kızlar ne güzel bir konuya değinmişsiniz.aynı dertten müzdaribim.benim abimler coğunun adlarının babalarının adlarını kydular.abimde bize misafirliğie gelmişti ozamnlar 2 sene önce.kayınvalidem bizimkide olursa dedelerinin ismini koyacağız.cümle aynenn bu bide eşimin dedelerinin bizim taraftan teğet bile geçmiyo hanfendiçovakitler saygılı bir gelin olan ben kuıdurdum ama içime eşime.neyse sıkça bu mhabbeti söyledi.erkek olacakmış adını ali rıza koyacakmış.hatta işyerindeki kızlar bile beni görünce sinirlendirmek için "" alirıza nın annnesi geliyo" demeye başladı.enson eşime annesini bu konuda uyarmasını söyledim.sevgili eşim güler ne dese beyenirsiniz." sen erkek doğurda adını ne koyarsan koy" belki latife yaptı ama beni benden aldı bu laf.anasını al oğluna vur dedim bende.gel zaman git zaman söyledim artık bu hayalinin olmayacağını adını "deniz" koyacağım kız olsun erkek olsun.kadının etesllisi düşüt.1.tüp denemem de beni eve getiriyolar.kayın validem aynen şiöyle."yerim ben onun çü..nü allahım çıldırdım.zaten gerginim bir bağırmışım.sustu.odur budur cinsiyet ve isim konusu yok bizim evde.alın benden size çözüm önerisi.
hahaha herkes dertli valla...erkek olunca nolacak sanki sinir oluyorum erkek takıntısına...sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyen yok...
erkek aileleri bir garip oluyor canlarım bu konuda. benim kayınpeder dünya tatlısı bir adamdır da kayınvalide... yorumsuz.. kendince iyidir ama biz birlikte hiç uyumlu bir çift olamıyoruz. anaerkil bir aile eşimin ailesi, tek çocuk eşim ve annesi yıllarca babayı da kocamı da yönetmiş durmuş. aynısını bana yapmak için çok uğraştı ben hep uzak durdum, kaçtım, laf söz etmiyim diye.. çok güç savaşına dönüştürdü bazı şeyleri, gereksizdi bence, görünürde çok iyiydik ama herşeyi zorla yapıyordum. haftada bir mutlaka yemeğe git, evine çağırmak zorunda kal, özlemeden ne gerek var ki git gel, çağır görev gibi.. ben de eşime bunları anlattım. şimdi kendisiyle ancak bayramda, yılbaşında falan görüşüyorum ve böyle çok mutluyum. zamanında çok çileden çıkardı, çok hırpaladı beni tavırlarıyla, kendi seçimi oldu, pişman değilim. hiç saygısızlık etmem ama gerekmedikçe de görüşmem..
eşimin anneannesi bir gün konu açıldığında, eğer bana izin verirseniz ben bir isim düşündüm, beğenirseniz onu koyarız dedi. düşünün eşimin anneannesi.. neymiş "lemis" bir ara bir meşrubat markası vardı "le cola" aklıma direk o geldi güldüm ve onu söyledim. sonra da kusura bakma anneanne ama bir olsun hayırlısıyla adını ben koyacağım dedim. kısa ve net. isme karışmak ne demekmiş ya!
melocumm üzme canını tatlım...o günler de gelecek merak etme..eşinin ailesine gelince...bütün erkek aileleri mi böyle olur diye sormadan edemiyorum...benim kayınvalide de 7 yıldır çocuğumun olmadığını ne kadar zor hamile kaldığımı biliyor.bebğin cinsiyeti kız dediğimde o daha belli olmaz bizim bir komşu vardı 9 ay kız dediler erkek oldu dedi..hem bu kız olursa da diğeri erkek olur dedi.... benim tepem attı...sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil ama hep kız isterdim inşallah kız olur dedim...ayrıca bunu zor bulduk 2.için bu kadar uğraşmam kendiliğinden olursa olur olmazsa tek çocuk yeter dedim sustu...isim konusuna gelince şimdikiler bize mi soruyor kendileri uyduruk bişeyler buluyorlar dedi bir yakınına...ben de bir çocuğumuz olacak bırakında onu da biz koyalım dedim..yine sustu...sessiz kaldıkça çok söylenirler canımm...fikirlerini söylemekten kaçınma bence...
kızlar ne güzel bir konuya değinmişsiniz.aynı dertten müzdaribim.benim abimler coğunun adlarının babalarının adlarını kydular.abimde bize misafirliğie gelmişti ozamnlar 2 sene önce.kayınvalidem bizimkide olursa dedelerinin ismini koyacağız.cümle aynenn bu bide eşimin dedelerinin bizim taraftan teğet bile geçmiyo hanfendiçovakitler saygılı bir gelin olan ben kuıdurdum ama içime eşime.neyse sıkça bu mhabbeti söyledi.erkek olacakmış adını ali rıza koyacakmış.hatta işyerindeki kızlar bile beni görünce sinirlendirmek için "" alirıza nın annnesi geliyo" demeye başladı.enson eşime annesini bu konuda uyarmasını söyledim.sevgili eşim güler ne dese beyenirsiniz." sen erkek doğurda adını ne koyarsan koy" belki latife yaptı ama beni benden aldı bu laf.anasını al oğluna vur dedim bende.gel zaman git zaman söyledim artık bu hayalinin olmayacağını adını "deniz" koyacağım kız olsun erkek olsun.kadının etesllisi düşüt.1.tüp denemem de beni eve getiriyolar.kayın validem aynen şiöyle."yerim ben onun çü..nü allahım çıldırdım.zaten gerginim bir bağırmışım.sustu.odur budur cinsiyet ve isim konusu yok bizim evde.alın benden size çözüm önerisi.
