Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

dediğini yapmaya çalışıcam Adacım söz veriyorum

bitanem ben yapıcam bunu. daha öncede 4444 duası yapmıştım. Dua okuyunca kendimi çok huzurlu hissediyorum. Haftada bir gün yapmak yeterlimi canım. Bende başlayacağım en kısa sürede...

bitanem ben yapıcam bunu. daha öncede 4444 duası yapmıştım. Dua okuyunca kendimi çok huzurlu hissediyorum. Haftada bir gün yapmak yeterlimi canım. Bende başlayacağım en kısa sürede...

valla godescim ben haftada 1 gün mutlaka yapıyorum ve inanılmaz rahat hissediyorum kendimi...ben transferden sonra öğrendim bu hacet duasını...ve adak adadım eğer hamile kalırsam doğuma kadar her hatfta 1 kere bunu okuyacağım diye...ve her hafta okuyorum...ayrıca her hafta dilekler dileyip okuyorum...ne bileyim bana huzur ve güzven veriyo ...sanki bebeğimi koruyormuş gibi de geliyor...deneyin mutlaka...

benim dün transferim oldu herkes ptesi salı ya kadar banyo yapma diyor. Ne dersiniz?

doğru söylüyorlar canım...benim doktorum 3 gün yapma demişti ama ben 5 gün yapmadım..sonrasında da çok kısa sürede duş alıp çıktım..uzun süre kalmadım ve çok sıcak suda yıkanmadım takiii 12 haftam bitene kadar...sıcak su damarları gevşettiği için iyi değil...

canım ben drlardan çok çektiğim için yazmak istedim hayal kırıklığı yaşamasın morali boş yere bozulmasın diyeee......

rabbim en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canm evett 12 den çıktı işallaaahhh sağlıkla giderrraaa hakketten ben bunu hiç düşünmedimmkim tutar benii ya beklerim:)yaa ben zatennpzt bidaha test yapim diyorumm::))saçma mı olur ya drum yap demedi ama:26:

adacan onlar şimdik cuma dicekler bi sonraki cumaya kadar gidip gelece ben:)bence beni çok seviolar hep görmek istiyolarkahretsin nası tatlıysam bak bensiz yapamıolarrrr

benim dün transferim oldu herkes ptesi salı ya kadar banyo yapma diyor. Ne dersiniz?

hayatımmmm ben bişi itiraf edim miii:)ben 26 sında transferden bi gün önce bıcı yaptım bi dee 9 undahep sabunlu ıslak bezlerle temizlendim saçımı sorma ama zaten evdeydim sorun olmadı.yıkanma be canımm evdeysen hele salla boşver:)sıkıorum mis gibi vücut spreyimi heheyyyyt:)

Canım ya bende seni merak ediyordum.Hayırlısı olsun inşallah yapma canım kardeşiminki tuttu sonucu öğrenene kadar yapmadı kabak çekirdeği kuru duy ve ananas yedi hep yatma arada otur evde dolan sakın uzanma ben bunları yapamadım başıma gelen bir sürü olaydan sonra kardeşim yaptı tutundu hadi bakalım sendende iyi haberler alalım.

adacım canım bnm yaa, bizde senı cok sevıyoruzz..ve sen ıyıkı varsınkı bızım gıbı aynı kaderı paylasan ,aynı sıkntıları cekıp ancak bırbırının halınden anlayabılen boyle yuregı guzel ınsanları bırarayagetırdın...
bızım sana tesekkur etmemız gerekır..

avcılar canlar
kasık ağrılarım beni korkutmakta
bugün şiddetlendi iice
sol boşluğumda ağrıyor ?
Korksam mı ? Dr a gitsem mi? Erken diil mi olumlu ya da olumsuz bir hükme varabilmek için

avcılar canlar
kasık ağrılarım beni korkutmakta
bugün şiddetlendi iice
sol boşluğumda ağrıyor ?
Korksam mı ? Dr a gitsem mi? Erken diil mi olumlu ya da olumsuz bir hükme varabilmek için

Olur mu hayatımmm yaaaa:)ağrılar çok nomal.genelde ilaçların yan etkisi:)ki benim hala ağrıyo.ilaç devam ettikçe sürecek kaliba:)bu arada adacım kask ağrısı olmasa korkar hee bak sölimyani onu iyi belirti olarak bile nitelendirebiliriz.benim de sol tarafım ayrıca hala huzursuz hattaişallahhh hayırlı şeylereee işarettiirrrr

hepinize günaydın kızlar...bu güzel gün dileklerimizin ve dualarımızın kabul olacağı bir gün olur inşallah...
crafty kasık ağrından korkma...istersen doktoruna durumunu söyle ama bence korkulacak bişey yok...

kandıl vede sevgılıler gununuz kutlu olsun kızlarrrr
rabbım gonlunuzdekı herseyı hayırlısıylan hayırlı zamnda gerceklestırsın ınşşşş
dularda bulusmak dılegıylen....

günaydın canlarım kandiliniz mubarek olsun. haftamız güzel olsun...

craftcım ağrılar iyidir. derinimin dediği gibi ağrı olmazsa korkar paniklerim ben :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…