Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

harika olur tabi ki espiciiiim :) yalnız benim adımı yazınca çıkmıyor nedense mail adresimi göndereyim sana özelden sanıyorum burada ulu orta yazmak yasakmış nedense :))

bende bizim topicten devincim, godescim, melocum kayıtlı. cicoşumun facebook hesabı yok.. derincimle de bir türlü birbirmizi eklemenin yolunu bulamadık, ne o beni bulabiliyor face de ne de ben onu :)

Son düzenleme:
derincim üzülmek içinde erken bence.bi netleşsin artık yapacak bişey yok.nr yapalım bunları yaşamakda varmış.adım adım yaklaşacağız bizde..

bende bizim topicten devincim, godescim, melocum kayıtlı. cicoşumun facebook hesabı yok.. derincimle de bir türlü birbirmizi eklemenin yolunu bulamadık, ne o beni bulabiliyor face de ne de ben onu :)

face demısken :) adacım ay merk ettm o resmler kım???yanı nasıl sorsam bılemedm :)

Son düzenleme:
Ölesine aklıma geldi birden...........

Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

benim canım benim.. bir program var yearbookyourself.com diye sitede. oraya resmini yüklüyorsun yıllara göre nasıl görüneceğini gösteriyor. çok komik :))

hmm ya sasırdım 1996 neyse de 1954 u gorunce sen mısın dıcektım ama ne alaka dedım bende :)) gercekten ıyımıs..

Kızlarr biraz titremem gerekiodum titredim ve kendime geldimmmamann yaaaa bugün 13. gün değerim 12.5 erken yapılan testlerin gerginliği sarıyor tebi ama zaten dün yapılmalıydı dimii yaaakuzenim aradı dr oda.dedii kii doktorunun temkinli olması doğal.ama senin değerinde bişi yok.bdeğerin 1000 olsa e olacakk mühim olann kesee.onuda haftaya görmeyi denerle.bekle bişey yok.biraz daha rahatladım.değerlerin çok yükselmemeside dış gebelik ihtimalinden uzaklaştırdı beynimi:26:öyleydi kalibaöyle diilse bile artık öleeeöff pöff adacan şu facede nası buluşacaz bi fikrin var mıııgodeste ekliyim ordan öleee eklesen yada ben eklesem:)hayat çok zor facede nası bu kadar gizli oldum yaaaaaaa

süpersin canım böyle düşünmene çok sevindim. Tabiki aslında dün yapman gerekiyordu testi.

merhaba kızlar...sabah işe gittim sonra eve geri geldim...midem çok çok kötüydü...uyudum uyandım kendime geldim sabaha göre şükür iyiyim ama hala midem kötü...ben böyle devam etcem sanırım sonuna kadar (
derincim seni merak ettim canım...inşallah güzel bir süpriz yapar bebişin ve sağlıkla kavuşursun ona canım...
kızlar ne çok kaynatmışsınız bölee nerden başlayıp nereyi okuyacağımı şaşırdım valla...umarım hepiniz iyisinizdir..adacımm,espicimm,cicoşum,godescimm,semracım,melocum hepiniz de iyisinizdir umarım...kaçırdığım bişey varsa bana yazın nolur (

iyi olmana sewındım canım sımdılık pek bişey yok..ewet bayagı kaynattık :)

devincim hoşgeldin.

tahmin ettim miden kötüdür diye aramak da istemedim. azıcık daha sabret canım 4. aydan sonra düzelmişti sana bahsettiğim arkadaşım da. demek ki sen de öyle olacaksın çok az kaldı..

ben de çok sevdiğim bir ablamdan kötü bir haber aldım, kimyasal gebelik geçiriyormuş tadım kalmadı. zaten çıkıp dişçiye gidiyorum.. sırtım ağrıyor o masada nasıl durucam bakalım.. benden haberler böyle..

kendinize iyi bakın şekerler. çok öpüyorum...

ah canım yaaa:26:Allah güç versin arkadaşınada...hayırlısıı...çook geçmiş ı-olsun canım benimm.geçsin artık pisss ağrılarrrrr

derıncım cnm benım.hadı bakalım artık annesın sende ınsalah..degerıne hıc kafanı takma dedıdıgın gıbı kese varsa vaar zaten
ınsallah ıyı olucak artık arkadası bu sefer

inşallah adacımm yaaa umarım 9 ay böyle geçmez ...sanırım anneme çekmişim o da 4,5 ay benim gibiymiş... doktorumla konuştum kiloma ve kan değerlerime bakacak ona göre serum tedavisi yapabiliriz diyor...
ablan için üzüldüm canım..Allah hayırlısını versin...umarım bu dişçin dişini uyuşturmayı becerir de sen de acı çekmeden tedavini olursun canım...çok çok geçmiş olsun....

ah canım yaaa:26:Allah güç versin arkadaşınada...hayırlısıı...çook geçmiş ı-olsun canım benimm.geçsin artık pisss ağrılarrrrr

Allah razı olsun canım.. ablama çok üzüldüm gerçekten ben çok umutluydum bebeğinden, kısmet değilmiş.. kendime gelince ağrı bir çoğalıyor bir hafifliyor çok sabit durmakla ilgili sanırım...

ben çıkıyorum derincanım, inşallah cuma günü güzel haberler bizimle olsun. kocaman öptüm hepinizi..

derıncım cnm benım.hadı bakalım artık annesın sende ınsalah..degerıne hıc kafanı takma dedıdıgın gıbı kese varsa vaar zaten
ınsallah ıyı olucak artık arkadası bu sefer

elifimm yaaa nerdesiinnnnnnnnnnnnözledik ama yyaaaaaaa(bakalımmm tatlışım ya artık ne yazılduıysa ooosizde ne var ne yok söle bakim yaaaaaaa

devıncım cnm cok sukur Alahıma su son zamanlarım ıyıydı ama kasık agrılarım cok sıddetlı oluyo, yuruyemıyorum oturup kalkamıyorum agrıdan ama olsun tabı ben razıyım bunlara..bızım cınsıyetımız kız dun ıtıbarıyle ksınlestı dıyebılırım detaylı usg den sonra....yolu yarıladık sayılır bakalım hayırlısı..Rabbim cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip eder bebeciklerimize.
senin zor geçiyo anladığım kadarıylaa..biraz daha dayan devincim iikinci üç ay cok rahat dıyolar.. benım ıcın bıraz zor baslamıstı kanama falan ama..kıloyuda cok dert etmeben sımdıden 6 kılo aldım(

derıncım cnm bnm..aklım hep sendeydı vallahı..bugun ozelıkle dua ettım sana. bak gırmıyorum gıbı cok ama oyle kopmusda degılım sızlerden hepınız dualarımda ve aklımdasınız..ınsalah ben umutluyum cnm yaa. Rabbım yuzunu guldursun arkadasım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…