devıncım cnm cok sukur Alahıma su son zamanlarım ıyıydı ama kasık agrılarım cok sıddetlı oluyo, yuruyemıyorum oturup kalkamıyorum agrıdan ama olsun tabı ben razıyım bunlara..bızım cınsıyetımız kız dun ıtıbarıyle ksınlestı dıyebılırım detaylı usg den sonra....yolu yarıladık sayılır bakalım hayırlısı..Rabbim cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip eder bebeciklerimize.
senin zor geçiyo anladığım kadarıylaa..biraz daha dayan devincim iikinci üç ay cok rahat dıyolar.. benım ıcın bıraz zor baslamıstı kanama falan ama..kıloyuda cok dert etmeben sımdıden 6 kılo aldım(
derıncım cnm bnm..aklım hep sendeydı vallahı..bugun ozelıkle dua ettım sana. bak gırmıyorum gıbı cok ama oyle kopmusda degılım sızlerden hepınız dualarımda ve aklımdasınız..ınsalah ben umutluyum cnm yaa. Rabbım yuzunu guldursun arkadasım..
devıncım cnm cok sukur Alahıma su son zamanlarım ıyıydı ama kasık agrılarım cok sıddetlı oluyo, yuruyemıyorum oturup kalkamıyorum agrıdan ama olsun tabı ben razıyım bunlara..bızım cınsıyetımız kız dun ıtıbarıyle ksınlestı dıyebılırım detaylı usg den sonra....yolu yarıladık sayılır bakalım hayırlısı..Rabbim cümlemize sağlıkla kavuşmayı nasip eder bebeciklerimize.
senin zor geçiyo anladığım kadarıylaa..biraz daha dayan devincim iikinci üç ay cok rahat dıyolar.. benım ıcın bıraz zor baslamıstı kanama falan ama..kıloyuda cok dert etmeben sımdıden 6 kılo aldım(
derıncım cnm bnm..aklım hep sendeydı vallahı..bugun ozelıkle dua ettım sana. bak gırmıyorum gıbı cok ama oyle kopmusda degılım sızlerden hepınız dualarımda ve aklımdasınız..ınsalah ben umutluyum cnm yaa. Rabbım yuzunu guldursun arkadasım..
İNANMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIYOOOOOOOOOORUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMayyy delirdimm sevinçden yaaaaaaaaaaaaa maşallahh ğrensesiimeee ya maşallaaahhhhhhhh ayyy elif ya bu ne güsel bi haberdiirr böle yaaaaa canım hep aklımız sende hulada çoktandır gelmio hep dualarımdasınızzz çok harikaa yaaa elifim 13. gün 12.5 değerim ne olacağını bilmiorum ama sabırla bekliorummm:)ay çok sevindiimm yaaaaaaa gözlerim dolduu ne mücadeele ettinizii siz prenseslee ne kaıntılar kanamalarr vallahi gözlerim dolduu Rabbimm sağlıklaaaa kucağına almayıda nasip etsinnnn çok mutluyum şu annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benimm bebişin de sen de iyi ol da ağrılar olacak bir şekilde...ben de kusuyorum reflüm var bişey yiyemiyorum...bazen çok kötü hissediyorum kendimi ama sonra bebişim sağlıkla gelsin de diyorum...bu arada topiğimizde kızlar baya çokk benimki de kız olacakmış...espicim den de pazartesi gelecek haber..bakalım onun ikizleri ne olacak...
derincik hepimizin dualarında...umarım bebişi annesine sımsıkı tutunur ve bırakmaz...8 ay sonra da sağlıkla gelir inşallah...
inşallah devincim..inşallah derincimde katılır aramıza hayırlısıyla..
benımde ılk 3 ayım sarılıkla bogusmakla gectı bılıyosun..hıcbısey yıyemedım..kusmadım ama yıemıyodum mıdem safra doluydu..halsızlık vs de cabasıydı.. ama gecıyo devıncım ya ınsallah bak senınde oyle olcak bole bıcakla kesılırmıscesıne kesılcek sıkayetlerın..bebısın ıcınde endıse etme..o alıyodur zaten senden alacagını..ama tabı senınde ıyı olman onemlı..
