Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

senın adına cok sevındım godescim..
canım çok teşekkürler
ayy harika bir haber bu çok ama çok sevindim godesiiiiim :))

kıs ne işin var burda git adamla ilgilen
ilgilenicem canımda adamcağız maillerini kontrol ediyor birde annemdeydik nasıl ilgileneyim :))))))
AYY CANIM BENİM.gözün aydın.allah kimsenin yanını ve karnını boş koymasın
Canım evet yaa hem yanını hemde karnını boş bırakmasın valla....
Ahh canım allah sabrını veriyor ne diyimki biraz zor oluyor ilk zamanlar ama yapacak bişey yok. Bende çok zorlandım ilk başta halada zorlanıyorum ama sayılı gün cabuk geçer diye kendimi hep teselli ediyorum. Valla ben annemde kalıyorum tatlım evimi bozmadım. Bozmayıda düşünmüyorum çünkü arada geliyor kalıyoruz falan... Lütfen sıkma canını tatlım sağlıklığımız yerinde olsunda gerisi gelip geçici seyler....
Hadi gözün aydin godes.
Esin geldi buda çok güzel bir sürpriz yalniz degilsin.
cok sağol canım benim. Gerçektende çok kotüydüm ona çok ihtiyaçım vardı sağolsun oda farkına varmış ve süpriz yapıp gelmiş.

Gündüz sizinle yazıştıktan sonra çok uykum vardı yattım 3 saat uyudum. Salondan yol görünüyor tam kalkacaktım annem çığlık attı engin geldi engin geldi diyerek yataktan nasıl kalktığımı bilemedim. O kadar mutlu oldumki elinde çantalarıyla kapıda kaldı çocuk oyle sarıldımki boynuna bırakmadım. Ama annem çok şeker ya nasıl mutlu oldu damadı geldi diye yerim onu ben...

kızlar kaynanaları çok çekiştirmişsiniz bugün.
cadı gelinler sizi.
Valla benim kayınvalidemle aramda 2 sokak var ama 2-3 haftada bazen ayda bir gideriz. Bize niye gelmediniz diye bir kere bile sitemde bulunmaz. Oda bize asla gelmez rahatsız olmayalım diye sadece 2kere gelir senede oda bir benim doğum günümde birde eşimin.
3 tanede görümcem var onlarda öyle biz rahasız olmayalım diye hiç gelmezler.
Ama kayınvalidemin o kadar iyi olmasına rağmen ben genede cadılık yaparım.
İlk evlendiğimizde 2 yıl anne demedim kendisine benim 1 tane anne babam var dedim. O yüzden eşimin annesine anne demem dedim. Eşimede istersen sende benim anneme anne demezsin dedim. Ama eşim ilk günden söylemeye başladı. Sonra kayınvalidem çok üzüldüğünü öğrendim görümcemle çok tartıstık. çok üzülüyor hani yarım ağızda olsa söyle diye. Bende ne zaman istersem o zaman söylerim dedim. bir kaç ay konuşmadım görümcemle. Ben çok inadım birisi bişey yap derse yapacağım varsada yapmam kim olursa olsun...
Bir gece kocam çok içmişti ve o zaman içini doktu bana bu duruma çok üzüldüğünü sseni zorlayamam ama benim için anne dersen çok mutlu olurum dedi. bu bana çok dokundu ve 2 yıldan sonra anne demeye başladım. Tek problemim bu oldu...
Ama kabul ediyorum ben biraz cadı gelinim hemde kaynanamın hiç haketmemesine rağmen...
en bastan araya mesafe koyduğum için şimdi çok rahatım.
ne zaman gitsem kaynanama yere göğe sığdıramaz beni yanıma oturur elimi öper boynumu öper çok sevgi doludur. Ama ben gıcık olduğum için ondan bile rahatsız oluyorum... Kaynanam anneme karşı bile oyle sürekli öper çok sevgi dolu çok ama çok iyi biri. Ama ben iyi değilim işte (((
Biraz saçma gelebilir ama nedense kayınvalideme iyi davranınca anneme ihanet etmişim gibi geliyor. Biliyorum saçma bir düüşnce ama ne biim bende böyleyim işte. Varsa yoksa kendi ailem...

kızlar opüyorum sizi yarın uğrayamayacağım. kocamla vakit gecirım biraz.

Hepinize hayırlı cumalar diliyorum hanımlar..

Günaydın canlar,öncelikle belirteyim geçmişi okuyamadım umaırm herşey yolundadır....

Godes eşin gelmiş kuşum ay nasıl sevindim.....çok ama çok süper oldu bu hadi yine iyisin :)))

Craft canım bebeğin göbüşünde hadi hayırlısı olsun...Güzel bir 12 gün geçirirsin inşallah
..

