Teşekkür ederim canım...Bende ilk aylarda birşeyler almadım odasını bile 6 buçuk aylıkken almış olduk...Ben kızıma ilk hediyemi 6 aylıkken aldım...İçimde hep korku vardı nedense hala dahada var ama zaman geçtikçe biraz daha aşıyorsun...
İnternet sitelerinden bile sipariş yapılabilir artık herşey kolay bitanem..Dur biraz daha bekle bakalım dert etme belki iyi olursun çıkarsın bebiş_asumanda ikizleirnin alışverişleirni kendisi yapmıştı...Belki sanada nasip olur...
adaaa
derin nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
memnuniyetle canım, sizi anneannenize götürürüm :))))))
Teşekkür ederim canım...Bende ilk aylarda birşeyler almadım odasını bile 6 buçuk aylıkken almış olduk...Ben kızıma ilk hediyemi 6 aylıkken aldım...İçimde hep korku vardı nedense hala dahada var ama zaman geçtikçe biraz daha aşıyorsun...
İnternet sitelerinden bile sipariş yapılabilir artık herşey kolay bitanem..Dur biraz daha bekle bakalım dert etme belki iyi olursun çıkarsın bebiş_asumanda ikizleirnin alışverişleirni kendisi yapmıştı...Belki sanada nasip olur...Eşin ilk den bu yana hep aldı ben kızdım ...
canım benim babasının daha transfer gününden aldığı spor ayakkabılar ne olcak peki :)))))))))) daha dün gibi hatırlıyorum onlar başucumuzda yatıyoruz dediğin zamanları :)
Anneannemi kulağa ne kadar hoş geliyor yaa. İnşallah torun sevgisini yaşabilirim onlara en çok istediğim şey bu.
Canım kendi evime gidicem transferden sonra bol bol yatmak istiyorum çünkü :)))Evde yanlız olduğum içinde kocam vicdan yapsın biraz:76:
Yumurtalarim toplandigi gün merkezim demisti mutlaka yaninizda birisi olmasi gerekiyor sizi götürmek için. Tek basiniza çikamazsiniz demislerdi zatende izin vermiyorlardi.
Birde o gün araba kullanmak yasakti.
Zaten benim merkez uzak oldugu için biz arabayla gitmistik dônüste esim kullanmisti.
Godes yumoslarin toplandigi gün ve transfer günü mutlaka seninle eve gidecek biri gerekiyor.
Adacim teklif etmis çok iyi etmis allah sagolsun düsündügü için.
Kizalr DERIN nerde bu kiz bizi çatlaticak öldÜrcek.
Canım benim unutmamışsın güzel arkadaşım benim, evet eşim ilk günden bu yana alıyor hatta galatasaray stordan lisanslı organik kıyafetler ,saten bale ayakkabıları vsssss almış daha neler neler ama ben annesi olarak ilk defa birşeyler almaya yeni başladım...Biliyormusun onlar hala başucumzuda.......
Ben korkuyorummmmmmm
Adacanım allahım inşallah sanada nasip eder....Ozaman sende bunları paylaşırsın ve bende unutmadan sana sıra sıra kalem kalem hatırlarım..
Derinin bize haber vermemesini anlayamıyorum evdeydi ama eve telefon edielcekti...Acaba acil telefon geldi hastaneyemi gitti.Offff cep telefonu yokki
canım beniiiim seninle ilgili detayları nasıl unuturum ben, hepsini o kadar büyük bir hevesle paylaştık kio patikleri giydiği günleri de görücez inşallah İrem bebişimizin...
inşallah be cicoşum, inşallah Allah bana da nasip eder, senin de unutmayacağını çok iyi biliyorum canım arkadaşım..
Derinin bize haber vermemesini anlayamıyorum evdeydi ama eve telefon edielcekti...Acaba acil telefon geldi hastaneyemi gitti.Offff cep telefonu yokki
bende anlamıyorum ve tedirgin oluyorum açıkçası
canım benim de aklıma aynısı geldi, yani doktoru mu çağırdı acaba acil olarak, ay Allah korusun. bende de ne felaket senaryoları var yaa..
:)) evinde yemek falan hazırlamak lazım önceden şekerim ilk 3 gün çok yorma kendini de sonrasında istediğini yaparsın. bunların hepsi için yardıma hazırım, gerçi mutfakta pek vakit geçirmiyorum ama elimden ne gelirse artık :))))))
bu arada ahu ne yaptı godescim, son durumu nedir, birden aklıma geldi?
haklısın tatlım yok yormam kendimi ya dışardan söylerim ben. Ahucumda bana sürekli diyor gelirim sende kalırım falan diye. Zaten bir ahu var birde sizler bilen... Ben gözümde çokda büyütmüyorum herşey hal olur.
Canım ahunun 1. tüpü olmadı sonra dondurulmuşlarla devam edecekti ama bir türlü endemetriumu 4 mm fazla kalınlaşmıyor. İlaçlar kullandı gene olmadı. Şimdi 3 ay ilaçlara devam edecek sonra tekrar kontrole gidecekti.Ama az önce konuştum doktorun yanındayım dedi.dayananmış gene doktora gitmiş ilerleme varmı diye. Çok çekti oda ya çok üzülüyorıum....
Godes tatlım bende tek gitmemeni tavsiye ederim...Yardımı vs bir kenara bırak moral olması adına yanında birisi olsun lütfen...Kendine bu kadar yüklenme canım...Eşin ne yapsınki adamda zaten üzülüyordur işi geregi sonuçta birde vicdan yaptırtma yine sana ondan fayda var....Tedaviyi 1 ay sonra yapma şansın vardı sanırım ama kısmet bu ayaymış...
sen nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun.....Kendini yorma üzme yeter....Meleğin için herşey.....
Ahununda allah yardımcısı olsun...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
haklısın tatlım yok yormam kendimi ya dışardan söylerim ben. Ahucumda bana sürekli diyor gelirim sende kalırım falan diye. Zaten bir ahu var birde sizler bilen... Ben gözümde çokda büyütmüyorum herşey hal olur.
Canım ahunun 1. tüpü olmadı sonra dondurulmuşlarla devam edecekti ama bir türlü endemetriumu 4 mm fazla kalınlaşmıyor. İlaçlar kullandı gene olmadı. Şimdi 3 ay ilaçlara devam edecek sonra tekrar kontrole gidecekti.Ama az önce konuştum doktorun yanındayım dedi.dayananmış gene doktora gitmiş ilerleme varmı diye. Çok çekti oda ya çok üzülüyorıum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?