Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canlarım dişçiden geldim çok şükür çok uyuşamasam da eli hafif bir hekim çıkmış karşıma, şu an iyiyim azıcık sızlama dışında. kanal tedavimin büyük kısmı bitti gibi haftaya gerçek dolgusu yapılacak..

tek tek yazmıyorum bunu çünkü hepinize hitaben olacak, sizleri çok seviyorum.. bu kadar iyi niyetli, iyi yürekli, yüce gönüllü insanı bir arada bulmak o kadar zor ki.. devincanın duası, içtenliği gözlerimi doldurdu, elifciğiminki de öyle.. öz zaten her zaman bizim için duacı biz de onun için, derincanın yazdıkları içimi ısıttı.. iyi ki varsınız hepiniz, iyi ki buldum sizi varolun !!

Cok gecmis olsun tatlim zor kismi atlattin.Bende cok korkarim disciden kac zamandir dislerimi yaptiracagim korkudan bir turlu gidemiyorum. Simdide hamile kalim dogurim oyle gidim diyorum :)))))

Kimsecikler yok yaa canim cok sikiliyor. Tabi kimse benim gibi basi bos degilki herkezin kocasi yaninda tabi. Benim ne bebegim var nede kocam offff offf. :2:

günaydın kızlar...hepinize çok çok güzel geçecek bir gün diliyorum...

adacımmm çok geçmiş olsun tatlım...hemencecik geçsin diş ağrın...ayrıca kendim için ne istiyorsam inanki senin için ,sizler için de istiyorum...hemen hemen ortak dertlere sahibiz...hepimizin özlemi bir bebek...o yüzden birbirimizi en iyi biz anlarız...ne annem ne kardeşim ne en yakın arkadaşım anladı neler hissettiğimi...ama siz en başından beri beni anladınız ve destek oldunuz...çokk teşekkür ediyorum hepinize...veee sizleri çok seviyorum...en büyük dileğim hepimizin anne olması....kocamannnn öptüm seniii......

Kimsecikler yok yaa canim cok sikiliyor. Tabi kimse benim gibi basi bos degilki herkezin kocasi yaninda tabi. Benim ne bebegim var nede kocam offff offf. :2:

godescimmm az kaldı canım...kısa bir süre sonra hem kocana hem de bebeğine kavuşacaksın...üzme tatlı canını...bir kocaman öpücük te sana....

günaydın kızlar.
devincim 17 sinde kan vereceğim bi aksilik olmazsa tabi.

günaydın kızlar.
devincim 17 sinde kan vereceğim bi aksilik olmazsa tabi.

ooo 17 si büyük gün demekki...inşallah bebişine kavuşursun semracım..nasılsın şimdi?? var mı bir belirti?? soruyorum ama bende hiçbir belirti yoktu...onu da bil :)) benim de kontrolüm var o gün...

Deniz kızımız...Rabbim annesinin sabrının mükafatını tez vakitte versin.Günler su olsun aksın inşallahhhh minik denizin annesinin kollarına huzurla uyuyyacağı günler hemencik gelsinAdı gibi enginn olsun.su gibi duru ve şifalı olsun...Rabbim hayırlı uzun ömür versinn annneciğiyle babasıylaa

geçmiş olsunn adacımmmmmdiş fenadır fenaa halletmen iyi olacak bakiyi ki vesile oldun bizee asıllll

ooy oyy canlarııııım, ne güzel sevgi yumağı olarak başlamış günümüz, hep böyle devam etsin inşallah..

semracım 17'sinde bomba gibi bir haber bekliyoruz senden.

devinim, derinim sizlerden naber bakalım..

Herkese günaydınlar,oh epeycene kaynatmışsınız dün :))
Bende kendimi iyi hissetmedim akşam üzeri 17:00 ye dogru çıktım canlarım......

Adacanım çok ama çok geçmiş olsun kuşum....İnşallah sonunda bu diş agrısından kurtulursun güzelim....Nedir senin bu dişten çektiğin....Bebişten önce hallet :)

Özüm canım benim denizimzi iyi demekki çok sevindim...Rabbim sabırlar versin...Hayırlısı ile kızçeni kucagına alabilmeyi nasip eylesin..

Semracım 17 şubata az kalmış güzel haber vereceksin allahın izniyle inşallah...

Elif hoşgeldin canım....Kızın olacakmış çok sevindim.....Allah saglıklı bir şekilde kucagına alabilmeyi nasip eylesin...

Godes canikom gece gece efkarmı bastı seni :))) Az kaldı sende aşacaksın bugünleri...Işıklı günler yakın....

Devincikkk = mide bulantısı haklısın kızlar anneye çekebiliyormuş....Ben şanslı çıktım annem 9 ay çekmiş ve yatmış çok korkmuş öle olurum diye....Sabret güzelim inanki 4.aydan sonra rahat edeceksin...Kızçelerimzi için deger :)) Benim bu ay başladı bulantılaırm...haberin olsun
...

