Herkese günaydınlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir canlar..Geçmişi okuyamıyorum....
Dün işlerim vardı aniden netten koptum kızlar....
Bugün ise yorgunum yataktan zor kaltım kolum tutmuyor o kadar yani...Hala öleyim işteyim am ayorgun bitkin hiç böle olmazdım..Nazara geldim he he he Gece uyku uyuyamaıdm ama farkettim ki ben epeycene agırlaşmışım...Artık çok zorlanıyorum....
Derincim canım benim bugün çarşamba büyük gün olur inşallah 12;30 da güzel haber vermek nasip olur inşallah canım kocaman öpüyorum seni..
Hepinizi öpüyorum canlarım.....
oooy topicimizin neşesi, uğuru gelmiiiiş ama bugün birazcık yorgun gelmiiiş. e kuzum ağırlaştın tabi de sen kabullenmek istemiyorsun, sanki hamile olan sen değilmişsin gibi herşeye tam gaz devam etmeye çalışıyorsun ama canına yazık. azcık nazlan güzelim artık, bari son aylarında hamile olduğunu hissettir etrafa :))))))))
Herkese günaydınlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir canlar..Geçmişi okuyamıyorum....
Dün işlerim vardı aniden netten koptum kızlar....
Bugün ise yorgunum yataktan zor kaltım kolum tutmuyor o kadar yani...Hala öleyim işteyim am ayorgun bitkin hiç böle olmazdım..Nazara geldim he he he Gece uyku uyuyamaıdm ama farkettim ki ben epeycene agırlaşmışım...Artık çok zorlanıyorum....
Derincim canım benim bugün çarşamba büyük gün olur inşallah 12;30 da güzel haber vermek nasip olur inşallah canım kocaman öpüyorum seni..
Hepinizi öpüyorum canlarım.....
canımmmmmmm hoşgeldiiiiin. inşallah çok güzel çok hayırlı haberler bekliyoruz senden ve minnoşundan. kanaman ne durumda diyecektim ki yazdığını dikkatlice okudum.. kıs kanama da geçmiş süper haber bu :)
cicoşumm mkıyamam sanaa yaaaaahh tatlım benimmm hiç kaygılanma hele o gün olsun Rabbim verir bebeğim bi kolaylığınııııı stres yapma şmdiden olacağına varacak bebeğim prenses ne yapıyo bakeemmm yaaaaaaaa
günaydın şekerler ve minnoşlar, hepimize güzel bir gün diliyorum.
semoşum hoşgeldin tatlım, seni burda görmek ne güzel. inşallah herşey yolundadır. kalite konusuna lütfen takılma sonuçta en kaliteli embriyo tutmayabiliyor, ama daha düşük kalitede ikisi birden tutabiliyor.. bunların çok örneği var burada, lütfen sen içini ferah tut ve olumsuz düşünme arkadaşım..
derinin durumunun ne olacağı bugünkü kan tahliline göre belli olacak semacım, inşallah ondan da güzel haberler alırız.
cicoşumm mkıyamam sanaa yaaaaahh tatlım benimmm hiç kaygılanma hele o gün olsun Rabbim verir bebeğim bi kolaylığınııııı stres yapma şmdiden olacağına varacak bebeğim prenses ne yapıyo bakeemmm yaaaaaaaa
mrb adacım nasılsın bakalım ben bı suredır annemdeydım geldim evıme transferden sonra beklemedeyim
hiç donmusum kalmadı yumurtalrım cok guseldı fakat yarısı döllenemedi eşimin spermlerıne bağladılar
2. kalıte 7 hucrelı embriyomun resmını verdıler cok duygusuzum bu defa bastan baslmaıstık ama bakalım cok umutlu değilim ama uzuleceğm kadar uzuldum yaza artık gurgan klınıkte yenıden denicem bu kezde olmzsa eşimin spermlerı 11 mılyon ve morfoloji kurugere gore %7 di nasıl cok kötü oluor anlamdım IMSI kullanılmıodu bence ndan kaynaklandı ama dıoru ya canım artık uzulmeyı bıraktım yaza kadar bebek fıkrınıde dusunmıcem uzun sure bende gelişmeler boyle senden nbr cnm
merhaba hoşgeldin lütfen böyle karamsar düşünme sana tutunmaya çalışan bebeğin alınabilir..Transferin olmuş hayırlı olsun önce buna odaklan lütfen....Bunun tutacagınına meleğinin seninle olacagına inan....Sonraki aşamaları nedenleri niçinleir kurcalama lütfen.....Kalite vs takılma tatlım...Eşdede hiç sorun yokken mikroenjeksiyon yapılıyor artık...İllaki sorun kalite aranmıyor canım...Bana doktor tedaviyi önermemişti mesela normla yolla olur demişti ama 4 yıl olmadı...kısmet canım...
teşekkür ederim aslında hersey kısmetmiş bunu anladım
forumda okuyorum okadar kötü durumda embriyolar tutunuo blast 5 AA kalıtesındekıler tutunmuo bılıorum ama asıl uzuntum sanırım 11 yumurtamdan geriye hiçbişey kalmadı bunu beklemıodum sanırım
ben gucumun yettıgınce denerım ama her denemeye bastan başlamam gerekıo buda cok yıpratıcı
dondurulmus embriyo tedavısı cok kolay zahmetsız halbuki yumurtalrım kaitelı ama embriyolar kötü durumda 4 embriyom vardı son gune kalmadı hiç nasip kısmet dıorum allahım buyuk bı bıldığı vardır
konusuorum bebeğimle dua edıorum umarım sıkıca tutunur bana bebeğimden değilde tedavi süreci ve sonucundan biras ümitsizim acıkcası hayırlısı olsunn cok tesekkur ederım umarım gusel haberlerde nverırım test gunude:))))
Günaydin canlar. Nasilsiniz ?
Bugün iyi bir uyku uyudum gece uyanmama ragmen tekrar uyuyabildim.
Biz iyiz yuvarlanip gidiyoruz bebislerim ver ben
14 subatti bekliyoruz heyecanla bu arada bugün 17 hafta olmusuz arkadaslar.
Bu haftanin sonundada 4 ayimiz biticek allahin izniyle.
Eylül'de baslamistim tedaviye 6 ay olmus bile ne zaman oldu geçti.
Ama dogum zamani bize daha uzak çok duruyor.
Bir an olsun bitsin.
inşallah canım meleğin sımsıkı tutunur sana bu defa hep seninle kalır...Güzel haberlerinizi bekliyoruz..Aynen öyle herşey kısmet çok araştırma yapmak neden niçin demek işte bu yüzden yanlış insanı yormaktan tüketmekten başka bir işe yaramıyor..Rabbim nasip ettiyse olacak ötesi yok..Allaha emanet ol güzelim....Herşye yolunda gider inşallah....
Hoşgeldiniz tatlı annecik ve minik fındıkları oh misle rgibi uyumuşsunuz iyi yapmışsınız...
Canım benim dün aniden işleirm çıktı hemde iyi değildim..Netten koptum...
Gögüslerimin alt kısmına öle agır bişey basınç yapıyorki ( kızım olabilir) bu beni zorluyordu oturmak...Akşam evdede oturmakta zorlandım şimdilik iyi sayılırız...Yogunluk var tabikide...Akşamda hasta ziyaretine gidebiriz bakalım...
Zaman su gibi akıp geçiyor güzelim bende serüvenime 20 temmuzda çıktım 25 temmuzda ilaçlara başlamıştım....Hayırlısı olsun...Rabbim bebeklerimizi sag salim kucagımıza alabilmemizi nasip eylesin... amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?