Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Tamam canim aklima getirmemeye çalisiyorum haklisin televizyonda görünce nasil canin çekmesin.
Hamile olmadan öncede özlem duyardik biz türkiye'de olan yemeklere. Orda olmak varken bunu sunu yemek için.
Benim aklima düsene gidip yiyemiyorum (((((

ayy canım benim ya.. tabi sen orda alıştığın yemeklerin hasretini çekersin kıyamam sana. ya espicim hazır lahmacunlar çıkmış, evde tavada ısıtıyormuşsun. yurtdışındaki gurbetçiler için üretilmiş. araştırsan bulabilirsiniz belki. tabi fırındaki taze tazenin tadını vermez ama nefsini köreltir belki. bir de simit demişsin. çok haklısın kuşum, aslında buradan göndersek sana, olmaz mı ya :))) ısıtır yersin:))))

Canim ben hazir alip yiyemem biz aliskin degiliz annemden hiç gôrmedik hazir yemek.
Annem sagolasin hep ev yemegi yapmistir o yüzden alistik.
Tek evde bulundurdugum pizza oda darda kaldigimiz zaman yapiyoruz esimde çok sever;
Bunun disinda ben gidip hazir yemek almam birde hazir lahmacun köfte, vs hiç almam.
Sagolsun çok canim isterse yengeme söylerim yapar
[/QUOTE]

neyseki yengen yapabiliyormuş canım buna sevindim. tabi yeme alışkanlıkları çok değişik herkesin. evlenmeden önce ben de hiç hazır yemek sevmezdim, şimdi eşime uyup mecburen yiyiyorum ama hiç de sağlıklı değil ve çok kilo aldırıyor, zaten meyilliyim, sigarayı da bıraktım işte 10 kg alıvermişim..

Bir yandan Korku,bir yanda Ümidin varsa,İki kanatlı olursun.Tek kanatla uçulmaz zaten.
Mevlana

Çok etkilendim,yazmadan edemedim...

neyseki yengen yapabiliyormuş canım buna sevindim. tabi yeme alışkanlıkları çok değişik herkesin. evlenmeden önce ben de hiç hazır yemek sevmezdim, şimdi eşime uyup mecburen yiyiyorum ama hiç de sağlıklı değil ve çok kilo aldırıyor, zaten meyilliyim, sigarayı da bıraktım işte 10 kg alıvermişim..[/QUOTE]

Aynen canim bende evlenmeden önce hiç yemezdim hazir yemek zaten çok spor yaptigim için hep yediklerime dikkat ederdim.
Evlendikten sonra bende esim ayak uydurdum o çok sever pizza, hamburger,..... Genelde esim yemeyi sever banada kizardi sen birsey yemiyorsun diye.
Simdi seviniyor ondan çok bile yiyorum :2:

evet canım eşler bizi de yoldan çıkarıyorlar. benim sporla hiç aram olmadı kendimi bildim bileli.. aslında yapmam lazım, şu sırtımın sağındaki, boynumun sağındaki ağrılara da iyi gelirdi ama ihmalkar ben..

Esimle evlendigimde bende hiç yag yoktu hep kasti bacaklarim göbegim falan.
Esimin hosuna gitmiyordu ona göre çok zayiftim ve her yerim sem sert
Evlendikten sonra herseyi biraktim bütü vaktimi ona ayirmistim.
Bazen aynaya bakiyorum diyorum ki bak bak selülit var hepsi senin yüzünden kaslar kalmadi diyorum.
Kendiside böyle daha iyisin diyor
Yoldan çikardilar bizi

hehehe bende de selülitin s si yoktu. hatta benden daha zayıf bir arkadaşımda selülit doluydu bana laf ederdi sende nasıl yok diye, ki diet coke ve sigara kullanımım çoktu. ama sigarayı bırakınca ipin ucu kaçtı. zaten çıkmıştık yoldan iyice sapıttık :)))))))

Canım beniimmm nasibimize düşeni yaşıyoz işte.Alın yazısı dediğim işte bu durumlar benim.kimsenin müdale edemediği,engelleyemediği,olduramadığı...İnşallahh kısa sürer bu serüvendeki zor rollerimiz bizimdeGüzel kalplii arkadaşımm benimmm inşallahhh hepberaber bu zor günleri kucaklarda bebişlerle yad ederizneler yaşamışızz yahuu diyeee

Kader kısmetten ötesi yok değilmi?Ama şeytanın bacağını kıracaksınız arkadaşım...Sabır,Güç ve İnanışla...Meleklerinize bugünleri anlatmayı dahi istemeyeceksiniz..Sizlerin bile hafızanızın en ücra köşeleirnde yer edecekler anımsamak istemeyeceksiniz.Farkında olmasanızda içten içe bitiriyorbu yaşananlar...

