harikasınnn senn yaaa maşallahahhhhh benim canımaaa yaaaaynen öyle dalgalanmadan durulunurrr muu hiçççç ohhh ilk iğnemisde vurulmuşşş Rabbimm yar ve yardımcınnn olsunnnnnnn
kızlar bişeyi çok merak ettim hamile arkadaşlaırmıza sormak istiyorum.
Çin takvimi diye bir takvim var orada hamile kaldığınız ayı ve yaşınızın kesiştiği yer çocuğunuzun cinsiyetini veriyor acaba sizinkilerde tutuyormu. Eğer tutuyorsa ve ben bu ay hamile kalırsam oğlum olacakmış :)))))
Canım benim ya sen şuanda tedavi sürecindesin böyle karamsar olma lütfen poztif ol sen çok inançlısın canım benim bugünleri rabbime sıgınarak aşacaksın biliyorum neleri aşmadınki....
Güçlü ol umutlu ol mutlu olki meleğin gelsin konsun göbüşüne...Karanlıga son.....
:90::90:kız godes çok tatlısın sen yahu ben bir kere yapmıştım kız çıkmıştı birdahada üzerine düşmedim hatat dogrumu baktım felan demiştim kendi kendime..Benimki tutmuş :92:
tatlım tedavimle ilgili olarak karamsarlığım yok sadece koca hasreti çekiyorum o kadar. :)))))))
Bebeğim gelecek diye o kadar mutluyumki zaten tüm kalbimle beni bu sefer yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Oğluşuma şimdiden isimler düşünmeye başladım bile :)))))))))))))
yaa birkaç arkadaşımda tutuğunu söylemişti demekki oğlum olacak :))))))
sağol espicik cik sev kuşum sev inşallah pazartesi cinsiyetleir belli olur ay ne heyecanlı olur canım 14 şubatta çifte kutlama süperrrrrr
Godes canim nasilsin kusura bakma seni unuttum.
Canim efkarlanir insan her halinde efkarlaniyor.
Birde sen simdi tedaviye basliyorsun yalnizsin yaninda esin yok normal.
Ama yinede sen çok efkarlanma kederlenme canim pozitif ol rahat ol keyfine bak sonucu düsün insallah iyi olur.
Ben tedavimde çok gergindim sinirliydim korku var hep içimde.
Fakat tedavinin son haftalarinda bebeklerimi kavusacagimi bilince çok mutluydum mesela yumurtalarim toplandi bomba gibiydim transfere gittigimde gülerek arabada oynayarak gittim.
Içimden diyordum bebislerimi alip gelicem diyordum ve rabbim yüzüme bakti.
Darisi hepinizin basina.
O yüzden hepsi bos godescim sen iyi olmana bak.
ooohh uykucu prensesimiiizzz gelmişşşşşşşgünaydın canımcım iyiyim çok şükür aynen dinlenmeye yatmaya devam ben elimden geleni yapayımda:26:kanamam dan sonra akıntılarda azaldıı az az fiille kahvelik geliodu o da yok gibii şimdilerde Hakkımda hayırlısı diyorum ne yapayımmm büyk buluşmayaaa son 4 günnnn ayyy meraktan ölecem işallahhh belli olur cinsiyetleriiii yaaaaaaaa
ah canımmbenim işim biras karışık 13. gün değerim 12.5 7. günden beri test yapılıor...az katlanıyo cuma yine test tekrarı sabırla bekliyorum
ah canımmbenim işim biras karışık 13. gün değerim 12.5 7. günden beri test yapılıor...az katlanıyo cuma yine test tekrarı sabırla bekliyorum
espicim, godescim, hulacım hepiniz hoşgeldiniiiiz.
hulacım seni merak ettik, nasılsın, neler yapıyorsun oğluş nasıl:)
iyi yapıyorsun canım böyle olumlu düşün , olumlu olki bebeğini pozitifinle sen çagır...Bu kadar pozitif istekli güzel yürekli fedakar anneye gelmeyipte ne yapacak
Buldugun isimleri bizede söle bakem?? ayyy kocan ne zaman geliyor ki senin ateşinde yükselmiştir..
benimde kız çıkmıştı canım ama sonuç erkekkkkk
Hoşgeldin topimizin erkek annesi..
O kadar çiçeğin arasında senin ogluşun böcek :))
Herşey güzel gidiyormuş sevindim hulacım...Güzel zamanlarındasın keyfini çıkart...
Hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz işte herşey yolunda...Sizde iyisiz oh...Melekleri sev bizim için...
yaa deme öyle :)))) ilk defa senden duydum tutmadığını. Gerçi hiç bir bilimsel yanı yok ama ne bilim genelde tutuyor dedikleri için bende inanmıştım
ayy tatlım benim ne kusuru aşk olsun.
Canım evet yalnızım o yüzden daha güçlü olmam gerektiğinin farkındayım. Öylede hissediyorum zaten. Bende oğluşumu alığp gelicem ve bir daha birbirimizi bırakmayacağız.
Canım benim Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen çin takvimine baktım canım. Gerçi seninki nasıl olacakki.ikiside aynı çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?