Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hahaha herkes dertli valla...erkek olunca nolacak sanki sinir oluyorum erkek takıntısına...sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyen yok...

hahaha herkes dertli valla...erkek olunca nolacak sanki sinir oluyorum erkek takıntısına...sağlıklı olsun da ne olursa olsun diyen yok...

sorma canım ya hanı anlamıyosun barı cekıl kenara gencler bıldıklerını yapsın yada destek ol saygı duysunlar kendını sewdırırsen zaten baskıya gerke kalma ama benmkılerde ıkısıde yok..o yuzden benden de onlara taviz yok

eşimin anneannesi bir gün konu açıldığında, eğer bana izin verirseniz ben bir isim düşündüm, beğenirseniz onu koyarız dedi. düşünün eşimin anneannesi.. neymiş "lemis" bir ara bir meşrubat markası vardı "le cola" aklıma direk o geldi güldüm ve onu söyledim. sonra da kusura bakma anneanne ama bir olsun hayırlısıyla adını ben koyacağım dedim. kısa ve net. isme karışmak ne demekmiş ya!

zaten aile anaerkilse fena...benim kayınpeder de çok şekerdir...ama yazık acıyorum valla ona...kayınvalide parmağında oynatır onu...çocuklarını da hep o yönetmiş...ben yeni evlendiğimde zorlandım..eşim hep annesiyle benim aramda kaldı sonra herkes duruma alıştı..şimdi kayınvalidem beni sever...farklı şehirde yaşadıkları için ayda yılda bir gideriz arada da onlar gelir...o kadar...

yanı en azından kıbarca soylemıs :) sen bıde bızım ewe gel kuzum :))bugun karar verdım esımıde karıstırmıcam ayy ben psıkopata bagladım sanırım

Ahhhh mızlarr ahhhhhhhne demeli bilmiorum ki:)bence bunun insan olmakla ilgisi var.benim k.valde aynı apt. bizimle eşimin abiside.geldi geçen gün. değerlei vs. bilior.diyo ki ya sende bi sorun mu var acaba Rahim güçsüzse tutamıyosa.sen çok zayıfsın ya bünyende zayıf tabiDedim ki sevgili hanım efendicim ben 48 kilo 1.70 fıstık gibi hatunummbenim gibisini kendi çevrenizde göemediğiniz için değişik gelmemi normal karşılıyorum.bünye rahim ve sağlık konularına gelinceeezaten rahimde bi anormallik yada kalınlığı vs sorun olsa transfer yapılmıyor.artııı ben her yıl chek upa girerim sendendee oğlundandaa kızındanda daha daha daha sağlıklıyımmmmBunu sizde gayet iyi biliyorsunuz.Kaldı ki olabilirde.tıpkı eşimin spem sayısının yetersiz olduğu gibiii bende de ters giden bişey olabilir tabi.şimdiye kadar ble bişi çıkmadı ama çıkadabilirrrçünkü herşey insanlar içinİNSAN:)tabii anlattıklarımın tarafınızdan algılanması için insani bakabilmeniz gerekli konuyaohhh miss gibi rahatladım.ben genişşş bi sırıtma oturttuummmo da naapsın şen bi kahkaha attı tabi canım haklısın dedi.eee ne diycekkkedepsizle edepsiz mi olceeekkkkk

evet canım anaerkil aileler fena oluyor. ya sanki düşmansın ya da o eve alınan bir evcil hayvansın da öğretilenleri yapacaksın. ya o güne kadar oluşmuş karakterini çöpe atıp mı giriyorsun o eve.. hemen değişmeni boyun eğmeni beklemek ne demek, ne kadar yanlış..

