AMIN canim.
Canim benim seni anliyorum is bir yerden yorgunluk bir yerden belli bir zaman seçmek zorunda kalacaksin bitanem. Doguma kadar çalisacak halin yok. Biraz kendini ve prensesi düsün.
Aramizda 2 ay agirlasiyorsun yorgunluk agir basiyor dogru düzgün dinlenemiyorsun.
Allah yardimciniz olsun. Ben diyorum iyiki çalismiyorum. Ben tüm gün oturamam göbegim alti agri yapiyoru. Benim bile agrilarim var sag soldan batmalar bir geçen haftadan beri bacak arasi agriyor hiç olmayan agrilar bunlar. Adet agrilarim geçti sûkûr.
Ben bile agirlastigimin farkina variyorum. Annem bile diyor sen simdi böylesin 6 7 aylik olunca nasil yaparsin.
Rabbim yardimcimiz olsun.
inşallah canım bende oyle ümit edıyorum bakalım hayırlısı ...
inşallah cnaım benim...haber vermeyi unutma lütfeb..Test günün ne zaman ???
kusura bakmayın canlarım bir rapor yazmaya çalışıyorum daha kafamı kaldıramadım. yazdıklarınızı okuyamadım da, derinden haber yok mu daha???
diorum ya
tavlaya takıldı kaldı kesin aramadı merkezi
grip oldum ben ateş yükseldi ve hapşuruorum
sorun olmaz dediler
nasip kısmet bakalım
Amin canım. herşeyin hayırlısı hayırlısıysa olsun diye bol bol dua ediyorum.Godescigim Allah insallah bu tedavinle bebegine kavusturmayi nasip eder. ve Insallah son tedavin olur tatlim...
canım inan herşey kısmet işi. Seni okuyunca kendim aklıma geldim. 3.gün konuştuğumda embrilog 5 tana 1.kaliteli embriom olduğunu söylemişti.O kadar mutluydumki ne güzel dondurulmuşum olacak diye. Ama 5. gün transfere gittiğimde odama gelen bayan sadece 1 tane embrionun gelişimin iyi olduğunu diğerlerinin geriden geldiğini söyleyince dünyam başıma yıkıldı. O andan itibaren gözyaşlarıma hakim olamadım. Transefer sırasında bile hep ağladım o iğrenç masaya yattığımda tam emriolog transfer edilecek olan embrioyu getirecekken içerden bir saniye diyip bizi bir kaç dak. bekletti o iğrenç vaziyette bacaklar açık. Ben tabi hala ağlıyorum sonra biraz bekledikten sonra geldi ve transferim yapıldı. Son anda geriden gelen embrıonun gelişiminin hızlandığının farkına varmışlar ve onu transfer etmişler. Ama ben o kadar kötüydümki ağlayarak girdim ve ağlayarak çıktım. Birde o dönemde çok kötüydüm sürekli öksürüyordum ve nefes alamıyordum bu sebeplede hep çıkartıyordum. Transferden 2 sonra gene öksürükle birlikte saatlerce çıkartıım dedim kesinlikle bebeğim beni bıraktı zaten kaliteside iyi değildi diye ancak 9 gün dayandım ve test yaptığımda gözlerime inanamadım benimleydi bebeğim. O kadar olumsuzluğa rağmen. Herşey ama herşey kısmet işi canım hiç kafana takma lütfen olacağı varsa inan bir şekilde oluyor. Yeterki rabbim yazmış olsun..kızlar ben geldim.nmasılsınız bakalım.benim cummartesi yaptık transferi fakat tam transfer sırasında diğer 2 embriyonun kalitesinin düşüşe geçtiğini duydum.feci yıkıldı.tam da transfer zamanı.öyle bozuldum ki.bi boşluğa düştüm yani anlıyacağıznı.sonrası artık hayırlısı dedim.doktorum 3-4 gün en önemli gün sonrası bişey değiştirmez dedi bende sıkıldım zaten.sizleride merak etmiştim.derin neyaptı geçmişi okumaya zamanım yok.umarım pozitiftir.biri beni bilgilendirsin.
