Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ah ben bunu nasıl unuttum, gösteriş merakı.. Allah için eli çok açıktır kayınvalidemin, bana bir sürü şey alır gerekli gereksiz, hepsinin ortak noktası tarzım olmamasıdır :))))) ve hepsinde yanlışlıkla!!!! üzerinde unutulmuş fiyat etiketi vardır :)) ya da en son yaptığı bir enstantane bana yılbaşında bir hırka almış marks&spencer dan. verdi giydim teşekkür ettim baktım etiket yok üstünde çok şaşırdım. tam biz çıkarken aaa dedi hediye çekim var 100 liralık bu hırkadan alırsın bir tane daha farklı renginden sana vereyim bekle dedi :)) anladık hırka 100 lira oldu tamam.. bir de biz görüşmemeye başlamadan önce annemle görüşürlerdi arada dışarı çıkarlardı. o sıralarda anneme hep aaa hande bunu çok sever alın, aaa çocuklar buna bayılır alın diyormuş. e bayılacaksak sen al.. annem de garibim ne dese alıyormuş, bir gün dedim neden alıyorsun anne, anlattı, bir daha öyle derse sen de çocuklar istediklerini söylüyor ben de alıyorum dersin dedim. insan kullanmayı pek sever kendisi..

bak bu konuda hakkını yiyemiyeceğim hulacım, çocuk olsun da, sağlığı yerinde olsun kız erkek hiç fark etmez benimkine. ben isim konusunda bu saatten sonra karışacağını da sanmıyorum ki ben her zaman kendim koyacağım demiştim, Allah bir mani vermesin olursa bebeğimin adını ben koyarım inşallah..

Kocam geldi supriz yapmis oleeeyyyy be. Hemen paylasim dedim. Simdi yanimda oturuyor oda maillerini kontrol ediyor bende hemen size yazim dedim. Hemde cumartesi sabahi gidecekmis cok mutluyuuuuuuummm

aslansın hulahoppppp

ne kadar ısterdım mutlu mesut gecınmeyı benı bu hale o getırdı..herkese ove ove bıtıremez ama bana gelınce her dakka sırf laf soylemek adına bişeyler sayar..kac kere dedım sewme sevmek zorunda degılsn ama yapmacık olma yok gene aynı.

Kocam geldi supriz yapmis oleeeyyyy be. Hemen paylasim dedim. Simdi yanimda oturuyor oda maillerini kontrol ediyor bende hemen size yazim dedim. Hemde cumartesi sabahi gidecekmis cok mutluyuuuuuuummm

ayy harika bir haber bu çok ama çok sevindim godesiiiiim :))

kıs ne işin var burda git adamla ilgilen

AYY CANIM BENİM.gözün aydın.allah kimsenin yanını ve karnını boş koymasın

godess benim eşimde temmuzda büyük olası kıbrısta olacak 2 yıllığına.ben gitmeyeeceğim.burda kayınvalideme 5 apartman uzak olan evime taşınacağım.vede artık canım annem babam benden çıkmayacaklar.önce evi bir yere boşaltıp bizimle otur dedi.eşim kızdı.birdaha konusu açılmadı.
asıl sıkıntılarım o vakit başlıyacak benim offf offf

Hadi gözün aydin godes.
Esin geldi buda çok güzel bir sürpriz yalniz degilsin.

godescimmm çok sevindim canımm..bak tedavinin başlangıcında da yanında olmak istemiş eşin...hadi git artık sen de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…