hepinizee iyi akşamlar canlarımmm...yarın görüşmek üzere....
canım çok teşekkürlersenın adına cok sevındım godescim..
ilgilenicem canımda adamcağız maillerini kontrol ediyor birde annemdeydik nasıl ilgileneyim :))))))ayy harika bir haber bu çok ama çok sevindim godesiiiiim :))
kıs ne işin var burda git adamla ilgilen
Canım evet yaa hem yanını hemde karnını boş bırakmasın valla....AYY CANIM BENİM.gözün aydın.allah kimsenin yanını ve karnınıboş koymasın
Ahh canım allah sabrını veriyor ne diyimki biraz zor oluyor ilk zamanlar ama yapacak bişey yok. Bende çok zorlandım ilk başta halada zorlanıyorum ama sayılı gün cabuk geçer diye kendimi hep teselli ediyorum. Valla ben annemde kalıyorum tatlım evimi bozmadım. Bozmayıda düşünmüyorum çünkü arada geliyor kalıyoruz falan... Lütfen sıkma canını tatlım sağlıklığımız yerinde olsunda gerisi gelip geçici seyler....godess benim eşimde temmuzda büyük olası kıbrısta olacak 2 yıllığına.ben gitmeyeeceğim.burda kayınvalideme 5 apartman uzak olan evime taşınacağım.vede artık canım annem babam benden çıkmayacaklar.önce evi bir yere boşaltıp bizimle otur dedi.eşim kızdı.birdaha konusu açılmadı.
asıl sıkıntılarım o vakit başlıyacak benim offf offf
cok sağol canım benim. Gerçektende çok kotüydüm ona çok ihtiyaçım vardı sağolsun oda farkına varmış ve süpriz yapıp gelmiş.Hadi gözün aydin godes.
Esin geldi buda çok güzel bir sürpriz yalniz degilsin.
günaydın canlarım, hepimize hayırlı cumalar olsuuuuuuun :)
bugün derincan'ın kan verme günü, inşallah çok güzel sonuçlarla gelir.
craftcıım aldın yıldınızını geldin arkadaşım. nasılsın demiyorum eminim bomba gibisindir. nasıl geçti transferin, kaç bebişin kaldı geriye, bütün detayları istiyoruuuuum :)
cicoşum hoşgeldiniz bitanem, nasılsın ağrın var mı tansiyonun normal mi, İremcik hareketli mi :))
godescim ben de birazcık sen gibiyim galiba. yani cadılık doğamda var. benim kayınvalidemi sevmeyen yoktur mesela, herkese çok yardımcıdır, fakir anasıdır.. ama işte benim üzerimde güç kurmaya çalışınca bende şalterler atıyor. bir de gelin-kayınvalide anlaşmazlıkları nesilden nesile genlerle geçiyor herhalde :)) ayrıca ben de anne demiyorum sadece siz diye hitap ediyorum. başlarda ... anne diyordum ama şimdi sadece siz.
bende diemiorum anne
nie bilmiorum siz ile sınırlı benimki de
kötü mü diil ii mi ii kendi çapında ama anne diemiorum
adacığım bebek kalacakmı bilmioruz dondurmaya takibi devam ediyor kalanların bugün karar vereceğiz merkezden arayacaklar.
günaydın canlarım, hepimize hayırlı cumalar olsuuuuuuun :)
bugün derincan'ın kan verme günü, inşallah çok güzel sonuçlarla gelir.
craftcıım aldın yıldınızını geldin arkadaşım. nasılsın demiyorum eminim bomba gibisindir. nasıl geçti transferin, kaç bebişin kaldı geriye, bütün detayları istiyoruuuuum :)
cicoşum hoşgeldiniz bitanem, nasılsın ağrın var mı tansiyonun normal mi, İremcik hareketli mi :))
godescim ben de birazcık sen gibiyim galiba. yani cadılık doğamda var. benim kayınvalidemi sevmeyen yoktur mesela, herkese çok yardımcıdır, fakir anasıdır.. ama işte benim üzerimde güç kurmaya çalışınca bende şalterler atıyor. bir de gelin-kayınvalide anlaşmazlıkları nesilden nesile genlerle geçiyor herhalde :)) ayrıca ben de anne demiyorum sadece siz diye hitap ediyorum. başlarda ... anne diyordum ama şimdi sadece siz.
Hoşbulduk şekerim...Tansiyonumu son bir haftadır takip etmiyorum....Çok takılı kalırsam psıkolojık olur diye durum , gözlerim kararırsa vs bakıyorum çok büyütmüyorum....Tabi oturmak resmen haram yahu gögüs altıma nasıl baskı oluyor nefes almakta zorlanıyorum hep dolanıyorum işyerindede yatamıyorsunki
:)) ben bile kilo aldığımdan beri otururken ve eğilirken nefesim daralıyor gibi oluyorum cicoşum bir de sende kocaman göbecik içi dolu İremcik var Allah kolaylık versin.
tansiyon konusunda haklısın psikolojik olarak etkilenmeye çok müsait, en iyisini yapıyorsun şekerim.
ay cicooooş çok az kaldı yaa.. Allah tamamına erdirsin inşallah canım benim.. sana yetişmek için son şansım.. inşallah bu denememde tuttururum ve sağlıkla devam ettiririm de en son hamişlik zamanlarına yetişirim ben de.. :)
Keşke canım keşke ama hesabım yok gerekte duymadım açmaya nedense...İleride kızımın adına açabilirim kimbilir...Ama tüp bebek tedavisi yaptırdığımı arkadaş çevrem dahil kimse bilmiyor sizlerden ve ailelerden başka bilginize...Aynı espininki gibi gizliiiii
ilahi devinciğim fason ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?