ay ay artık topicin adını değiştirmek farz oldu "Kaynana Avcısı Cadı Gelinler Kulubü"
ay ay artık topicin adını değiştirmek farz oldu "Kaynana Avcısı Cadı Gelinler Kulubü"
:))) kızlarr hepiniz alemsiniz valla...akşam akşam çok güldüm..benim kayınvalidemde sevmediğim huy gösteriş merakıdır.bir çok şeyi elalem görsün diye yapar...sinir olurum ben de...geçen hafta gelirken benim mutfağa giremediğimi mide yanmam olduğunu bilerek geldi ...ne kadar mayalı poaça börek varsa yapıp gelmiş...zaten midem yanıyo yiyemedim tabii..taaa cuma farketti yiyemediğimi pazar gittiler...ve ben onlar gidene kadar bişey yiyemedim doğru düzgün..çok yapmışım kalmasın diye yemek te yapmadı ...onlar gidince eşim diyoki midem ziyafet çekti...tabi seninki çekti ben açlıktan ölecektim dedim..hadi düşünemedin mayalı şeyleri getirdin öğrenince bari benim yiyeceğim bişeyler yap demi???
benim eşiminde babası dünya tatlısı bir adam aynı şekilde kayınvaldeden muzdaribim , genel olarak iyi bir kadın ama yönetmeyi çok seviyor. İlk erkek olacağını söylediğimizde 2oğlu olduğundanmıdır ne beğendiremedik hanfendiye. Oğlumuz olacağını öğrendiğimizde eşimin babasının adını ve benim babamın adını koyalım diye düşündük eşimle , bayada içimize sindi.Ama karasızdık başka isimlerede bakıyorduk. Eşim bi gün eve geldi belliki doldurulmuş işte mutlaka babasının ismini koymalıymışız işte herkez öyle koyyomuş gelenekmiş falan, ilk başta ses çıkarmadım , ama ben baskıya dayanamıyorum anında soğudum isimden düşünürken bir anda vazgeçtim ve koymayıda düşünmüyorum kesinlikle ,
yok yokk "cadı kaynana avcısı cici gelinler" olsun :)))
ahahhaa süper adacan , ama bizim topiğin gelinleride hakkaten baskın yaneee,
benim eşiminde babası dünya tatlısı bir adam aynı şekilde kayınvaldeden muzdaribim , genel olarak iyi bir kadın ama yönetmeyi çok seviyor. Ilk erkek olacağını söylediğimizde 2oğlu olduğundanmıdır ne beğendiremedik hanfendiye. Oğlumuz olacağını öğrendiğimizde eşimin babasının adını ve benim babamın adını koyalım diye düşündük eşimle , bayada içimize sindi.ama karasızdık başka isimlerede bakıyorduk. Eşim bi gün eve geldi belliki doldurulmuş işte mutlaka babasının ismini koymalıymışız işte herkez öyle koyyomuş gelenekmiş falan, ilk başta ses çıkarmadım , ama ben baskıya dayanamıyorum anında soğudum isimden düşünürken bir anda vazgeçtim ve koymayıda düşünmüyorum kesinlikle ,
Kocam geldi supriz yapmis oleeeyyyy be. Hemen paylasim dedim. Simdi yanimda oturuyor oda maillerini kontrol ediyor bende hemen size yazim dedim. Hemde cumartesi sabahi gidecekmis cok mutluyuuuuuuummm
Kocam geldi supriz yapmis oleeeyyyy be. Hemen paylasim dedim. Simdi yanimda oturuyor oda maillerini kontrol ediyor bende hemen size yazim dedim. Hemde cumartesi sabahi gidecekmis cok mutluyuuuuuuummm
AYY CANIM BENİM.gözün aydın.allah kimsenin yanını ve karnınıboş koymasın
ben çıkıyorum şekerler hepiciğinizi kocaman öpüyorum kendinize dikkat edin :))))))
ben çıkıyorum şekerler hepiciğinizi kocaman öpüyorum kendinize dikkat edin :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?