neden ben..
bir haftadır aklımda bu soruyu sorarken yakalıyorum kendimi.. hele dün.. iyice abartmıştım neden derseniz geçmişimden bir insan gördüm dün, oğluyla mutlu mesut.. ona kısmet olmuştu da bu mutluluk neden ben hala böyle çabalıyordum, çabaladıkça sanki daha da derinlere batıyordum..
sonra durdum bir düşündüm.. Allah'ıma çok şükür ki çok sevgi dolu bir ailenin biricik kızı olarak dünyaya geldim, o zaman neden ben demedim.. güzel güzel büyüttüler beni sevgimde, ilgimde, isteklerimde, düzenimde bir eksiklik olmadı, yine neden ben bu kadar rahatım, afiyetteyim demedim..
büyüdüm, çok güzel okullarda okudum, iyi bir eğitim aldım, güzel dostlarım oldu, kalbimi heyecanla çarptıran flörtlerim.. ilk aşkımı tanıdım sonra, yıllarca süren çok güzel bir ilişkimiz oldu herkes daldan dala atlarken ben çok huzurlu bir ilişki yaşadım neden ben bu kadar mutluyum demedim.. saygıyla bitti bitmesi gerektiği için, sonra yıllar geçti eşimi tanıdım. ilk anda evleneceğim adam bu dedim ve çok kısa bir süre sonra evlenme teklifi aldım aynı hayallerimdeki gibi neden ben bu kadar şanslıyım demedim..
sevdim, sevildim, mutlu edildim, muttu ettim, huzur oldu, sağlık oldu neden beni bu kadar seviyorsun Rabbim hep iyilikler veriyorsun demedim.. çok şükür hamdolsun, herkese daha da güzelleri olsun..
evet bir evlat istedim, bir denedim olmadı, ikinci de olmadı ve neden ben demek geliyor içimden ama demeyeceğim.. mutlaka bir bildiği vardır Rabbimin ben yine hamdolsun diyerek devam edeceğim..
canım benim yaa...çok gerçekçi kavgalar bunlar benliğinle...cesaret ister kendi etine sapladığın bıçak darbeleri gibi.gerçeklikik ister...yürek issterr...adaletli bir muhasebe duygusu ister...neden sen burdasın ben biliyorum ama...senin ışığının lazım geldiği onlarca avcı adayı vardı burda...Belki Rabbiimin biçtiği bir misyondu esasında.Sıranı beklerken ışığınla aydınlattığın onlarca yol...Ama ben hissediyorum o yolun mutlu sonu çok yakınında...ve sen bu yolun en çileli yollarını arşınlamış olarak belki yıllarca ışık olacaksın bu yollaraa...bu yürek var sende
neden ben..
bir haftadır aklımda bu soruyu sorarken yakalıyorum kendimi.. hele dün.. iyice abartmıştım neden derseniz geçmişimden bir insan gördüm dün, oğluyla mutlu mesut.. ona kısmet olmuştu da bu mutluluk neden ben hala böyle çabalıyordum, çabaladıkça sanki daha da derinlere batıyordum..
sonra durdum bir düşündüm.. Allah'ıma çok şükür ki çok sevgi dolu bir ailenin biricik kızı olarak dünyaya geldim, o zaman neden ben demedim.. güzel güzel büyüttüler beni sevgimde, ilgimde, isteklerimde, düzenimde bir eksiklik olmadı, yine neden ben bu kadar rahatım, afiyetteyim demedim..
büyüdüm, çok güzel okullarda okudum, iyi bir eğitim aldım, güzel dostlarım oldu, kalbimi heyecanla çarptıran flörtlerim.. ilk aşkımı tanıdım sonra, yıllarca süren çok güzel bir ilişkimiz oldu herkes daldan dala atlarken ben çok huzurlu bir ilişki yaşadım neden ben bu kadar mutluyum demedim.. saygıyla bitti bitmesi gerektiği için, sonra yıllar geçti eşimi tanıdım. ilk anda evleneceğim adam bu dedim ve çok kısa bir süre sonra evlenme teklifi aldım aynı hayallerimdeki gibi neden ben bu kadar şanslıyım demedim..
sevdim, sevildim, mutlu edildim, muttu ettim, huzur oldu, sağlık oldu neden beni bu kadar seviyorsun Rabbim hep iyilikler veriyorsun demedim.. çok şükür hamdolsun, herkese daha da güzelleri olsun..
evet bir evlat istedim, bir denedim olmadı, ikinci de olmadı ve neden ben demek geliyor içimden ama demeyeceğim.. mutlaka bir bildiği vardır Rabbimin ben yine hamdolsun diyerek devam edeceğim..
