Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

selam canlarım;

uzun zamandır uğrayamıyorum ama aklım sizlerde hep. Herşey yolunda herkes iyidir umarım

cnım nerdesin sen ama yaaaayy çok ösledikk seni yaaaaaaaaaaanasılsıın oğluşşş nasıı bakimm yaaaaaaaaaaa

ooohh uykucu prensesimiiizzz gelmişşşşşşşgünaydın canımcımiyiyim çok şüküraynen dinlenmeye yatmaya devam ben elimden geleni yapayımda:26:kanamam dan sonra akıntılarda azaldııaz az fiille kahvelik geliodu o da yok gibii şimdilerdeHakkımda hayırlısı diyorum ne yapayımmmbüyk buluşmayaaa son 4 günnnnayyy meraktan ölecem işallahhh belli olur cinsiyetleriiii yaaaaaaaa

çok iyiyiz derincim oğluşumla , hızla büyümeye başladık. Seninde transferin olmuş canım umarım mutlu haberleri alırız senden de ,
topikte kızlar çoğaldı benim erkek tek galiba

selam canlarım;

uzun zamandır uğrayamıyorum ama aklım sizlerde hep. Herşey yolunda herkes iyidir umarım

hoşgeldin hulacımm..iyi olmana sevindim...ama arasıra uğra yaaa...böyle habersiz bırakma bizi...

uykucu espii hoşgeldin sen de...hadi bakalım pazartesi öğrenicez inşallah...Allahım hayırlısını versin...

adacım,cicoşum, derincimm, özlemcimm günaydın hepinize....cicoş ne diyosun sen???daha ne mide bulantısı bu ayda...düşüp bayılırım valla... :)))

Sağolasın kuşum......Canım çıkarmıyorum ama bulantım oluyor ara ara..Son aylarda olabilirmiş ama ((

Bencede çok büyük fedakarlık yaptın kuşum ben dogumdan sonra içermiyim diye düşünüyorum vallahi zor iş bırakmak cnaı çekiyor insanın..
Bebeğinde sana çok büyük iyi yapmış aslında bak gelmeden neler yapıyor sıpacıkk:
76:

çok iyiyiz derincim oğluşumla , hızla büyümeye başladık. Seninde transferin olmuş canım umarım mutlu haberleri alırız senden de ,
topikte kızlar çoğaldı benim erkek tek galiba

ah canımmbenim işim biras karışık13. gün değerim 12.5 7. günden beri test yapılıor...az katlanıyo cuma yine test tekrarı sabırla bekliyorum

selam canlarım;

Hoşgeldin topimizin erkek annesi..
O kadar çiçeğin arasında senin ogluşun böcek :))
Herşey güzel gidiyormuş sevindim hulacım...Güzel zamanlarındasın keyfini çıkart...

Hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz işte herşey yolunda...Sizde iyisiz oh...Melekleri sev bizim için...

Valla canım hep ne oluyorsa gece oluyor zaten. Tek başıma buz gibi yatağa girince tokat gibi çarpıyor yalnızlığım. Hepsi geçecek seninde dediğin gibi ışıklı günler çok yakın...

Valla canım hep ne oluyorsa gece oluyor zaten. Tek başıma buz gibi yatağa girince tokat gibi çarpıyor yalnızlığım. Hepsi geçecek seninde dediğin gibi ışıklı günler çok yakın...

ayy kıyamam sana canım benim yaaahayatım ne derler klişe ama en karanlık an şafak sökmeden önceki andır

ayy kıyamam sana canım benim yaaahayatım ne derler klişe ama en karanlık an şafak sökmeden önceki andır

canım benim arada öyle efkarlar normaldir atlatırım hepsini allahın izniyle şimdi iyiyim çok şükür. Benim kocamda bebeğimde aynı anda gelecek ben buna inanıyorum. Rabbim beni en iyi şekilde mükafatlandıracaktır canı gönülden inanıyorum tatlım.