benimki biraz da düşünmeden konuşur, aslında iyi niyetinden şüphem yok ama dilin de kemiği yok işte. hep bu yüzden kırıyor, yıkıyor ortalığı.. mesela küçücük örnek, evlendiğimizde aldık işte kızı, bizim oldu demişti babama, babam da ben kızımı vermedim, bir tane daha oğul aldım demişti kibarca ama gözlerinden ateş çıkıyordu :))

ne bileyim eşim askerdeydi bize gelmişti kayınvalidem çamaşır katlıyorum yardım edeyim dedi ki ben çamaşırımın ellenmesini sevmem ama iyi dedim. regl olduğumda giydiğim siyah iç çamaşırlarımı yıkamıştım, ya renkleri kaçmış biraz ama ne olacak regl olduğumda giyiyorum diye takmıyorum, bana diyor ki bunları şimdilik giy, kocan gelince atarsın :))))) hiçbişi demeden elinden aldım, siz yoruldunuz ben yaparım dedim. bu kadar yani herşeye ama herşeye karışacak içine sinmez yoksa..

bir de kayınpeder hastayken eşime sen çok ilgisizsin, babanla ilgilenmedin, bizi bıraktın ay ne duygu sömürüleri.. eşim duygusunu çok belli edemez, çok üzülüyordu ama içine atıyordu ben anlıyordum, bu kadar senelik anasısın biliyorsun da üzmek için böyle yapıyorsun yazık.. neyse ya, Allah herkese iyilik sağlık versin.. ben sadece duygu sömürüsünü çok iyi anlarım ve yapılmasını hiç doğru bulmam

benimkiler kötü hiç demem.dünya iyisi ikiside bir mahalleyi doyuırurlar.iyilik meleklerleri.gerçekten.evimde ne eksik olsa gider hemen alırlar.benim eşim tek oğlan tek kız.kayınannem in hiç erkek kardeşi yok .köy yerinde çok önemliymiş bir erkek kardeş olması.babalarıda erken ölmüş.tüm bağ bahçe tarla işleri 3 kıza kalmış.çok çekmiş .onun ukteleri bunlar.bide erkek ağırlıklılar işte.ben onlara bi kız doğurayım da görsünler

amanınnn supersın canım sen

aslında mesafayi koyunca anlıyolar.merak etmeyin.zaten gelin! kötü gelin! mantığı var.varsın olsun..

aslında mesafayi koyunca anlıyolar.merak etmeyin.zaten gelin! kötü gelin! mantığı var.varsın olsun..

ben aslında bu konuda dertlıyım ınsallh ole dedım dıye alınmamıssındır canım yanı ıkı kez cok buyuk tartısma yasadık ama hala goremedıler o yuzden benmkıler ne yaparsan yap anlamıyolar..

adacımmmmm 'duygu sömürüsüüüü'işte bam telimmmmmbizde de k.peder yıllar önce vefat etmiş.ya şöle örnek vereyimm kedim var benim çok tatlı bi sıpa eşimle aşıkız onaaaeşim önceki gün veterinere götüdü aşılar vs. yatak almış pembe çok şeker.diyo ki kediye bunu alan çocunaa napacakkkdedim odayı komple cam kaplatıcam çocuğuda kavanoza koyucammbide onunda bi kedisi var zoraki baktığı bi yandanda bayılıdğı göümcem almıştı eve,ki tek yaşıyor resmen can yoldaşı ona maması bizden kumu bizden aşısı bizden diyoki eşime oğlum tralat bak yazık bana astımım ben.dedim 25 tl yaaa burda eve 2 dk mesafe yerde.onu bile bi şekilde itekleme peşinde.niyeti halis olsa tepemde taşıdım.ki ben 1 yıllık evliyken k.valdesine süpriz yapıp 5 yıldızlı tesise tatile götürdüm yetmediii ing.deki kızını süpriz yapıp oraya getirttim.1 hafta otel 1 hafta onların memeleketine tatile gittik.dönüşte görümcem bana teşekkür ederkennn valide hanım yapacaklar tabi mecburlar dedieee o günden beride su içiyor soğuğundan

