Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

slm kızlar.
Bu sabah 2. tüpe başlamak için doktorumla randevum vardı. Çok güzel geçti görüşmem bütün iğnelerimi aldım. yarın akşam Allahın izniyle başlıyorum sonu belli olmayan serüvenime. Çok ama çok heyecanlıyım. inşallah bu sefer bebeğim beni bırakmaz.
Bebişlerine kavuşmak için can atan tüm arkadaşlarım inşallaaahhhhh tez zamanda hamile kalırızda topiğimizdeki hamileler güncelerine bizlerde katılırız.
Hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
canım benimm biberden bişey olmaz...c vitamini işte...ama ben biber sevmem...biber ve zeytini hayatta yemem...zararlı şeyleri seviyorum :)))

öyle diyorsan iyi o zaman içim rahatladi.
Benim yedigim baya bir aci cin biber tursusu normal biber yemem tursusunu severim birde acili acili.
Onuda yedigim zaman her yerim yaniyor.

Korkuyorum ki bebeklerime dokunu aci diye.

Allah yardımcın olsun
hayırlısı ile yüzün gülsün inşşahhhhhhh

ayyyy godesim heyecandan yazdım sonra sildim yaaaa yanlış bi yerleree basıppp o kadar yaniiiiiiinasıl sevindimm anlatamammmmmmm saç diplerim yandı valla kızardımmmmm heyecanddaaannnRabbiimm hayırlısıylaaaa emeklerini boşa çıkarmasınnnnn güzelim benimmmmmmmmmmmBu arada evde mi olucan anne demi?kalabalığı ne yaptın kızbi de nerde başladın bakemmm tedaviye görüşmelerin vardıııgünün güzel haberiiiiiiii buuu işteeee

godescimmm hayırlı olsun canım...inşallah bu tedavinin sonunda bebişin sana sımsıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın onu...uzun protokolmü kısa mı olacak??

heyyyyyoooooo :))

hayırlı uğurlu olsun şekercim, inşallah bu defa herşey gönlünce olur.. azıcık detay ver bakalım, bu defa nasıl olcek :)

godescim tedavin hayirli ugurlu olsun.
Insallah bebegin sana tutunur birakmaz.
Her an heyecan dolu oluyor.
Sonun güzel olsun.

Allah yardımcın olsun
hayırlısı ile yüzün gülsün inşşahhhhhhh
Aminnnnn canımmm...
Ayyyy canım yaa nasılda tek yürek oluyoruz bu sanal ortamda böylesine dostlukların olduğunu daha önceden duysaydım asla inanmazdım. İnan yazındaki bu sıcaklığı okuyunca benimde gözlerim yaşardı. İnşallah bu sefer olur ya tatlım ne diyim. Kısmet artık..Canım annemdeyim ne yapıp edip bu işin üstesinden geleceğim buna inanıyorum. Biraz zoru seviyorum galiba :))))) Florance has. bülent baysalla bu serüvene başlamaya karar verdim canım... İnşallah sonundada güzel haber verebilirim...Ama veremesemde hiç sorun değil yoluma tam gaz devam edeceğim..
godescimmm hayırlı olsun canım...inşallah bu tedavinin sonunda bebişin sana sımsıkı tutunur ve sağlıkla kucağına alırsın onu...uzun protokolmü kısa mı olacak??
Canım inşallah yaaa çok teşekkür ederim. Kısa protokol olarak başladık canım... Bebeğime kavuşmak için çok az zaman kaldı yani oleeeeeyyyyy
heyyyyyoooooo :))

hayırlı uğurlu olsun şekercim, inşallah bu defa herşey gönlünce olur.. azıcık detay ver bakalım, bu defa nasıl olcek :)
canım beniiimmmmm İnşallah bu sefer olacak... Canım diğer topiğe yazdım ama seve seve defalarca yazarım. Kısa protokol olarak başladık yarın ilk iğnemi 300 olarak başlayacağım pazar akşamıda olup pazartesi sabahı 8:30 kontrolüm var bakalım o zaman dozunu düşürecek galiba... Kaç yumurtam olacağıda az çok belli olmuş olur...
godescim tedavin hayirli ugurlu olsun.
Insallah bebegin sana tutunur birakmaz.
Her an heyecan dolu oluyor.
Sonun güzel olsun.
Cok sağol canım gerçketende her aşaması çok heyecanlı ya. İnşallah sonuda çok iyi olur..

SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ. HERZAMAN YANIMDA OLDUĞUNUZU BİLMEK BANA GÜÇ VERİYOR. HELEKİ BU SEFER BU GÜÇE DAHADA İHTİYAÇIM VAR ÇÜNKÜ TEK BAŞIMA BU YÜKÜ YÜKLENDİM. SADECE YUM. TOPLAMADA EŞİM BİR KAÇ SAATLİĞİNE GELECEK VE HEMEN GİDECEK. ÇOK GÜÇLÜ OLMAM GEREKİYOR...
HEPİNİZE KUCAK DOLUSU

Son düzenleme:
Godescigim Allah insallah bu tedavinle bebegine kavusturmayi nasip eder. ve Insallah son tedavin olur tatlim...

kızlar ben geldim.nmasılsınız bakalım.benim cummartesi yaptık transferi fakat tam transfer sırasında diğer 2 embriyonun kalitesinin düşüşe geçtiğini duydum.feci yıkıldı.tam da transfer zamanı.öyle bozuldum ki.bi boşluğa düştüm yani anlıyacağıznı.sonrası artık hayırlısı dedim.doktorum 3-4 gün en önemli gün sonrası bişey değiştirmez dedi bende sıkıldım zaten.sizleride merak etmiştim.derin neyaptı geçmişi okumaya zamanım yok.umarım pozitiftir.biri beni bilgilendirsin.
godes canım hayırlı olsun.evet bi yerde başlamak ve sürekli dennemek lazım .doktorlar artık bunu diyor gücün yettiğince dneyeceksiniz.

günaydın şekerler ve minnoşlar, hepimize güzel bir gün diliyorum.

semoşum hoşgeldin tatlım, seni burda görmek ne güzel. inşallah herşey yolundadır. kalite konusuna lütfen takılma sonuçta en kaliteli embriyo tutmayabiliyor, ama daha düşük kalitede ikisi birden tutabiliyor.. bunların çok örneği var burada, lütfen sen içini ferah tut ve olumsuz düşünme arkadaşım..

derinin durumunun ne olacağı bugünkü kan tahliline göre belli olacak semacım, inşallah ondan da güzel haberler alırız.

godesiiiiim canım arkadaşım, inşallah bu defa herşey çok güzel gidecek, buna çok inanıyorum.. seninle haberleşelim tatlım, eğer uydurabileceğim bir güne gelirse, Allah tan bir mani olmazsa ben sana opu günü eşlik ederim, yalnız kalma o gün diye.

Günayydınnn kızlarrrrrrrr

Semooooşşş hayırlıı olsunn hayatımmmmmmmmmmmtakılma kaliteye maliteyeee bakimmmHula yı hatırlaa onunda kalitesiz ama transfer yapalım diyeehatta o kalitesiz denilen emriyo bölündüde ikinci kesede bebek oluşmadı bildiğim kadarıyla düşün bakkkksen bak keyfine bol dinlence bol boll duaaadualarımız seninleeee

Kızlarrrr verdim geldimm kanııııbakalım ne çıkacakkkben 12.30 gibi arıycamm ama belli olmazsa artık onlar ararlar.ki bence belli olmaz yineebugün o kadar hastaneye vs. gitmeme rağmen kanamam yok.kahve akıntım var o da çok azama bi şeye yormuyorum tebi yormak yoruyo beniiiii

aayyyyy
yine uyuştum baştan aşaa derinnn
başladı gergin bekleyiş
vallahi ben senden heyecanlıyım arkadaşım yaaaa
bu arada transferim yarınmış :)

aayyyyy
yine uyuştum baştan aşaa derinnn
başladı gergin bekleyiş
vallahi ben senden heyecanlıyım arkadaşım yaaaa
bu arada transferim yarınmış :)

anammmmm ne diyosunnnn ne durumdaymış kız minişlerrrrr sölediler miiiikaçta transferrr anam çok güsel ya gelsin gelsin minişler gelsiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84:valla ben önce mama yiyp sonra tala oynuycamben niye heyecanlanaamıyorummmmmmmm

canımmmmmmm hoşgeldiiiiin. inşallah çok güzel çok hayırlı haberler bekliyoruz senden ve minnoşundan. kanaman ne durumda diyecektim ki yazdığını dikkatlice okudum.. kıs kanama da geçmiş süper haber bu :)

ii durumda dedi başkada bişi demedi pis kadın
insan detay verir
amannııııın craftcım süper haber bu. yani 5. gün embriyosu olacaklar değil mi harika :)
yes tatlım 5. gün yarın bakalım
önce derinimin hayırlı haberlerini aliim de içim rahat olsun inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…