haklısın canım insanın sinirleri çok bozuluyor beklerken ama olmadı diye düşünme lütfen, hep konuş bebeğinle ben bunlara inanıyorum, olumlu olmak kara kara düşünmekten çok daha karlıdır öyle değil mi :)
kızlarrr sizinle bişey paylaşmak istiyorum...ben transferimden bu yana haftada bir gün yasin ve mubin duası okuyorum kuran da hacet duası olarak geçiyor...sizlere de tavsşye ederim ...yasin okurken 12,17,24,47,60,69 ve 77 ayetler mubin kelimesi ile bitiyor..her mubin kelimesinden sponra 7 kere mubin duası ve 7 kere ihlas okursanın dileğiniz kabul oluyor..tabi abdesli ve niyet ederek ve tabikii inanarak okumak gerek ...bence deneyin....
Mubin Duasi
bitanem ben yapıcam bunu. daha öncede 4444 duası yapmıştım. Dua okuyunca kendimi çok huzurlu hissediyorum. Haftada bir gün yapmak yeterlimi canım. Bende başlayacağım en kısa sürede...
benim dün transferim oldu herkes ptesi salı ya kadar banyo yapma diyor. Ne dersiniz?
hay çok yaşa sen tatlım benim de aklımda aynı şey vardı. yani nasıl diyeceğimi bilememiştim aynen dediğin gibi, cumaya değer en fazla 700 olur o da en fazla 1500 olmadan göremez ki usg de. hatta cicoşa bile söylemiştim o da doktorun bildiği vardır demişti. böyle işte..
merhaba canım ben sessiz sedasız topiği takip ediyorum bence değerlerin iyi gibi yanlış hatırlamıyorsam 9 şubatta 12 di bugünde 30 çıkmış sağlıklı gebelik için 2 günde %60 artması yeterli değerlerin ama cuma günğ keseyi görmek için erken bence çünkü değerin 1000lere ulaştığı zaman keseyi görebilirsin yani cuma göremezsen üzülme çünkü çok erken drun niye öyle dedi anlamadım
hay çok yaşa sen tatlım benim de aklımda aynı şey vardı. yani nasıl diyeceğimi bilememiştim aynen dediğin gibi, cumaya değer en fazla 700 olur o da en fazla 1500 olmadan göremez ki usg de. hatta cicoşa bile söylemiştim o da doktorun bildiği vardır demişti. böyle işte..
benim dün transferim oldu herkes ptesi salı ya kadar banyo yapma diyor. Ne dersiniz?
canlarım dişçiden geldim çok şükür çok uyuşamasam da eli hafif bir hekim çıkmış karşıma, şu an iyiyim azıcık sızlama dışında. kanal tedavimin büyük kısmı bitti gibi haftaya gerçek dolgusu yapılacak..
tek tek yazmıyorum bunu çünkü hepinize hitaben olacak, sizleri çok seviyorum.. bu kadar iyi niyetli, iyi yürekli, yüce gönüllü insanı bir arada bulmak o kadar zor ki.. devincanın duası, içtenliği gözlerimi doldurdu, elifciğiminki de öyle.. öz zaten her zaman bizim için duacı biz de onun için, derincanın yazdıkları içimi ısıttı.. iyi ki varsınız hepiniz, iyi ki buldum sizi varolun !!
avcılar canlar
kasık ağrılarım beni korkutmakta
bugün şiddetlendi iice
sol boşluğumda ağrıyor ?
Korksam mı ? Dr a gitsem mi? Erken diil mi olumlu ya da olumsuz bir hükme varabilmek için
Kizlar kandiliniz mübarek olsun, dualariniz kabul olur insallah ve sevgililer gününz kutlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?