canım ya.. ahu gerçekten zor günler geçirdi.. inşallah bir hal çaresi bulunur. neden kalınlaşmıyor ki endometrium, yani emre beyin ameliyatı öncesinde böyle bir sorun yoktu da ameliyattan sonra mı çıktı.. hay Allah ya...
e nerde bu kız
of offffffffffffffff
panik oldum vallahi
Godes önünde saygı ile eğiliorum kuzum :) Maşallah vallahi
hangi hastanede tedavi oluosun sen
canlarım ben geldim:44:12.5...cuma test tekrarı...
canım benim
florance hastanesi tatlım.
canlarım 7. gün 2.5
11.gün 7.8
13.gün 12.5
Doktorum der ki çok sağlıklı giden bir gebelik izlenimi vermiyo ama hiçbişey belli olmaz.iyi ihtimal değerlein geç yükseliyor bebek geç tutunuyor olabilir.kötü ihtimal yükselip düşmesi yani kimyasal gebelik,yahut bebeğin yanlış bir yere tutunması dış gebelik...cumada bakıcaz yine bize doğru bi fikir vermezse haftaya kan artı ultrasonla bakıcaz dedi.kafam çok karışık...
Adacim nasilsin bugun keyifler yerinde mi.
Bende bir halsizlik var bugûn uykumu aldigima ragmen sanki hiç uyumamis gibiyim basim agriyor.
Derini bekliyorum insallah güzel haberle gelir.
Devinden haber yok bu aralar pek girmiyorum site'ye. Insallah oda iyi.
derinciimm geç olsun guc olmasın ınsallh arkadaslarında dedıgı gıbı ınsallh atak yapar senı bırakmaz mınnos hayırlısı canım..
Canim hayirlisi olsun. Cuma'yi bekliyelim insallah degerin kat kat katlanir.
Ne söyleyecemi bilemiyorum. Ama diger topiclerde okudum 12 olup sonra saglikli bir gebelik olustugunuda gördÜk.
Insallah bebisin sana tutunur simsiki ve birakmaz.
hayırlısı arkadaşım yaaa
bende hazırım valla ne lazımsa yardıma istanbuldayım bende
Allah yardımcın olsun hiç kendini yalnız hissetme inşallah
canlarım 7. gün 2.5
11.gün 7.8
13.gün 12.5
Doktorum der ki çok sağlıklı giden bir gebelik izlenimi vermiyo ama hiçbişey belli olmaz.iyi ihtimal değerlein geç yükseliyor bebek geç tutunuyor olabilir.kötü ihtimal yükselip düşmesi yani kimyasal gebelik,yahut bebeğin yanlış bir yere tutunması dış gebelik...cumada bakıcaz yine bize doğru bi fikir vermezse haftaya kan artı ultrasonla bakıcaz dedi.kafam çok karışık...
canlarım 7. gün 2.5
11.gün 7.8
13.gün 12.5
canım kusuruma bakma yeni gördüm. ben iyiyim sırtımın sağındaki ağrı devam maalesef. sabah baya fazlaydı şimdi ara ara şekil değiştirmezsem hissettiriyor kendini aman Allah beterinden saklasın.
sen nasılsın, bebişler nasıl, cicoş da halsiz bugün hayırdır inşallah ya.. devini face de de görmedim bugün ama mide bulantıları oluyor biliyorsunuz belki evde dinleniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?