Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

evet canım eklemişsin çok sevindim :)) yazmayız merak etme tatlım, şimdilik bilinmemesi daha iyi tabi :)

dişim idare eder, geçici dolgu olan tarafla yiyemiyorum diye 20liklerin olduğu tarafla yiyiyorum bu sefer onlar acımaya başladı ama kısmetse onlar da çekilecek diş acılarım bitecek inşallaah :)

espicim, godescim, hulacım hepiniz hoşgeldiniiiiz.

hulacım seni merak ettik, nasılsın, neler yapıyorsun oğluş nasıl:)

adacım tam gaz çalışmaya devam iş yüküm şansıma 2misli arttı , ama avantajı kendimi pek dinlemiyorum zaman çabucak geçiyor. Oğluş iyi maşallah cumartesi kontrolüm var merak içerisindeyim. Sen nasılsın sağlığın, ne zaman başlayacaksın tekrar bellimi tatlım

Tabii ki canim erkek kiz fark etmez saglikli olsunlar hayirli evlatlar olsunlar gerisi bos.
O kadar zor onlara kavustuk ki gerisi bos.
Kayinvaliden niye burun kivirdi sevinmesi gerekirken oda burun mi kivirdi bende sinirlenirdim.
Insanlar tuhaf anlayamiyorum.

ya ben bu işe çok kaptırdım galiba kendimi ortada bişey yok isim bakıyorum :))))) can sıkıntısı işte.
Şimdi sizinlede bişey paylaşmak istiyorum. Benden 2 yaş küçük erkek kardeşim vardı 19yıl önce trafik kazasında kaybettik kendisini.
O zamandan beri içimde eğer oğlum olursa BORA koyacağım demiştim.Rahmetli kardeşimin ismini. Normalde hiç sevmem ölen kişilerin ismilerini koyarlar normalde dedelerin anneannelerin isimleri falan. Ama benim kardeşim o kadar küçükken öldüki bir sakınca görmedim böyle düşünmekten. AMa tabi annemin babamın haberi yok böyle bir düşüncem olduğunu onlar belki istemeyebilir. Benimde böyle bir düşüncem var işte(

canım benim iyi olmana çok sevindim..

bir mani çıkmazsa martta iğnelere başlarız, nisan da transfer dedi doktorum ama bu diş tedavisinde baya ilaç kullanıyorum ya eşimle doktora danışalım dedik, nisanda mı başlasak diye. görücez bakalım zaman ne gösterecek..

Insallah kivanci kucagina saglikli almak nasip olur. Güzel isim ismiyle uzun ömürlü yasasin.
Iyi yapmisin bazi isimler güzel ama anlami hos olmaya bilir.
Birde çocuk ismiyle yasarmis. Anlami ne olursa öyle olurmus.
[/QUOTE]

evet canım yaaa isim çok önemli erkek olunca alternatfler az tabii , bizimkiler önce kayınpederimin isminde baya bi ısrarcı oldular ama ben takmadım ,

senin bebişlerde nazlı çıktı galiba daha belli olmamış, ne güzel iki tane birdenn:))

Tekrar geçmis olsun insallah geçer en kisa zamanda.

Bende sevindim ekledigime. Biraz merakliyim görmeyi severim. Resimlerine baktim hepsi birbirinden güzel, sen güzelsin esinle yakisiyorsunuz mutlulugunuz hep böyle olsun.
Benim face'te henüz resim yok resimlerim hepsi diger laptop'ta evime gittigimde eklicem.
Birde msn'e ekledim orada bir kaç resmim var.

canım.. başınız sağolsun.. çok acı bir olay yaşamışsınız ve düşüncen inan ki çok güzel.. Bora.. benim de çok sevdiğim bir isimdir, hayatımda benim için çok özel ve çok değerli kalacak bir insanın ismidir. ben çok beğendim hem ismi hem de düşünceni. Allah nasip eder de Bora bebek olur inşallah..

hayırlı evlat olsun canım , allahım gönlünün istediğini versin inşş...
bana herkes senin kızın olur diyordu bende rüyamda hep erkek gördüm, bi şekilde malum oluyo:))
canım tabiki hayırlı evlat olsun. Hiç cinsiyet takıntım yokki. Hangisi hayırlısıysa o olsun sadece meraktan bakıyorum.

