Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

İNANMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIYOOOOOOOOOORUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMayyy delirdimm sevinçden yaaaaaaaaaaaaamaşallahh ğrensesiimeee ya maşallaaahhhhhhhhayyy elif ya bu ne güsel bi haberdiirr böle yaaaaacanım hep aklımız sende hulada çoktandır gelmio hep dualarımdasınızzzçok harikaa yaaaelifim 13. gün 12.5 değerim ne olacağını bilmiorum ama sabırla bekliorummm:)ay çok sevindiimm yaaaaaaa gözlerim dolduu ne mücadeele ettinizii siz prenseslee ne kaıntılar kanamalarr vallahi gözlerim dolduu Rabbimm sağlıklaaaa kucağına almayıda nasip etsinnnn çok mutluyum şu annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benimm bebişin de sen de iyi ol da ağrılar olacak bir şekilde...ben de kusuyorum reflüm var bişey yiyemiyorum...bazen çok kötü hissediyorum kendimi ama sonra bebişim sağlıkla gelsin de diyorum...bu arada topiğimizde kızlar baya çokk benimki de kız olacakmış...espicim den de pazartesi gelecek haber..bakalım onun ikizleri ne olacak...
derincik hepimizin dualarında...umarım bebişi annesine sımsıkı tutunur ve bırakmaz...8 ay sonra da sağlıkla gelir inşallah...

evet derıncım ya gercekten oyle Allah koruyunca koruyor ıste..dedıgın gıbı cok aksılıkler atlattık. ınsallah Rabbım bundan sonrasını kolay eder..
devınıın dedıgı gıbı kız cok oldu artık topıkte senınkı de ınsallah erkektır..sole bıde oglusumuz olsun ya
ama herseyden onemlısı sımsıkı tutunur ınsallah annesıne..ve degerınde super bı sekılde artar...
sen yine de
dıkkat et kendıne cok hareketlı olma sakın.bıde ananas ye bol bol her gun yarım ye..bana ıyı gelıo gıbı gelıodu..ne bılım belkıde psıkolojıktır ama ole bıle olsa fada yanı sonucta...

inşallah devincim..inşallah derincimde katılır aramıza hayırlısıyla..
benımde ılk 3 ayım sarılıkla bogusmakla gectı bılıyosun..hıcbısey yıyemedım..kusmadım ama yıemıyodum mıdem safra doluydu..halsızlık vs de cabasıydı.. ama gecıyo devıncım ya ınsallah bak senınde oyle olcak bole bıcakla kesılırmıscesıne kesılcek sıkayetlerın..bebısın ıcınde endıse etme..o alıyodur zaten senden alacagını..ama tabı senınde ıyı olman onemlı..
Rabbım senı de prensesını de korusun

aminnn elifcimm...buradaki herkesin anne olmasını o kadar çok istiyorumki..rasgele bir sayfayı okuyum dedim...5 kasımda derinin bir yazısı çekti hemen dikkatimi...aşağıda kopyaladım ...ben buradaki herkesin yamulmuş avcılar olmasını istiyorum :))

amann hulacannn heheheh:)))seni yaramaz anne seni.çok canın çekiosa bir kaçtane nar tanesi at azına ))işallah hulacanım efet yaramazlıklarını konuşacağız işallahhh hatta topicimizin devamını bile açarıs demi adacan yıldız avcılarının yıldızlarını yakaladıktan sonraki halleri diyee:))profilimizde ki fotolar saç baş dağılmışşş bitmişş yamulmuş avcılarrrahahahahah:))))bu günleri hatırlayıpp vayyy be diyeceğiz işaaallaahhhhh

özlemcimmm nerelerdesin sen??? bebişin nasıl? sen nasılsın?? hala hastanedemisin eve geçtinmi???
hastanedeyız canım doguma kadar burdayız....balım cok ıyı teyzesı rabbıme sukur...ben bıraz sıkıldım ıkıbucuk aydır burdayım nerdeyse bırazdahasabır ıns....

devinn...gözlerim dolduuokuyunca ya...az kaldı hepimizin bu hayale kavuşmasına dimi...inşalllaahhh

selam kızlar nasılsınız.....