ooohh uykucu prensesimiiizzz gelmişşşşşşşgünaydın canımcımiyiyim çok şüküraynen dinlenmeye yatmaya devam ben elimden geleni yapayımda:26:kanamam dan sonra akıntılarda azaldııaz az fiille kahvelik geliodu o da yok gibii şimdilerdeHakkımda hayırlısı diyorum ne yapayımmmbüyk buluşmayaaa son 4 günnnnayyy meraktan ölecem işallahhh belli olur cinsiyetleriiii yaaaaaaaa[/QUOTE]

Iyi yapiyorsun canim sen rahatina bak iyice dinlen dedigin gibi sen ellinden geldigini yapiyorsun gerisi allah'in dedigi olur. Kanamanin durduguna sevindim kahverengine dönüstüyse hiç korkma.
Doktor bana öyle demisti kandan sonra kahverengi lekelenme olursa hiç korkma.
Bakalim canim pazartesi benimkiler gösterirler mi kendilerini.

sağol canım iyiyiz şükür sadece işler fazla yoğun , karnım burnuma doğru yol almaya başladı , darısı herkese

Amin canim. Iyi olmaniza sevindim hep iyi olun. Masallah göbisin büyüyor.
Oglunun ismi belli oldu mu ? Bu aralar isimlerden hep bahsediyoruz.

uykucu espii hoşgeldin sen de...hadi bakalım pazartesi öğrenicez inşallah...Allahım hayırlısını versin...[/QUOTE]

Hosbulduk devincim. Evet ya pazartesi büyük bulusma özledim bebislerimi uzun zamandir görmedim geçen sadece kalp atislarini duyduk o kadar tabii onuda duymak güzel içimizi rahatlatiyor.

Hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz işte herşey yolunda...Sizde iyisiz oh...Melekleri sev bizim için...
[/QUOTE]

Aman iyi ol canim cicosss senin ne kadar yorgun oldugunu biliyoruz. O yüzden kendinize dikkat edin.
Hafta sonuna az kaldi iyice dinlenirsiniz prensesle. Melekleri severim hepiniz için;

kızlar bişeyi çok merak ettim hamile arkadaşlaırmıza sormak istiyorum.
Çin takvimi diye bir takvim var orada hamile kaldığınız ayı ve yaşınızın kesiştiği yer çocuğunuzun cinsiyetini veriyor acaba sizinkilerde tutuyormu. Eğer tutuyorsa ve ben bu ay hamile kalırsam oğlum olacakmış :)))))

harikasınnn senn yaaa maşallahahhhhh benim canımaaa yaaaaynen öyle dalgalanmadan durulunurrr muu hiççççohhh ilk iğnemisde vurulmuşşş Rabbimm yar ve yardımcınnn olsunnnnnnn

canım dün akşam ilk iğnemi oldum tatlım. Ama sanki ilk defa oluyormuşum gibi hem çok heyecanlandım ve hemde iğne bir türlü batmadı çok bastırmam gerekti. Bende anlamadım :))))))

Canım benim ya sen şuanda tedavi sürecindesin böyle karamsar olma lütfen poztif ol sen çok inançlısın canım benim bugünleri rabbime sıgınarak aşacaksın biliyorum neleri aşmadınki....
Güçlü ol umutlu ol mutlu olki meleğin gelsin konsun göbüşüne...Karanlıga son
.....

anaaa:)bizde sizin kızlara kaynana oluruss adacanlaa heheheheh:)Kız cicoşşş kimselere söz vermeee

He he he kız oldugunu ögrenen birkaç arkadaşda söledi gelinimiz diye ama düşünmem lazım...Babasına kalsa vermiyor...Geçen gün kına gördü tv adamcagız şimdiden efkarlandı kız babası olmazk zormuş diyor..:1:Daha dur dedim kucagına alınca ne yapacaksın daha dogmadan bölesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…