Derinnn tatlışkom bugün biraz daha iyisindir umarım.....Cuma günü inş netleşir....Herşey gönlünce olsun..Bu karışıklıktan kurtulman dileğiyle....
Imojede ugramış oh ne güzel olmuş yahu herkesler iyi

derıncıgım allah razı olsun n guzel dualar oyle....AMIIIIIIIIIN INSSSS rabbım ısteyen dıleyen herkese nasıp etsın ıns....

günaydın cicoşuuuum topicimizin uğuru hoşgeldiiiniiiiiiz

diş ağrım yoktu be cicoşum ama nasıl olsa yaptırmadıkça o ağrı geri gelecek diye korkumu yenip gittim doktora. gerçi korku dediğim uyuşamama korkusu. adamcağız da sen gerçekten çok metanetliymişsin, böyle çıt çıkarmadan durmak çok zordur şu durumda dedi bana ama o anda tüm vücudum kasılmaktan kaskatıydı :)) neyse kanal tedavisinin zor kısmı geçti sanırım, bir dahaki randevumuz haftaya cuma. sonrakilerin arası kısalacak sanırım çünkü mart ortasına kadar bitirmesini rica ettim. zaten çekimler birer günlük iş. bu arada yine antibiotik kullanıyorum. neredeyse her ay 1 kutu içiyorum arkadaşlar bu aralar. yok kürtaj iç, yok tedaviye başlamadan dişin geçsin diye iç.. diş çekiminden sonra da verir sanırım artık o da son olur diye düşünüyorum :)))))) aaaa bir de opudan sonra veriyorlardı bu yaşıma kadar çok içmemiştim şimdi acısını çıkarıyorum yani :))))))

kusum gunaydın sanada kocaman....
sagol canım ıns ısteyen herkesle beraber alalım kucagımıza kelebeklerımızı....

özüüüüüm seni burda görmek ne güzel...

geçen gün ceyda düvencinin haberini okuyordum, hastanedeymiş ve doğuma kadar da orada kalacakmış.. aklıma düştün sen.. dedim arkadaşım da aynı durumda. Rabbim bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun. inşallah Deniz'ini sağlıkla alacaksın kucağına, çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır canım..

kusum gunaydın sanada kocaman....
sagol canım ıns ısteyen herkesle beraber alalım kucagımıza kelebeklerımızı....

şekercim çok sagol...hep dualarımdasın biliyorsun...Rabbim sag salim denizinle birlikte hastaneden çıkmayı nasip eylesin....Deniz hanımı en son ne zaman gördün naısl olmuş tosuncuk :))) Allahım isteyen herkese nasip etsin....

Amanda aman ne ugur ne ugur burdaki isteyen herkes hamiş olsa o zaman diyeceğim topiğin önü açıldıCanım aferin sana helal olsun.....Bebekten önce halletmen iyi olmuş....Ha gayret dedin güç geldi sanırım....Bak meleğin için şimdiden fedakarlıga başladın....Tedavi süresince yaşadıklarından sonra dişci sana vız gelir be canım arkadaşım......Kullan bakalım antibiyotikleri onlarında vakitleri azaldı...hamişken istesende kullanamayacaksınki :)) Grip vs olunca Dr verse bile içmek istemeyeceksin....

:) uğur tabi Allah Allah öylesin diyorsam öylesin :)))

valla canım öyle de böyle de sonuç dişçi olacaktı bari daha fazla gecikmeden olsun dedim çünkü zaten yeterince gecikmiştim. bana kalırsa ben en büyük fedakarlığımı sigarayı pat diye bırakarak yaptım bebek düşünmeye başladığım anda bıraktım. aslında bu bebeğimin henüz gelmeden bana yaptığı en büyük iyilik desek daha doğru olur değil mi canikom...

adacım,cicoşum, derincimm, özlemcimm günaydın hepinize....cicoş ne diyosun sen???daha ne mide bulantısı bu ayda...düşüp bayılırım valla... :)))

selam canlarım;

uzun zamandır uğrayamıyorum ama aklım sizlerde hep. Herşey yolunda herkes iyidir umarım

Günaydin canlar. Nasilsiniz biz iyiz uykumuzu aldik.

Adacim geçmis olsun, insallah en kisa zamanda halledersin disini agrisiz.

Cicim siz nasilsiniz prenses'le beraber.

Devincim korkma canim insallah bir aya kadar geçer bulantilarin.
Benim annemde hiç olmadi 5 kardesiz hiç kusma falan olmadi ablamdada olmadi sükür ki bendede olmadi ben giderdim :))))))))))

Derin canim nasilsin bugün hayirlisiyla yarin sonucuna alalimda halaya tutusalim.

Semramus sanada az kalmis sonucu almak için insallah güzel olur.

Özlem iyi olmaniza sevindim. Insallah saglikli kucagina alirsin prensesi.
Deniz kizimiz isimle beraber yasasin.

Elif seninde prenses olacakmis. Bir benimki henüz belli degil. Hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…