Örneğin dün akşam resime bakarken bir takım şeyleri hatırladım hani işte bak şu zamanda reglim gecikmişti şöle olmuştu vs anlattım eşime hani ben bunları unuttum sanıyorum ya aklımın bir köşesinde hepsi ama unutmak istediğimden taa en dip köşelere atmışım....Yaşanılanlar unutulmuyorki 4 yıl her ay regli olunca ne yaşanırsa işte yaşadım...İtiraf edeyim son 1,5 yıl sallamadım
..Allahtan ....

konuya buradan dalayımmı??? :))) ben en çok sigarayı özledim yaaa...herşeyden midem bulandı da sigaradan bulanmadı....bi de doyasıya kola içmek istiyorum...içimm yanıyor sanki :)))
kiloya gelinceee ben hiçbir zaman zayıf olmadım...hatta lisede tartıda 70 i gördükten sonra uzunca bir süre tartıya çıkmadım :)) üniversitede kendiliğimden vermeye başladım..evlendiğimde 53 kiloydum...ve bugüne kadar 10 kilo aldımm...eşimmm çok iştahlıdır...şimdilerde 103-105 kilo falan ama boyu 190 olduğundan çok kilolu görünmüyor...ben yemek yapmayı hiçç sevmem ...hamile kaldığımdan beri de eşim sağolsun hiç mutfağa girmedim...

selülit kilo'ya bakmiyor. Artik pilimiz bitti. Bu saatten sonrada eskiye dönemeyiz.
Benim hiç sigaram olmadi esimde kullanmiyor o yönden iyim nefret ederdim sansliyim ki ne esim ne de ben içiyorum.
Adacim iyi yaptin sigarayi birakmakla, çok sagliksiz.
Ben hepinizi merak ediyorum hep topic'te konusuyoruz ya birde karsi karsiya gelmek var.
Insallah o günlerimizde olucak.

Espicim haklısın bizler herşeyin elimizİn altında olmasına o kadar alışmışızki seni anlamamız zor oalbilir...Hani yiyecek olarak isteyipte bulamamak ne demek istanbulda helede imkansız.. Hatta bir meyve var şuanda zamanı değil seveirm ben bebek manavında varmışş...En basiti tvde görüp canın çekebilir...Bu çok dogal...Hamileykende hemen alıp yemen gerek...

:)) yaşanılanlar birer hatıra olarak orada kalıyorlar cicoşum, en ummadık zamanda da ortaya çıkıyorlar. o anda yavrun seninleyse atlatıyorsun gülümseyerek, hala yavrundan eser yoksa bir içleniyorsun sonra toparlıyorsun mecburen.

Rabbim sabrını veriyor çok şükür.. inşallah dediğin gibi birgün biz de acı acı gülümseyerek hatırlayacağız bu günleri ve çok şükür geçti diyeceğiz..

Tabi canım benim,unutmak ne mümkün......Aklına geldiği andada Allaha bol bol şükrediyorsun......Bebeğimizi bize naip etti diye..Hayat bu işte canım hep bir serüvenden geçiyoruz....Sonu güzel olsun yeter.....

Canim benim ne sigaram var ne kolam :))))))))))
Benim bünyem hep normaldi türkiye'ye tatile geldigimde asiri kilo alirdim bir ayda 5 kilo alirdim agzima geleni yiyordum 11 ay yiyemedigimi yiyordum fransa'ya döndügümde herkes sasiriyordu.
Evlendikten sonra hiç kilo almadim hep normaldim kilo alacak yer mi vardi sikintilardan.
Simdi ise yiyorum.
Aslinda bende mutfakta çok vakit geçirmeyi sevmem ama mecburen yapiyorsun.
Bu arada benim boy 1,65 kilo 54 tabii simde 60 yakinim esim 1,80 kiloda 90 olmasi lazim.

Devincik bişey itiraf edeyim mi bende sigaradan tiksinmedim...Canım nasıl çekiyor.....
Ha buı arada çok sık içerdim ilk 3.ayda kolayı şimdileri aklıma gelmiyor..Bulantımı bastırırdı kola benim...
Mesela dün aksam fanta içtim ben engellemiyorum kendimi dr sölemişti aşırı olmadığı sürece içebilirsin diye :)))

Türkiye'de hersey ellinin altinda ben diyorum ki türkiyedeki bayanlar bizden rahat.
Mesela bizim memlekette tava hazirliyorsun firina yolluyorsun. Lahmacun içini hazirliyorsun dogru firina gidiyor. Biber, patlican domates yoluyorsun firina kozde pisiriyorlar,vsssss
Burda herseyi kendimiz hazirlayip yapmak zorundayiz. Ne yapalim bizimde hayat böyle.
Geçen canim çig köfte istedi esim yapti ama benimkini etsiz yapti doya doya yedik kendiside çok güzel yapar.
Canim annem sevdigimin hepsini yapti. Bu hafta sonuda kuru dolma yapicak sarma .....

:)) ya ben su yerine kola içen biriydim :))) şimdi midem çok yandığında yine biraz kola içiyorum rahatlıyorum biraz ama doyasıya içemiyorum...özlediğim o :))

Cicoss senin sigaran var miydi kiz ?
Ben asitli içecek içmiyorum ne kola içerim ne fanta.
Benim kötü huyum cin biber tursusu. Annem türkiye'den getirdi teyzem taze basmisti.
Annemlere geldigimden beri her aksam yiyorum türk yemeklerin sulu yemeklerin yaninda güzel gidiyor.
Bu gecede içime kurt düstü iyi yapiyormuyum yapmiyormuyum artik yemicem dedim.
Zaten bugün ayiptir söylemesi her yerim yaniyor

canım benimm biberden bişey olmaz...c vitamini işte...ama ben biber sevmem...biber ve zeytini hayatta yemem...zararlı şeyleri seviyorum :)))

cicoşla topici ilk açtığım zamanlarda konuşurduk, bir gün burada hamilelik sorunlarımızı, ne yeriz, ne içeriz diye konuşacağız derdik. valla gözlerim doldu, işte hamişlerimiz, işte hamilelik günceleri :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…