Rabbım senı de prensesını de korusun
selam kızlar nasılsınız.....
hastanedeyız canım doguma kadar burdayız....balım cok ıyı teyzesı rabbıme sukur...ben bıraz sıkıldım ıkıbucuk aydır burdayım nerdeyse bırazdahasabır ıns....özlemcimmm nerelerdesin sen??? bebişin nasıl? sen nasılsın?? hala hastanedemisin eve geçtinmi???
aminnn elifcimm...buradaki herkesin anne olmasını o kadar çok istiyorumki..rasgele bir sayfayı okuyum dedim...5 kasımda derinin bir yazısı çekti hemen dikkatimi...aşağıda kopyaladım ...ben buradaki herkesin yamulmuş avcılar olmasını istiyorum :))
amann hulacannn heheheh:)))seni yaramaz anne seni.çok canın çekiosa bir kaçtane nar tanesi at azına))işallah hulacanım efet yaramazlıklarını konuşacağız işallahhh hatta topicimizin devamını bile açarıs demi adacan yıldız avcılarının yıldızlarını yakaladıktan sonraki halleri diyee:))profilimizde ki fotolar saç baş dağılmışşş bitmişş yamulmuş avcılarrrahahahahah:))))bu günleri hatırlayıpp vayyy be diyeceğiz işaaallaahhhhh
selam kızlar nasılsınız.....
hastanedeyız canım doguma kadar burdayız....balım cok ıyı teyzesı rabbıme sukur...ben bıraz sıkıldım ıkıbucuk aydır burdayım nerdeyse bırazdahasabır ıns....
devinn...gözlerim dolduuokuyunca ya...az kaldı hepimizin bu hayale kavuşmasına dimi...inşalllaahhh
özlemciiimmm hoşgeldiinnnncanım nasılsınızzzz prensess naılll dualarımızdasın hepp gözlerimiz yollardaaaa ben şu an 13. gün 12.5 değerle karmaşık duygular içindeyim dualarım hep seninle ve meleğinlee
hosbuldum derıncıgım....sukur ıyıyız..allah razı olsun hepınızdende...
devinn...gözlerim dolduuokuyunca ya...az kaldı hepimizin bu hayale kavuşmasına dimi...inşalllaahhh
özlemciiimmm hoşgeldiinnnncanım nasılsınızzzz prensess naılll dualarımızdasın hepp gözlerimiz yollardaaaa ben şu an 13. gün 12.5 değerle karmaşık duygular içindeyim dualarım hep seninle ve meleğinlee
hepınızı kocaman opuyorum...kendınıze cok ıyı bakın...
fırsat buldukca ugrarım ben....
derincimmm benim işkence saatim başlıyor( yemek yemeliyim...öpüyorum seni kocaman...ve bebişin seninle olsun seninle kalmaya devam etsin diye bol bol dua ediyorum tatlım...iyi bak kendine ....
fılızcıgım adını DENİZ koyacagız ıns denız gıbı bereketlı,engın,zengın olsun yanındakı herkese huzur mutluluk versın ıns...rabbım guzel kızımın karsına allahdan korkan ınsanlar cıkarsın...onu cumlemızın cocuguyla butun kotuluklerden korusun rabbım hayırlı guzel omurler nasıp etsın ıns...adıyla hayırlı huzurlu mutlu bır hayat yasasın...özlemcimmm ne olacak kızımızın adı??? cicoş irem su koyacakmış...
fılızcıgım adını DENİZ koyacagız ıns denız gıbı bereketlı,engın,zengın olsun yanındakı herkese huzur mutluluk versın ıns...rabbım guzel kızımın karsına allahdan korkan ınsanlar cıkarsın...onu cumlemızın cocuguyla butun kotuluklerden korusun rabbım hayırlı guzel omurler nasıp etsın ıns...adıyla hayırlı huzurlu mutlu bır hayat yasasın...
o gulsun dunya gulsun ıns....bende rabbıme sukredeyım....
sagol canım benım ıns hepınızde yasayacaksınız bu guzel duyguları....Ozummm tatlimmm senden haber alabildigimiz icin cok mutlu oldum... Deniz ismi cok guzel.. yazdiklarinda cok guzel.. Allah Bebegine uzun omurler versin, bahti acik olsun... insallah bizlerinde olacak... bizlerde insallah bu duygulari yasayacagiz... Allah`a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?