kendimi tutamadim anne gideceksin sensiz ne yapicam diye, yinede sen git dedim ben seni burda tutamam. Annem üzüldü yari canim burda kaliyor dedi aklim hep sende olucak dedi. Mayis'ta tekrar gelcek insallah.

Biz geldik derincik bizzzzzzzz öyle valalhi kızçem saglıklı olsunda ben acıya razıyım....
amin canım arkadaşım amin.....Rabbim güzel yüreğini görsün hayırlı olanı nasip etsin...
Bu bekleyişin çok zor ya ta en baştan belli olsa şimdiye kadar adapte olursun...şimdi is edış gebelik -kimyasal-boş gebelik düşük tehlikesi vs hepsi aklından geçiyordur senin...Allah yardımcın olsun...
Adacanla sen istemeyerekte olsa bu konuda uzman oldunuz keşk ebunları yaşamasaydınız elimizden bişeylergelse...keşkeeeeeeee
[/QUOTE]

Canım beniimmm nasibimize düşeni yaşıyoz işte.Alın yazısı dediğim işte bu durumlar benim.kimsenin müdale edemediği,engelleyemediği,olduramadığı...İnşallahh kısa sürer bu serüvendeki zor rollerimiz bizimdeGüzel kalplii arkadaşımm benimmm inşallahhh hepberaber bu zor günleri kucaklarda bebişlerle yad ederizneler yaşamışızz yahuu diyeee

saol espicimm ve ciciiii minişleriiimiizzzzherşey için çok erken bakalım hayat ne getirecekk bu işten payıma ne düşecek yşayıp görücessahh canımmm ya vallahi kargolasak.ısıtıp olmaz mı kii yaa simitleriii:26:

Kuşum kıyamam ben sana yahuuuuuu biz burdan yollasak sana :))Ay hamileykende düşünme bunları sen ummazmışsın ama bebek umarmış canımcım....Aklıma getirme sakına...
Benim aklıma ne düşürse gidip yiyoruz..Mesela bebek için önemliymiş.....
[/QUOTE]

Tamam canim aklima getirmemeye çalisiyorum haklisin televizyonda görünce nasil canin çekmesin.
Hamile olmadan öncede özlem duyardik biz türkiye'de olan yemeklere. Orda olmak varken bunu sunu yemek için.
Benim aklima düsene gidip yiyemiyorum (((((

ayy canım benim ya.. tabi sen orda alıştığın yemeklerin hasretini çekersin kıyamam sana. ya espicim hazır lahmacunlar çıkmış, evde tavada ısıtıyormuşsun. yurtdışındaki gurbetçiler için üretilmiş. araştırsan bulabilirsiniz belki. tabi fırındaki taze tazenin tadını vermez ama nefsini köreltir belki. bir de simit demişsin. çok haklısın kuşum, aslında buradan göndersek sana, olmaz mı ya :))) ısıtır yersin:))))

Canim ben hazir alip yiyemem biz aliskin degiliz annemden hiç gôrmedik hazir yemek.
Annem sagolasin hep ev yemegi yapmistir o yüzden alistik.
Tek evde bulundurdugum pizza oda darda kaldigimiz zaman yapiyoruz esimde çok sever;
Bunun disinda ben gidip hazir yemek almam birde hazir lahmacun köfte, vs hiç almam.
Sagolsun çok canim isterse yengeme söylerim yapar

saol espicimm ve ciciiii minişleriiimiizzzzherşey için çok erken bakalım hayat ne getirecekk bu işten payıma ne düşecek yşayıp görücessahh canımmm ya vallahi kargolasak.ısıtıp olmaz mı kii yaa simitleriii:26:[/QUOTE]

Erken canim herseyin zamani var üzülmek içinde sevinmek içinde. Bunlarin hepsini yasicaksin yeter ki sonun güzel olsun.
Sagol canim. Birde benim bir huyum herseyin tazesini severim yerim günlük olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…