Herkese Günaydınlar,iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorum hepinizi
neden ben..
günaydın cicoşuuum biz de seni ve İremsu'yu öpüyoruz en kocamanından
canım kuzum benim... senin dediğin gibi ben de çok düşündüm belki de benim misyonum bu.. hani anne olamayacağım belki ama, birilerine destek olacağım, kalplerine umut olmaya çalışacağım.. hayatta herşey muamma, yaşamadan bilemiyor insan. ben de istiyorum ki, biraz da ben başardım siz de başaracaksınız diye orada burada konuşmak, daha gerçekci elle tutulur umutlar vermek.. kısmet.. kapının arkasında ne var açmadıkça öğrenmenin mümkünü yok değil mi :)
Herkese Günaydınlar,iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorum hepinizi
Sabah sabah canım arkadaşım bizimle en güzel en gerçekci duygularını paylaşmış inşallah biraz olsun rahatlamışsındır canım benim....İnançlı arkadaşım en güzelini yapıyorsun neden demeden önce Allahım bize sunduklarının kıymetini bilmek gerekiyor...Ben canı gönülden inanıyorumki sen bu kadar şükür ettikçe rabbimde seni geri çevirmeyecek , belki biraz daha sınayacak sen çok yıpranacaksın ama bu kadar güzelliğin ve sana yaşattıklarının arasınada biraz dert vermek istemiş olabilir.bunuda böyle düşün güzelim..seni çok seviyorum...Bunalrı bu şekild edüşünüyro olman beni çok mutlu etti böyle düşündüğün sürece hiçbirşey kaybetmezsin Allah katında kazanırsın arkadaşım...
benim yazılar karınca duası gibi çıkıyor sizin yazdıklarınızda öyle kızlar sizinde öylemi ???
canım cicoşum benim.. elbette sapıtıp zıvanadan çıktığım zamanlar oluyor ama o zamanlarda aklıma hemen benden çok daha zor durumda olan birilerini getirip hem onlara ferahlık diliyorum hem de halime şükrediyorum. yoksa dayanabilmek benim için mümkün olmazdı..
Rabbim birşeyleri yaşamam için yolumu çiziyorsa, o yolun sonunda kötülük olacağını asla ve asla düşünemem ben.. biraz dolambaçlı bir yol belki ama sonu ferah, sonu mutlu, sonu aydınlık bir yere çıkıyor eminim..
Adacım elbette ki anne olacaksın...sağlıklı hayırlı bir evlat verecek Rabbim sana tüm kalbimle inanıyorum...ama sen bir bilen olabilmek en iyi anlayabilmek için yaşadın bu sınavları...Lazımsın bizee ve herkeseeama tek bir konuda benim kalbimde hiç şüphe yok.iğne ucu kadar yok....Melek anneyi daha fazla bekletmeyecek meleği
cicoşuumm iemimm gelmişşşşş:)Sultanlarr nasılsınızz bakalımmmm))
Adacım elbette ki anne olacaksın...sağlıklı hayırlı bir evlat verecek Rabbim sana tüm kalbimle inanıyorum...ama sen bir bilen olabilmek en iyi anlayabilmek için yaşadın bu sınavları...Lazımsın bizee ve herkeseeama tek bir konuda benim kalbimde hiç şüphe yok.iğne ucu kadar yok....Melek anneyi daha fazla bekletmeyecek meleği
aminnnn inşallah...
cicoşuumm iemimm gelmişşşşş:)Sultanlarr nasılsınızz bakalımmmm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?