Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

harikasınnn senn yaaa maşallahahhhhh benim canımaaa yaaaaynen öyle dalgalanmadan durulunurrr muu hiççççohhh ilk iğnemisde vurulmuşşş Rabbimm yar ve yardımcınnn olsunnnnnnn

sağol canım benim.
İnşallah bebişlerimize enn kısaa zamanda kavuşuruz. Senin miniğinde inşallah annesine daha sıkı tutunuyordur ve değerinde kat kat artıyordur. Yarın güzel haberler almak dileğiyle tatlım.

:90::90:kız godes çok tatlısın sen yahu ben bir kere yapmıştım kız çıkmıştı birdahada üzerine düşmedim hatat dogrumu baktım felan demiştim kendi kendime..Benimki tutmuş :92:

tatlım tedavimle ilgili olarak karamsarlığım yok sadece koca hasreti çekiyorum o kadar. :)))))))
Bebeğim gelecek diye o kadar mutluyumki zaten tüm kalbimle beni bu sefer yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Oğluşuma şimdiden isimler düşünmeye başladım bile :)))))))))))))

sağol espicik cik sev kuşum sev inşallah pazartesi cinsiyetleir belli olur ay ne heyecanlı olur canım 14 şubatta çifte kutlama süperrrrrr

Godes canim nasilsin kusura bakma seni unuttum.
Canim efkarlanir insan her halinde efkarlaniyor.
Birde sen simdi tedaviye basliyorsun yalnizsin yaninda esin yok normal.
Ama yinede sen çok efkarlanma kederlenme canim pozitif ol rahat ol keyfine bak sonucu düsün insallah iyi olur.
Ben tedavimde çok gergindim sinirliydim korku var hep içimde.
Fakat tedavinin son haftalarinda bebeklerimi kavusacagimi bilince çok mutluydum mesela yumurtalarim toplandi bomba gibiydim transfere gittigimde gülerek arabada oynayarak gittim.
Içimden diyordum bebislerimi alip gelicem diyordum ve rabbim yüzüme bakti.
Darisi hepinizin basina.
O yüzden hepsi bos godescim sen iyi olmana bak.

iyi yapıyorsun canım böyle olumlu düşün , olumlu olki bebeğini pozitifinle sen çagır...Bu kadar pozitif istekli güzel yürekli fedakar anneye gelmeyipte ne yapacak
Buldugun isimleri bizede söle bakem?? ayyy kocan ne zaman geliyor ki senin ateşinde yükselmiştir..

espicim, godescim, hulacım hepiniz hoşgeldiniiiiz.

hulacım seni merak ettik, nasılsın, neler yapıyorsun oğluş nasıl:)

sağol espicik cik sev kuşum sev inşallah pazartesi cinsiyetleir belli olur ay ne heyecanlı olur canım 14 şubatta çifte kutlama süperrrrrr

Insallah canim belli olur. Hepinizinki belli bir benimki bellisiz.
Devininki bile belli oldu. Hayirlisi olsun insan merak ediyor.
Evet 14 subatta çifte kutlama olucakta ama en büyük kutlama benim için bebislerimi görmek iyi olmalarini görmek. Biliyorsun ben annemlerdeyim esim evde tek basina zavallim.
Haftaya gidicem evime artik.

ayy tatlım benim ne kusuru aşk olsun.
Canım evet yalnızım o yüzden daha güçlü olmam gerektiğinin farkındayım. Öylede hissediyorum zaten. Bende oğluşumu alığp gelicem ve bir daha birbirimizi bırakmayacağız.
Canım benim Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sen çin takvimine baktım canım. Gerçi seninki nasıl olacakki.ikiside aynı çıkar...

Iyi yapiyorsun canim sen rahatina bak iyice dinlen dedigin gibi sen ellinden geldigini yapiyorsun gerisi allah'in dedigi olur. Kanamanin durduguna sevindim kahverengine dönüstüyse hiç korkma.
Doktor bana öyle demisti kandan sonra kahverengi lekelenme olursa hiç korkma.
Bakalim canim pazartesi benimkiler gösterirler mi kendilerini.

