Geçmis olsun adacim. Bu agrilar bitmiyor havadan olmasi gerek. Burada hava çok pis sisli bir türlü insan hastaliktan dogrulmuyor.
Sende bir doktora görünsen bu agri için.
Allah daha kötür dert agri hastalik vermesin.
Biz iyiz canim ne olsun bugün bir arkadasim gelecek annemlere hamile oldugumu bilmiyor sürpriz olucak.
Devincimin kusmalari bulantilari yogun birsey yiyemiyor insallah geçer en kisa zamanda.
Adacim face'te yazilisin bende ordayim istersen özelden ismini verip seni ve deveni ekleyim böylece siz gormûs olurum insan merak ediyor kiminle konustugunu.
Tabii sen istersen canim.
bende bizim topicten devincim, godescim, melocum kayıtlı. cicoşumun facebook hesabı yok.. derincimle de bir türlü birbirmizi eklemenin yolunu bulamadık, ne o beni bulabiliyor face de ne de ben onu :)
face demısken :) adacım ay merk ettm o resmler kım???yanı nasıl sorsam bılemedm :)
benim canım benim.. bir program var yearbookyourself.com diye sitede. oraya resmini yüklüyorsun yıllara göre nasıl görüneceğini gösteriyor. çok komik :))
Kızlarr biraz titremem gerekiodum titredim ve kendime geldimmmamann yaaaa bugün 13. gün değerim 12.5 erken yapılan testlerin gerginliği sarıyor tebi ama zaten dün yapılmalıydı dimii yaaa kuzenim aradı dr oda.dedii kii doktorunun temkinli olması doğal.ama senin değerinde bişi yok.bdeğerin 1000 olsa e olacakk mühim olann kesee.onuda haftaya görmeyi denerle.bekle bişey yok.biraz daha rahatladım.değerlerin çok yükselmemeside dış gebelik ihtimalinden uzaklaştırdı beynimi:26:öyleydi kaliba öyle diilse bile artık öleee öff pöff adacan şu facede nası buluşacaz bi fikrin var mııı godeste ekliyim ordan öleee eklesen yada ben eklesem:)hayat çok zor facede nası bu kadar gizli oldum yaaaaaaa
merhaba kızlar...sabah işe gittim sonra eve geri geldim...midem çok çok kötüydü...uyudum uyandım kendime geldim sabaha göre şükür iyiyim ama hala midem kötü...ben böyle devam etcem sanırım sonuna kadar(
derincim seni merak ettim canım...inşallah güzel bir süpriz yapar bebişin ve sağlıkla kavuşursun ona canım...
kızlar ne çok kaynatmışsınız bölee nerden başlayıp nereyi okuyacağımı şaşırdım valla...umarım hepiniz iyisinizdir..adacımm,espicimm,cicoşum,godescimm,semracım,melocum hepiniz de iyisinizdir umarım...kaçırdığım bişey varsa bana yazın nolur(
devincim hoşgeldin.
tahmin ettim miden kötüdür diye aramak da istemedim. azıcık daha sabret canım 4. aydan sonra düzelmişti sana bahsettiğim arkadaşım da. demek ki sen de öyle olacaksın çok az kaldı..
ben de çok sevdiğim bir ablamdan kötü bir haber aldım, kimyasal gebelik geçiriyormuştadım kalmadı. zaten çıkıp dişçiye gidiyorum.. sırtım ağrıyor o masada nasıl durucam bakalım.. benden haberler böyle..
kendinize iyi bakın şekerler. çok öpüyorum...
Kızlarr biraz titremem gerekiodum titredim ve kendime geldimmmamann yaaaa bugün 13. gün değerim 12.5 erken yapılan testlerin gerginliği sarıyor tebi ama zaten dün yapılmalıydı dimii yaaa kuzenim aradı dr oda.dedii kii doktorunun temkinli olması doğal.ama senin değerinde bişi yok.bdeğerin 1000 olsa e olacakk mühim olann kesee.onuda haftaya görmeyi denerle.bekle bişey yok.biraz daha rahatladım.değerlerin çok yükselmemeside dış gebelik ihtimalinden uzaklaştırdı beynimi:26:öyleydi kaliba öyle diilse bile artık öleee öff pöff adacan şu facede nası buluşacaz bi fikrin var mııı godeste ekliyim ordan öleee eklesen yada ben eklesem:)hayat çok zor facede nası bu kadar gizli oldum yaaaaaaa
devincim hoşgeldin.
tahmin ettim miden kötüdür diye aramak da istemedim. azıcık daha sabret canım 4. aydan sonra düzelmişti sana bahsettiğim arkadaşım da. demek ki sen de öyle olacaksın çok az kaldı..
ben de çok sevdiğim bir ablamdan kötü bir haber aldım, kimyasal gebelik geçiriyormuştadım kalmadı. zaten çıkıp dişçiye gidiyorum.. sırtım ağrıyor o masada nasıl durucam bakalım.. benden haberler böyle..
kendinize iyi bakın şekerler. çok öpüyorum...
ah canım yaaa:26:Allah güç versin arkadaşınada...hayırlısıı...çook geçmiş ı-olsun canım benimm.geçsin artık pisss ağrılarrrrr
derıncım cnm benım.hadı bakalım artık annesın sende ınsalah..degerıne hıc kafanı takma dedıdıgın gıbı kese varsa vaar zaten
ınsallah ıyı olucak artık arkadası bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?