Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Canım bende kendimi düşünüyorum,düşünmek zorundayım ama mecburum elimden birşeygelmiyorki ne yapabilirim..Ofise gelmeyince işler yürümüyor evden takıbım zor oluyor.Mecburum
zaten patronuma ben çalışağım işimden memnumum dedimki işimi kaybetmek istemem normal zamanda rahatım....Şuaralar gelip gitmezsem işten çıkmam gerek gerçi bunu sana anlatmıştım...
İşe gelip gittiğim içince bu kadra hareketliyim canım....Hamilelikte insanın her yeri agrıyor kuşum yaşadıklaırn normal bende onları yaşadım şimdi dahada farklılaırnı yaşıyorum geceleri ayaklarına kramlar giriyor belimin agrısı uyutmuyor....Formul buldum uyumamak artık uyursamda yatakta sırtıma yastık koyup oturarak uyumak bel agrımdan kurtuluşum yok....Normalyataken bile agrıdan öldürüyor uyutmuyor en iyisi uyumamak...

Vallahi mart başında kızçemin odası tamamlanmış olur eve gelir...Şuanda yapılıyor değişiklikler istemiştim ya ...
Mobilya kokusu sinmesin eve diye erken karar vermemiz gerekmiş mesela iyi oldu 1 buçuk ay önce evde olucak odası hanımın :)))
Bende hafat sonu alışveriş yaptım detaylı yıkanma havlusuna biberonuna kadra eksikleir aldım daha var tabide..

Dolabı,beşiği şifonyeri vs gelsinde eve eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştireyim erkenden diyorum....Uyku setine karar veremiyorum vssssss Aklımda hep yapılacaklar listesinde bunlar erken dogum olursa naparım diye korkuyorum...

Halısı alıncak avizesi alındı....Oyuncakları bile hazır...

kusura bakmayın canlarım bir rapor yazmaya çalışıyorum daha kafamı kaldıramadım. yazdıklarınızı okuyamadım da, derinden haber yok mu daha???

kusura bakmayın canlarım bir rapor yazmaya çalışıyorum daha kafamı kaldıramadım. yazdıklarınızı okuyamadım da, derinden haber yok mu daha???

diorum ya
tavlaya takıldı kaldı kesin aramadı merkezi
grip oldum ben ateş yükseldi ve hapşuruorum
sorun olmaz dediler
nasip kısmet bakalım

Derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin be kuşummmmmmm habre ver lütfen çatlatmaaaaaa bizi merkezden aramadılarmı daha ???

derincim canım hadi su hafta ortasında guzel bır habere ıhtıyacımız var...
bebısım ve ben guzel haberlerının yolunu gozluyoruz..

Godescigim Allah insallah bu tedavinle bebegine kavusturmayi nasip eder. ve Insallah son tedavin olur tatlim...
Amin canım. herşeyin hayırlısı hayırlısıysa olsun diye bol bol dua ediyorum.
canım inan herşey kısmet işi. Seni okuyunca kendim aklıma geldim. 3.gün konuştuğumda embrilog 5 tana 1.kaliteli embriom olduğunu söylemişti.O kadar mutluydumki ne güzel dondurulmuşum olacak diye. Ama 5. gün transfere gittiğimde odama gelen bayan sadece 1 tane embrionun gelişimin iyi olduğunu diğerlerinin geriden geldiğini söyleyince dünyam başıma yıkıldı. O andan itibaren gözyaşlarıma hakim olamadım. Transefer sırasında bile hep ağladım o iğrenç masaya yattığımda tam emriolog transfer edilecek olan embrioyu getirecekken içerden bir saniye diyip bizi bir kaç dak. bekletti o iğrenç vaziyette bacaklar açık. Ben tabi hala ağlıyorum sonra biraz bekledikten sonra geldi ve transferim yapıldı. Son anda geriden gelen embrıonun gelişiminin hızlandığının farkına varmışlar ve onu transfer etmişler. Ama ben o kadar kötüydümki ağlayarak girdim ve ağlayarak çıktım. Birde o dönemde çok kötüydüm sürekli öksürüyordum ve nefes alamıyordum bu sebeplede hep çıkartıyordum. Transferden 2 sonra gene öksürükle birlikte saatlerce çıkartıım dedim kesinlikle bebeğim beni bıraktı zaten kaliteside iyi değildi diye ancak 9 gün dayandım ve test yaptığımda gözlerime inanamadım benimleydi bebeğim. O kadar olumsuzluğa rağmen. Herşey ama herşey kısmet işi canım hiç kafana takma lütfen olacağı varsa inan bir şekilde oluyor. Yeterki rabbim yazmış olsun..
ah canım benim melek kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim.Çok düşüncelisin acayip duygulandırdın beni hiç yüzyüze tanışmamış olmamıza rağmen böyle bişey söylemen inan beni bitirdi. İyiki varsın tatlım. Ben birşekilde halledeceğim canım. Ama teklifinde aklımın bir köşesinde olacak. :)))
Canım sizler varsınız o bana yetiyor inan buna.. Çok teşekkür edrim yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor zaten....

