canlarım dişçiden geldim çok şükür çok uyuşamasam da eli hafif bir hekim çıkmış karşıma, şu an iyiyim azıcık sızlama dışında. kanal tedavimin büyük kısmı bitti gibi haftaya gerçek dolgusu yapılacak..
tek tek yazmıyorum bunu çünkü hepinize hitaben olacak, sizleri çok seviyorum.. bu kadar iyi niyetli, iyi yürekli, yüce gönüllü insanı bir arada bulmak o kadar zor ki.. devincanın duası, içtenliği gözlerimi doldurdu, elifciğiminki de öyle.. öz zaten her zaman bizim için duacı biz de onun için, derincanın yazdıkları içimi ısıttı.. iyi ki varsınız hepiniz, iyi ki buldum sizi varolun !!
canlarım dişçiden geldim çok şükür çok uyuşamasam da eli hafif bir hekim çıkmış karşıma, şu an iyiyim azıcık sızlama dışında. kanal tedavimin büyük kısmı bitti gibi haftaya gerçek dolgusu yapılacak..
tek tek yazmıyorum bunu çünkü hepinize hitaben olacak, sizleri çok seviyorum.. bu kadar iyi niyetli, iyi yürekli, yüce gönüllü insanı bir arada bulmak o kadar zor ki.. devincanın duası, içtenliği gözlerimi doldurdu, elifciğiminki de öyle.. öz zaten her zaman bizim için duacı biz de onun için, derincanın yazdıkları içimi ısıttı.. iyi ki varsınız hepiniz, iyi ki buldum sizi varolun !!
Kimsecikler yok yaa canim cok sikiliyor. Tabi kimse benim gibi basi bos degilki herkezin kocasi yaninda tabi. Benim ne bebegim var nede kocam offff offf. :2:
günaydın kızlar.
devincim 17 sinde kan vereceğim bi aksilik olmazsa tabi.
fılızcıgım adını DENİZ koyacagız ıns denız gıbı bereketlı,engın,zengın olsun yanındakı herkese huzur mutluluk versın ıns...rabbım guzel kızımın karsına allahdan korkan ınsanlar cıkarsın...onu cumlemızın cocuguyla butun kotuluklerden korusun rabbım hayırlı guzel omurler nasıp etsın ıns...adıyla hayırlı huzurlu mutlu bır hayat yasasın...
o gulsun dunya gulsun ıns....bende rabbıme sukredeyım....
derıncıgım allah razı olsun n guzel dualar oyle....AMIIIIIIIIIN INSSSS rabbım ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın ıns....Deniz kızımız...Rabbim annesinin sabrının mükafatını tez vakitte versin.Günler su olsun aksın inşallahhhh minik denizin annesinin kollarına huzurla uyuyyacağı günler hemencik gelsinAdı gibi enginn olsun.su gibi duru ve şifalı olsun...Rabbim hayırlı uzun ömür versinn annneciğiyle babasıylaa
kusum gunaydın sanada kocaman....
sagol canım ıns ısteyen herkesle beraber alalım kucagımıza kelebeklerımızı....
günaydın cicoşuuuum topicimizin uğuru hoşgeldiiiniiiiiiz
diş ağrım yoktu be cicoşum ama nasıl olsa yaptırmadıkça o ağrı geri gelecek diye korkumu yenip gittim doktora. gerçi korku dediğim uyuşamama korkusu. adamcağız da sen gerçekten çok metanetliymişsin, böyle çıt çıkarmadan durmak çok zordur şu durumda dedi bana ama o anda tüm vücudum kasılmaktan kaskatıydı :)) neyse kanal tedavisinin zor kısmı geçti sanırım, bir dahaki randevumuz haftaya cuma. sonrakilerin arası kısalacak sanırım çünkü mart ortasına kadar bitirmesini rica ettim. zaten çekimler birer günlük iş. bu arada yine antibiotik kullanıyorum. neredeyse her ay 1 kutu içiyorum arkadaşlar bu aralar. yok kürtaj iç, yok tedaviye başlamadan dişin geçsin diye iç.. diş çekiminden sonra da verir sanırım artık o da son olur diye düşünüyorum :)))))) aaaa bir de opudan sonra veriyorlardıbu yaşıma kadar çok içmemiştim şimdi acısını çıkarıyorum yani :))))))
şekercim çok sagol...hep dualarımdasın biliyorsun...Rabbim sag salim denizinle birlikte hastaneden çıkmayı nasip eylesin....Deniz hanımı en son ne zaman gördün naısl olmuş tosuncuk :))) Allahım isteyen herkese nasip etsin....
Amanda aman ne ugur ne ugur burdaki isteyen herkes hamiş olsa o zaman diyeceğim topiğin önü açıldıCanım aferin sana helal olsun.....Bebekten önce halletmen iyi olmuş....Ha gayret dedin güç geldi sanırım....Bak meleğin için şimdiden fedakarlıga başladın....Tedavi süresince yaşadıklarından sonra dişci sana vız gelir be canım arkadaşım......Kullan bakalım antibiyotikleri onlarında vakitleri azaldı...hamişken istesende kullanamayacaksınki :)) Grip vs olunca Dr verse bile içmek istemeyeceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?