amanınnn supersın canım sen

tavsiye edilirrrrredepsiz olmak en iyisiiii

tavsiye edilirrrrredepsiz olmak en iyisiiii[/QUOTE]
işlemlere bi baslıyım o zman bende psikopata baglıcam karar verdım zatenn

ay derincaaaaaan ben bunu okurken resmen yüzümü gözümü yoldum!!!! ne demek yapacaklar mecburlar.. onu buzlu su dolu kuyularda merdivensiz bırakmak lazım

bu mecburlar olayı beni bitiriyor. bir de benim annem babam hiç bişi beklemezler, istemezler, ne gelinsin ne gidilsin, ne alınsın, ne verilsin yani annem der ki beni özleyen gelir ama kayınvalide mecbur geleceksiniz, mecbur yapacaksınız.. bir şey olmuştu tam hatırlamıyorum konuyu annem dayanamayıp .. hanım (k.validem) siz oğlunuzu size baksın diye doğurdunuz herhalde, herşeyde bunu yapmak zorunda diyorsunuz da.. biraz kendi hallerine bırakmak lazım bence, isterlerse yaparlar, zoraki yapılmış şeyden bir zevk de almam, hayır da beklemem ben demişti. ama nooldu hiiiiç duymadı bile, işine gelmeyeni duymaz ki o kulaklar

Kizlar benim ne kayinvalide ne kayinpeder derdim var
Aramizda 3 000 km var.
Ilk evlendigimde biraz türkiye'de kalmistim görümcem biraz fazla konusmustu en son gittigimizdede anladi agzini açmadi.
Esime dedim birdaha konusursa gereksiz konustuguna pisman ederim evlendigimde sesimi çikaramadim içimde kaldi bu kez fena olur diye uyarmistim.
Kayinvalideme geldigimizde ben görmeden esim annesine demis anne kizina söyle gereksiz konusursa esime karsi esimide alirim giderim birdaha gelmem dedi.
Demekki ise yaramis esimin uyarmasi.
Kayinvalidem allah var çok iyi o bana hizmet eder içtim bardak suyuna kadar ellimden alir.
Senede bir kere geliyorum tabii ki o bana hizmet edicek ben tatile geliyorum hizmet etmeye degil.

:))) kızlarr hepiniz alemsiniz valla...akşam akşam çok güldüm..benim kayınvalidemde sevmediğim huy gösteriş merakıdır.bir çok şeyi elalem görsün diye yapar...sinir olurum ben de...geçen hafta gelirken benim mutfağa giremediğimi mide yanmam olduğunu bilerek geldi ...ne kadar mayalı poaça börek varsa yapıp gelmiş...zaten midem yanıyo yiyemedim tabii..taaa cuma farketti yiyemediğimi pazar gittiler...ve ben onlar gidene kadar bişey yiyemedim doğru düzgün..çok yapmışım kalmasın diye yemek te yapmadı ...onlar gidince eşim diyoki midem ziyafet çekti...tabi seninki çekti ben açlıktan ölecektim dedim..hadi düşünemedin mayalı şeyleri getirdin öğrenince bari benim yiyeceğim bişeyler yap demi???

benim eşiminde babası dünya tatlısı bir adam aynı şekilde kayınvaldeden muzdaribim , genel olarak iyi bir kadın ama yönetmeyi çok seviyor. İlk erkek olacağını söylediğimizde 2oğlu olduğundanmıdır ne beğendiremedik hanfendiye. Oğlumuz olacağını öğrendiğimizde eşimin babasının adını ve benim babamın adını koyalım diye düşündük eşimle , bayada içimize sindi.Ama karasızdık başka isimlerede bakıyorduk. Eşim bi gün eve geldi belliki doldurulmuş işte mutlaka babasının ismini koymalıymışız işte herkez öyle koyyomuş gelenekmiş falan, ilk başta ses çıkarmadım , ama ben baskıya dayanamıyorum anında soğudum isimden düşünürken bir anda vazgeçtim ve koymayıda düşünmüyorum kesinlikle ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…