Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Çok sağol tatlım
Canım tabikide isim konusu çok önemli hem kimseyi kırmak istemiyorsun hemde kendi istediğini koymak istiyorsun. Kesinlikle anne ve babanın karar vereceği bir durum. 3. kişilere hiç bir şey düşmez.
Eşini kırmamak için ikinci ismi dedesinin ismini koymak çok mantıklı.önemli olan bana göre 1. isim zaten.

canım önemli olan kullanacağı ilk ismi. benim de eşimin göbek adı rahmetli dedesinin adı, çünkü annesinin babası eşimin doğumundan 1 ay sonra vefat etmiş. ben kredi kartlarının ya da resmi evrakların üstünde görmesem 2 adı olduğunu unutuyorum valla :))

:)
evet tatlım bugün 15:30 da daha gitmedsim yani :)
nasılsınız ne yapıyordunuz diye bir bakayım dedim :)

ayy ne kadar güzel bir an bu craftcım yaaa. haydi al yavruyu gel.. çok güzel bir andasın değerini bil kuzucuk..

bu arada kaç embriyon kalmış bugüne öğrendin mi, gidince mi söyleyecekler?

kaç kalmış nasıllarmış hiç sormadım
kafam almaz ki zaten :)
kapadım gözümü giderim napim
ii dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok çokkk
saolun

saolun

canımmmmmmmmmmm ayyy en iyisi o kadar kaçıııı beşii geç bakalımm ay karnıma ağrıı girdiii deli kız seniii yaaaaayyyy:)aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy:)Hadi bismillahhh yahuuuuuuuu kap gel bebekimiziii yaaaaaaaaaaaaa

godescimm benimki tuttu...dondurulmuş embriyo, ağustosta toplandı kasımda transfer oldu ama yaşıma göre sadece eylülde erkek çıkıyo onun dışında kızdı...

canım benim ne güzel böyle umutlu olman...kocana da bebişine de en kısa zamanda kavuşursun inşallah...bora ismi çok güzel...senin için ayrı bir anlamı da var ama anne baban ne düşünür o önemli ...benim ablamın oğlu vefat etmişti 1 yıl sonra abim yeni doğan oğluna onun adını vermek istedi ablam kabul etmemişti...torunlarında belki başka bir isim görmek isterler...

saolun

crafty canımm şansın açık olsun...bebişini göbişine koy gel inşallah...

slmm canlarım sabahtan bıraz gecmıse gıttım okudum ılk yazılnları...bugun duygusal gunumdeyım galıba dokunsan aglarım...gece ruyamda kendımı hamıle gordum 4 aylık falan nerdeyse karnım burnumda olmusum :) dokundum hıssetım sankı gercektn..ısım konusunda o kadar sanslısınız kı..esımın aılesı dogmamıs cocuga don biçiyolar sımdıden ustelık surecı bıldıklerı ve hafıfe aldıkları halde...bu konuda canım o kadar sıkkın kı...bı yanım cok ıstıyo bı yanım hıc ıstemıyo...ZAMAN BENIM ICINDE IYI SEYLER GOSTERIR INSALLH.crafty canımmm ınsallh mınnoslarını alda gel hayırlısyla senınle olsunlar..kendınıze ıyı bakın canlar opuyorm

melocumm üzme canını tatlım...o günler de gelecek merak etme..eşinin ailesine gelince...bütün erkek aileleri mi böyle olur diye sormadan edemiyorum...benim kayınvalide de 7 yıldır çocuğumun olmadığını ne kadar zor hamile kaldığımı biliyor.bebğin cinsiyeti kız dediğimde o daha belli olmaz bizim bir komşu vardı 9 ay kız dediler erkek oldu dedi..hem bu kız olursa da diğeri erkek olur dedi.... benim tepem attı...sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama hep kız isterdim inşallah kız olur dedim...ayrıca bunu zor bulduk 2.için bu kadar uğraşmam kendiliğinden olursa olur olmazsa tek çocuk yeter dedim sustu...isim konusuna gelince şimdikiler bize mi soruyor kendileri uyduruk bişeyler buluyorlar dedi bir yakınına...ben de bir çocuğumuz olacak bırakında onu da biz koyalım dedim..yine sustu...sessiz kaldıkça çok söylenirler canımm...fikirlerini söylemekten kaçınma bence...

Iyi dedin devincim diline saglik.
Beni kayinvalidem uzakta ararsam aradim o kadar yani. Birde haberleri yok benim hamile oldugumu.
Esim söylemek istemiyor ne zaman kucagimiza aliriz dedi o zaman söylerim.
Kendisi bilir kendisinin ailesi kendi demese ben hiç demem.
Bu arada devincim adacim'a söyledim. Face'te kimse bilmiyor hamile oldugumu ikiz olacaginiada hiç kimse bilmiyor. Bu yüzden agzimizdan kaçirmiyalim olur mu bitanem.