Derin canım arkadaşım bugün kan vereceksin inşallah hayırlara vesile olur güzelim İnşallah degerin kat kat artmıştır bugün noktayı koyarsın allahın izniyle canım..Kalbimiz seninle atıyro bugün...öpüyoruz teyzoş...

günaydın canlarım, hepimize hayırlı cumalar olsuuuuuuun :)

bugün derincan'ın kan verme günü, inşallah çok güzel sonuçlarla gelir.

craftcıım aldın yıldınızını geldin arkadaşım. nasılsın demiyorum eminim bomba gibisindir. nasıl geçti transferin, kaç bebişin kaldı geriye, bütün detayları istiyoruuuuum :)

cicoşum hoşgeldiniz bitanem, nasılsın ağrın var mı tansiyonun normal mi, İremcik hareketli mi :))

godescim ben de birazcık sen gibiyim galiba. yani cadılık doğamda var. benim kayınvalidemi sevmeyen yoktur mesela, herkese çok yardımcıdır, fakir anasıdır.. ama işte benim üzerimde güç kurmaya çalışınca bende şalterler atıyor. bir de gelin-kayınvalide anlaşmazlıkları nesilden nesile genlerle geçiyor herhalde :)) ayrıca ben de anne demiyorum sadece siz diye hitap ediyorum. başlarda ... anne diyordum ama şimdi sadece siz.

Son düzenleme:

bende diemiorum anne
nie bilmiorum siz ile sınırlı benimki de
kötü mü diil ii mi ii kendi çapında ama anne diemiorum
adacığım bebek kalacakmı bilmioruz dondurmaya takibi devam ediyor kalanların bugün karar vereceğiz merkezden arayacaklar.

e çok güzel craftcım, dondurulursa 6. gün bebişi olarak donacaklar demek süper :) inşallah onlarla da kardeş yaparsınız senin minnoşa :)

Hoşbulduk şekerim...Tansiyonumu son bir haftadır takip etmiyorum....Çok takılı kalırsam psıkolojık olur diye durum , gözlerim kararırsa vs bakıyorum çok büyütmüyorum....Tabi oturmak resmen haram yahu gögüs altıma nasıl baskı oluyor nefes almakta zorlanıyorum hep dolanıyorum işyerindede yatamıyorsunki

:)) ben bile kilo aldığımdan beri otururken ve eğilirken nefesim daralıyor gibi oluyorum cicoşum bir de sende kocaman göbecik içi dolu İremcik var Allah kolaylık versin.

tansiyon konusunda haklısın psikolojik olarak etkilenmeye çok müsait, en iyisini yapıyorsun şekerim
.

Canım benim, sorma bu hafta bu durum beni çok etkiliyor bak şuanda masa başında oturuyorum ya acayip baskı var gögüs altımda belimi dik başımı dik tutuyorum o zaman idare ediyorum ya kalkıp yürüyorum...Oturmak çok zor canım...Normal artık 3.trimesterdayız artıkın....Aslına bakarsan az kaldı sezeryan oalcagından dolayı 75 gün felan var daha günü belli değil ya ama nisanın sonu....

ay cicooooş çok az kaldı yaa.. Allah tamamına erdirsin inşallah canım benim .. sana yetişmek için son şansım.. inşallah bu denememde tuttururum ve sağlıkla devam ettiririm de en son hamişlik zamanlarına yetişirim ben de.. :)

Amin canım inşallah kuzumu saglıklı bir şekilde kucagıma alırım inşallah....Hep dua ediyorum canım sizlere isteyen herkese inşallah dualaırmız kabul olur..Evet canım bana yetişmen için az kaldı bitanem son zamanlarımda bana eşlik edersin inşallah kuşum canı gönülden diliyorum bunu....Bekliyoruz senide hamiş hamiş şekerim...

cicoooşum amiiiin inşallah kuzum ben de ikimiz için de hepimiz için de isteyen herkes için de duacıyım..

bu arada cicoşum bir face hesabı açsan.. biz kızlarla orada da görüşüyoruz. hem fotolarımıza bakıyoruz, hem burayı açamadığımız zamanlarda oradan laflıyoruz. keşke sen de orada da olsan :)

Keşke canım keşke ama hesabım yok gerekte duymadım açmaya nedense...İleride kızımın adına açabilirim kimbilir...Ama tüp bebek tedavisi yaptırdığımı arkadaş çevrem dahil kimse bilmiyor sizlerden ve ailelerden başka bilginize...Aynı espininki gibi gizliiiii

yok kuşum ya, biz zaten gizli bir grup kurduk, bizden başka (grup üyeleri) kimse yazdıklarımızı göremiyor. kk ya giremediğimiz zaman kullanırız dedik, çünkü biliyorsun bazen forum sapıtıyor. bence de İrem diye bir hesap açabilirsin çok güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…