çok teşekkür ederim canım, Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah.. ben de sizin 1 fotonuzu görebildim, diğerlerini eklediğinde bakarım inşallah, ben de çok severim fotoğraf bakmayı, siz de çok tatlı bir çiftsiniz maşallah..

sinirlenmek ne kelime canım resmen 1 hafta kendime gelemedim , sonrada tutturdu kayınpedin ismi konsun diye , ama umrum değil benim bebişim o ne istersem onu koyarım kimse karışamaz

Insallah kivanci kucagina saglikli almak nasip olur. Güzel isim ismiyle uzun ömürlü yasasin.
Iyi yapmisin bazi isimler güzel ama anlami hos olmaya bilir.
Birde çocuk ismiyle yasarmis. Anlami ne olursa öyle olurmus.

evet canım yaaa isim çok önemli erkek olunca alternatfler az tabii , bizimkiler önce kayınpederimin isminde baya bi ısrarcı oldular ama ben takmadım ,

senin bebişlerde nazlı çıktı galiba daha belli olmamış, ne güzel iki tane birdenn:))[/QUOTE]

Evet erkek ismi bulmak daha zor bana göre.
Birde benim is dahada zor çünki biz fransa'da yasiyoruz mesela her ismi koyamam içinde ç, yumsak g, falan olmicak çünki fransiz alfabesinde bu harfler yok ve ismi söylemekle fransizlar zorlana bilir.
Ve fransizca kullaga hos gelen bir isim istiyorum birde söylemesi kolay olan bir isim bulmam gerekicek.
Bilmiyorum benimkiler nazli mi geçen ay ultrason olmadigi için ögrenemedik bakalim kendilerini göstercekler mi pazartesi aksami.

zaman çabuk geçiyor adacım , geçmiş olsun çokk biran önce pirizleri halledersin inşallah .Sorunsuz başlamak en doğrusu

hulacım isim belli olmuş maşallah canım ogluşun ismiyle yaşasın inşallah :))
Cinsiyet bizler için önemli değilki ikinci planda kalıyor bende hiç sormadım dra.
Zaten 17+2 de söylemişti cinsiyetini doktorum...

Cok sağol tatlım dostlar sağ olsun. Benimde böyle bir düşüncem var ama kimse bilmiyor eşimde bilmiyor... Hele bir o günlere gelim herkesi kandırırım diye düşünüyorum.
Benimde çok sevdiğim bir isim. Hayırlısı artık ne diyim..

godescim kuşum başınız sağolsun...Bora ismini çok güzel kulagada hoş geliyor....Aileninde fikri önemli...
söylerken sen zorlanmazsan neden olmasınki
?

sinirlenmek ne kelime canım resmen 1 hafta kendime gelemedim , sonrada tutturdu kayınpedin ismi konsun diye , ama umrum değil benim bebişim o ne istersem onu koyarım kimse karışamaz

Bende senin gibi düsünüyorum.
Ne zor süreçlerden geçtik neler çektik onlara sahip olabilmek için simdide onlari kucagimiza saglikli alacagimiz gunleri sayiyoruz.
Isim konusunda esim ve ben karar vericez.
Zaten esimin ailesi türkiye'de haberleri bile yok benim hamile oldugumu. :2:
Esim söylemek istemiyor dogduktan sonra soyleriz diyor. Kendi bilir kendi ailesi. O söylemese bana düsmez.

Godescim basiniz sagolsun kalanlariniz gelecek bebisleriniz uzun ömürlü olsun.
BORA güzel isim. Artik esinle, sen ve ailenin karar verecegi bir durum.

Esim diyor ki erkek olursa ikinci isim dedesinin ismi olucak tabii ben onu kiramadim evet dedim çünki esimin dedesini ne kadar sevdigini biliyorum. Halbuki fransizca okudugun zaman anlami hos degil ama esim için yazilicak.

godescim kuşum başınız sağolsun...Bora ismini çok güzel kulagada hoş geliyor....Aileninde fikri önemli...
söylerken sen zorlanmazsan neden olmasınki
?

sağol tatlım. Evet sadece anne ve babamın fikri önemli çünkü rahmetli oğullarının isimini söylemekte zorlanabilirler onlar istemezse zaten asla koymam. Bakalım kısmet artık ne diyim.

ben daha ortada hiçbirşey yokken o kadar çok isim düşündüm ki anlatamam size :)) her seferinde değiştirip duruyorum.. sanırım gerçekten sağlıklı bir bebeğe hamile olmadan bunları düşünmeyeceğim artık.. o zaman içimden ne gelirse o şekilde sesleneceğim bebişime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…