Amin canim. Iyi olmaniza sevindim hep iyi olun. Masallah göbisin büyüyor.
Oglunun ismi belli oldu mu ? Bu aralar isimlerden hep bahsediyoruz.

uykucu espii hoşgeldin sen de...hadi bakalım pazartesi öğrenicez inşallah...Allahım hayırlısını versin...[/QUOTE]

Hosbulduk devincim. Evet ya pazartesi büyük bulusma özledim bebislerimi uzun zamandir görmedim geçen sadece kalp atislarini duyduk o kadar tabii onuda duymak güzel içimizi rahatlatiyor.

Hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz işte herşey yolunda...Sizde iyisiz oh...Melekleri sev bizim için...
[/QUOTE]

Aman iyi ol canim cicosss senin ne kadar yorgun oldugunu biliyoruz. O yüzden kendinize dikkat edin.
Hafta sonuna az kaldi iyice dinlenirsiniz prensesle. Melekleri severim hepiniz için;
[/QUOTE]

oğlumun ismi kıvanç olacak nasipse, aslında yağız istemiştim başta ama benim oğluş esmer olmaz birde anlamından bir tanesi bakımlı hayvan demekmiş vazgeçtikk

espicim, godescim, hulacım hepiniz hoşgeldiniiiiz.

hulacım seni merak ettik, nasılsın, neler yapıyorsun oğluş nasıl:)

Hosbulduk adacim; Disin nasil oldu ?
Dün ekledim seni face'te devin'in sayesinde buldum seni çünki isminle bulamadim devinin arkadas listesinde buldum seni.
Bu arada face'te ikiz annesi oldugumu hamile oldugum yazmayin olur mu canim. Kimse bilmiyor hamile oldugumu ikiz oldugunu hiç kimse bilmiyor sadece ailemin haberi var.
Burda kimseye bildirmiyoruz.

evet gelsin dime artık valla yerlere göklere sığdıramam herhalde. Şimdi bile düşününce kafayı yiyorum..

kocamın ne zaman geleceği belli değil tatlım 6 hafta oldu gideli (((( ama herhalde opuda mecburiyetten geleck ondan önce gelebilirmi hiç bir fikrim yok.

hoşbulduk canım benimmmm ;

İrem kızımızda iyiymiş çokk sevindimmm , inşallahh sağlıkla gelirler bebişlerimiz.Evet canım yaaa o benim tatlı böcüğümmmm, kız erkek hiç farketmezz biz o kadar bekledikki bu günleri.
İlk cinsiyet bile sormadım doktora , ama kayınvaldeme erkek dediğimde burun kıvırdı sinir oldum, oğluşum bi doğsun hiçbirine sevdirmiycemm,

yaa deme öyle :)))) ilk defa senden duydum tutmadığını. Gerçi hiç bir bilimsel yanı yok ama ne bilim genelde tutuyor dedikleri için bende inanmıştım

hayırlı evlat olsun canım , allahım gönlünün istediğini versin inşş...
bana herkes senin kızın olur diyordu bende rüyamda hep erkek gördüm, bi şekilde malum oluyo:))

Canim ben çin takvimine bakmadim. Benim 3 alternatif var : iki kiz, iki erkek yada bir kiz bir erkek.
Az kaldi pazarte'siye bakalim o gün göstercekler mi kendilerini hayirlisi olsun.

oğlumun ismi kıvanç olacak nasipse, aslında yağız istemiştim başta ama benim oğluş esmer olmaz birde anlamından bir tanesi bakımlı hayvan demekmiş vazgeçtikk[/QUOTE]

Insallah kivanci kucagina saglikli almak nasip olur. Güzel isim ismiyle uzun ömürlü yasasin.
Iyi yapmisin bazi isimler güzel ama anlami hos olmaya bilir.
Birde çocuk ismiyle yasarmis. Anlami ne olursa öyle olurmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…