godes canım hayırlı olsun.evet bi yerde başlamak ve sürekli dennemek lazım .doktorlar artık bunu diyor gücün yettiğince dneyeceksiniz.
ah canım benim melek kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim.Çok düşüncelisin acayip duygulandırdın beni hiç yüzyüze tanışmamış olmamıza rağmen böyle bişey söylemen inan beni bitirdi. İyiki varsın tatlım. Ben birşekilde halledeceğim canım. Ama teklifinde aklımın bir köşesinde olacak. :)))godesiiiiim canım arkadaşım, inşallah bu defa herşey çok güzel gidecek, buna çok inanıyorum.. seninle haberleşelim tatlım, eğer uydurabileceğim bir güne gelirse, Allah tan bir mani olmazsa ben sana opu günü eşlik ederim, yalnız kalma o gün diye.
Canım sizler varsınız o bana yetiyor inan buna.. Çok teşekkür edrim yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor zaten....Godes tatlım yeni tedavin hayırlı olsun kuşum....Tedavi süresince elimizden gelenbirşey olursa söyle lütfen tatlım bu seferki serüvene tek başına çıktın tek başına yaşamaya çalışıyorsun ama çok agır olur canım....Birileriyle paylaşmalısın...Kocaman öpüyorum seni....
godesciiim inan ki öylesine söylenmiş birşey değildi. ben memnuniyetle gelirim, eşinin hemen dönmesi gerekecekse evine kadar sana refakat ederim. tamam kolay diyoruz ama o kadar da kolay değil bu işler :))
canım biliyorum öylesine söylemediğini. Asıl benim transfer günü birine ihtiyaçım olacak çünkü o zaman eşimde olmayacak tek başıma gideceğim bebiğimi alıp 2 canlı olarak eve döneceğim. O zaman senden böyle bişey rica edebilirim..
Vallahi mart başında kızçemin odası tamamlanmış olur eve gelir...Şuanda yapılıyor değişiklikler istemiştim ya ...
Mobilya kokusu sinmesin eve diye erken karar vermemiz gerekmiş mesela iyi oldu 1 buçuk ay önce evde olucak odası hanımın :)))
Bende hafat sonu alışveriş yaptım detaylı yıkanma havlusuna biberonuna kadra eksikleir aldım daha var tabide..
Dolabı,beşiği şifonyeri vs gelsinde eve eşyalarını yıkayıp ütüleyip yerleştireyim erkenden diyorum....Uyku setine karar veremiyorum vssssss Aklımda hep yapılacaklar listesinde bunlar erken dogum olursa naparım diye korkuyorum...
Halısı alıncak avizesi alındı....Oyuncakları bile hazır...
derincim canım hadi su hafta ortasında guzel bır habere ıhtıyacımız var...
bebısım ve ben guzel haberlerının yolunu gozluyoruz..
IREM SU'nun odasi hayirli ugurlu olsun.
Ne güzel yapmisin. Bende o günleri görecekmiyim. Ben mayis sonundan önce birsey almam diyorum ne bilim. Birde benim durumumu biliyorsun bir yere gidemiyorum gidip gezemem.
Nasil yapicam ilk hamileligim insan herseye hevesleniyor.
Annem diyor sen söylersin biz esinle beraber alip getiriz diyor. Ama tabii kimse beni anlamiyor ben gezip seçmek isterdim esimle beraber.
Insallah o zaman biraz daha iyi olurumda giderim begenirim meleklerim için.
IREM SU'nun odasi hayirli ugurlu olsun.
Ne güzel yapmisin. Bende o günleri görecekmiyim. Ben mayis sonundan önce birsey almam diyorum ne bilim. Birde benim durumumu biliyorsun bir yere gidemiyorum gidip gezemem.
Nasil yapicam ilk hamileligim insan herseye hevesleniyor.
Annem diyor sen söylersin biz esinle beraber alip getiriz diyor. Ama tabii kimse beni anlamiyor ben gezip seçmek isterdim esimle beraber.
Insallah o zaman biraz daha iyi olurumda giderim begenirim meleklerim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?