zaten aile anaerkilse fena...benim kayınpeder de çok şekerdir...ama yazık acıyorum valla ona...kayınvalide parmağında oynatır onu...çocuklarını da hep o yönetmiş...ben yeni evlendiğimde zorlandım..eşim hep annesiyle benim aramda kaldı sonra herkes duruma alıştı..şimdi kayınvalidem beni sever...farklı şehirde yaşadıkları için ayda yılda bir gideriz arada da onlar gelir...o kadar...
amanınnn supersın canım senAhhhh mızlarr ahhhhhhhne demeli bilmiorum ki:)bence bunun insan olmakla ilgisi var.benim k.valde aynı apt. bizimle eşimin abiside.geldi geçen gün. değerlei vs. bilior.diyo ki ya sende bi sorun mu var acaba Rahim güçsüzse tutamıyosa.sen çok zayıfsın ya bünyende zayıf tabi Dedim ki sevgili hanım efendicim ben 48 kilo 1.70 fıstık gibi hatunumm benim gibisini kendi çevrenizde göemediğiniz için değişik gelmemi normal karşılıyorum.bünye rahim ve sağlık konularına gelinceee zaten rahimde bi anormallik yada kalınlığı vs sorun olsa transfer yapılmıyor.artııı ben her yıl chek upa girerim sendendee oğlundandaa kızındanda daha daha daha sağlıklıyımmmm Bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz.Kaldı ki olabilirde.tıpkı eşimin spem sayısının yetersiz olduğu gibiii bende de ters giden bişey olabilir tabi.şimdiye kadar ble bişi çıkmadı ama çıkadabilirrr çünkü herşey insanlar için İNSAN:)tabii anlattıklarımın tarafınızdan algılanması için insani bakabilmeniz gerekli konuya ohhh miss gibi rahatladım.ben genişşş bi sırıtma oturttuummm o da naapsın şen bi kahkaha attı tabi canım haklısın dedi. eee ne diycekkk edepsizle edepsiz mi olceeekkkkk
:):) demek aramızda bir ali rıza annesi bir de lemis annesi var :))) lemis ne demekmiş adacım yaaa...
aslında mesafayi koyunca anlıyolar.merak etmeyin.zaten gelin! kötü gelin! mantığı var.varsın olsun..
evet canım anaerkil aileler fena oluyor. ya sanki düşmansın ya da o eve alınan bir evcil hayvansın da öğretilenleri yapacaksın. ya o güne kadar oluşmuş karakterini çöpe atıp mı giriyorsun o eve.. hemen değişmeni boyun eğmeni beklemek ne demek, ne kadar yanlış..
benimki biraz da düşünmeden konuşur, aslında iyi niyetinden şüphem yok ama dilin de kemiği yok işte. hep bu yüzden kırıyor, yıkıyor ortalığı.. mesela küçücük örnek, evlendiğimizde aldık işte kızı, bizim oldu demişti babama, babam da ben kızımı vermedim, bir tane daha oğul aldım demişti kibarca ama gözlerinden ateş çıkıyordu :))
ne bileyim eşim askerdeydi bize gelmişti kayınvalidem çamaşır katlıyorum yardım edeyim dedi ki ben çamaşırımın ellenmesini sevmem ama iyi dedim. regl olduğumda giydiğim siyah iç çamaşırlarımı yıkamıştım, ya renkleri kaçmış biraz ama ne olacak regl olduğumda giyiyorum diye takmıyorum, bana diyor ki bunları şimdilik giy, kocan gelince atarsın :))))) hiçbişi demeden elinden aldım, siz yoruldunuz ben yaparım dedim. bu kadar yani herşeye ama herşeye karışacak içine sinmez yoksa..
bir de kayınpeder hastayken eşime sen çok ilgisizsin, babanla ilgilenmedin, bizi bıraktın ay ne duygu sömürüleri.. eşim duygusunu çok belli edemez, çok üzülüyordu ama içine atıyordu ben anlıyordum, bu kadar senelik anasısın biliyorsun da üzmek için böyle yapıyorsun yazık.. neyse ya, Allah herkese iyilik sağlık versin.. ben sadece duygu sömürüsünü çok iyi anlarım ve yapılmasını hiç doğru bulmam
amanınnn supersın canım sen
adacımmmmm 'duygu sömürüsüüüü'işte bam telimmmmm bizde de k.peder yıllar önce vefat etmiş.ya şöle örnek vereyimm kedim var benim çok tatlı bi sıpa eşimle aşıkız onaaa eşim önceki gün veterinere götüdü aşılar vs. yatak almış pembe çok şeker.diyo ki kediye bunu alan çocunaa napacakkk dedim odayı komple cam kaplatıcam çocuğuda kavanoza koyucamm bide onunda bi kedisi var zoraki baktığı bi yandanda bayılıdğı göümcem almıştı eve,ki tek yaşıyor resmen can yoldaşı ona maması bizden kumu bizden aşısı bizden diyoki eşime oğlum tralat bak yazık bana astımım ben.dedim 25 tl yaaa burda eve 2 dk mesafe yerde.onu bile bi şekilde itekleme peşinde.niyeti ha lis olsa tepemde taşıdım.ki ben 1 yıllık evliyken k.valdesine süpriz yapıp 5 yıldızlı tesise tatile götürdüm yetmediii ing.deki kızını süpriz yapıp oraya getirttim.1 hafta otel 1 hafta onların memeleketine tatile gittik.dönüşte görümcem bana teşekkür ederkennn valide hanım yapacaklar tabi mecburlar dedi eee o günden beride su içiyor soğuğundan
tavsiye edilirrrrredepsiz olmak en iyisiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?