selam canlarım;
uzun zamandır uğrayamıyorum ama aklım sizlerde hep. Herşey yolunda herkes iyidir umarım
selam canlarım;
uzun zamandır uğrayamıyorum ama aklım sizlerde hep. Herşey yolunda herkes iyidir umarım
Günaydin canlar. Nasilsiniz biz iyiz uykumuzu aldik.
Adacim geçmis olsun, insallah en kisa zamanda halledersin disini agrisiz.
Cicim siz nasilsiniz prenses'le beraber.
Devincim korkma canim insallah bir aya kadar geçer bulantilarin.
Benim annemde hiç olmadi 5 kardesiz hiç kusma falan olmadi ablamdada olmadi sükür ki bendede olmadi ben giderdim :))))))))))
Derin canim nasilsin bugün hayirlisiyla yarin sonucuna alalimda halaya tutusalim.
Semramus sanada az kalmis sonucu almak için insallah güzel olur.
Özlem iyi olmaniza sevindim. Insallah saglikli kucagina alirsin prensesi.
Deniz kizimiz isimle beraber yasasin.
Elif seninde prenses olacakmis. Bir benimki henüz belli degil. Hayirlisi olsun.
Hosgeldin hulacim. Biz iyiz allaha sükür. Siz nasilsiniz ? Uzun zamandir yoktun.
Insallah hersey yolunda.
cnım nerdesin sen ama yaaaayy çok ösledikk seni yaaaaaaaaaaa nasılsıın oğluşşş nasıı bakimm yaaaaaaaaaaa
ooohh uykucu prensesimiiizzz gelmişşşşşşşgünaydın canımcım iyiyim çok şükür aynen dinlenmeye yatmaya devam ben elimden geleni yapayımda:26:kanamam dan sonra akıntılarda azaldıı az az fiille kahvelik geliodu o da yok gibii şimdilerde Hakkımda hayırlısı diyorum ne yapayımmm büyk buluşmayaaa son 4 günnnn ayyy meraktan ölecem işallahhh belli olur cinsiyetleriiii yaaaaaaaa
selam canlarım;
Benim annemde hiç olmadi 5 kardesiz hiç kusma falan olmadi ablamdada olmadi sükür ki bendede olmadi ben giderdim :))))))))))
Derin canim nasilsin bugün hayirlisiyla yarin sonucuna alalimda halaya tutusalim.
adacım,cicoşum, derincimm, özlemcimm günaydın hepinize....cicoş ne diyosun sen???daha ne mide bulantısı bu ayda...düşüp bayılırım valla... :)))
:) uğur tabi Allah Allah öylesin diyorsam öylesin :)))
valla canım öyle de böyle de sonuç dişçi olacaktı bari daha fazla gecikmeden olsun dedim çünkü zaten yeterince gecikmiştim. bana kalırsa ben en büyük fedakarlığımı sigarayı pat diye bırakarak yaptım bebek düşünmeye başladığım anda bıraktım. aslında bu bebeğimin henüz gelmeden bana yaptığı en büyük iyilik desek daha doğru olur değil mi canikom...
çok iyiyiz derincim oğluşumla , hızla büyümeye başladık. Seninde transferin olmuş canım umarım mutlu haberleri alırız senden de ,
topikte kızlar çoğaldı benim erkek tek galiba
selam canlarım;
Herkese günaydınlar,oh epeycene kaynatmışsınız dün :))
Bende kendimi iyi hissetmedim akşam üzeri 17:00 ye dogru çıktım canlarım......
Godes canikom gece gece efkarmı bastı seni :))) Az kaldı sende aşacaksın bugünleri...Işıklı günler yakın....
Derinnn tatlışkom bugün biraz daha iyisindir umarım.....Cuma günü inş netleşir....Herşey gönlünce olsun..Bu karışıklıktan kurtulman dileğiyle....
Imojede ugramış oh ne güzel olmuş yahu herkesler iyi
topimizin erkekleri bence adacan ve derincikten gelecekkkkkkkk öyle hissediyorum...
Godes yakaladım seni çok ortaya çık çık
ignelere başladın sanırım nasıl gidiyor??
Valla canım hep ne oluyorsa gece oluyor zaten. Tek başıma buz gibi yatağa girince tokat gibi çarpıyor yalnızlığım. Hepsi geçecek seninde dediğin gibi ışıklı günler çok yakın...
ayy kıyamam sana canım benim yaaahayatım ne derler klişe ama en karanlık an şafak sökmeden önceki andır
sağol canım iyiyiz şükür sadece işler fazla yoğun , karnım burnuma doğru yol almaya başladı , darısı herkese
canım benim arada öyle efkarlar normaldir atlatırım hepsini allahın izniyle şimdi iyiyim çok şükür. Benim kocamda bebeğimde aynı anda gelecek ben buna inanıyorum. Rabbim beni en iyi şekilde mükafatlandıracaktır canı gönülden inanıyorum tatlım.
Valla canım hep ne oluyorsa gece oluyor zaten. Tek başıma buz gibi yatağa girince tokat gibi çarpıyor yalnızlığım. Hepsi geçecek seninde dediğin gibi ışıklı günler çok yakın...
canım dün akşam ilk iğnemi oldum tatlım. Ama sanki ilk defa oluyormuşum gibi hem çok heyecanlandım ve hemde iğne bir türlü batmadı çok bastırmam gerekti. Bende anlamadım :))))))
canım benim arada öyle efkarlar normaldir atlatırım hepsini allahın izniyle şimdi iyiyim çok şükür. Benim kocamda bebeğimde aynı anda gelecek ben buna inanıyorum. Rabbim beni en iyi şekilde mükafatlandıracaktır canı gönülden inanıyorum tatlım.
anaaa:)bizde sizin kızlara kaynana oluruss adacanlaa heheheheh:)Kız cicoşşş kimselere söz vermeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?