godesciiim inan ki öylesine söylenmiş birşey değildi. ben memnuniyetle gelirim, eşinin hemen dönmesi gerekecekse evine kadar sana refakat ederim. tamam kolay diyoruz ama o kadar da kolay değil bu işler :))

godesciiim inan ki öylesine söylenmiş birşey değildi. ben memnuniyetle gelirim, eşinin hemen dönmesi gerekecekse evine kadar sana refakat ederim. tamam kolay diyoruz ama o kadar da kolay değil bu işler :))

canım biliyorum öylesine söylemediğini. Asıl benim transfer günü birine ihtiyaçım olacak çünkü o zaman eşimde olmayacak tek başıma gideceğim bebiğimi alıp 2 canlı olarak eve döneceğim. O zaman senden böyle bişey rica edebilirim..

memnuniyetle canım, sizi anneannenize götürürüm :))))))

IREM SU'nun odasi hayirli ugurlu olsun.
Ne güzel yapmisin. Bende o günleri görecekmiyim. Ben mayis sonundan önce birsey almam diyorum ne bilim. Birde benim durumumu biliyorsun bir yere gidemiyorum gidip gezemem.
Nasil yapicam ilk hamileligim insan herseye hevesleniyor.
Annem diyor sen söylersin biz esinle beraber alip getiriz diyor. Ama tabii kimse beni anlamiyor ben gezip seçmek isterdim esimle beraber.
Insallah o zaman biraz
daha iyi olurumda giderim begenirim meleklerim için.

derincim canım hadi su hafta ortasında guzel bır habere ıhtıyacımız var...
bebısım ve ben guzel haberlerının yolunu gozluyoruz..

Evet elifciğim derinden hala ses yok 12:30 demişti saat 14:00 oluyor hala ses yok merak ediyorum tlf nosuda yokki arayalım...İnşallah güzel haberle gelir....Sen nasılsın bebeğin nasıl??? Kaç haftalık oldunuz bakalım..?

Teşekkür ederim canım...Bende ilk aylarda birşeyler almadım odasını bile 6 buçuk aylıkken almış olduk...Ben kızıma ilk hediyemi 6 aylıkken aldım...İçimde hep korku vardı nedense hala dahada var ama zaman geçtikçe biraz daha aşıyorsun...
İnternet sitelerinden bile sipariş yapılabilir artık herşey kolay bitanem..Dur biraz daha bekle bakalım dert etme belki iyi olursun çıkarsın bebiş_asumanda ikizleirnin alışverişleirni kendisi yapmıştı...Belki sanada nasip olur...

Teşekkür ederim canım...Bende ilk aylarda birşeyler almadım odasını bile 6 buçuk aylıkken almış olduk...Ben kızıma ilk hediyemi 6 aylıkken aldım...İçimde hep korku vardı nedense hala dahada var ama zaman geçtikçe biraz daha aşıyorsun...
İnternet sitelerinden bile sipariş yapılabilir artık herşey kolay bitanem..Dur biraz daha bekle bakalım dert etme belki iyi olursun çıkarsın bebiş_asumanda ikizleirnin alışverişleirni kendisi yapmıştı...Belki sanada nasip olur...
Eşin ilk den bu yana hep aldı ben kızdım ...

Yumurtalarim toplandigi gün merkezim demisti mutlaka yaninizda birisi olmasi gerekiyor sizi götürmek için. Tek basiniza çikamazsiniz demislerdi zatende izin vermiyorlardi.
Birde o gün araba kullanmak yasakti.
Zaten benim merkez uzak oldugu için biz arabayla gitmistik dônüste esim kullanmisti.
Godes yumoslarin toplandigi gün ve transfer günü mutlaka seninle eve gidecek biri gerekiyor.
Adacim teklif etmis çok iyi etmis allah sagolsun düsündügü için.

Kizalr DERIN nerde bu kiz bizi çatlaticak öldÜrcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…