offf o ter bastı yaaaakızlar selam facede ki grubumuzda paylaştım bugün biras kötü hissediodum kendimi ama az önce aldığım haberle yine karıştım:)değerim 30 oldu cuma keseye bakıcaklar...minişim gerçekten benimle mi sanırım öğrenicem
craftt"ımmmmaşaallahh sizee geldiniz mii minnoşlaaaaa
offf o ter bastı yaaaakızlar selam facede ki grubumuzda paylaştım bugün biras kötü hissediodum kendimi ama az önce aldığım haberle yine karıştım:)değerim 30 oldu cuma keseye bakıcaklar...minişim gerçekten benimle mi sanırım öğrenicem
espicim hoşgeldin tatlıııım..
merak etme şekerim açtığımız grubu sadece biz görebiliyoruz, başka kimse ne görebiliyor ne bulabiliyor top secret :76:
bu arada orda da konuşuruz burda da.. sonuçta kk buluşturdu hepimizi burdan kopmak mümkün değil :)))))
Yıldızımı kaptım geldim :)
Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim
grupmu var facete ay benide alın kızlarrrr
ayyy canım yaaa inşallahhh miniş seninledir, belirsizlik zor sakin olmaya çalış tatlım
ah bu inatçı bebek
maşallah ona ya
benim umudum arttı derinim bu yaramaz içinnn
Derinim ben çok umutluyum minisin seninle ve hiç birakmicak seni.
Sadece biraz nazli olucak :)))))
Degerin güzel günden güne yükseliyor allah tamamini erdirsin.
canım ben iyiyim inşallah sen de iyisindir..
ben de seni takip ediyorum. transferden sonra umutsuzluğa kapıldığını gördükçe üzülüyorum. lütfen bunu yapma kendine. seninle olduğuna inan ve ona inanmaktan asla vazgeçme son ana kadar..
Off Adacım sorma bende kendime çok kızıyorum bu 2. denemem neden böyle huysuzluk yaptığımı anlamıyorum herhalde çok korkuyorum .
Allahım sağlık ve maddiyat verdikten sonra tekrar deneriz ucunda ölüm yok biliyorum ama bu 15 günlük bekleme süresi sinirlerimi çok bozdu bildiğin gibi değil.
merhaba canım ben sessiz sedasız topiği takip ediyorum bence değerlerin iyi gibi yanlış hatırlamıyorsam 9 şubatta 12 di bugünde 30 çıkmış sağlıklı gebelik için 2 günde %60 artması yeterli değerlerin ama cuma günğ keseyi görmek için erken bence çünkü değerin 1000lere ulaştığı zaman keseyi görebilirsin yani cuma göremezsen üzülme çünkü çok erken drun niye öyle dedi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?