özlemciiimmm hoşgeldiinnnncanım nasılsınızzzz prensess naıllldualarımızdasın hepp gözlerimiz yollardaaaaben şu an 13. gün 12.5 değerle karmaşık duygular içindeyimdualarım hep seninle ve meleğinlee

hastanedeyız canım doguma kadar burdayız....balım cok ıyı teyzesı rabbıme sukur...ben bıraz sıkıldım ıkıbucuk aydır burdayım nerdeyse bırazdahasabır ıns....

olsun özlemcim yaaa...bebeğini kucağına al da yat biraz daha nolacak??? kolay bulmadın onu...o sana sımsıkı tutundu sen de ona...yatmak evinden uzakta olmak elbette yorar insanı ama mükafatın bir prenses olunca değer herşeye...bizi habersiz bırakma uğra arada sırada....öpüyorum kocaman...

derincimmm ben de çok etkilendim sen yazmışsın...ve paylaşmak istedim sizinle...tek dileğim hepimizin anne olması bu mutluluğu hepimizin yaşaması...Allahım hepimize hayırlısını versin canım...

hosbuldum derıncıgım....sukur ıyıyız..allah razı olsun hepınızdende...
hayırlısı olsun ıns ben burda sonradan degerı yukselen cok duyuyorum ıns senınde oyle olur tatlım moralını yuksek tut lutfen rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıns...

hepınızı kocaman opuyorum...kendınıze cok ıyı bakın...
fırsat buldukca ugrarım ben....

hepınızı kocaman opuyorum...kendınıze cok ıyı bakın...
fırsat buldukca ugrarım ben....

canım benim yaaaRabbimmm sabrının mükafatını versin hayatımmSen o kadar güçlüsün kii meleğinde tabihep dualarımız seninle habersizz koyma biziii

derincimmm benim işkence saatim başlıyor ( yemek yemeliyim...öpüyorum seni kocaman...ve bebişin seninle olsun seninle kalmaya devam etsin diye bol bol dua ediyorum tatlım...iyi bak kendine ....

derincimmm benim işkence saatim başlıyor ( yemek yemeliyim...öpüyorum seni kocaman...ve bebişin seninle olsun seninle kalmaya devam etsin diye bol bol dua ediyorum tatlım...iyi bak kendine ....

oyyy canımm yaaa kıyamaammmsaolasın canım benimm prensesde dua etsiinnnnnn

özlemcimmm ne olacak kızımızın adı??? cicoş irem su koyacakmış...
fılızcıgım adını DENİZ koyacagız ıns denız gıbı bereketlı,engın,zengın olsun yanındakı herkese huzur mutluluk versın ıns...rabbım guzel kızımın karsına allahdan korkan ınsanlar cıkarsın...onu cumlemızın cocuguyla butun kotuluklerden korusun rabbım hayırlı guzel omurler nasıp etsın ıns...adıyla hayırlı huzurlu mutlu bır hayat yasasın...
o gulsun dunya gulsun ıns....bende rabbıme sukredeyım....

Ozummm tatlimmm senden haber alabildigimiz icin cok mutlu oldum... Deniz ismi cok guzel.. yazdiklarinda cok guzel.. Allah Bebegine uzun omurler versin, bahti acik olsun... insallah bizlerinde olacak... bizlerde insallah bu duygulari yasayacagiz... Allah`a emanet olun..

sagol canım benım ıns hepınızde yasayacaksınız bu guzel duyguları....
denızım bızım mucızemız olacak rabbımın ıznıyle cok emek verdım cok sabrettım halada edıyorum guzel allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns...
hıcbırzaman umıdınızı kaybetmeyın ınan cok zor gunler gecırdım sıze hepsını yazmadım halasıkıntılarım oluyo ama hıc umıdımı kybetmedım hıc kotu dusunmedım...
ben ınanıyorum kı butun arkadaslarım sırası gelınce bu duygular yasayacak RABBIM COK BUYUK...
dualarımdasınız...dogumda hepınız ıcın dua edecegım tek tek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…