benım kayınvaldem onlar ne ısterse o olcak dedı ama onun bı dedıgı bı dedıgını tutmadıgı ıcın pek umursamadım.Gorumcemle ılgılı bı olayı anlatayım: onların sulalede gercekten erkekler hep babalarının ısımlerı koyuyorlar.konu dondu dolastı bızımkıne geldi.gorumcem dedı kı;sızınde babamın ısmı olcak bende dedım olcak yanı ole mı ımalı soledm ama oda tabı olcak abım koymadı babam bekledı uzuldu ama sızınkı olcak tabı sızınde ıstedıgınız vardır ama ıkıncıye artık bende dedım kı tabı canım ılkınde 5.5 werces koyarız ıkıncıyede bı 5.5 werıp onuda yaparız dedım aslında solıcek lafım cok ama kayınpederm ordaydı o yzden uzatmıyım dedım esıme anlattım..oda obur gorumcmn yanında once bı ısım bulıyımda sonra sıra cocukta dedı.oda dıyo kı ne ısmı kız olursa annemn erkek olursa babamın ısmı olcak..esımde dedı kı sennkınınde adı ismıaıl kac tane wr sulalede dedı oda dıyo kı kız farklı erkek farklı sonra ben saka yapıyorm ne ıstersenız onu koyun vs...dıye konuyu bagladı ayıptır solemesı 5 gorumcem var..he bu arada suanda ınanın 2 yıllık ewlıyım ama kayınpederm bı gun benle alakası yoktur aynı ewde yasarız sozde..bu arada dr gttıgımz ılk gun anlattık parasını falan soledk agzını acıp hıc bişey demedı ben maddıyatta degılım allha sukur ama ınsan manevi destek beklıyo haksız mıyım??oda yok adamda ne hakla karısıyolar ben esıme soledm asla asla asla dedm olmıcak gecerlı nedenlerınıde bır bır saydım..haklısın dedı..bakalım zaman ne gostercek hayırlıyla o gunalre gelırsem kızım olsn ısterm ama saglıklı olsn farketmez...o gunlerde herkese bı cevabım var kımseyı karıstırmıcam..ne kadar konustum dımı konuyu kımse bılmeyınce ınsan boyle dertlı oluyo

Son düzenleme:

adaya yazdığında okudum canım...bahsetmem merak etme...ne güzel eşin ailesine pek düşkün değil sanırım...benim eşim ilk test sonucumu duyar duymaz daha dur demeye kalmadan annesini aradı :))

anlat içini dök canım...eşin de ısrarcı olmuyorsa bu konuda ve onlar da durumunuzu bildikleri halde bişey yapmıyosa hiççç karıştırma boşver...

anlat içini dök canım...eşin de ısrarcı olmuyorsa bu konuda ve onlar da durumunuzu bildikleri halde bişey yapmıyosa hiççç karıştırma boşver...[/QUOTE]

bişey yapmıyolar canım..ısrarcı degıl ama aılesını babasını tanıdıgı ıcın ve yaslı oldukları ıcın bıraz tedırgın sadece..

kızlar ne güzel bir konuya değinmişsiniz.aynı dertten müzdaribim.benim abimler coğunun adlarının babalarının adlarını kydular.abimde bize misafirliğie gelmişti ozamnlar 2 sene önce.kayınvalidem bizimkide olursa dedelerinin ismini koyacağız.cümle aynenn bu bide eşimin dedelerinin bizim taraftan teğet bile geçmiyo hanfendiçovakitler saygılı bir gelin olan ben kuıdurdum ama içime eşime.neyse sıkça bu mhabbeti söyledi.erkek olacakmış adını ali rıza koyacakmış.hatta işyerindeki kızlar bile beni görünce sinirlendirmek için "" alirıza nın annnesi geliyo" demeye başladı.enson eşime annesini bu konuda uyarmasını söyledim.sevgili eşim güler ne dese beyenirsiniz." sen erkek doğurda adını ne koyarsan koy" belki latife yaptı ama beni benden aldı bu laf.anasını al oğluna vur dedim bende.gel zaman git zaman söyledim artık bu hayalinin olmayacağını adını "deniz" koyacağım kız olsun erkek olsun.kadının etesllisi düşüt.1.tüp denemem de beni eve getiriyolar.kayın validem aynen şiöyle."yerim ben onun çü..nü allahım çıldırdım.zaten gerginim bir bağırmışım.sustu.odur budur cinsiyet ve isim konusu yok bizim evde.alın benden size çözüm önerisi.

senı cadı gelın senıya ıste laf anlatacak yasta olsalar gam yemıcem ama ıkısıde 69 yasında o kadar ınatlar kı yaslılıklarını ozellıklede kaynanm hastalıgını kullanmayı ıyı bılıyo artık bende cadı gelınım ona laf ettırmem ama kayınpeder her lafı tersınden anlar bı keresınde koye gıttı bu yüzden bı keresınde adapazarındakı gorumceme...aksıyon ararsanız bızım ewe gelın kac ay konusmadı esımle..benımkıde yazık uzuldu ama haksız olan kayınpederımdı..ınsanı dınleme geregı bıle duymaz benm ısım zor yanı..

erkek aileleri bir garip oluyor canlarım bu konuda. benim kayınpeder dünya tatlısı bir adamdır da kayınvalide... yorumsuz.. kendince iyidir ama biz birlikte hiç uyumlu bir çift olamıyoruz. anaerkil bir aile eşimin ailesi, tek çocuk eşim ve annesi yıllarca babayı da kocamı da yönetmiş durmuş. aynısını bana yapmak için çok uğraştı ben hep uzak durdum, kaçtım, laf söz etmiyim diye.. çok güç savaşına dönüştürdü bazı şeyleri, gereksizdi bence, görünürde çok iyiydik ama herşeyi zorla yapıyordum. haftada bir mutlaka yemeğe git, evine çağırmak zorunda kal, özlemeden ne gerek var ki git gel, çağır görev gibi.. ben de eşime bunları anlattım. şimdi kendisiyle ancak bayramda, yılbaşında falan görüşüyorum ve böyle çok mutluyum. zamanında çok çileden çıkardı, çok hırpaladı beni tavırlarıyla, kendi seçimi oldu, pişman değilim. hiç saygısızlık etmem ama gerekmedikçe de görüşmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…