Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydin arkadaslar. Hepinize hayirli cumalar diliyorum.
Nasilsiniz ?
Cicos ben sana benzemeye basladi dogru dûzgun uyuyamiyorum bir sag bir sol.
Yanlarim agriyor, göbegim agriyor.
Annem diyor ki sen simdiden böylesin ileride ne olacak halin

Derin senden haber bekliyoruz insallah bugün güzel haberini aliriz.

Crafty sende yildizini aldin geldin, insallah yildizin parlar.

Cicos face hesabi alsan iyi olur. Seninkinide benim gibi gizli tutariz
Dedigin gibi kimse bilmiyor benim tüp bebek'le hamile oldugumu hatta ailem'den sadece annem babam ve ablam biliyor. Bunlarin disinda ne abilerimin ne yengelerimin haberi var bilinmesinide istemiyoruz böylesi daha iyi.
Yavas yavas arkadaslarim ögreniyor hamile oldugumu sok oluyorlar hani istemiyordun diyorlar sasiriyorlar. Kimse kimsenin derdini bilemez mecburen istemiyoruz diyorduk.

espicim hoşgeldin tatlıııım..

merak etme şekerim açtığımız grubu sadece biz görebiliyoruz, başka kimse ne görebiliyor ne bulabiliyor top secret :76:

bu arada orda da konuşuruz burda da.. sonuçta kk buluşturdu hepimizi burdan kopmak mümkün değil :)))))

offf o ter bastı yaaaakızlar selam facede ki grubumuzda paylaştım bugün biras kötü hissediodum kendimiama az önce aldığım haberle yine karıştım:)değerim 30 olducuma keseye bakıcaklar...minişim gerçekten benimle mi sanırım öğrenicem

craftt"ımmmmaşaallahh sizee geldiniz mii minnoşlaaaaa

ayyy canım yaaa inşallahhh miniş seninledir, belirsizlik zor sakin olmaya çalış tatlım

ah bu inatçı bebek
maşallah ona ya
benim umudum arttı derinim bu yaramaz içinnn

grupmu var facete ay benide alın kızlarrrr

Derinim ben çok umutluyum minisin seninle ve hiç birakmicak seni.
Sadece biraz nazli olucak :)))))
Degerin güzel günden güne yükseliyor allah tamamini erdirsin.

hulacım hoşgeldin tatlım. facedeki adını yazarsan seni de ekleriz şekerim..

bu arada derincanın test sonucu beni de umutlandırmadı desem yalan olur..

ayyy canım yaaa inşallahhh miniş seninledir, belirsizlik zor sakin olmaya çalış tatlım

canımm vallahii ne demeli:)cumaya kadar beklemekk Rabbim verecek sabrınııııı işallahhh

ah bu inatçı bebek
maşallah ona ya
benim umudum arttı derinim bu yaramaz içinnn

benimde galibaHayırlısı Rabbim inşallah umutlarımı boşa çıkarmaz.yinede temkinliyim tabi...

Derinim ben çok umutluyum minisin seninle ve hiç birakmicak seni.
Sadece biraz nazli olucak :)))))
Degerin güzel günden güne yükseliyor allah tamamini erdirsin.

kız olursa adı naz kesinPcanım umutlandırdı beni ilk kez bu değer...Ama cumaya kadar temkini elden bırakmıyıcam tebi

DERİNCİM çokkk güzel iştee.tutunmuş nihayetinde.doktorun ne dedi merak ettim şimdi.kan vermeye devam mı??

semracım merhaba hoşgeldin..

biz hepimiz face de buluştuk. senin facebook hesabın var mı varsa adını yaz hemen seni de alayım :))

Adacım nasılsın ? Uzun zamandır konuşamıyoruz ben 2 topik arasında dönüp durduğum için
Gerçi yazmasamda sizlerin yazılarını okuyorum cnm

Son düzenleme:
canım ben iyiyim inşallah sen de iyisindir..

ben de seni takip ediyorum. transferden sonra umutsuzluğa kapıldığını gördükçe üzülüyorum. lütfen bunu yapma kendine. seninle olduğuna inan ve ona inanmaktan asla vazgeçme son ana kadar..

Off Adacım sorma bende kendime çok kızıyorum bu 2. denemem neden böyle huysuzluk yaptığımı anlamıyorum herhalde çok korkuyorum .
Allahım sağlık ve maddiyat verdikten sonra tekrar deneriz ucunda ölüm yok biliyorum ama bu 15 günlük bekleme süresi sinirlerimi çok bozdu bildiğin gibi değil.

haklısın canım insanın sinirleri çok bozuluyor beklerken ama olmadı diye düşünme lütfen, hep konuş bebeğinle ben bunlara inanıyorum, olumlu olmak kara kara düşünmekten çok daha karlıdır öyle değil mi :)

merhaba canım ben sessiz sedasız topiği takip ediyorum bence değerlerin iyi gibi yanlış hatırlamıyorsam 9 şubatta 12 di bugünde 30 çıkmış sağlıklı gebelik için 2 günde %60 artması yeterli değerlerin ama cuma günğ keseyi görmek için erken bence çünkü değerin 1000lere ulaştığı zaman keseyi görebilirsin yani cuma göremezsen üzülme çünkü çok erken drun niye öyle dedi anlamadım

Son düzenleme:
kızlarrr sizinle bişey paylaşmak istiyorum...ben transferimden bu yana haftada bir gün yasin ve mubin duası okuyorum kuran da hacet duası olarak geçiyor...sizlere de tavsşye ederim ...yasin okurken 12,17,24,47,60,69 ve 77 ayetler mubin kelimesi ile bitiyor..her mubin kelimesinden sponra 7 kere mubin duası ve 7 kere ihlas okursanın dileğiniz kabul oluyor..tabi abdesli ve niyet ederek ve tabikii inanarak okumak gerek ...bence deneyin....

Mubin Duasi

hay çok yaşa sen tatlım benim de aklımda aynı şey vardı. yani nasıl diyeceğimi bilememiştim aynen dediğin gibi, cumaya değer en fazla 700 olur o da en fazla 1500 olmadan göremez ki usg de. hatta cicoşa bile söylemiştim o da doktorun bildiği vardır demişti. böyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…